RADIO_44
📕 هزارتوی سانسور؛ چگونه شیعیان به معماران جهان فردا تبدیل شده اند؟ https://eitaa.com/RADIO_44/24 🌙ر
📕 هزارتوی سانسور؛ چگونه شیعیان به معماران جهان فردا تبدیل شده اند؟
🔻رشد تشیع از معماهای عجیب تاریخ به شمار می رود. چرا که بزرگترین سانسور تاریخ بشر، علیه شیعیان اعمال شده است، اما شیعه هر روز قوی تر از دیروز به رشد خود ادامه داد تا در سال 2023 در بیش از #83_کشور عاشورای چند هزار نفری برگزار کند!
🔻بزرگترین قربانی ترور و سانسور، زیر یوغ فیلتر، تحریم و تهدید بسامد خود را به 83 کشور رسانده است. این در حالی ست که اغلب این کشورها رسما با شیعیان مقابله می کنند و بخشی دیگر از آنها به شکل غیر مستقیم علیه شیعیان کارشکنی کرده اند.
در واقع از بین 83 کشور، شیعیان تنها در 5 کشور ایران، عراق، سوریه، یمن و لبنان آزادی عمل دارند و در دیگر کشورها همواره مورد کارشکنی یا اذیت و آزار قرار گرفته اند.
🔻اما چگونه می شود یک قوم کوچک که در طول تاریخ مورد ستم و تعقیب پادشاهان و حکومت ها بود، امروز به یکی از مهمترین اثرگذاران جهان تبدیل شده است؟
▪️راز گسترش شیعه را #کسینجر در رهبران شیعه (مرجعیت) می داند. به اعتقاد او رهبران شیعه طی قرن ها تشکیلات سازمان یافته هوشمندی را طراحی کرده اند که سبب شده توان ژئوستراتژیک داشته باشند.
▪️#برژینسکی نیز معتقد است انقلاب اسلامی ایران نقشه ی تاریخی شیعه برای تقویت اثرگذاری خود بود و شیعیان(ایران) انقلاب را تا تشکیل هلال شیعه پیش خواهند برد. به عبارتی او انقلاب اسلامی را بستر گسترش شیعه می داند.
▪️در همین روند #فوکویاما قدرت شیعه را در گذشته سرخ عاشورایی و آینده سبز مهدوی می داند و معتقد است شیعه بیش از هر مذهب و دین دیگر دارای تفکر راهبردی و قدرت انقلابی گری می باشد.
🔻این همه سبب شده است تا شیعه در بین آیین ها و مذاهب، با وجود فشارها و کارشکنی ها، بیشترین نرخ رشد تاریخی را داشته باشد و از تیغ ترور و سانسور عبور کند.
در واقع شیعیان در جهان امروز (با وجود دیرپایی و پیشینه تاریخی) بیشتر به یک پدیده ی نوظهور شبیه هستند، و جهان برای تعامل با این پدیده دچار سردرگمی است.
کشورهایی که به فکر تحریم تشیع هستند، از محدود کردن آن عاجز شدند. و کشورهایی که راه سانسور را در پیش گرفتند، در مقابل موج تشیع مبهوت ایستاده اند!
▪️▪️شاید نظر #ویلفرد_مادلونگ(رئیس مطالعات تاریخ اسلام دانشگاه آکسفورد) نگاه جهان به شیعه را بهتر توصیف کند، به عقیده ی او، شیعیان در عصری که جهان به تفرد گرفتار شده است، توانستند بزرگترین گردهمایی تاریخ [اربعین] را در جامعه ی بشری رقم بزنند!
🚩واقعیت نیز همین است که شیعیان در عصر غروب بشر غرب، در حال طلوع از مدار کربلا هستند و در برابر بشر داروینی ، انسان حسینی را علم کرده اند.
و این چیزیست که شیعیان را به معمار جهان فردا تبدیل کرده است...
🌙رادیو را تازه راه انداختیم، استدعا داریم ما را در انتشار مطالب کمک کنید
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
📙مگا هیئت و هیئت مال؛ آسیب شناسی یا آسیب تراپی؟
🔸اخیرا در شبکه های اجتماعی محتواهای مختلفی با موضوع نقد هیئت های بزرگ کشور تولید و منتشر شد، که شگرد جدیدی در راستای تضعیف جریان عاشورایی است. در واقع نگارندگان تحت غطای آسیب شناسی در حال تزریق آسیب مصنوعی و نوعی آسیب تراپی هستند.
در این عملیات دو محور اصلی دنبال می شد:
▪️محور اول: مهمترین و اصلی ترین کلید واژه ی ترند شده در این محتوا ها، تولید کلمه ی "هیئت مال" و "مگا هیئت" بود. که هر دو کلمه حامل بار معنایی مرکب از شکاف طبقاتی، اشرافی گری، بی توجهی به طبقات متوسط و محروم، ولخرجی از بیت المال و جیب مردم(همانند بانکها) و ایجاد مشکلات اقتصادی و دامن زدن به تورم می باشد.
▪️محور دوم، در این محتوا ها پایه نقد بر تضییع حقوق محله ها توسط هیئت بزرگ نهاده شده است و منتقدان هیئت های بزرگ مدعی حمایت از فعالیت محلات و هیئت های محلی هستند.
طبیعتا آنکه از واژه مال و مگا برای توصیف هیئت استفاده نماید، در وهله ی اول هیئت را به تمام انگاره های فوق متهم نموده است و سپس به استناد این اتهام ها بر تضییع حقوق محله ها توسط هیئت های بزرگ تاکید می کند.
🔸در این باره می توان گفت عدم فهم درست از زیرساخت هیئت باعث پدید آمدن اینگونه نقدهای مغالطه ای می شود. برای تبیین بخشی از زیرساخت هیئت به این سه مورد توجه فرمایید:
1. هیئت ساختار مشارکتی مردم پایه دارد که از کمک های خرد و نذورات مردم شکل می گیرد.
2. هیئت سکوی تجمع مردم است، نه ایستگاه جمع کردن مردم! فرق این دو در این است که اولی پایگاه کنش های مردم است و دومی جایی برای سرگرم کردن آنان.
3. هیئت بدلیل تقویت تشکیلات مردمی و تولید و هماهنگی گفتمان آنها، برای مردم قدرت اجتماعی و سیاسی تولید می کند و توانایی آنان در عرصه های جامعه را ارتقا می بخشد.
🔸با توجه به سه مطلب فوق می شود گفت که هیئت توسط مردم برای ایجاد پایگاه و سکوی انسجام بخشی و راه اندازی تشکیلات به منظور تولید قدرت اجتماعی به نفع مردم از طریق مشارکت های خود مردم شکل می گیرد. اما مگا مال ها توسط تجار برای ایجاد پایگاه های سرمایه داری از طریق دست برد به جیب مردم به نفع سرمایه داران شکل می گیرد.
در همین یک پاراگراف مشخص می شود که مقایسه هیئت با مگا مال از ریشه غلط و غیر قابل پذیرش می باشد و به مثابه مخرج مشترک گرفتن از دو خواستگاه و خروجی متناقض از طریق بازی با کلمات است.
🔸از جهت دیگر جمع بین دو پدیده (هیئت محلی و هیئت بزرگ) کاملا ممکن و یسیر هست و نگرانی دوستان از اساس موضوعیت ندارد و تزریق این حساسیت جز ایجاد شکاف های اجتماعی سودی نخواهد داشت.
در حقیقت جریان عاشورایی نیازمند هر دو هیئت است. و هر دو هیئت در شکل گیری و تقویت حرکت یکدیگر هم افزا و هم راستا هستند.
▪️هیئت های کوچک محلی و خانگی با برساخت تشکیلاتی و ماموریت محله محور با هدف تشکیل بافتار اجتماعی، و هیئت های بزرگ کشوری با برساخت رسانه ای و ماموریت جهان شمول با هدف تشکیل بافتار تمدنی می باشد که هر دو به مثابه دو بال مکتب حسینی عمل می کنند.
در آخر عرض می شود، دفاع از هیئت های محلی بهانه ی خوبی برای حمله به هیئت های بزرگ کشور نیست.
و لازم است دوستان در بررسی پدیده ها به ژرف و عمق آنها توجه کافی داشته باشند.
🌙رادیو را تازه راه انداختیم، استدعا داریم ما را در انتشار مطالب کمک کنید
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
📕سلاحی به نام تولید علمِ دروغین!
چگونه غربگرایان با شعار علم، همه را به باور مجبور می کنند؟
🔻در سال 2005 #جان_لونیدیس استاد دانشگاه استنفورد، مقاله ی «چرا اکثر یافته های پژوهشیِ منتشر شده نادرست هستند؟»!! منتشر کرد.
از آن زمان بحث مفصلی راجب "تولید علم" بین دانشمندان در گرفت. اما نتیجه ی آن هنوز هم همان«اکثر پژوهش های علمی دروغ است!» می باشد.
سوال اصلی هنوز اینجاست که چرا باید " #علم_دروغین " تولید شود و تاثیر آن در جهان امروز چیست؟
🔻#استوارت_ریچی در کتاب "دروغ های علمی" تلویحا اعتراف می کند مهمترین دلیل تولید علم مزوّر و دروغین جهت دهی به مناسبات جهانی، عجله برای جهانی سازی و فشار برای بدست آوردن رنکینگ در جهان معاصر است.
و به این دلیل که غرب برای تسلط بر منابع و منافع جهان ولع بیشتری دارد، طبیعتا می توان حدث زد که چه کسی در تولید علم دروغ پیشتاز خواهد بود!
بله حدث شما درست است! در این باره شاگردان مکتب غرب با اختلاف رتبه اول تولید علوم دروغین را در اختیار دارند، به نحوی که اکثر علوم دروغین در دانشگاه های اردوگاه غرب تولید می شود.
🔻این رویه خطرناک، به غربگرایان ایران هم سرایت پیدا کرده است و همواره مشاهده می شود که جهت توجیه فعالیت های خود و جهت دهی به افکار عمومی، از سلاح تولید علوم دروغین استفاده می کنند.
سلاحی که در آن بجای تیر و تفنگ از آمار و مقالات جعلی استفاده می شود.
آمار سازی دروغ از فروش نفت، مستندسازی توانمندی آبی اسرائیل، تاثیر برجام بر صلح جهانی، تاثیر هیئت ها در افسردگی جامعه، نظریه پردازی راجب توانمندی تسلیحاتی آمریکا، بررسی علاقه مندی دمکراتها به ایران، و مطالعه موردی خطرات سند چشم انداز 25 ساله ایران و چین و... بخشی از این دروغ پردازی های علمی یا تولید علوم دروغین توسط غربگراهای ایران است.
که توسط اساتید دانشگاه ها و محققین بلند پایه و پژوهشگاه های غربگرا در بازه های مهمی از کشور تولید شد.
🔻فرضیه ی آنها ساده هست، وقتی نمی توانید مردم را با برنامه خود همراه نمایید، مسیر آنها را با تولید علم دروغ به سمت اهداف خود هدایت کنید!
در واقع خطر تولید این علوم از خطر هر ویروس دیگری در جامعه بیشتر است و متاسفانه به دلیل سازوکار آکادمی و رسانه ای غربگرایان، به سادگی نمی توان دروغ های آن ها را افشا کرد و تاثیر آن را خنثی نمود.
در جهان امروز تشخص هرزنامه از برنامه به سادگی میسر نیست و مخاطبین با وجود علم پراکنی های مداوم در بستر سیاست و رسانه، از رسیدن به علوم حقیقی باز مانده اند.
البته به میدان آمدن دانش پژوهان جوان در ایران، تا حدود زیادی می تواند سلاح علم دروغین غربگرایان را خنثی کند، لیکن نیازمند رپرتاژ رسانه ای و بستر نشر سراسری می باشند.
🌙رادیو را تازه راه انداختیم، استدعا داریم ما را در انتشار مطالب کمک کنید
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://t.me/RADIO_ir44
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
📣 حکمروایی مردم؛ مافوق حکمرانی دولت
📌در آونه ی اخیر مرتباً در فضای مجازی راجع به دولت سایه و بررسی لزوم وجود و عدم وجود آن مطالبی منتشر شد،اما به نظر می رسد بهتر است کمی مبنایی تر به این موضوع نگاه کنیم؛در نظام اسلامی شعار مردم سالاری دینی از اصول قطعی می باشد و در نسبت حاکمیت اصل بر حمکروایی مردم بر مردم است.
📌حال باید نگریست چگونه می توان حکومت مردم بر مردم را در بستر جامعه محقق ساخت، اگر فکر میکنیم که این مهم صرفا با انتخابات محقق میشود کاملا در اشتباهیم،دلیل اصلی این است که حکومت مردم بر مردم یک امر مستمر است که علاوه بر انتخابات شئون فراتری نیز دارد که نظارت مردمی از ارکان آن میباشد.
📌و بر همین اساس در اصل هشتم قانون اساسی به امر به معروف و نهی از منکر در همین راستا اشاره شده است
و آن را یک وظیفه همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به هم و مردم نسبت به دولت و دولت نسبت به مردم تعیین نمود.
📌از همین اصل نیز می توان یافت که با صرف حضور در برهه ی انتخابات حکومت مردم بر مردم محقق نمیشود لذا در ساختار نظام اسلامی نیاز است مردم همواره بر دولتی که نتیجه انتخاب خودشان هست نظارت کنند و این نظارت را تا رسیدن به فعل منکر یا فعل معروف به منصه ی کنش برسانند و دولت نیز موظف به ترتیب اثر به کنشگری مردم است.
📌حال بایست به این اشتراک برسیم که حضور شانه به شانه مردم در کنار دولت یک ضرورت برای جامعه اسلامی است و ضرورت دولت سایه با تکیه به نقش آفرین آحاد مردم و نخبگان و مسئولیت پذیری دولتمردان برای جبران همین خلاء میباشد.
📌از این رو جای سوال است که چرا وقتی گروه های مردمی برای کنش ورود میکنند،برخی با تشکیک در اصل موجودیت و اجازه ی ورود مردم به ساحت حمکرانی شبه افکنی کرده و مخالفت می نمایند.
📌برخی نگران بودجه دولت سایه میشوند، و برخی از توانمندی اعضای آن می گویند و بخشی دیگر از کیفیت برنامه های ارائه شده توسط آنان اظهار نگرانی می کنند.
📌 عزیزان در یک کلام دولت سایه یعنی مردم؛ و کار کار مردمی می باشد و شما در جمهوری اسلامی بنا بر قانون اساسی موظف به بستر سازی برای حمکروایی مردم هستید.
✍🏻 ابراهیم مرزوقي
📙ماجرای ظریف؟
آیا غربگرایان به دنبال بازتولید یلتسین در ایران هستند؟
https://eitaa.com/RADIO_44/29
🌙رادیو را تازه راه انداختیم، استدعا داریم ما را در انتشار مطالب کمک کنید
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
📙ماجرای ظریف؟
آیا غربگرایان به دنبال بازتولید یلتسین در ایران هستند؟
🔻گورباچف را همه به عنوان مسئول فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی می شناسیم. کسی که رهبری شوروی را ترک کرد و به بازیگر آگهی های فروشگاه زنجیره ای پیتزا هات تبدیل شد!
در واقع گورباچف بزرگترین بازنده تاریخ معاصر است و در این باره مناقشه ای نیست. اما به راستی آیا او مسئول سقوط شوروی بود؟
قطعا سوء مدیریت، علاقه ی شدید او به دریافت جایزه های حقوقی اروپا، غش کردن به سمت تمجید اردوگاه غرب و در یک کلام غرب زدگی! از گورباچف یک مهره ی خطرناک برای آینده بزرگترین کشور جهان معاصر ساخته بود.
اما این به تنهایی برای سقوط شوروی کافی نیست.
🔻در کنار گورباچف یک سایه ی مرموز و افراطی حضور داشت که تمام معادلات شوروی را به هم می ریخت.
کار این سایه که به شبح کرملین معروف شد، ایجاد تنش در سیاست و تولید افراط در جامعه بود.
این شبح کسی نبود جز بوریس یلتسین.
پس از آنکه گورباچف شعارهای غربی را در شوروی مطرح نمود و برای آن بازار و مخاطب تولید کرد، نوبت به اجرایی کردن این شعارها رسید. چیزی که در شوروی به دوره اصلاحات معروف است.
🔻یلتسین در این دوره به عنوان معاون گورباچف منصوب شد. او از لحظات اول با افراط گرایی، حرف های رادیکال و اقدامات جنجالی و ساختار شکن، فضای جامعه و سیاست شوروی را به التهاب کشاند.
یلتسین با اقدامات خود قومیت ها، مذاهب و اقلیت ها را تحریک کرد.
فشارهای یلتسین بر سرعت گرفتن اصلاحات گورباچف، و فشارهای حزب کمونیست برای مرحله ای عمل کردن گورباچف، رهبر حزب کمونیست را دچار ایستایی و افول کرد.
بلأخره گرباچف قانع شد تا یلتسین را کنار بگذارد!
عزل یلتسین از او قهرمان ملی ساخت و او با همین چهره توانست حزب کمونیست را شکست دهد و گورباچف را مجبور به انحلال شوروی کند!
در واقع دلیل اصلی فروپاشی شوروی نه گورباچف، که بوریس یلتسین بود.
🔻ظریف و اقدامات رادیکال او، شبیه رونوشتی به روز شده از یلتسین سال 1991 می باشد.
او سعی دارد جامعه را ملتهب کند و پزشکیان را در دام افراط گرایی بیندازد!
بعید نیست با این تندروی ها او و پزشکیان با هم به مشکل بخورند و پزشکیان او را کنار بگذارد تا ظریف قهرمان ملی شود!
هدف غربگرایان از تندروی های آقای ظریف 3 مسئله است.
1. راه اندازی مجدد سیستم عامل جریان اصلاحات. غربگرایان از اینکه مجبور هستند روی سیستم های اجاره ای زیست کنند، مستأصل شده اند.
2. تولید آنتی تز برای انتخابات پانزدهم! اصلاح طلبان دریافته اند که پزشکیان توانایی مدیریت دولت را ندارد و باتوجه به آرای کم او ممکن است تا انتخابات پیش رو محبوبیت و رای آوری خود را از دست بدهد. لذا برای پیشامدهای احتمالی به آنتی تز دولت 14 نیاز دارند.
3. تولید جایگزین برای خاتمی! که این روزها به دلیل بیماری احوال مساعدی ندارد.
هرچه هست، ظریف به مهره ی جادویی غربگرایان برای ادامه بقا می ماند.
طبیعتا مواجهه با این مهره نیازمند هوشمندی و شناخت پازل عملیاتی دشمن است.
🔻مهمترین راهبرد مقابله با ظریف، خنثی سازی جنجال آفرینی و رادیکال گویی و افراط گرایی او در عرصه دولت و جامعه از طریق دامن نزدن به آن است.
نقد و گفتمان ما با دولت پزشکیان و مهره های متبوعش، مناقشه بر سر کارآمدی، کارگرایی و راهگشایی مسائل کشور خواهد بود.
جز این هر گونه تلاش برای پرداخت به مواضع حاشیه ای و رادیکال باید توسط جامعه رد شود و دم به تله ی یلتسین پروری ندهیم.
البته نه ایران شوروی است و نه جمهوری اسلامی حزب کمونیست.و این شگردهای تاریخ مصرف گذشته بر این ملت اثر نخواهد گذاشت. ولی کیاست اقتضا میکند که گرفتار بازی نخ نمای ظریف و غربگرایان نشویم.
🌙رادیو را تازه راه انداختیم، استدعا داریم ما را در انتشار مطالب کمک کنید
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
📕میلیتاریسم اسرائیل و جامعه ی اسپارت
📌ایرانی ها چگونه ارابه ی جنگ اسرائیل را شکست می دهند؟
https://eitaa.com/RADIO_44/32
🌙 ما را در انتشار مطالب رادیو 44 کمک کنید
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
RADIO_44
📕میلیتاریسم اسرائیل و جامعه ی اسپارت 📌ایرانی ها چگونه ارابه ی جنگ اسرائیل را شکست می دهند؟ https://
📕میلیتاریسم اسرائیل و جامعه ی اسپارت
📌ایرانی ها چگونه ارابه ی جنگ اسرائیل را شکست می دهند؟
🔻وقتی بن گوریون چریک های #هاگانا را برای اشغال فلسطین آماده می کرد خطاب به فرماندهان هاگانا گفت: معادله خون در برابر زمین تنها معامله ی ما با فلسطینیان خواهد بود.
این تئوری ترسناک که فلسطینی ها یا خون خود را باید بدهند یا زمینشان! به زودی در سراسر سرزمین فلسطین حکم فرما شد و سال 1948 توانست پیروزی صهیونیست ها بر فلسطین را رقم بزند.
🔻پس از آن بن گوریون به عنوان فرمانده ی قوای مسلح اسرائیل دستور تشکیل ارتش اشغالگر را صادر کرد. معادله ی او در این مرحله شعار 'جنگ برای بقا' بود!
او اما متوجه خلاء استراتژیک جامعه ی هزار رنگ یهودیان اسرائیل شد، و به دنبال راهی برای اتحاد این جامعه ی شکل نایافته برای بقای اسرائیل می گشت.
بن گوریون با مطالعه دقیق مدل جوامع گذشته، به مدل جامعه ی #اسپارت برخورد.
🔻اسپارت ها یک جامعه ی جنگجو در یونان باستان بودند که زندگی و بیشه ی آنها بر جنگیدن استوار بود!
فرزندان در این جامعه ملک دولت بودند و از کودکی برای تکمیل ارابه ی جنگ اسپارت تحت شدیدترین آموزش های نظامی قرار می گرفتند و از نوجوانی به ماشین جنگ اسپارت می پیوستند! و تا لحظه ی مرگ در جنگ های اسپارت حضور داشتند.
بن گوریون این مدل را تحت عنوان #دولت_اسپارت_میلیتاریست برای جامعه ی اسرائیل برگزید و ارابه ی سیری ناپذیر جنگ را شکل داد.
🔻بن گوریون می دانست جنگ در اسرائیل تا مدتها ادامه خواهد داشت، لذا مدلی را انتخاب کرد که جنگ در آن تهدید به حساب نمی آمد، بلکه رازی برای بقا بود!
به این ترتیب ارابه ی جنگ اسرائیل طی 50 سال بعد بیش از 10 جنگ موفق را پشت سرگذاشت و به ارتش شکست ناپذیر معروف شد.
تا اینکه پدیده ی مقاومت اسلامی به رهبری ایران شکل گرفت.
از آن پس ماشین جنگ اسرائیل با چالش عمیق مواجه شد و در بیش از 6 جنگ پیاپی حتی به یک پیروزی نمادین دست نیافت و عملا ارابه ی جنگ اسپارت در برابر سیستم مقاومت شکست خورد.
🔻اما جمهوری اسلامی چگونه به این موفقیت ها دست پیدا می کرد؟
اصلی ترین #هنر_مقاومت دست گذاشتن روی نقاط ضعف دشمن بدون مرعوب شدن از حجم قدرت آن، و توانایی مهندسی معکوس معادله های جامعه ی اسپارتی علیه اسرائیل بود.
▪️اول: جنگ برق آسا را به جنگ فرسایش تبدیل کرد
▪️دوم: نبرد جنگ افزار را به نبرد فرد افزار برد
▪️سوم: نبرد برون مرزی را به درون مرزهای اسرائیل کشاند
▪️چهارم: جنگ بهینه را به سمت جنگ پرهزینه برد
▪️پنجم: معادله ی 'خون در برابر زمین' و 'جنگ برای بقا' را به معادله ی معکوس 'زمین در برابر خون' و 'بقا برای جنگ' تبدیل کرد.
🔻در واقع هدف اصلی جمهوری اسلامی محاصره ی جامعه ی اسپارتی درون قفس خود ساخته ی دولت اسرائیل تحت تهدید مداوم و جنگ فرسایشی بی پایان و بی نتیجه بود.
در این جامعه، خستگی، رعب و از هم گسیختگی به مرور اسپارت های تشنه ی پیروزی را مأیوس و به دشمن خود تبدیل می کند.
در این برهه هنر مقاومت صرف بدست آوردن پیروزی میدانی نیست، بلکه توانایی در به شکست کشاندن پیروزی های مقطعی اسرائیلی ها و تکمیل حلقه ی یأس آنها نیز هست.
در حقیقت انقلاب اسلامی با الگو برداری از تعالیم شیعه و #مکتب_عاشورا توانست اراده ی مقاومت را بر ارابه ی اسپارت چیره کند و اسرائیل را وارد مارپبچ بی پایان نبرد تا آخرین نفس کرد. نبردی که مجاهد شهادت طلب از جنگجوی اسپارتی در آن سترگ تر و پایدارتر است.
در یک کلمه می توان گفت که انقلاب اسلامی برای شکست اسرائیل #ارادهٔ_جنگ را به مصاف #ارابهٔ_جنگ برد و موفق شد.
🌙 ما را در انتشار مطالب کمک کنید
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
📙 گریز از گفتمان
📌چرا این دولت مجبور به حاشیه پردازی است؟
https://eitaa.com/RADIO_44/35
🪟ا
🪟ا
🪟 #رادیو_44 پنجره ای به جهان ایده ها...
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
RADIO_44
📙 گریز از گفتمان 📌چرا این دولت مجبور به حاشیه پردازی است؟ https://eitaa.com/RADIO_44/35 🪟ا 🪟ا 🪟 #ر
📙 گریز از گفتمان
📌چرا این دولت مجبور به حاشیه پردازی است؟
🔻در بین دولت ها طرح گفتمان دولت جهت وحدت رویه سیاسی و همراه سازی مردم از رویه های مرسوم بوده است.
از منظور دیگر گفتمان دولت وظیفه ی بستر سازی برای ترویج برنامه ها و اقناع سازی مردم در راستای همراهی و اجرایی کردن همان برنامه ها می باشد.
همچنین گفتمان می تواند به ارائه تصویر از شرایط کشور کمک کند، و مفاهمه مشترک در جامعه برای پذیرش راه حل ها و اقدامات دولت شکل دهد.
در مجموع گفتمان زبان مکالمه ی دولت با مردم و سیاسیون خواهد بود. و نبود آن یعنی انقطاع تکلم میان دولت و جامعه.
🔻دولت پزشکیان تنها دولتی است که نه برنامه ای برای اجرا دارد، نه شعاری برای همراهی افکار توده و نه گفتمانی برای شکل دهی به جامعه! طبیعتا در این دولت بی زبانی و بی هویتی و مقداری بیشتر بی برنامگی و روزمرگی سبقه ی غالب خواهد شد.
در این دولت نه وعده ای هست که بر زمین بماند، و نه برنامه ای هست که از زمین برداشته شود.
از این رو به دلیل فراقت بیش از حد، وقت گذرانی در پرسه های خیابانی و سوپرمارکت ها، و حاشیه پردازی تبدیل به رویه ی همیشگی می گردد و دولت به #حاشیه_زیستی و #حاشیه_گزینی دچار می شود.
🔻لذا طبیعی و قابل فهم است که چرا دولت چهاردهم از سیر دورهٔ تبلیغات انتخاباتی خود هنوز خارج نشده و همچنان بجای مدیریت کشور به مدیریت هشتگ ها مشغول است.
حال اگر بیکاری دولت را به پدیده #گفتمان_گریزی ، وزیر بلاگری، یلتسین منشی و انتصاب محکومان امنیتی به سمت معاونین اضافه کنیم. می توانیم به راز اختلاف بند آخر تنفیذ جناب پزشکیان در پیام امام خامنه ای پی ببریم.
و امیدواریم ایشان هر چه زودتر خود را از دام و کلاه سرگشاد غربگرایان بیرون بکشد، قبل از اینکه او را به رئیس جمهور کُنج نشین دولت حاشیه پرداز خویش تبدیل کنند.
البته این مراد مشروط به اینکه اگر خود ایشان طالب و مرید همین مرام نباشد!
🪟ا
🪟ا
🪟ا
🪟ا
🪟 #رادیو_44 پنجره ای به جهان ایده ها...
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📑 کار 10 ساله را طی 3 سال انجام داد.
📌اقدامات دولت سیزدهم تمام ناظرین جهانی رو شگفت زده کرده است.
🔻اغلب پژوهشگاه های جهانی و اندیشکده های داخلی، از جمله هیئت 160 نفری اقتصاددانان اصلاح طلب، گفته بودند که خروج ایران از رکود تورمی نیازمند یک دهه اقدامات تعادل زا و ثبات گرا هست تا بتوان کشور را به حالت ثبات برای پیشرفت برگرداند.
🔻دولت #شهید_رئیسی این مسیر 10 سال را جلوی چشم تمام ناظرین و منتقدین در مدت کمتر از 3 سال طی نمود و ایران را به حالت آمادگی عملیاتی برای پیشرفت درآورد.
📽 گوشه ای از آمارهای این اقدامات را مشاهده می کنید
🪟ا
🪟ا
🪟 #رادیو_44 پنجره ای به جهان ایده ها...
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
📗 مدل اقتصاد سیاسی شهید رئیسی
📌طرح ناشناخته ی شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان برای بازاریابی اقتصادی
🔻با شروع دوره تحریم های هوشمند علیه ایران در سال 2009، آمریکا امیدوار بود بتواند ایران را در مدت یک دهه از نظر اقتصادی به فروپاشی بکشاند و بعد از آن تا سقوط نظام حاکم پیش برود.
#برایان_هوک رئیس "گروه اقدام ایران" و مدیر برنامه ریزی وزارت خارجه آمریکا در رابطه با تحریم اقتصادی ایران معتقد بود که ایران دیر یا زود شکست خواهد خورد و فروپاشی اقتصاد ایران باعث تن دادن به سیاست آمریکا می شود.
#هیلاری_کلینتون نیز در سفر به دور دنیا برای همراه سازی کشورها برای پیوستن به تحریم ایران وعده داده بود که جهان حداکثر تا یک دهه ی آینده از حکومت ولایت فقیه ایران خالی خواهد شد.
🔻اما بعد از گذشت 15 سال از آن وعده ایران اسلامی با قدرت و صلابت مسیر خود را ادامه داد و ظاهرا در شکست تحریم ها موفق بوده است.
اما صرف تاب آوری در برابر تحریم ها، نشانه ی شکست برنامهٔ آمریکا نیست، چیزی که آمریکایی ها را نگران کرده، توسعه مدل اقتصادی خاص در دورهٔ شهید رئیسی بود.
#سام_پارکر مسئول میز ایران در شورای امنیت ملی آمریکا در این باره می گوید: ایران در دوره #شهید_رئیسی در حال تولید نوعی اقتصاد سیاسی است که اگر جلوی آن گرفته نشود، نه تنها تحریم را از کار خواهد انداخت، بلکه احتمالا رشد اقتصادی ایران دیگر به سادگی مهار نخواهد شد!
اما این چه مدلی است که آمریکا را تا این حد نگران کرده است؟
🔻در دوره ی معاصر، کشورهایی که در عرصه اقتصادی توان بالایی به دست آوردند موفقیت آنها صرفا به دلیل مزیت های اقتصادی نبود، بلکه خواستگاه اصلی آن #اقتصاد_سیاسی آنها بوده است.
اقتصاد سیاسی با ایجاد برندینگ و بازاریابی سیاسی، مزیت های مضاعفی برای محصولات کشور پدید می آورد و کشورهای میزبان و مشتری را برای پذیرش دوچندان محصولات کشور صادر کننده ترغیب می کند.
در واقع گاهی اقتصاد سیاسی، کشورِ مشتری را قانع می کند به محصول با مزیت رقابتی کمتر تن بدهد، ولی از مزیت های سیاسیِ پیرو آن محصول بهره مند شود.
🔻شهید رئیسی با طراحی مدل بازاریابی خاص در ایجاد مزیت سیاسی برای محصولات اقتصادی ایران موفقیت چشم گیری بدست آورد و توانست #مدل_ایرانی را به عنوان پنجمین مدل #اقتصاد_سیاسی دنیا معرفی کند.
سرمایه گذاری ایران در حوزه قفقاز و آسیای مرکزی، صادرات فنی مهندسی و قرارداد های خدماتی در آفریقا، صادرات چند برابری به همسایه ها، پروژه های توسعه ای در آسیای شرقی، خطوط تولید در آمریکای لاتین و چشم انداز همکاری استراتژیک با چین، هند و روسیه، نمودهای روشنی از مدل اقتصاد سیاسی شهید رئیسی هستند.
که امید است دولت محترم چهاردم برای حفظ و توسعه این مدل کوشا و مجدانه عمل کند.
🪟ا
🪟ا
🪟ا
🪟 #رادیو_44 پنجره ای به جهان ایده ها...
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
RADIO_44
📗 مدل اقتصاد سیاسی شهید رئیسی 📌طرح ناشناخته ی شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان برای بازاریابی اقتص
سلام دوستان
ان شاءالله در آینده راجب این طرح جزئیات بیشتری منتشر می کنیم.
همچنین استدعا داریم ما رو تو انتشار محتوا و معرفی به سایر دوستان کمک کنید.
📙تراش هزینه تراشی
📌آیا محمدجواد ظریف به پایان رسیده است؟
🔻سیاستمداری یک پدیده ی اعتباری است و مهمترین دستآورد یک دیپلمات کسب اعتبار ملی برای ارتقای توان بین المللی خود است.
پس از انتشار وب2 و گسترش شبکه های اجتماعی، برخی سیاسیون با سلطه ی رسانه، پدیده ی اعتباری سیاستمداری را به پدیده ی استعماری تبدیل کردند.
در منش این افراد، اشغال جایگاه بجای تصدی پست ها تبدیل به رویه ی رایج شد و به مرور به دیپلمات های استعماری در مقابل دیپلمات های اعتباری تبدیل شدند.
🔻محمدجواد #ظریف ستاره ی دیپلماسی غربگرایان، اما سیره ی برعکسی را برگزیده است و ابایی از خرج اعتبار ملی خود برای لبخند ستانی از اردوگاه غرب ندارد.
این رویه در طول 40 سال حضور پیاپی در سطوح قدرت، اعتبار ظریف را در مجامع جهانی و ملی از بین برده است.
و در آونه ی اخیر شهادت دوستان و نزدیکان وی به دروغ گویی و بی مروّتی او، دیگر چیزی از اعتبار ظریف باقی نگذاشت تا با آن سیاست ورزی کند.
لاجرم امثال او به شیوه ی جایگزین دیپلمات استعماری روی می آورند. و با شانتاژ رسانه ای سعی می کنند جایگاهی برای خود اشغال کنند.
🔻همانند هزینه تراشی های اخیر ظریف در شورای راهبری انتصابات، که سعی کرد استعفای خود را به آن گره بزند، اما کاشف به عمل آمد #منع_قانونی انتصاب وی در جایگاه معاونت راهبردی، دلیل بیرون رفتن او از دولت بود! و توییت بازی های دروغین ظریف، تلاشی برای سرپوش گذاشتن روی این ماجرا بوده است. که البته این رسوایی نیز از موجودی اعتبار سیاسی ناچیز او برداشت دیگری نمود که او را بیش از پیش به سیاستمدار ورشکسته تبدیل خواهد کرد.
طبیعتا اکنون ظریف مستحضر شده است، که تراش هزینه تراشی برای نظام، همزمان او را تراش می دهد و آن جنرال خود خوانده ی دیپلماسی را به #کوتوله_دیپلمات_توییتری تبدیل خواهد کرد.
ظریف درس عبرتی برای سیاسیونی ست که سعی می کنند با هزینه تراشی برای نظام برای خود جایگاهی دست و پا کنند. اما زهی خیال باطل....
🪟ا
🪟ا
🪟 #رادیو_44 پنجره ای به جهان ایده ها...
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
📗 راز چیرگی انقلاب اسلامی
📌چگونه همهٔ دولت ها در خدمت جریان انقلاب قرار می گیرند؟
https://eitaa.com/RADIO_44/41
🪟ا
🪟ا
🪟 #رادیو_44 پنجره ای به جهان ایده ها...
🎙
🇯🇴🇮🇳
📗 راز چیرگی انقلاب اسلامی
📌چگونه همهٔ دولت ها در خدمت جریان انقلاب قرار می گیرند؟
@RADIO_44
🔸بزرگترین آنتی تز ترویج شده راجب انقلابی گری در قرن بیستم مربوط به داستان #جرج_اورول در کتاب قلعه حیوانات است. او به شکل نمادین القا می کند که انقلاب ها در آخر فرزندان خود را می خورند و به ضد خویش تبدیل می شوند. به اعتقاد او هر انقلابی به یک انقلاب دیگر جهت اصلاح خودش نیازمند است. و این مسئله سبب می شود انقلاب ها هیچ وقت به مقصد نرسند و تنها ارمغان آنها هرج و مرج و کشتار است.
این تئوری اما در انقلاب اسلامی به شکل قاطعی رد و نفی شد. اواخر قرن 20 در ایران انقلابی شکل گرفت که بی خشونت و خونریزی توسط انقلابی ها و بدون هرج و مرج به ثمر نشست. در این پدیده ی جدید، انقلاب نه تنها فرزندان خود را نمی خورد! بلکه به طرز عجیبی آنها را گرامی می داشت و به اسم شهید به عنوان الگو و سرمشق جامعه قرار می داد.
گویا این انقلاب جنس و رویکردش با دیگر انقلاب های شناخته شده متفاوت است و به دلیل تفاوت فاحش این پدیده با پدیده ی انقلاب برخی حتی پیشنهاد دادند برای این پدیده اسم و نام دیگری بجای کلمه ی انقلاب باید انتخاب شود.
🔸برای مثال #میشل_فوکو که سرآمد متفکرین پست مدرن بود، برای فهم این پدیده به سرعت خود را به کانون انقلاب در تهران می رساند. او می نویسد آنچه در ایران اتفاق می افتد قطعا پدیده ی شناخته شده ای نیست. فوکو می گوید ایرانی ها رویای دیگری غیر از آنچه ما می شناسیم در سر دارند. به اعتقاد او ایران در کسوت این پدیده ی جدید[انقلاب اسلامی] به مثابه روح یک جهانِ بی روح شده است. و این روح توان تسخیر جهان ما را خواهد داشت!
پیشگویی و فهم فوکو از انقلاب گرچه کامل نیست ولی درست است. او و سایر اندیشمندان عصر مدرن این را دریافته اند که انقلاب اسلامی ایران #توان_بسیج_کنندگی عجیبی در این جهان دارد و دیر یا زود همه را می شوراند و با خود همراه می کند.
این شوریدگی و چیرگی تنها در جهان خارج از ایران نیست، بلکه موج شدیدتر و قوی تر آن در داخل ایران محسوس است. به نحوی که همه ی جریان ها و تفکرات داخل ایران، به سرعت خود را در خدمت انقلاب یافتند، و همه تحت تاثیر موج و گیرایی این پدیده قرار گرفتند.
🔸در این باره اندیشمند بزرگ تاریخ اسلام حضرت امام خامنه ای می گوید:
«بعضی از مدیریت ها در بخشی از برهه ها 'زاویه هایی' با مبانی انقلاب داشتند. اما ظرفیت انقلاب توانست اینها را در درون خود قرار دهد.... و همهٔ کسانی که با 'انگیزه های مختلف' در درون این نظام قرار گرفته اند،"خواسته یا ناخواسته" به توانایی های این نظام کمک کردند.» [12 مرداد 88]
امام خامنه ای راز چیرگی انقلاب را در جمهوریت و اسلامیت نظام می بیند. و بر اساس تجربه ی همراهی و سکانداری انقلاب از ابتدا تا کنون، چیرگی انقلاب بر جریان ها حتی کسانی که مخالف انقلاب بودند را اعلام می کند.
🔸در واقع پدیده ی انقلاب اسلامی نه تنها فرزندان خود را نمی خورد، بلکه مخالفین را نیز در کوره ی خود هضم می کند و با خود همراه می سازد.
موج و جریان اقیانوس انقلاب اسلامی به حدی قوی، سریع و عمیق است، که هر شناگری را در جریان خود فرو می برد و جهت حرکتش را به سمت خواستگاه انقلاب خواهد برد.
از این رو قطعا دولت دکتر پزشکیان چه خواسته باشد چه ناخواسته باشد، قطعا در خدمت جریان انقلاب و در راستای پیشبرد اهداف انقلاب قرار خواهد گرفت و روزهای آینده معجزه گری و چیرگی این انقلاب رازگونه را در چهره ی دولت بیشتر خواهیم دید.
ان شاءالله
🪟ا
🪟ا
🪟 #رادیو_44 پنجره ای به جهان ایده ها...
🎙
🇯🇴🇮🇳
RADIO_44
📗 راز چیرگی انقلاب اسلامی 📌چگونه همهٔ دولت ها در خدمت جریان انقلاب قرار می گیرند؟ @RADIO_44 🔸بزرگ
📌خیلی از کنشگران سیاسی و انقلابی اظهار تعجب می کنند که چگونه دولت پزشکیان در این برهه کوتاه (به ظاهر) در راستای اهداف انقلاب در حال حرکت است. و تعارض جدی از خود نشان نمی دهد.
توجه به نکته بالا می تواند بخشی از این همراهی را توضیح دهد. و بر چیرگی انقلاب تاکید می کند.
نکته دوم
برساخت رسانه ای، در ذهن ما ' #مُضاف_القایی ' 'Double induction' کرده است. و ما دچار نوعی خطای محاسباتی در حجم تعارض منافع دولت شده ایم. که نشان می دهد هنوز به پیچیدگی رسانه کاملا واقف نیستیم.
نکته سوم
تجربه رهبریِ امام خامنه ای ثابت کرده است، که او در #مدیریت_تعارض_منافع توانمندی کم نظیری دارد.
پنجگانه ی دوره های میرحسین موسوی، رفسنجانی، خاتمی، احمدی نژاد و روحانی نمودهایی از این تدبیر عجیب امام خامنه ای است.
نکته چهارم
دقت شود که خاصیتا #حکومت_ولایی مبتلا به تعارص منافع است چرا که [ فلا و ربک لا یؤمنون حتی یحکموک فیما شجر بینهم ثم لا یجدوا فی انفسهم حرجا مما قضیت و یسلموا تسلیما ]
نکته پنجم
تعارض منافع در حکومت ذاتا در خدمت حکمرانی #حلقهٔ_میانی خواهد بود. از این نعمت و فرصت غافل نشویم.
RADIO_44
📌خیلی از کنشگران سیاسی و انقلابی اظهار تعجب می کنند که چگونه دولت پزشکیان در این برهه کوتاه (به ظاهر
ما به بلای آخرالزمانی نخوندن مبتلا شدیم
اینم ساندویچی خدمت شما😄
دوره ی فعلی و دولت پزشکیان پیچیدگی های خاص خودش رو داره.
حتما باید خودمون رو به سرعت آماده کنیم ورنه عقب می مونیم
🔻اقتدار آمریکا در آسمان ها می سوزد...
💢سقوط دو فروند f16 در طی سه روز!
جنگنده f16 آمریکایی ملقب به شاهین مبارز، پر فروش ترین و پرکاربرد ترین جنگنده ی نسل 4 جهان است. که تا کنون 270 میلیارد دلار برای آمریکایی ها سود داشت. 25 کشور از این جنگده استفاد می کنند و 10 کشور در صف انتظار برای خرید آن هستند!
تکنولوژی بهینه و خلاقانه این جنگنده آغازگر سلطه ی 50 ساله ی آمریکا بر آسمان جهان بود.
اما طی 3 روز گذشته، دو فروند یکی در فیلیپین و دیگری در اوکراین سقوط کرد!درست کمتر از یک ماه بعد از اینکه روسیه اعلام کرد f16 را شکار مشروع در آسمان اوکراین تلقی می کند.
🔻ژنرال #مارک_میلی بعد از بازنشستگی راجب سرنگونی #گلوبال_هاک توسط #سامانهٔ_سوم_خرداد گفت: آنچه بیشتر ما را به وحشت می اندازد، سقوط تکنولوژی آمریکا به دست تکنولوژی ایرانی هاست! من آن شب دیدم که اقتدار آمریکا در آسمان خلیج فارس می سوزد و کاری از دست ما بر نمی آمد!
اکنون نیز آنچه در آسمان ها در حال سوختن است، آخرین داشته های اقتدار آمریکا بر جهان است. آمریکا با همه ی هیبتش در حال افول می باشد. و هر کس باور ندارد، به آسمان ها و لاشه های سوخته ی بقایای تکنولوژی آمریکایی نگاه کند...
RADIO_44
🔻اقتدار آمریکا در آسمان ها می سوزد... 💢سقوط دو فروند f16 در طی سه روز! جنگنده f16 آمریکایی ملقب به
همچنان ساندویچی
بازم ساندویچی تر؟😄
📌فوبیای اسرائیلی
🔻آیا اسرائیل دچار #مرگِ_زنده شده است؟
@RADIO_44
شاید تعجب کنید، ولی اسرائیل از جنگ امنیتی بیشتر از جنگ نظامی می ترسد!
تصور مرگِ مستقیم دستگاه محاسباتیِ سران صهیونست را به شدت دچار اختلال می کند.
🔻شاهد امر رعب و وحشتی ست که پس از ترور #یوسی_سارین فرمانده یگان 8200 و جانشین او توسط حزب الله، در بین سران رژیم صهیونیستی راه افتاد.
تصفیه های ستادی و تحقیقات گسترده و تعلیقات صفی! آن هم درست وسط جنگ! یعنی جنون و ترسِ اسرائیلی ها از مواجهه مستقیم با مرگ.
#ایوان_پاولوف روانشناس و عصب شناس روسی می گوید: فوبیا توازن عصبی بین مرگ و انزوا است. اما شرطی شدنِ انزوا برای انسان دچار فوبیا در واقع نوعی #مرگِ_زنده به ارمغان می آورد. و قرار گرفتن در معرض فوبیا از او مرده ای متحرک! می سازد.
پیش بردن جنگ امنیتی توسط ایران، الزامی حتمی و شاید راهبرد جدید #سپاه_قدس باشد.
این راهبرد جامعه و سران اسرائیلی را از درون دچار مرگ تدریجی خواهد کرد.
🎙@RADIO_44
RADIO_44
📌فوبیای اسرائیلی 🔻آیا اسرائیل دچار #مرگِ_زنده شده است؟ @RADIO_44 شاید تعجب کنید، ولی اسرائیل از ج
🔻 ترور «گال ریچ» فرمانده تیپ عتصیون در کرانهٔ باختری از معادله ی امنیتی جدید مقاومت پرده برداشت.
مقاومت دیشب با ورود به شهرک گوش عتصیون، فرمانده تیپ این منطقه را ترور کرد. همچنین یک سرباز صهیونیست پس از آشفتگی اسرائیلی ها با آتش خودی کشته شد.
ظاهرا معادلهٔ جدید در راه است. عملیات امنیتی در کنار نبرد نظامی ادامه می یابد.
@RADIO_44
🔻 جدال آژانس های جهانی با سازمان های ملی
📌 آیا دوره ی محدودیت های آژانسی در دنیا تمام شد؟
🎙 @RADIO_44
🔻 علم در جهان معاصر به معنی قدرت است. و کشوری که توان علمی ندارد، قوی نخواهد شد.
غربی ها به رهبری آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم از یک سو با راه اندازی آژانس های جهانی برای جلوگیری از دست یابی سایر کشورها به علوم اقتدارآفرین محدودیت و فشار اعمال می کردند.
و از سوی دیگر با تبلیغ، به جذب مغزها و مهاجرت دادن دانشمندان کشورها به نفع خود مشغول شدند.
این جنایت نتیجه داد. برای مثال مالک اغلب ابر شرکت های آمریکا نظیر متا، اینویدیا، AMD و... نسل اول و دوم مهاجرین هستند.
همچنین 40٪ دانشمندان آمریکایی که بعد از سال 2000 برنده جایزه نوبل شدند، در خارج از آمریکا متولد شده بودند!
و این یعنی آمریکا با مغز دیگران خود را جهش داد و سپس با راه اندازی آژانس ها در راه جهش دیگران مانع تراشید.
🔻 اما طی یک دهه گذشته این روند تغییر کرد، و اکنون 80٪ دانشجویانِ دنیا بجای آمریکا، مهاجرت به اروپا و آسیا را ترجیح می دهند.
دلیل این مسئله از دست دادن توان رقابتی آمریکا است. امریکا سال 2021 حدود 40برابر تولید علم، هزینه ی نظامی داشت. و سال 2023 تقریبا 80برابر هزینه ی علمی، خرج بدهی خود به ایالت ها و انباشت ضرر کرد.
در حالی که در این مدت #چین رتبه ی اول ثبت اختراع و #ایران رتبه ی اول جهش علمی را از آن خود کردند.
این دو کشور برای پیشرفت علمی از الگوی مشابهی استفاده نمودند، در وقتی که آمریکا روی آژانس های جهانی برای مهار رقبا هزینه می کرد، ایران و چین در سطح ملی با تاسیس بنیادها و سازمان های علمی، از محدودیت آژانس ها عبور کردند و توانستند وارد اردوگاه تولید علم شوند.
جالبتر اینکه تا سال 2030 چین در علم از آمریکا پیشی می گیرد و ایران تا سال 2050 جزو 5 کشور برتر تولید علم خواهد شد.
🔻در این مدت اوضاع آمریکا وخیمتر هم می شود. مثلا دانش آموزان آمریکا سال 2020 رتبه ی 36 جهان در ریاضیات را کسب کردند! و بررسی ها نشان داد تنها 7٪ آمریکایی ها هوش محاسباتی بالایی دارند! و این یعنی آمریکا بدون دانشجویان مهاجر، توان رقابت در #هوش_مصنوعی را نخواهد داشت.
#میگل_کاردونا وزیر آموزش آمریکا می گوید اگر مزیت مهاجر پذیری ما تعدیل نشود، در آینده آزمایشگاه ها و موسسات تحقیقاتی ما خالی خواهد شد! و نو آوری خود را از دست خواهیم داد.
شاید هنوز خیلی ها متوجه نشوند، ولی آمریکا در حال سقوط آزاد است.
🎙 @RADIO_44
RADIO_44
🔻 جدال آژانس های جهانی با سازمان های ملی 📌 آیا دوره ی محدودیت های آژانسی در دنیا تمام شد؟ 🎙 @RADIO_
تاکید امام خامنه ای بر هوش مصنوعی و حرکت جهشی در لبهٔ ی تکنولوژی، را باید در این راستا بررسی کرد.
ایشان یک تنه تمام بار ترسیم استراتژی و ابر روندهای انقلاب را به دوش کشیده اند.
واقعا در شناخت و شناساندن ایشان کم گذاشته ایم.
ان شاءالله یک کلیپ در خصوص تصمیمات و تفکر استراتژیک امام خامنه ای در همین کانال منتشر میشه.