«این دلواپس ها میخواستند هیچ وقت اینترنت وصل نشود.
اما ما پس از دو هفته مقاومت اینترنت را وصل کردیم»
به زودی در ویترین افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم.
#امین_شفیعی 😁
🆔 @Qalame_Tiz
#حدیث_عشق
هرگاه كسى از دختر شما خواستگارى كرد و ديندارى و امانتدارى او را پسنديديد، به او همسر دهيد كه اگر چنين نكنيد؛ فتنه و فساد بزرگى در روى زمين پديد آيد!
"امام باقر (ع)"
🆔 @Qalame_Tiz
😕 صبح یکی از دوستانی که خودشو واسه انتخاب روحانی شقه شقه میکرد بهم زنگ زد گفت تو اتوبان بنزین تموم کردم، کارت سوختم ندارم، به دادم برس!
بهش گفتم رادیو پخش ماشینت سالمه؟
گفت آره واسه چی؟
گفتم ربنای شجریان رو پخش کن استارت بزن ماشینت روشن میشه!
#نفس_عمار
🆔 @Qalame_Tiz
💢 #نه_گرداب_آشوب_نه_مرداب_سکوت
🔸 ۳۰ آبان ۹۸ | قیام مردم غیور و ولایی از سرتاسر شهرها برای حمایت از امنیت اقتدار کشور و ابزار #نارضایتی خود از وضع موجود
🔹گزارش از #قیام مردم #بندر_عباس
🔸گزارش از #قیام مردم #گچساران
🔹گزارش از #قیام مردم #اصفهان
🔸گزارش از #قیام مردم #شیراز
🔹گزارش از #قیام مردم #یاسوج
🔸گزارش از #قیام مردم #پرند
🔹گزارش از #قیام مردم #کرج
🔸گزارش از #قیام مردم #قم
🔹گزارش از #قیام مردم #بم
#بنزین_روحانی
🆔 @Qalame_Tiz
هدایت شده از 🏴 حامیان دکتر سعید جلیلی
💢 بخشی از یادداشتی که 2 روز قبل از انتخابات 96 نوشته بودم:
👈اگر کسی پس از تجربه 4 ساله روحانی مجددا به او رای بدهد، فردا نباید از ادامه غارت بیت المال ناراحت شود، نباید از افزایش تبعیض، از افزایش فقر، از افزایش فساد و در یک کلمه از «بدتر» شدن همه چیز ناراحت شود چون این نتیجه مستقیم همان انتخاب است! دولتی که بسیاری از مسئولانش قبل از اداره کشور «تاجر» هستند و ماهیانه ده ها میلیون از بیت المال را بر می دارند و در برابر اعتراض مردم طلبکار هم می شوند و می گویند هر کس حقوق نجومی گرفته «ذخیره نظام» است، مشخص است چهار سال دومش هم چه خواهد بود.
🔸 لذا اگر امروز دوباره به روحانی رای دهیم اول باید جواب خدا و سپس مستضعفان و محرومان را بدهیم که چرا علیرغم دیدن کارنامه او در 4 سال اول باز هم انتخابش کردیم...
✍امیرحسین ثابتی
🔴 به کانال هواداران #سعید_جلیلی بپیوندید:
🆔 @Dr_SaeedJalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شبکه وهابی: پاش بیفته آدم هممیکشیم!!
❌خون قاسم سلیمانی باید به زمین ریخته شود!
🆔 @Qalame_Tiz
33.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢شعرخوانی میثم مطیعی با عنوان #فتنه 98
🔹حاجیان بار بسته جانب میقات غرب!
🔹چیست جز تحریم و آشوب و بلا سوغات غرب؟
🔸اعتراض ما به سستی های تدبیر شماست
🔸از گرانیها، از این 6 سال تأخیر شماست
🔹از معطل کردن کشور، سر میز فریب
🔹که نشد از آن بجز تحریم روزافزون نصیب
🔸دم به دم از گفتگو با اجنبی دم میزنید
🔸پس چرا در گفتگو با مردم خود الکنید؟
🔹با تلاش و عزم و باور، راه حل در داخل است
🔹بارها فرمود رهبر: راه حل در داخل است
🆔 @Qalame_Tiz
هدایت شده از 🏴 حامیان دکتر سعید جلیلی
🔻برطرف کردن نگرانیهای مردم نسبت به موج جدید گرانی ها یک وظیفه همگانی است
دکتر جلیلی در نشست با نمایندگان مجلس:
🔹در دو سال اخیر برخی از مردم تا مرز خرید جهزیه یا خرید خانه و خودرو پیش رفتند اما بخاطر گرانی بوجود آمده، موفق نشدند؛ دوستان ما در کارگروه اقتصادی دولت سایه طرحی را تهیه کردند تا حداقل، کسانیکه تا این مرز پیش آمدهاند، کمک شوند که این طرح در آینده نزدیک ارائه خواهد شد.
🔹 امروز همه برای مهار تورم باید کمک کنند و باید تلاش کرد تا با ارائه پیشنهادهای مشخص و قابل اجرا از فشار بر مردم کاسته شود؛ چرا که برطرف کردن نگرانیهای مردم نسبت به موج جدید گرانی ها یک وظیفه همگانی است | آبان ۹۸
🔴 به کانال هواداران #سعید_جلیلی بپیوندید:
🆔 @Dr_SaeedJalily
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😳 سلاحهای سرد و گرم که آشوبگران در اغتشاشات اخیر
🤔 اینها با مردم بودند؟ یا علیه مردم بودند و باعث شدند اعتراض آنها نادیده گرفته شود؟
🆔 @Qalame_Tiz
Ostad Raefipur_majaraye benzin_98.08.29_ghom_24kb.mp3
18.19M
🔹 ٢٩ آبان ٩٨ | رائفی پور
ماجرای #بنزین_روحانی
🆔 @Qalame_Tiz
🏴 قَـلَـمِ تیـ↯ـز
💠روایت مهدی چمران از سوال یک طلبه درباره گرانی #بنزین از رهبر انقلاب #جام_زهر؟ 🆔 @Qalame_Tiz
⛔️توهین دلسوزانه به ولایت نکنیم
🔸عزیزی از جریان اصولگرا گفته است که رهبری با افزایش قیمت بنزین مخالف بوده و در نهایت به ناچار امضا کرده است. در یکی از گروه های مجازی نیز خواندم که طلبه ای در درس خارج از رهبری سوال می کند، چرا موافقت کردید و او می فرماید "چاره چه بود" و آنگاه همگی می گریند.
🔹فارغ از صحت این اخبار که اغلب نادرست است ایندست تحلیل ها و خبرها برآمده از یک فهم نادرست است. نگاهی که در ایام برجام نیز به همین شکل رهبری را تحلیل می کرد و معتقد بود رهبرانقلاب تحت فشار دولت به نرمش قهرمانانه تن داده است. نگاهی که معتقد است جام زهر حضرت امام، به خاطر فشار آیت الله فلان و سردار بهمان بوده است.
🔸ایندست تحلیل ها حتما از سر دلسوزی است. اما اگر دقیق شوید از سر خیرخواهی توهین به ولایت است چرا که این نگاه غلط، رهبری را فردی مسلوب الاختیار و مسلوب الاراده تحلیل می کند که در بزنگاه ها بجهت فشار اطرافیان درایت و شجاعت لازم را ندارد.
🔹تلقی نادرستی از تدبیر رهبری و نسبتش با عملکرد دیگران داریم. بله رهبر انقلاب ممکن است تصمیمی از سر اکراه بپذیرد، اما این نه بخاطر فشار اطرافیان است بلکه بجهت جبر زمانه ایست که البته همین مسوولین در ساخت آن نقش داشتند.
🔸به سخن دیگر او ممکن است با اطرافیان همراهی کند، اما این همراهی از سر علم و آگاهی است. او حقیقتا می پذیرد که همین راه درست است و امضا می کند. او زمانه را جز این تصمیم نمی داند. اما نکته مهم اینجاست؛ من و ما و این مسوول و آن مدیر و در نهایت جامعه در تشکیل زمانه و تصمیم نهایی ولی سهم دارند.
🔹اگر توجه به تولید داخل نباشد، اگر قانون حمایت از کسب و کار را رعایت نکنیم، اگر همت و کار جهادی نباشد و...، انگاه کار به جائی می رسد که رهبری ناچار می شود به بنزین 3 هزار تومانی هم تن دهد. این تصمیم در آن مقطع بهترین تصمیم است و تحت فشار کسی هم قرار ندارد.( دقت کنیم اینکه آیا میشد این تصمیم را به روش دیگری اتخاذ کرد بحث دیگری است. اما آزادسازی قهری است) بهترین تصمیم همانست. زمانه ای که ساخته ایم تا این تصمیم حداقلی اتخاذ شود را باید مورد سرزنش قرار دهیم.
🔸اخیرا رهبری گفتند در مواردی ناچارمی شوند با برداشت از صندوق توسعه موافقت کنند. نه اینکه نمی تواند مقابل فشارها بایستد. بلکه در آن مقطع راه دیگری نیست. وقتی بندناف بودجه از نفت جدا نمی شود برداشت ناگهانی از ذخایر اجتناب ناپذیر است.
✍محسن مهدیان
🆔 @Qalame_Tiz