⭕️رونق پرده نقرهای در فجر 41
🔹جشنواره بینالمللی فیلم فجر امسال 41 ساله شد و دوران جدیدی از حیات این رویداد هنری مولود انقلاب اسلامی آغاز شد. تفاوت این دوره از جشنواره فیلم فجر با سال گذشته و دورههای قبلتر، برمیگردد به شرایط خاص ماههای مهر و آبان و حوادث تلخ و دردناکی که با طراحی و صحنهآرایی دشمنان این مردم رقم خورد و کام همه دلسوزان کشور را تلخ کرد، اما به لطف خداوند مهربان و به برکت هوشیاری مردم، این گردنه سخت هم پشت سر مردم ماند.
🔸هرچند در کوران این حوادث تلخ و بعد از آن، دشمنان برونمرزی و برخی افراد فریبخورده در جامعه هنری، تلاش کردند تا به این بهانه، رویداد هنری بزرگی مانند جشنواره فیلم فجر را تحتالشعاع قرار دهند، اما نگاهی به آمار فیلمهای داخلی و خارجی ارائه شده به دبیرخانه جشنواره، نشان از رونق قابل توجه این دوره از جشنواره دارد.
⭕️حاج آقا روحالله و غم مردم
🔹با آن تابستانهای گرم نجف، حاضر نشد کولر هم بخرند. یک کولر توی حیاط بود برای جلسات عمومی شبانه که آن هم پوشال نداشت. پرهاش میچرخید و باد گرم را میزد توی صورتها. بزرگان نجف یک خانه هم در کوفه داشتند؛ اما آقا همان خانهی کوچک نجف را داشت و تمام.
🔸با آن هوای گرم و خشک و با آن سن آقا، هرچه اصرار میکردند که تابستانها برود کوفه که خنکتر است، قبول نمیکرد. یک بار یکی از دوستانش کلی مقدمه چینی کرد و از مریضهایی که توی کوفه خوب شده بودند گفت و اینکه هوای نجف، زهری است که پادزهرش هوای کوفه است و… آقا یک لبخند تحویل داد که:
- من چطور بروم کوفه خوش بگذرانم وقتی بچههای مسلمان توی ایران گرفتار سیاهچالها و شکنجهها هستند؟!
⭕️ضرورت مولدسازی
🔹دولت داراییهای راکد بسیار زیادی دارد؛ برآوردها نشان میدهد که دو برابر تولید ناخالص داخلی، دارایی راکد در دست دولت است؛ یعنی چیزی بسیار بیشتر از 10 هزار میلیارد تومان! درآمدی که دولت برای سال 1402 از محل فروش و واگذاری داراییها در نظر دارد، تنها 108 هزار میلیارد تومان است.
🔸یعنی این رقم یک درصد داراییهای راکد دولت هم نیست. بنابراین اصلاً ماجرا ربطی به کفگیر دولت که به تهِ دیگ خورده و برای جبران کسری بودجه مولدسازی را مطرح کرده، ندارد! ماجرا این است که ما در دههی 1390 سرمایهگذاری پایینی داشتیم، پروژههای نیمهکارهی زیادی داریم و این در حالی است که دولت کم سرمایه ندارد.
🔹بنابراین عقل سلیم میگوید که داراییهای راکد را بفروشد و در زیرساختها و پروژههای عمرانی سرمایهگذاری کند تا شاهد رشد اقتصادی بالا باشیم، اشتغال افزایش یابد و فقر و نابرابری بهبود پیدا کنند. نباید تصور کنیم که مولدسازی، خصوصیسازی یا صرفاً واگذاری داراییها است. فقط بخش کوچکی از مولدسازی، ممکن است خصوصیسازی باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙پادکست | روایت دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران، از زبان آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب
🔹 قسمت آخر | بروید بجنگید؛ خدا میرساند!
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم
◽️مبارزه خستگی ناپذیر
[سوره يوسف (12): آيه 110
🔹حتَّى إِذَا اسْتَيْأَسَ الرُّسُلُ وَ ظَنُّوا أَنَّهُمْ قَدْ كُذِبُوا جاءَهُمْ نَصْرُنا (110)
🔸هنگامى كه پيامبران (از هدايت مردم) به آستانه نوميدى رسيدند ویقین كردند که همه مردم آنها را تکذیب کردند؛ آن گاه يارى ما به آنان رسيد
✔️پيام ها
1️⃣ قساوت و لجاجت در انسان، تا آنجا اوج مىگيرد كه انبياى بردبار را نيز مأيوس مىكند. «إِذَا اسْتَيْأَسَ الرُّسُلُ»
2️⃣امدادهاى الهى نسبت به پيامبران هم زمان خاصى دارد. «إِذَا اسْتَيْأَسَ ... جاءَهُمْ»
3️⃣ قهر الهى شامل انبيا و مومنان واقعی نمىشود. «فَنُجِّيَ»
4️⃣ راه خدا بن بست ندارد. «إِذَا اسْتَيْأَسَ الرُّسُلُ ... جاءَهُمْ نَصْرُنا»
5️⃣ سنت خداوند در حمايت انبيا و هلاكت مجرمان است. «جاءَهُمْ نَصْرُنا، لا يُرَدُّ بَأْسُنا»
6️⃣انقلابیون نیز که ادامه دهنده راه انبیاء هستند گاهی تنها می مانند وقتی به یاس کامل رسیدند و یقین کردند که دیگر هیچکس آنها را کمک نمیکند وهمه آنان را تکذیب می کنند؛ یاری خدا می رسد«حَتَّى يَقُولَ الرَّسُولُ وَ الَّذينَ آمَنُوا مَعَهُ مَتى نَصْرُ اللَّهِ أَلا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَريبٌ (214/ بقره)
🖊رجبعلی بازیاد
⭕️تایوان؛ خانهای در دامنهی آتشفشان
🔹این کشور پس از انقلاب کمونیستی در چین (70 سال پیش) تاسیس شد. حاکمان چین پس از آنکه قدرت را به حزب کمونیست چین باختند، به این جزیره در جنوب شرقی چین رفتند و آنجا ادعای استقلال کردند و خود را دولت در تبعید جمهوری چین دانستند. چینیها هیچ وقت نپذیرفتند و اگر فرصت پیدا کنند، به این کشور حمله کرده و آن را پس میگیرند.
🔸با این حال، آمریکاییها که در نظم پس از جنگ جهانی دوم، نگران قدرت گرفتن بلوک شرق و دیدگاههای کمونیستی بودند، از تایوان حمایت کردند و این حمایت هنوز هم ادامه دارد. این کشور 36 هزار کیلومتر مربع است، 23 میلیون جمعیت دارد و از لحاظ شاخص توسعهی انسانی، رتبهی 25م دنیاست. تولید ناخالص داخلی سرانه در این کشور 24 هزار دلار است که رقم بالایی محسوب میشود و عملاً میتوان گفت این کشور تحتالحمایهی آمریکا توسعه یافته است. اما آیا این توسعه با دوام خواهد ماند!؟ نگاهی به ماجرای اوکراین نشان میدهد که توسعهی این کشور مشابه ساختن خانهای زیبا و مجلل در دامنهی آتشفشان است.