✍اگر ديديد كه همسرتان يك نقطه عيبى دارد - هيچ انسانى بى عيب نيست - و مجبوريد او را تحمّل كنيد ، تحمّل كنيد ، كه او هم همزمان ، دارد يك عيبى را از شما تحمّل مى كند. آدم عيب خودش را كه نمى فهمد ، عيب ديگرى را مى فهمد. پس بنا را بگذاريد بر تحمّل .
اگر چنانچه قابل اصلاح است ، اصلاحش كنيد . اگر ديديد كارى نمى شود كرد ، با او بسازيد .
📚 کتاب مطلع عشق ، رهنمودهای رهبر انقلاب
#توصیه_به_همسران
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
❤️ ظالم فکر میکند دیگران را زمین میزند غافل از اینکه ریشۀ بیداد بر خاکستر است و او با دست خود پای دیوار خویش را میکَند.
📖بقره: ۵۷
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
✨﷽✨
✅ ارزش خدمت به مردم
قرآن کریم که آمده است، عناصر محوری دین خودش را ذکر کرد، و در بین آنها به دو اصل خیلی اهمیت داد؛ یکی " ایمان به مبداء "، یکی " خدمت به خلق ".
چه از وجود مبارک امام_عسکری (سلام الله علیه)*، چه از ائمه دیگر (علیهم السّلام) و از وجود مبارک پیغمبر (علیهم الصّلاه و علیهم السّلام) و این چهارده معصوم رسیده است که دو چیز است که بهتر از آنها فرض ندارد؛ دو چیز است که بدتر از آنها نیست؛ (خصلتان لیس فوقهما من البرّ شیء)؛ یکی (ایمان به خدا)، یکی (خدمت به خلق خدا) و نفع خدا. دو چیز است که از آنها بدتر نیست؛ یکی (کفر به خدا)، یکی (ضرر به خلق خدا).
اینها در اوائل رسالت آمده؛ شما این سُوَر مکّی را که ملاحظه بفرمائید؛ فضای مکّه، جوّ نزول مکّه، شان نزول مکّه؛ در بسیاری از سُوَر مکّی سخن از کمک کردن به فقرا، تولید شغل، رفع بیکاری؛ اینها مطرح است. اصرار قرآن کریم بر این است که اوّلاً توحید، ثانیاً رسیدن به خلق؛ هم از امام عسکری (سلام الله علیه) رسیده است، هم از ائمه دیگر که (خصلتان لیس فوقهما من البرّ شیء، _ یک _؛ خصلتان لیس فوقهما من الشرّ شیء)*. شرک و نرسیدن به امر فقرا و نیازمندان از بدترین کارهاست، ایمان به خدا و رسیدن به کار خلق از بهترین کارهاست.
ر . ک تحف العقول / صفحه ۴۸۹
مستدرک الوسائل / جلد ۱۲ / صفحه ۳۹۰ و ۳۹۱
✍ درس خارج تفسیر قرآن کریم
قم ؛ ۱۳۹۳/۱۲/۲۵
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✍ امام باقر يا امام صادق عليهماالسلام :
سنگين ترين عملى كه روز قيامت در ترازو [ى اعمال ] گذاشته مى شود درود فرستادن بر محمّد و بر اهل بيت اوست.
📚وسائل الشیعة ج7 ص197
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حرف زدن با خدا
👤استاد قرائتی
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✨﷽✨
🔴زشتی خودپسندی
🖊احمدحسین شریفی
گناه با آنکه نافرمانی حضرت حق است و کاری به غایت زشت و کریه؛ و صواب با آنکه فرمانپذیری خداوند است و بندگی، اما همین کار صواب، اگر خودپسندی به بار آورد، بدتر از گناهی است که پشیمانی به بار آورد. و به فرموده مولای پارسایان: «گناهی که عذر آورد؛ بهتر از صوابی است که عجب آورد.» (سَيِّئَةٌ تَسُوءُكَ خَيْرٌ عِنْدَ اللَّهِ مِنْ حَسَنَةٍ تُعْجِبُكَ)
خواجه عبدالله انصاری نیز در مناجاتنامه خود، همین حکمت علوی را در قالب این جمله دعایی چنین صورتبندی کرده است: «الهی من غلام آن معصیتم که مرا بعذر آرد و ازآن طاعت بیزارم که مرا به عجُب آرد.»
#عجب
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
🔴حرف مردم و دگرگونی روزگار
◽️مَا قَالَ النَّاسُ لِشَيْءٍ طُوبَى لَهُ، إِلَّا وَ قَدْ خَبَأَ لَهُ الدَّهْرُ يَوْمَ سَوْءٍ.
مردم چيزى را نگفتند خوش باد، جز آن كه روزگار، روز بدى را براى او تدارك ديد.
همه چيز دنيا در حال دگرگونى و زوال است؛ امروز ممكن است همه درباره شخص معينى تعريف و تمجيد كنند و نعمت هاى الهى را براى او كامل بدانند و بگويند: خوشا به حال او كه مشمول چنين نعمتهايى است؛ اما چيزى نمى گذرد كه دگرگونى هاى طبيعت دنيا، دامان او را مى گيرد، ثروت از ميان مى رود، قدرت رو به افول مى گذارد و جوانى و سلامت به پيرى وبيمارى منتهى مى شود و اينجاست كه ستايش كنندگان سابق انگشت حيرت به دندان مى گزند.
📚حکمت_286
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
❤️ همیشه آسانی از دل سختی زاده میشود ولی با هر راحتی، سختی نیست و این لطف خداست.
📖انشراح: ۶
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
✨﷽✨
✅انتظار
دعا کنید آن طوری که امام صادق علیهالصّلاةوالسّلام فرمودند: «وَ انتَظِرِ الفَرَج» انتظار فرج را هر صبح و شام بکشید.
یعنی هر صبح و شام امید داشته باشید، ناامید نباشید، امیدتان را از دست ندهید. هر روز که بلند میشوید انتظار فرج داشته باشید. باورتان باشد که ممکن است در آن روز فرج و ظهور امام زمان ارواحنافداه صورت بگیرد.
روز جمعه در روایات و زیارات آمده، همین زیارت امام زمان ارواحنافداه که در صبح جمعه میخوانید، میفرماید: یا صاحب الزمان! این روز، روزی است که توقع و انتظار فرج شما میرود.
ما هم در روز جمعه خیلی امید داریم. انتظار داریم هر لحظه صدای نازنین و ملکوتی امام غریبمان بلند شود که «أَلا یَا أَهلَ الْعَالَم أنا بَقیَّةُ اللّه».
چه وقت میشود گوشهای ما با لطف خدای متعال باز شود و این صدای نازنین اربابمان را بشنویم.
استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✍ امام صادق علیه السلام:
ما حرمى داريم و آن ، شهر قـم است به زودى بانويى از فرزندان من به نام فـاطمه در آن شهر دفن خواهد شد هر كه او را زيارت كند بهشت برايش واجب مى شود.
📚بحار الأنوار ج57 ص216
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مناظره استاد قرائتی با عالم مصری
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✨﷽✨
نجات جان یا نجات عقیده؟
🔹️از امام حسن عسکری(علیه السلام) سوال شد: «یکی از برادران ما در چنگال کفار اسیر شده و جانش در خطر است.
🔹️برادر دیگرمان هم در چنگال یک شبههانگیز گرفتار شده است؛ جانش در خطر نیست اما فکر و عقیدهاش در خطر است. من اگر بخواهم برادر اسیرم را نجات بدهم، برادر دیگرم گمراه خواهد شد و اگر بخواهم برادر دیگرم را از گمراهی نجات بدهم، برادر اسیرم در دست کفار شهید میشود. چهکار کنم؟»
🔹️حضرت(علیه السلام) فرمود: «اگر کنار دریا ایستاده باشی و مومنی شریف در دریا افتد، کنارش هم گنجشکی در حال غرق بود، کدامش را اول نجات میدهی؟» گفت: «انسان شریف را.»
امام(علیه السلام) فرمود: «نجات مومن از دست گمراهکننده مانند نجات آن مومن شریف از غرق شدن است.» یعنی چقدر بهتر است که تو یک انسان را در مقابل یک گنجشک ترجیح بدهی، به همان اندازه نجات دادن آن شخص از دست یک گمراه کننده افضل است از اینکه جان مومنی را از دست یک کافری نجات بدهی.
🔹️سپس برای این مطلب یک استدلال بیان فرمودند: «اگر مومن در دست کافر کشته شود، چه میشود؟ به بهشت میرود یا جهنم؟» گفت: «مسلّم است که به بهشت میرود. مومنی است که عمرش را در راه ایمانش گذاشته و با کفار مبارزه کرده. معلوم است میرود بهشت و سعادت ابدی دارد.» امام(علیه السلام) فرمود: «اگر مومن در دست گمراه کننده، به گمراهی بیفتد چه میشود؟ میرود بهشت یا میرود جهنم؟ گفت: «گمراهی نتیجهاش جهنم است.»
🔹️امام(علیه السلام) فرمود: «کدام را ترجیح میدهی؟ کسی که در این دنیا زنده بماند و چند روزی نفس بیشتر بکشد و آخر هم برود بهشت. یا کسی در این دنیا گمراه بشود و به عذاب ابدی مبتلا بشود؟ تکلیف تو نسبت به کدام بیشتر است؟ چگونه راضی میشوی که فردی در عذاب ابدی بماند برای اینکه یک انسان دیگر چهار روز دیگر در این دنیا زنده باشد؟ البته همه اینها در فرضی است که تزاحم بین نجات هر دو وجود داشته باشد و الّا نباید بگذاریم خراشی بر بدن انسانی بیفتد.»
بیانات آیت الله مصباح یزدی(قدس سره)،۱۳۷۱/۰۲/۱۲
📚 التفسير العسکری علیه السلام، جلد۱، صفحه ۳۴۹
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e