eitaa logo
قرآن جیبی
1.3هزار دنبال‌کننده
495 عکس
14 ویدیو
3 فایل
احساس نمی‌کنید جای یک قرآن کوچک بین کانال‌ها و گروه‌هایتان خالی‌ست؟ روزی یک مطلب کوتاهِ تفسیری کاربردی از قرآن! همراه با تصویر و کلیپ! همیشه «قرآن جیبی» همراهتان باشد. 📱ID @BP98273
مشاهده در ایتا
دانلود
animation.gif
4.18M
"گوش داخلی" وظیفه‌ی تعادل را بر عهده دارد. ۱۴۰۰ سال پیش قرآن درباره‌ی عده‌ای که به گوششان ضربه خورده و در همان حالت خوابیده‌اند، توضیح داده است: فَضَرَبْنَا عَلَىٰ آذَانِهِمْ فِي الْكَهْفِ سِنِينَ عَدَدًا (۱۱ کهف) وَتَحْسَبُهُمْ أَيْقَاظًا وَهُمْ رُقُودٌ ... (۱۸ کهف) 💌 ما در غار بر گوششان زدیم، و سالها در خواب فرو رفتند. 💌 و خیال می‌کنی که بیدارند؛ در حالی که خواب هستند! اگر خواب باشیم، هر چیزی ممکن است بیدارمان کند، ولی اگر ضربه‌ای خورده باشد چیزی بیدارمان نمی‌کند. به مسابقه بوکس نگاه کنید تا متوجه تفاوت این دو مورد شوید. از آن‌جایی که خدا بر گوش اصحاب کهف زده بوده، آن‌ها نمی‌توانستند بیدار شوند.
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً ٭ إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً هم يُسر دوبار تکرار شده، هم عُسر. اگر توجه کنیم یُسر بدون «الف و لام» آمده ولی عُسر به همراه «الف و لام». چون عسر با «الف و لام» آمده، دومی همان اولی حساب می‌شود ولی یُسر دوم همان یُسر اول نیست؛ این یعنی دشواری یکی است و آسانی دو تا. حالا که این‌طور است اگر مدتی صبر کنیم دشواری و مشکلات تمام می‌شود و می‌گذرد. 💌 خدا بزودی بعد از سختی‌ها آسانی قرار می‌دهد! (۷ طلاق)
قرآن کتاب معرفت است، کتاب نور است. قرآن را باید با توجّه خواند؛ با توجّه به معانى، مرادات قرآنى. اگر این شد، آن وقت جامعه‌ى اسلامى راه خودش را پیدا می‌کند. از ظلمات خرافات، از ظلمات گمراهى‌ها، از ظلمت ترس، از ظلمت توهّمات، انسان خارج می‌شود. [به‌سوی] نور هدایت، نور معرفت، نور تقرّب به پروردگار، نور انس با پروردگار. این‌ها خصوصیّاتى [است‌] که با نشستن با قرآن و انس با قرآن براى انسان به‌وجود مى‌آید و ما به این احتیاج داریم؛ امّت اسلامى امروز به این احتیاج دارد. [ برگرفته از سخنان آیت‌الله خامنه‌ای ۱۳۹۳/۰۴/۰۸ ] 💌 خداوند، ولی و سرپرست کسانی است که ایمان آورده‌اند؛ آنها را از ظلمتها، به سوی نور بیرون می‌برد. (۲۵۷ بقره)
خدا انسان را مأمور کرده تا زمین را آباد، و ظرفیت‌های بی‌پایانی که در عالم ماده وجود دارد را یکی‌یکی پیدا کند، و آن‌ها را در معرض استفاده‌ی انسان قرار دهد و انسان را جلو ببرد. هر چیزی هم که می‌سازد باید با محیط زیست سازگار باشد. 💌 اوست که شما را از زمین آفرید، و از شما خواست که در آن آبادانی کنید. (۶۱ هود)
اگر درخت‌ می‌توانست برای رشد و ریشه دوانیدن خودش، آب بیاورد و بریزد، حق داشت به دیگران منّت بگذارد؟ کسی که می‌خواهد در زندگی نلغزد باید خودش و جای پایش را سفت کند. هر خیری هم که به دیگران برساند به ریشه‌ی خودش آب رسانده است. وَ مَثَلُ الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ وَتَثْبِيتًا مِنْ أَنْفُسِهِمْ ... وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ (۲۶۵ بقره) 💌 و کار کسانی که اموال‌شان را برای به‌دست آوردن رضایت خدا و " قرص کردن دل و قوی کردن وجودشان" در راه خدا هزینه می‌کنند ... به‌هرحال، خدا کارهایتان را می‌بیند.
از نظر قرآن در انتخاب‌ها باید به "خیر بودن" آن انتخاب توجه کنیم، نه سود و لذت مادی. 💌 چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آن که خیرِ شما در آن است. (۲۱۶ بقره) 💌 و با زنان، بطور شایسته رفتار کنید! و اگر از آن‌ها، (بجهتی) کراهت داشتید، (فوراً تصمیم به جدایی نگیرید!) چه بسا چیزی خوشایند شما نباشد، و خداوند خیر فراوانی در آن قرار می‌دهد! (۱۱۶ نساء)
* #شعبان #قرآن 🔻در این ماه (شعبان) در حد توان یک ارتباط محكمى با قرآن می‌خواهد. بخشى از شب را بايد انس با قرآن داشت و اين ماه شعبان را هم انسان ادامه بدهد آن وقت در ماه رمضان جواب مى دهد. 🔸جواب می‌دهد به اين معنا كه آن ايامى كه ايام نزول قرآن هست انسان حس انس فوق العاده اى با قرآن خواهد كرد. ‌ ‌ ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔺 حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری @nasery_ir
فرآیند تمسک به قرآن 🔹مطرح شده توسط رهبرانقلاب در دیدار اخیر شرکت‌کنندگان در مسابقات بین‌المللی قرآن. (۹۸/۱/۲۶)
... نسل شریر منقطع خواهد شد. صالحان وارث زمین خواهند بود، و در آن تا ابد سکونت خواهند نمود. (مزامیر داود علیه‌السلام، قسمت ۳۷، آیه ۲۸ و ۲۹) و در مورد ییشماعِل (اسماعیل) (حرف) تو را شنیدم. اینك او را بركت خواهم كرد و بسیار زیاد بارورش خواهم گردانید و كثیرش خواهم نمود. دوازده رئیس بوجود خواهد آورد و به قوم بزرگی مبدلش خواهم ساخت. (سِفر پیدایش، فصل ۱۷، آیه ۲۰) 💌 در زبور بعد از تورات نوشتیم، که بندگان شایسته‌ام وارث زمین خواهند شد! (۱۰۵ انبیاء)
#قرآن #امام_زمان 🔻در روز نيمه شعبانی بود خدمت آیت‌الله بهجت در منزلشان بودیم. از مسجدشان برگشته بودند خانه؛ ما بعد از نماز ظهر رفتيم خدمتشان. تا نشستند فرمودند كه مسجد بودم مداح داشت خيلی اظهار عشق و علاقه به ديدن حضرت می‌كرد و شعر می ‌خواند و من به نظرم آمد كه چی؟! 🔸قرآن كه عدل امام زمان عليه‌السلام هست در اختيار شما هست، در اختيار ما هست نسبت به او چه كار كرديم؟! چه بهره ‌ای برديم؟!! از در اختيار بودن قرآن، چه گُلی به سر خودمان زديم كه حالا درصدد هستيم حضرت را حتما ببينيم؟ ‌ ‌ ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔹 حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری @nasery_ir ‌ ‌
(چه کسى) این هلی‌کوپترهاى آقاى کارتر را ... ساقط کرد؟ ما ساقط کردیم؟ شن‌ها ساقط کردند، شن‌ها مأمور خدا بودند، باد مأمور خداست. وَلِلَّهِ جُنُودُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ وَكَانَ اللَّهُ عَزِيزًا حَكِيمًا 💌 لشکریان آسمانها و زمین برای خداست. و خدا همواره شكست‌ناپذير سنجيده‌كار است. (۷ فتح) #سالگشت_واقعه_طبس
یقین دارم که اگر قرآن و انجیل را به یک فرد غیر متدین ارائه دهند، او حتما اولی را انتخاب می‌کند، زیرا کتاب محمد افکاری را تعلیم می دهد که به اندازه کافی بر مبانی عقلی منطبق است. (وُلتر، فیلسوف فرانسوی)
نباید در قانون مانند «اصحاب سبت» عمل کرد. قرار بود شنبه ماهی نگیرند، نمی‌گرفتند. کار کوچکی کردند؛ چاله‌هایی کَندند تا شنبه ماهی‌ها داخلش شوند، راه‌شان را شنبه می‌بستند که بیرون نروند و روز یکشنبه می‌گرفتند. ظاهرا خلاف نبود. این‌ مثل کلاه شرعی‌‌هایی است که یک ربای سنگین را با یک شاخه‌نبات جابه‌جا می‌کردند. باید مسئولین خلأهای قانون را برطرف کنند و جلوی این‌گونه موارد را بگیرند. برگرفته از سخنان آیت‌الله خامنه‌ای ۷۶/۶/۲ 💌 پیامبر از یهودی‌ها درباره‌ی داستانِ آن شهر ساحلی بپرس؛ آن‌وقت که ساکنانش از دستور ممنوع بودن ماهیگیری در روزهای شنبه، سرپیچی می‌کردند! در روزهای شنبه که مختص عبادتشان بود، ماهی‌ها به ساحل نزدیک می‌شدند و به سطح آب می‌آمدند و در روزهای دیگر هفته، از ساحل دور می‌شدند. برای همین نافرمانی‌شان بود که به چنین امتحان‌های سختی مبتلایشان می‌کردیم. (۱۶۳ اعراف)
کسی که حواسش به حقوق، اموال و دارایی یتیم نیست، با آتش بازی می‌کند، ولی خود نمی‌داند. إِنَّ الَّذِينَ يَأْكُلُونَ أَمْوَالَ الْيَتَامَىٰ ظُلْمًا إِنَّمَا يَأْكُلُونَ فِي بُطُونِهِمْ نَارًا ۖ وَسَيَصْلَوْنَ سَعِيرًا (۱۰ نساء) 💌 کسانی که اموال یتیمان را بالا می‌کشند، در واقع دارند شکم‌های خودشان را از آتش پُر می‌کنند! به همین زودی‌ها هم، در جهنم سرخ‌و‌سوخته می‌شوند!
خدا می‌گوید بخواهیم گوش مالی بدهیم لازم نیست، فرشتگان را بفرستیم. گاهی با تَشری بساط بعضی‌ها را جمع می‌کنیم. تشر خدا مثل تکان دادن کاسه‌ی آب و فنجان چای ماست. سونامی، زلزله و ... ایجاد می‌شود. وَ مَا أَنْزَلْنَا عَلَىٰ قَوْمِهِ مِنْ بَعْدِهِ مِنْ جُنْدٍ مِنَ السَّمَاءِ وَمَا كُنَّا مُنْزِلِينَ ★ إِنْ كَانَتْ إِلَّا صَيْحَةً وَاحِدَةً فَإِذَا هُمْ خَامِدُونَ 💌 پس از [شهادت‌] او هيچ سپاهى از آسمان بر قومش فرود نياورديم و روش ما هم این‌طور نبوده. 💌 تنها يك فرياد بود و بس. یک دفعه همگی خاموش شدند! (۲۸ و ۲۹ یس)
طبیعت و بدن انسان ضعیف است. در هرچیزی که به بدن او مرتبط است ضعیف است. ولی از نظر فطرت و روح بسیار قوی است، اگر نیت و اراده‌اش را قوی کند، بدن احساس ضعف و ناتوانی نمی‌کند. خدا می‌خواهد با قانون‌هایش کار را آسان کند. هم با تمرین اراده و هم از بین رفتن بار سنگین خرافات و جهالت‌ها. يُرِيدُ اللَّهُ أَنْ يُخَفِّفَ عَنْكُمْ ۚ وَخُلِقَ الْإِنْسَانُ ضَعِيفًا (۲۸ نساء) ... وَيَضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَالْأَغْلَالَ الَّتِي كَانَتْ عَلَيْهِمْ ... (۱۵۷ اعراف) 💌 خدا مى‌خواهد تا بارتان را سبك گرداند؛ و انسان، ناتوان آفريده شده است. 💌 و بارهای سنگین و زنجیرهایی که، بر آن‌ها بود را بر می‌دارد.
ما و هر موجودی که روی زمین هست، خانواده‌ی خداییم. خدا خانواده‌اش را تأمین می‌کند، ولی بعضی‌ها می‌گیرند و نمی‌گذارند به اهلش برسد. وَمَا مِنْ دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلَّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَيَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَمُسْتَوْدَعَهَا ۚ كُلٌّ فِي كِتَابٍ مُبِينٍ (۶ هود) 💌 و هیچ جنبنده‌ای در زمین نیست مگر [اینکه] روزیش بر عهده خداست. و قرارگاه و محل مُردنش را مى‌داند. همه [اينها] در كتابى روشن [ثبت‌] است.
دوستان عزیز! 🔹 سلام. برای آماده شدن مطالب از منابعی مثل المیزان، تسنیم، نور، نمونه، التحقیق، نهج‌البلاغه، تفسیر علمی قرآن، تفاسیر روایی قرآن، سخنان بزرگان دین، صحیفه‌ی سجادیه، ترجمه‌های مختلف و ادعیه استفاده می‌کنیم. فقط برای طولانی و شلوغ نشدن مطالب از ذکر منابع خودداری کرده‌ایم. 🔸 اگر برداشتی هم از آیات به شخصه انجام شده بعدش به این‌ها مراجعه کردیم تا تفسیر به رای نباشه، یا اگر کسی صحبتی درباره‌اش نکرده بتونیم از منابع دیگه حتما دلیلی براش پیدا کنیم. بالاخره باید یا از ظاهر آیات و مجموع آیات با توجه به کلمات و قواعد مطلبی را در آورد، که با اصول و مجموع آیات مخالفتی نداشته باشه. یا از تفاسیر، احادیث و ادعیه موجود استفاده کرد. همه‌ی این‌ها با چاشنی روان و مختصر بودن خدمتتون تقدیم میشه. ♦️ گفتیم تا خیال‌تون نسبت به صحت مطالب و عدم تفسیر به رای راحت باشه. خیلی مخلصیم. 🙏🌹
آن‌ها را گرفتار مشکلات و بلاها کردیم، تا شاید تضرع کنند. امتحان‌شان کردیم تا شاید «یا الله» بگویند. چرا «یا الله» نگفتند؟ فَلَوْلَا إِذْ جَاءَهُمْ بَأْسُنَا تَضَرَّعُوا وَلَٰكِنْ قَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَزَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطَانُ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ (۴۳ انعام) 💌 پس چرا وقتى، عذاب و مجازات ما به آنان رسيد تضرّع نكردند؟ ولى [حقيقت اين است كه‌] دلهايشان سخت شده، و شيطان آنچه را انجام مى‌دادند برايشان آراسته است.
وقتی تمام تلاشت را کردی، و دیگر کاری از دستت برنمی‌آید، کارها را به او بسپار. آن‌ها که لج کردند، جلوی پایت سنگ انداختند و بدت را خواستند بالاخره می‌فهمند. فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ ۚ وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ (۴۴ غافر) 💌 به همین زودی‌ها به حرف‌هایم می‌رسید. امور خودم را به خدا می‌سپارم، که خدا حال و روز بندگانش را می‌بیند. ماجرای مومن آل‌فرعون 👈 ۳۸ تا ۴۶ غافر
هر چیزی که آدم از محیط، ژنتیک و ... می‌گیرد کم‌کم شخصیت و جِبِلَّت او را می‌سازد. انگار شخصیت هر کس مانند کوه در درون او ریشه دوانده و استوار شده است. گاهی آن‌قدر سِفت و محکم شده که هیچ چیز در اخلاق و شخصیت او اثر نمی‌کند، این‌جاست که اگر با قرآن اُنس پیدا کنیم و حقایقش را در وجودمان پیاده کنیم، سرسختی‌ها و جِبِلّیات‌مان نرم می‌شود. لَوْ أَنْزَلْنَا هَٰذَا الْقُرْآنَ عَلَىٰ جَبَلٍ لَرَأَيْتَهُ خَاشِعًا مُتَصَدِّعًا مِنْ خَشْيَةِ اللَّهِ ۚ وَتِلْكَ الْأَمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ (۲۱ حشر) 💌 اگر این قرآن را بر کوهی فرو ‌می‌فرستادیم، حتما می‌دیدی که از هیبت خدا متواضع می‌شد و از هم می‌پاشید. این نکته‌ها را برای مردم می‌آوریم تا فکرشان را به کار بیندازند.
دل که به جایی محکم بسته شد؛ تلاطمات، طوفان‌ها و ترس‌ها از جا حرکتش نمی‌دهد. وَرَبَطْنَا عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ إِذْ قَامُوا فَقَالُوا رَبُّنَا رَبُّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ لَنْ نَدْعُوَ مِنْ دُونِهِ إِلَٰهًا ۖ لَقَدْ قُلْنَا إِذًا شَطَطًا (۱۴ کهف) 💌 وقتی بر ضد بت‌پرستی قیام کردند، دل‌هایشان را چنان قرص و محکم کردیم که گفتند: " خدای ما صاحب آسمان‌ها و زمین است. معبودی جز او را صدا نمی‌زنیم که اگر چنین کنیم، حرف نادرست و مُفتی زده‌ایم و گرفتار انحراف در عقیده شده‌ایم."
محبتِ کفر ‌یا ایمان، نهال وجودمان را، آبیاری می‌کند. وجود، با آن سرشته می‌شود، و می‌گوید چه کنیم. وَإِذْ أَخَذْنَا مِيثَاقَكُمْ وَرَفَعْنَا فَوْقَكُمُ الطُّورَ خُذُوا مَا آتَيْنَاكُمْ بِقُوَّةٍ وَاسْمَعُوا ۖ قَالُوا سَمِعْنَا وَعَصَيْنَا وَأُشْرِبُوا فِي قُلُوبِهِمُ الْعِجْلَ بِكُفْرِهِمْ ۚ قُلْ بِئْسَمَا يَأْمُرُكُمْ بِهِ إِيمَانُكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ (۹۳ بقره) 💌 وقتی کوه طور را بالای سرتان نگه داشته بودیم، از شما تعهد محکم گرفتیم و هشدار دادیم: «کتابی به شما داده‌ایم، جدّی بگیرید و مطالبش را آویزه‌ی گوش کنید.» به‌زبان گفتند: «شنیدیم» و در دل گفتند: «بی‌خیال!» آخر، از روی بی‌دینی‌شان، عشق به گوساله تمام وجودشان را سیراب و پر کرده بود! بگو: «با این‌همه کارهای زشتتان، اگر باز خودتان را با ایمان می‌دانید، پس ایمانتان شما را به بد کارهایی وامی‌دارد!»
یک‌جورهایی خدا به آدم‌ها، درباره سختی روزه دل‌داری می‌دهد، که چند روزی بیشتر نیست. بین دوازده ماه، یک ماه به حساب نمی‌‌آید. 💌 روزهای روزه‌داری معدود و مشخص است. (۱۸۴ بقره)
هر روز در نماز از خدا می‌خواهیم دستمان را بگیرد. اگر دست‌گیریِ او را می‌خواهیم باید سراغ قرآن برویم و مراقب رفتارمان و باتقوا باشیم. خدا روزه را واجب کرده تا «خودمراقب و باتقوا» باشیم. اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ذَٰلِكَ الْكِتَابُ لَا رَيْبَ ۛ فِيهِ ۛ هُدًى لِلْمُتَّقِينَ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ 💌 دست ما را بگیر و به راه درست زندگی ببر. (۶حمد) 💌 این کتاب که هیچ شک‌و‌شبهه‌ای در آن نیست، دست آنانی را می‌گیرد که مراقب رفتارشان باشند. (۲بقره) 💌 مومنان! همان‌طور که بر مردمان پیش از شما روزه واجب بود، بر شما هم واجب است تا «خودمراقب» شوید. (۱۸۳ بقره)
💠کیفیت تلاوت قرآن 🔻گاهی رفقا در مورد كيفيت خواندن قرآن می‌پرسيدند؛ عرض می‌کردم در غير ماه مبارک رمضان انسان با تأمل و توجه به معانی و كلمه‌به‌كلمه و با دقت به معانی و تفسير بخواند اشكالی ندارد، ولی در ماه مبارک رمضان کثرت تلاوت مطلوب است. بزرگان زياد می‌خواندند و سفارش هم شده است. خود ختم قرآن مطلوب بوده و هست لذا اگر كسی نه اين كه بی‌توجه بخواند، ولی طبق روال عادی هر ۲۵ دقيقه، نيم ساعتی يك جزء قرآن را بخواند خوب است. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔺حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری @nasery_ir
انسان‌ برای فرار از مرگ کلی دست‌وپا می‌زند؛ از جبهه و جهاد فرار می‌کند، خانه‌های سِفت‌و‌محکم می‌سازد، رژیم‌ها می‌گیرد، حتی مثل فرعون دست به قتل عام کودکان می‌زند. ولی به‌هرحال مرگ سراغمان می‌آید. ایمان به مرگ و قیامت عامل خوبی برای رعایت تقوا در دنیاست. قُلْ إِنَّ الْمَوْتَ الَّذِي تَفِرُّونَ مِنْهُ فَإِنَّهُ مُلَاقِيكُمْ ۖ ثُمَّ تُرَدُّونَ إِلَىٰ عَالِمِ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ 💌 بگو:« مرگی که از آن فرار می‌کنید، به هرحال سراغتان می‌آید! آن‌وقت، شما به سوی دانای پیدا و پنهان برگردانده می‌شوید و از تک‌تک کارهایتان باخبرتان می‌کند.» (۸ جمعه)
انسان نیازمند برنامه زندگی است. برنامه و قانونی مفید؛ هم برای زندگی دنیا هم آخرت. بُت‌هایی که برای خودمان از چوب، سنگ، پول، ساختمان و زمین و ... گرفته، تا رهبران غیر الهی و سلبریتی‌ها، می‌گیریم توان برنامه‌ریزی همه جانبه ندارند. آخر سر هم توان پاداش و مجازات ندارند. لا جَرَمَ أَنَّمَا تَدْعُونَنِي إِلَيْهِ لَيْسَ لَهُ دَعْوَةٌ فِي الدُّنْيَا وَلَا فِي الْآخِرَةِ وَأَنَّ مَرَدَّنَا إِلَى اللَّهِ وَأَنَّ الْمُسْرِفِينَ هُمْ أَصْحَابُ النَّارِ 💌 بت‌هایی که به طرفشان دعوتم می‌کنید، بدون شک نه برای دنیا قانون و حرف مفیدی دارند و نه برای آخرت! [ و نه توانایی پاداش] البته برگشتن ما به سوی خداست. هدر دهنده‌های نعمت هم همه جهنمی‌اند. (۴۳ غافر)
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 📜 فِیهِ مَرابِیعُ النِّعَمِ (نهج‌البلاغه، خطبه ۱۵۲) در قرآن باران‌های نعمت‌زای بهاری است. 🌧 باران‌ بهاری زمین را زنده و سرسبز می‌کند، این‌طور باران‌ها برکت زیادی دارد. در قرآن حرف‌هایی است که مثل باران‌های بهاری کویر دلها را زنده و سرسبز می‌کند. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
در عصر جاهلیت که ثروتمندان سرمایه‌ی خودشان را در ربا، مراکز فحشا و برده‌داری جنسی زنان و کنیزان هزینه می‌کردند و سود زیادی به‌دست می‌آوردند، حضرت خدیجه سلام‌الله علیها سرمایه‌اش را برای اقتصاد هزینه کرد. هم‌چنین با ثروت ایشان بود که تحریم‌های شعب ابیطالب، دور زده می‌شد. آیا نباید ما دنباله‌رو راه مادرمان باشیم و از ایشان تبعیت کنیم؟ تبدیل فرهنگ جاهلیت به ، تحریم مراکز و حقیقی، و تعویض اقتصاد ربوی با وظیفه‌ی ماست. آیت‌الله جوادی‌، همایش صدف کوثر