006 فاظهر اللهم لنا وليک.mp3
384K
ا🌹🌸🌹اهوالمدبّرا🌹🌸🌹ا
🍃یا ابا صالح المهدی
علیک السلام
ادرکنا🍃
🌾 اللَّهُمَّ إِنِّي أُجَدِّدُ لَهُ فِي
صَبِيحَةِ يَوْمِي هَذَا وَ
مَا عِشْتُ مِنْ أَيَّامِي عَهْداً
وَ عَقْداً وَ بَیْعَةً لَهُ فِي عُنُقِي
لاَ أَحُولُ عَنْهَا وَ لاَ أَزُولُ أَبَداً؛
🌾 خدايا! من تجدید میکنم
در صبح اين روز و تا
روزی که زندهام، عهد و
پيمان و بيعت با
حضرت مهدی علیه السلام
که به عهده من است و
هرگز از آن سرپیچی نکنم
و هيچ گاه از آن دست
بر ندارم.
▪️ منبع: مفاتیح الجنان،
بخشی از #دعای_عهد.
طرح #کتابخوانی بصیرت
@ketab_basirat
#دارالتعلیم_قرآن_سنگر
@Quran_sangar
.
⭐️ توصیه حضرت آیتالله خامنهای به معتکفین
🔻 بسم الله الرّحمن الرّحیم
در ایام اعتکاف اقلّاً یک بار نماز حضرت جعفر را بخوانند اما اگر در هر سه روز اعتکاف این عمل را انجام دهند بهتر است.
سیّدعلی خامنهای.۱۴۰۱/۱۱/۱۳
👌همچنین ایشان به کسانی که از اعتکاف محروم میمانند هم توصیه کردند:
🌔 کسانی که از عمل بافضیلت اعتکاف محروم ماندهاند، بهتر است در هر یک از این سه روز نماز حضرت جعفر طیار علیهالسلام بخوانند. ۹۸/۱۲/۱۸
🏷 کیفیت #نماز_جعفر_طیار
🔸 نماز جعفر طیار دو نماز دو رکعتی است، در هر ركعت حمد و سوره دارد.
🔸بعد از خواندن سوره، ۱۵ مرتبه: «سُبْحانَ اللهِ وَ الْحَمْدُ للهِ وَ لا الهَ اِلَّا اللهُ وَ اللهُ اَكْبَر» خوانده شود،
همين تسبيحات را ۱۰ مرتبه در ركوع و ۱۰ مرتبه بعد از سر برداشتن از ركوع،
و ۱۰ مرتبه در سجده اول و ۱۰ مرتبه بعد از سر برداشتن از آن
و ۱۰ مرتبه در سجده دوم و ۱۰ مرتبه بعد از سر برداشتن از آن گفته شود.
🔹 در رکوع و سجده میتوان ذکر مخصوص ـ سبحان ربی ... ـ را نگفت، اما احتیاط مستحب آن است که علاوه بر تسبیحات، ذکر نیز گفته شود.
🔹اين نماز سوره مخصوصى ندارد، لكن افضل آن است كه در ركعت اول، سوره «إذا زُلْزِلَتْ» و در ركعت دوم، سوره «وَ الْعادِياتِ» و در ركعت سوم، «إذا جاءَ نَصْرُ اللهِ» و در ركعت چهارم، سوره «قُلْ هُوَ اللهُ اَحَد» خوانده شود.
@Quran_sangar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 زنی با قطع سخنان وزیر خارجه آمریکا او را اینگونه خطاب کرد: جهان تا ابد تو را به عنوان وزیر نسلکشی یاد خواهد کرد، بلینکن خونریز، میراث تو نسل کشی است، خون کودکان بی گناه بر دستان توست
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥من از همدردی گزینشی بیزارم، متنفرم از موج عظیم همدردی و اشک ریختن برای سلبریتیهایی که در لس آنجلس خانههایشان را از دست دادهاند و هیچ واکنشی برای نسلکشی و زنده زنده سوختن مردم فلسطین نشون ندادند...
کاش برخی سلبریتی های ما یک هزارم وجدان و شرف این خانم اروپایی رو داشتند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چی بگیم به این غرب زده ها 😏
این غرب زده ها، از هر فرصتی استفاده میکنن تا ایران و ایرانی رو تحقیر کنن
اگه هم ببینن موضوعی ندارن برای این کار، از دروغ استفاده میکنن
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دینش انسانیته فقط اگه لسآنجلس آتیش بگیره!
موقع کشتار مردم غزه ساکت بودی؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ شهرام همایون مجری شبکه سلطنت طلب:
وقتی پلیس دستور تخلیه شهر را داد
یاد آوارگی مردم غزه و سوریه افتادم.
نامه بيش از هزار روانشناس و مشاور به سران قوا
🔰 خانواده ایرانی در خطر است حوزه حجاب چه زمانی ساماندهی میشود؟
🔸بيش از ۱۰۰۰ روانشناس و مشاور خانواده در حمايت از بيانيه قبلی اساتيد روانشناسي درخصوص لزوم ضابطهمندي پوشش، به طرح ۶ سؤال درخصوص آثار رها شدن بیحجابی بر خانوادهها پرداختند.
🔸به گزارش کیهان، در این نامه سرگشاده که خطاب به سران قوا منتشر شده آمده است: «ما روانشناسان و مشاوران خانواده و علوم تربیتی با دیدن عمل هوشمندانه و شجاعانه اساتید خوشنام حوزه روانشناسی در حمایت از قانوني شدن امرِ پوشش، و انتشار بیانیه، خطاب به سران سه قوه، احساس افتخار کردیم. بیان نکات دقیق، شواهد علمی و مستندات پژوهشی متعدد به همراه منابع، اهمیت پوشش در حفظ سلامت روان فرد، خانواده و اجتماع، بر کالبد جامعه روانشناسی روح تازهای دمید. ضمن تشکر از اساتید محترم و پرافتخار جهت انتشار این بیانیه و نامه، از سران محترم سه قوه، به طور جدی میخواهیم از های و هوی جریانهای مغرض که با تحریک عواطف و هیجانات و صد البته بدون پشتوانه علمی جنجال به پا میکنند، متاثر نشده و پیگیر ضابطهمنديِ پوشش مبتنی بر شواهد و ارزشها در کشور باشند تا مسیر پیموده و پرآسیب غرب در کشور تکرار نشود. در ادامه اين نامه سرگشاده، از افراد و جريانهايي که با ضابطهمنديِ پوشش مخالفند، میخواهیم به این سؤالات پاسخ دهند:
🔻۱- چرا شواهد علمی نشاندهنده آسیبهای برهنگی را انکار میکنید؟ بیانیه اساتید دانشگاه با استناد به منابع علمی و پژوهشی متعدد، به انتخاب آگاهانه مردم کمک کرده و پیامدهای فاجعهبار فرهنگ غربی را با استناد به تجربه چند دهه اخیر در دنیا نشان داد. اما اگر برهنگی بنابر ادعای مخالفان حجاب، از نظر علمی آسیبی ندارد، چرا مستندات علمی خود را با دنیا در میان نمیگذارند؟ مگر نه این است که روانشناس باید پیامدهای هر انتخاب را با مردم در میان بگذارد؟
🔻۲- چرا به مردم اجازه نمیدهید با پیامدهای تجربه غرب مواجه شده و انتخاب آگاهانه داشته باشند؟ چرا نباید از راه طی شده غرب در این زمینه درس گرفت و از آسیبهای این حوزه بر مدار وفاقآفرین قانون پیشگیری کرد؟
🔻۳- چرا اثربخشی قانون را نادیده میگیرید و انکار میکنید؟ دغدغهمندان سلامت روان جامعه که به دنبال تعطیلی و تضعیف قانونمداری و استفاده از روشهای صرفا گفتوگو محور هستند، مبتنی بر کدام شواهد علمی سخن میگویند؟ آیا نمونههایی که نشان دهد تغییر رفتار صرفا با تکنیکهای تغییر نگرش یا مشاوره و... بدون اعمال محدودیت قانونی موفق بوده است را میتوانند ارائه کنند؟ آیا مداخلات رسانهای، آموزشی و روانشناختی توانسته است آمار نابهنجاریهای اخلاقی فزاینده دوران مدرن از قبیل مصرف الکل، خیانت زناشویی، شیء انگاری زنان، تجاوز و خشونت علیه زنان را متوقف کند یا حداقل بکاهد؟
🔻۴- چرا تا به حال کار فرهنگی اثربخشی ارائه نکردهاید؟ اگر فقط به فعالیت فرهنگی برای حفظ حریم خانواده و پوشش معتقدید، فعالیتهای اثربخشی که در این زمینه انجام دادهاید را منتشر کنید.
🔻۵- چرا به ارزشها، استقلال، هویت و فرهنگ مستقل مردم ایران اجازه دفاع از خود را نمیدهید؟ جامعه علمی کشور منکر دستاوردهای تمدن غرب در بسیاری از حوزههای علم و فناوری نبوده و نیست. حتی در مسئله خانواده نیز متعقدیم باید تجربیات تلخ غرب را مورد بررسی علمی قرار داد؛ اما آیا پیشرفته بودن در فناوری، دلیل مناسبی برای پیروی و تقلید کامل از فرهنگ غربی است؟ آیا نادیده گرفتن آسیبهای فرهنگ غربی و انکار مزیتهای فرهنگ ایرانی-اسلامی، نوعی سوگیری شناختی واضح نیست؟
آیا مخالفان قانون حجاب انتظار دارند مردم ایران با فرهنگی مستقل و سابقهای سرشار از حیا و خانواده مداری، همین مسیر را به پیروی از غرب تا انتها طی کند؟ آیا احترام به فرهنگ ملتها جایگاهی در روانشناسی ندارد؟
🔻۶- ضابطهمندی پوشش آسیبزاست یا بیضابطگی؟ یکی از اصول مهم حفظ و مراقبت ارتباطات، تعاملات اجتماعی و خانواده، تعیین و حفظ مرزها است. چگونه است که موضوعی با اهمیت پوشش در تعاملات اجتماعی، از این امر مستثنی است؟ مگر میتوان به فردیت و تعالی افراد بدون وجود مرزها در روابط از جمله پوشش اندیشید؟
در انتها از سران محترم سه قوه و همه فعالین، مسئولين و دغدغهمندان آینده ایران میخواهیم پیش از آنکه دیر شود برای حفظ خانواده، آینده فرزندان و سلامت روان جامعه ایران، از هویت ایرانی-اسلامی دفاع کرده و در فضائی علمی و به دور از سوگیریهای سیاسی برای نفع عمومی و بلندمدت جامعه نسبت به ضابطهمند شدن پوشش و حجاب در جامعه ايران اقدام نمائيد.»
@Kayhan_online
🔹️هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔸توصیه مهم حضرت امام خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
https://eitaa.com/Quran_sangar
╰┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅.