eitaa logo
افسران جنگ نرم 🇮🇷
79 دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
12.8هزار ویدیو
40 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگاهی به عملکرد رادیو بی‌بی‌سی فارسی؛ از آغاز تا پایان
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مادری افتخار است 🔹 بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره ارزش معنوی «مادری» 🔹 مادری یک افتخار است؛ اینکه شما یک موجودِ انسانی را با زحمت زیاد، چه در درون خودتان، چه در بیرون، در اوایل زندگی‌اش پرورش بدهید، زحماتش را تحمّل کنید، او را به عنوان یک انسان پرورش بدهید، افتخار کوچکی است؟ این خیلی بااهمّیّت است، خیلی باارزش است. 🔹 از پیغمبر سؤال میشود «مَن اَبَرّ»؛ یک نفری آمده سؤال میکند: به چه کسی خوبی کنم، نیکی کنم، ترجیح دارد؟ فرمود «اُمَّک»؛ به مادرت. گفت «ثُمَّ»؛ بعدش به چه کسی؟ باز فرمود به مادرت. دفعه‌ی سوّم پرسید بعد به چه کسی؟ حضرت فرمود به مادرت. سه بار گفت به مادرت! گفت بعد به چه کسی؟ گفت بعد به پدرت؛ یعنی پدر مرتبه‌ی چهارم است. ... مسئله‌ی «مادری» این است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جت مافوق صوت چینی‌ها در آزمایش اولیه سربلند بیرون آمد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازداشت چهل متهم فضای مجازی رئیس پلیس فتا تهران: 🔹افراد بازداشت شده اتهام‌هایی از جمله مردم آزاری، سوء‌استفاده از کودکان و قدرت‌نمایی را داشتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش صداوسیما از چشم پوشیِ کاخ سفید از عنوان تروریست برای جولانی
15.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محصول مشترک نقشه آمریکایی صهیونیستی 🔹 رهبر انقلاب: نباید تردید کرد که آنچه در سوریه اتّفاق افتاد، محصول یک نقشه‌ی مشترک آمریکایی و صهیونیستی است؛ بله، یک دولت همسایه‌ی سوریه نقش آشکاری را در این زمینه ایفا کرده، الان هم ایفا میکند ــ این را همه می‌بینند ــ ولی عامل اصلی آنها هستند؛ عامل اصلی، توطئه‌گر اصلی، نقشه‌کش اصلی، اتاق فرمان اصلی در آمریکا و رژیم صهیونیستی است... 🔹 مسئله این‌جور نخواهد ماند؛ اینکه حالا یک گروهی بیایند در دمشق یا جاهای دیگر، شادی کنند، برقصند، به خانه‌های مردم تعرّض کنند، رژیم صهیونی هم بیاید بمباران کند، تانک بیاورد، توپ بیاورد، موضوع این‌جوری نمیماند؛ قطعاً جوانان غیور سوری به پا خواهند خاست، ایستادگی خواهند کرد، فداکاری خواهند کرد، تلفات هم خواهند داد امّا بر این وضع فائق خواهند آمد.
⭕️ سیلی انصارالله به صورت اسرائیل
⭕️ ترامپ باید فشارها را بیشتر کند ♦️«محسن سازگارا» اپوزیسیون مقیم آمریکا و از حامیان فتنه «زن زندگی آزادی»، در مصاحبه با شبکه ضدایرانی اینترنشنال، خواستار افزایش فشارها بر ایران در دولت آتی آمریکا شد و گفت: «ترامپ باید به حکومت فشار بیاورد تا نیرو قدس (سپاه) منحل شود و حتی برای اینکه خیالشان راحت شود باید ایران مجبور شود به پیمان ابراهیم (صلح با اسرائیل) بپیوندد ... همچنین باید برداشتن تحریم‌ها را رفع مواد حقوق‌بشری در ایران (برخورد به همجنسبازها، اعدام جنایتکارها و تروریست‌ها و ...) منوط کنند!»
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از برداشتن روسری تا لخت شدن، به نام زن، به کام سودجویان؛ از هویت انسانی تا ابزار تبلیغات مصی علینژاد از دولت آمریکا رسمی پول میگیره. دولت آمریکا مردم ایران رو تحریم میکنه مصی علیینژاد دلش برا زن ایرانی میسوزه⁉️🤡
o1_mixdown.mp3
5.3M
🔰 شماره ۸۲ 🔸چرا قیمت خودرو به شدت افزایش یافته است؟ 🎙دکتر محمدی ‌‎‌‎‌‌‎‌
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مهدی خلجی، فعال سیاسی اپوزیسیون: من قربانی توحش پهلوی فاشیست هستم؛ هر اتفاقی برای من بیفتد، شخص رضا پهلوی مسئول آن است. 🔸از زمان کوروش تاکنون، این حجم از فحاشی جنسی که از بدنه سلطنت‌طلبان صادر می‌شود، دیده نشده است. 🔸رضا پهلوی در خارج از کشور، ساواک راه انداخته و فاشیست پهلوی با فحاشی و تهدید، زندگی و امنیت ما را به خطر انداخته است. 🔸رضا پهلوی، ابلهی است که با هوادارن ابله‌تر از خودش برای رسیدن به پادشاهی حاضر است ایران را هم فدا کند. 🔸پهلوی هرچند در اقلیت است ولی باید جلوی این غده سرطانی را گرفت. ‌‎‌‎‌‌‎‌