✨﷽✨
🌼نور عبادت گاهی کمرنگ می شود
✍جوانی به مادر خود گفت: مادر، گاهی اوقات در عبادت سست می شوم، پاره ای از اوقات حس می کنم رشته ی تاریکی بر نورانیت باطنم می دود، حرام خور نیستم، با بدان معاشرت ندارم و از عوامل کسالت در عبارت پرهیز می کنم، برای حل آن به نتیجه ای نرسیدم. خواستم که از شما سوال کنم، احتمالاً عامل این کسالت و تاریکی از شما به من منتقل شده است، حقیقت را به من بگو، تا من به علاج خود برخیزم. مادرم گفت: پسرم، زمانی که تو را حامله بودم پدرت در سفر بود، وقت زردآلوی رسیده فود، من از خانه بیرون نمی رفتم نمی توانستم زردآلود بخرم برای پهن کردن رخت به بام رفتم، چشمم به زردآلوی زیادی افتاد که همسایه برای خشک کردن پهن کرده بود، به اندازه ی چشیدن، اندکی از آن زردآلوها را خوردم، ولی بعد پشیمان شدم، و روی رضایت گرفتن را هم نداشتم، جوان گفت: مادر علت مسئله پیدا شد، اجازه می خواهم به خانه همسایه بروم، و این مسئله را با او مطرح کنم، تا از این پس بدون حمله ی شیطان بتوانم خدا را عبادت کنم!
📚زنان در آخرالزمان داستانهای آموزنده
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✅دو خصلت شیعه
✍امير المؤمنين (ع) فرمودند: شيعيان مرا به دو خصلت امتحان كنيد كه اگر داراي اين دو خصلت بودند، شيعه اند:
اهمّيّت به نماز در اوّل وقت و دستگيري برادران ديني خود با مال، اگر اين دو در آنها نبود، پس از ما دورند، دورند و دورند!
📚 جامع الاخبار، ص ۳۵
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
✨﷽✨
🌼با عمل خود، مردم را دعوت كنید
✍استاد قرائتی: گروهى نزد پیامبر اكرم(ص) آمدند و گفتند: تا ما به همه احكام عمل نكنیم، امر به معروف نمى كنیم. حضرت فرمود: امر به معروف كنید؛ گرچه به همه آنچه مى گویید، عمل نمى كنید و نهى از منكر كنید گرچه از همه منكرات دورى نمى كنید.
سؤال: اگر مردم مخالفت كردند، چه كنیم؟
پاسخ: اولاً سنت و برنامه خداوند بر آزاد گذاشتن مردم است. لذا پیامبر مى فرماید: من وكیل شما نیستم. بنابراین، معناى تذكر شما، قبول حتمى مردم نیست. ثانیاً باید به مردم فرصت داد. زیرا كسانى كه مدت ها در راهى رفته اند، یكدفعه نمى توانند از راه خود دست بردارند. ثالثاً گاهى باید صبر كنیم تا حساسیت طرف از بین برود، درست مثل دندانپزشكى كه اگر دندان درد كند، آن را نمى كشد.
💥رابعاً ممكن است اگر شیوه را عوض كنیم، او بپذیرد.و فراموش نكنیم كه اگر مردم اعتنایى نكنند، پاداش ما در نزد خداوند محفوظ است.
📚 کتاب ده درس امر به معروف و نهی از منکر
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✍️ آیتالله بهجت(ره):
🔹خدا میداند چه پاداشی برای اعمال [انسان] ثابت است و برای او مقرر میشود!
نباید خیال کرد که مطلب، مالِ کمی و زیادی است؛ [بلکه مربوط به] کیفیت است؛ برای خدا باشد، کم باشد[سودمند است]؛ و برای خدا نباشد زیاد[هم] باشد؛ بیفایده است. ما مهمان خدا هستیم، در سفره او هستیم. میبیند ما را، میداند ما چه کار میکنیم، میداند که ما خیال داریم چه [کاری] بکنیم!
📚به سوی محبوب، صفحه۱۱۴
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📺سخنرانی حاج آقا قرائتی
✍️موضوع: بی انصافی در نماز!
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✨﷽✨
🌼چه آسان دیگران را تفسیق و تکفیر میکنیم؛ چرا از خودش توضیح نمیخواهیم؟
✍ یک کسی یک کتاب مینویسد. مثلا از کتاب او بوی این میآید که در باب علم امام یک حرفی زده که معنایش این بوده که امام حسین از شهادت خودش در کربلا بیخبر بوده است. ما چکار باید بکنیم؟ خود آن آقا را میخواهیم.
اصلا وظیفه اسلامی این است. قبل از اینکه جار و جنجال راه بیندازیم و سر و صدا بکنیم، قبل از اینکه حرفی بزنیم، باید خود او را بخواهیم، بگوییم ما از شما خواهش میکنیم نظر خودتان را درباره این مسئله توضیح بدهید.
او نظر خودش را میگوید. یک وقت به طور صریح و قاطع میگوید خیر، من فلان مطلب را قبول ندارم. اگر سخنی گفت که برخلاف عقیده ما بود و این عقیده از عقایدی بود که جزء ضروریات مذهب است، میگوییم راه تو از راه ما جداست. اما اگر خودش توضیح داد، ولو توضیحش برخلاف ظاهر عبارتش بود، و ما دیدیم آنچه که او توضیح میدهد چیز بدی نیست، دیگر نباید حمل به فساد کنیم و جار و جنجال راه بیندازیم و تکفیر و تفسیق کنیم.
بعد افرادی بگویند من یقین دارم این آدم ولدالزناست! از کجا؟ چون میگویند فلان حرف را زده. چه صغرا و کبراهایی میچینند و چه گناهان بزرگی را به نام نهی از منکر مرتکب میشوند!
📗 استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ج3، ص249
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
🌼سورهٔ مبارکه العصر
✍وَالْعَصْرِ إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِی خُسْرٍ إِلَّا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ؛
سوگند به عصر که انسان قرین زیان است، مگر کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته کرده و همدیگر را به حق سفارش کردند و همدیگر را به صبر سفارش کردند.[سوره العصر]
امام صادق علیه السلام فرمودند: منظور از العصر، عصر ظهور حضرت قائم(عجل الله) است که دشمنان در خسران هستند مگر کسانی که به آیات ما ایمان بیاورند و با مواسات با برادران (یعنی عمل صالح انجام دهند) و همدیگر را به حق (یعنی امامت) و به صبر (یعنی عترت) سفارش نمایند.
📚تفسیر الصّافی فیض کاشانی ص۵۷۴
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
✨﷽✨
#پندانه
🔴به دادهها و ندادههای خدا اعتماد کن
✍در بيمارستانها وقت شام و ناهار، غذاها خيلی متفاوت است!
به يک نفر سوپ، چلوكباب و دسر میدهند، به يکی فقط سوپ میدهند، به يک نفر حتی سوپ هم نمیدهند و میگويند كه فقط آب بخور، به يک كسی میگويند كه حتی آب هم نخور.
جالب است كه هيچكدام از اين بيماران اعتراض ندارند!
زيرا آنها پذيرفتهاند كسی كه اين تشخيصها را داده، طبيب است و آن كسی كه طبيب است، حكيم است.
🔹گپس اگر خدا به كسی كم داده يا زياد داده، شما گله و شِكوه نكنيد كه چرا به او بيشتر دادهای و به من كمتر! اين كارها روی حساب و حكمت است.
🤲 خدایا به داده و ندادهات شکر.
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✍️امام صادق علیه السَّلام میفرمایند:
نشانه دروغگو آن است که از آسمان و زمین و مشرق و مغرب خبر میدهد ولی وقتی از حلال و حرام خدا از او بپرسی چیزی نمیداند که از آن بگوید.
از این حدیث پرواضح است که کسانی که در امور دین خود تفقه دارند و فقیه هستند و به معرفت خداوند پی بردهاند بزرگترین و اولین اثرش آن است که از حلال و حرام خدا در زندگی خود آگاه هستند.
📖برگرفته از اصول کافی
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📺سخنرانی حاج آقا قرائتی
✍️موضوع: دعایی از صحیفه سجادیه
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
🔴کانال اخبار سید ابراهیم رئیسی در ایتا تاسیس شد
جهت عضویت کلیک کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/1673658370Cff4494efc9
✨﷽✨
🍀در کلام امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السَّلام گناهان بر سه نوع هستند:
1) گناهی که آمرزیده میشود گناهی است که خداوند بنده را در دنیا به کیفر گناهش رسانده است و خدا را از رحمتش به دور است برای گناهی انسان را هم در دنیا و هم در آخرت مجازات کند (مانند: کسی که قتل نفس کرده و اعدام شده است، یا عاق والدین بوده و با بیماری سخت مورد کیفر دنیوی قرار گرفته است)
2) گناه دیگر که بخشیده نمیشود ستم کردن بندگان در حق یکدیگر است.
3) گناه دیگر، گناهی است که خداوند آن را از بندگانش پوشیده داشته و به صاحب گناه توبه را نصیب کرده است؛ از این رو گنهکار را تا آخر عمر در بیم و امید خود نگه داشته است. (کسی که عمل زنایی را مرتکب شده است حقتعالی آن را پوشانده و به صاحب آن گناه توفیق استغفار و توبه را عنایت میکند و همیشه در ترس از این گناه در دنیا او را قرار میدهد و زمان ترس او را به رحمتش امیدوار میکند)
📚بحار الأنوار
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e