⭕️بعد بیش از ۱۵ ماه نسلکشی در غزه:
🔹اسرائیل حدود ۱۰۰ هزار تن مواد منفجره بر روی این منطقه پرتاب کرده است.
🔸 ۸۸٪ از زیرساختهای غزه نابود شدهاند.
🔹 ۱۶۱۶۰۰ واحد مسکونی به طور کامل و ۱۹۴۰۰۰ واحد به طور جزئی تخریب شدهاند.
🔸 ۱۳۷ مدرسه و دانشگاه به طور کامل و ۳۵۷ مورد به طور جزئی ویران شدهاند.
🔹 ۸۳۲ مسجد به طور کامل ویران شده و ۱۵۸ مسجد به شدت آسیب دیدهاند.
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فیلمی از فرمانده ی جاویدان، یحیی سنوار در میدان نبرد
🔹شبکه الجزیره قطر برای اولین بار تصاویری از یحیی سنوار فرمانده شهید حماس در غزه را منتشر کرده که نشان می دهد او نه تنها زیر زمین مخفی نشده ، بلکه در حال مدیریت میدانی نبرد است.
🔸یحیی سنوار فرمانده اصلی عملیات ۷ اکتبر بود که در آن ضربه ای بی سابقه به امنیت و کیان صهیونیست ها وارد آمد تا جایی که ۱۵ ماه برای ریشه کن کردن عوامل این عملیات تلاش کردند ولی با نامرادی مجبور به ترکغزه و تبادل اُسرای خود با اسیران فلسطینی شدند.
🔹بی شک شهادت یحیی سنوار آن هم با کیفیتی که دنیا شاهد آن بود ، از این فرمانده بزرگ اسطوره ای ساخت که الهام بخش نسل های بعدی فلسطین خواهد بود.
⭕️دولت دوم ترامپ و ایران
🔹اگرچه برخی تحلیلگران معتقدند ممکن است به دلیل تحولات جهان در یکسال گذشته، سیاست های متخذه دولت دوم ترامپ در حوزه سیاست خارجی با دور اول دولت وی متفاوت باشد اما از چینش حدودی کابینه وی حداقل تا بدین لحظه نمیتوان چنین چیزی را متصور شد. کمپین فشار حداکثری ترامپ در دولت اول وی که با حضور افرادی چون جان بولتون و مایک پمپئو و حضور پررنگ سازمان مجاهدین خلق کلید خورد به اهداف مدنظر خود که همانا تغییر حکومت فعلی ایران بود دست نیافت لیکن منتفع شدن فارسی زبانان خودفروخته و در راس آن منافقین از این کمپین بار دیگر آنان را به فکر عرض اندام و استفاده از فرصت احیای خود در دولت دوم ترامپ انداخته است.
🔸با بازتعریف صورت گرفته پس از عملیات طوفان الاقصی و تحولات اخیر منطقه به نظر می رسد کلید رخدادهای امنیتی- اطلاعاتی با هدف آشوب در داخل ایران زده خواهد شد و گروه های مختلف معارض به دنبال اثبات خود جهت پیشبرد اهدف آمریکا در این خصوص خواهند بود. البته بدیهی است که در بین معارضان تنها گروهی که سابقه عملیاتی زیادی داشته و همچنان نیز بخش اطلاعاتی-عملیاتی آن فعال است سازمان مجاهدین خلق می باشد که احتمال شهادت دو تن از قضات برجسته دیوان عالی کشور توسط منافقین را می توان در همین بُعد تحلیل کرد. به هر روی، لزوم هوشیاری اطلاعاتی،نظامی و انتظامی از هر جهت و بیش از پیش احساس می گردد چراکه دشمن به خیال خود توانسته با تحولات سوریه، محور مقاومت را یک گام به عقب کشیده و حال در صدد ضربه به ایران با تکیه بر تاکتیک گام به گام عملیات های امنیتی و برافروختن گسل های قومیتی و جنسیتی است.
🖊حمید پیرزنده دل
⭕️مرگ خودخواسته ابراهیم نبوی
🔹چندی پیش بود که انتشار خبر خودکشی ابراهیم نبوی، طنزپرداز و فعال سیاسی ضدانقلاب منتشر شد.
برابر اعلام خبرگزاری های بی بی سی، رکنا و دیگر خبرگزاری های فضای مجازی، در اطلاعیه ای که از سوی دختران آن مرحوم انتشار یافت آمده است: (پدرمان در یک دهه اخیر افسرده و دلتنگ ایران بود و ناممکن بودن زندگی در وطنش، بار سنگینی را بر دوش او گذاشته بود. او درحالی از دنیا رفت که هرگز نتواست با اقامت اجباری خود دور از ایران کنار بیاید.)
🔸خودکشی نبوی، نشان دهنده بحران های عمیق روحی در بین افرادی است که به هر دلیل موجه یا ناموجه ترک وطن کرده اند و دنیای غرب را به عنوان پناهگاه خود انتخاب کرده اند. در همه جای دنیا، انسان ها مشکلات و دردهای عمومی و خاص خود را دارند و مشکل از اینجا شروع می شود که عده بیشماری از هموطنان ما، باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه می کنند ولی وقتی با واقعیات زندگی در غرب مواجه می شوند، اینجاست که دچار یک بی هویتی و بحران های روحی می شوند. این قبیل افراد چون از مشکلات و مصیبت های آنجا بی اطلاع هستند، در نتیجه دچار شوک عصبی و بحران های روحی و فکری می شوند. همانند ابراهیم نبوی که در فضای به اصطلاح آزاد و بدون سانسور غرب، که بهتر می توانست علیه ایران اسلامی بنویسد، به بن بست و افسردگی رسید. البته زندگی در میان اپوزیسیون متوهم و برانداز و همکاری با آنها، دست کمی از دیگر مشکلاتش نداشت و لذا نمی توانست توهمات آن ها را تحمل کند و این مهم بر بحران های روحی و افسردگیش می افزود.
🔹خودکشی ابراهیم نبوی و امثالهم در خارج کشور، شاید تنها یک رویداد فردی نباشد بلکه می تواند یک علامت هشداردهنده برای برهم خوردن توازن انتظارات افرادی باشد که ایران را ترک کرده اند و تحمل پذیرش واقعیات موجود در آن جوامع را ندارند و خود را فریب خورده می دانند و نمی توانند تناقضات ذهنی موجود را بپذیرند و نهایتا خودکشی را به عنوان راه حل بر می گزینند.
🖊مرتضی اسماعیلی
⭕️چالش های پیش روی نخست وزیر جدید لبنان
🔹چند روز پس از انتخاب ژوزف عون به مقام رئیس جمهور لبنان، بر اساس رای پارلمان، سلام به مقام نخست وزیر و نامزد چینش کابینه انتخاب شد. او درحالی مامور چینش کابینه شده است که چالش های بسیاری پیش روی او به عنوان نخست وزیر وجود دارد.
✔️نخست آنکه ساختار لبنان ترکیبی از ساختار قومی و قبیله ای بوده که براساس قانون نیز تقریبا سهم هر جریانی مشخص است. تشکیل دولت نیازمند جلب رضایت تمام جریان های سیاسی می باشد که کارکردی بسیار دشوار است چنانکه میقاتی نیز پیش از سلام موفق به چنین کاری نشد. براساس توافقات درونی، یازده وزیر سهم جریان حزب الله، عمل و جنبش میهنی آزاد می باشد و عملا بدون رضایت آنها کابینه تشکیل نخواهد شد لذا این ادعا که انتخاب سلام یک شکست برای مقاومت و حزب الله است، یک ادعای دروغین می باشد و در عمل چنین امری وجود ندارد.
✔️دوم آنکه نخست وزیر جدید لبنان در کنار مشکلات اقتصادی از یک سو باید به مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی به عنوان مطالبه ای مردمی بپردازد و از سوی دیگر با دخالت های آمریکا در امور لبنان مقابله کند. به عبارتی دیگر می توان گفت که نخست وزیر جدید لبنان در حالی میراث دار مدتها بی دولتی در لبنان است که امروز با کوله باری از بحران مواجه است و راهکار خروج از آن نیز توجه به مطالبات و جلب نظر جریان های تاثیرگذار در کشور است. هرچند که رسانه های غربی و صهیونیستی سعی دارند تا انتخاب سلام را یک پیروزی برای دشمنان مقاومت عنوان نمایند اما تجربه نشان می دهد که در لبنان هیچ دولتی بدون توجه به نقش آفرینی مقاومت نمی تواند ادامه حیات داشته باشد چنانکه انتخاب عون به ریاست جمهوری نیز با عملکرد مثبت حزب الله محقق گردید.
💬 اکنون سلام در موازنه ای قرار دارد که یا باید سیاست شکست خورده تحمیلی غربی-عربی را دنبال نماید یا اینکه به دنبال راهکار تحقق اهدافش در قالب همگرایی با تمام جریان ها از جمله مقاومت باشد.
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قدرت رسانه در ایجاد امید یا ناامیدی در افکار عمومی
⭕️مجرى سابق فاكسنیوز ، وزیر دفاع آمریکا شد
👤«پیت هگست» کهنهسرباز سابق و مجری و کارشناس شبکه فاکسنیوز، وزیر دفاع آمریکا شد.
🔹در جلسه رایگیری سنا، هگست با ۵۱ رای موافق در مقابل ۵۰ رای مخالف و با کمترین رای ممکن به ریاست پنتاگون رسید.
🔸۴۵ سناتور دموکرات، سه سناتور جمهوریخواه و ۲ سناتور مستقل به گزینه پیشنهادی ترامپ برای وزارت دفاع رای ندادند.