eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
46هزار عکس
35.1هزار ویدیو
325 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
ایشون هستن... 🔹مردی که حدود ۹ سال پیش حاضر به اطاعت از دستورات غیرقانونی نشد؛ در نتیجه از خانه سازمانی بیرونش کردن و منتقلش کردن به اراک. تا مثلا درس عبرتی بشه برای سایرین که سراپا گوش به فرمان طبری باشن. 🔸ولی حالا این مرد یک نمونه برجسته از پاکدستی و سلامت هست. به نظرم در کنار دادگاه مفسدان، از این قاضی شجاع و سلیم باید تقدیر شایسته ای بشه و به تهران برگردوننش همه باید ببینند که از سلامت قضات حمایت میشه 🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکم اعدام برای زم‌ سخنگوی قوه قضائیه: رسیدگی به پرونده روح ... زم به اتمام رسیده است/ دادگاه 13 مورد از عناوین اتهامات را از مصادیق افساد فی الارض صادر نموده است/ برای این عناوین به اعدام محکوم شده است ‌🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوتاه نخواهيم آمد. سخنگوي قوه قضائيه: از قطع کردن دستان آلوده به کروناي فساد اقتصادی مفسدان کوتاه نخواهيم آمد. ‌‌ 🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
⚠️ دختر سردار سال ها قبل متاهل شدند.. لعنت بر حرامزادگان سیاسی که به دختر سردار اهانت کردند.. نام دختر عماد مغنیه فاطمه است و صفحه برای ایشان نیست..
⛔️⛔️⛔️متاسفانه با پیگیری های رسانه انقلابی آبانیوز معلوم شد. خبر ازدواج دختر سردار سلیمانی (زینب سلیمانی) کاملا کذب و پیج اینستاگرامی که به نام دختر شهید عماد مغنیه فعالیت میکنند کاملا فیک و اسم اصلی دختر شهید مغنیه فاطمه است نه زینب مغنیه و این خبر اولین با توسط یک ژورنالیست اسرائیلی منتشر شده.
زاکانی: موضوع اصلی اعتبارنامه تاجگردون عدم صداقت وی است زاکانی، در نشست خبری نمایندگان معترض به اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون: 🔹ما سعی کرده ایم که همیشه با سند حرف بزنیم و با فساد مبارزه کنیم. 🔹عدم صداقت در تاجگردون دهها بار اتفاق افتاده به عنوان مثال وقتی او دچار استیصال شد، خواهرشان مطلبی منتشر کرد که تاجگردون نمونه یک رزمنده و حامی محرومان است و این حرفها را از زبان رهبر انقلاب بیان کرد. 🔹تاجگردون از فتنه و‌ حضور در تحصن در سال ۸۲ حمایت کرده و اظهار می‌کند که در این موارد حضور نداشته، در حالی که اسناد لازم مانند نامه وزارت اطلاعات وجود دارد. 🔹او به صورت مکرر خودش را در تبلیغات و اسناد دکتر معرفی کرده است و در حالی که فوق لیسانس بیشتر ندارد و باز هم اسناد رسمی آن وجود دارد. 🔸در خصوص به بودجه سال ۹۷، تخلفات رییس کمیسیون تلفیق بالغ بر ۳۹ هزار میلیارد تومان است. هم سر فصل ها را تغییر داده و غیره. 🔹تاجگردون ده‌ها دروغ گفته و حتی تولید دروغ می کند، اینکه کسی سفر خارج از کشور داشته و همسر و دخترش در خارج باشند و سفرهای خارجی می‌روند از لحاظ امنیتی قابل پیگیری است که ما کاری به این ندارم.
🔴جزئیات حمله تروریستی به 3 خودروی سپاه در سیستان و بلوچستان/ «سرهنگ محمد ملاشاهی» فرمانده بخش «کورین» مجروح شد ♦️فداحسین مالکی نماینده مردم زاهدان در مجلس: سه خودروی سپاه پاسداران در نزدیکی روستای گلوگاه واقع در بخش کورین سیستان و بلوچستان در حال گشت بودند که با دو بمب کنار جاده ای برخورد کردند که برادران سپاه توانستند یکی از بمب ها را خنثی کنند اما دومین بمب منفجر شد ♦️این حادثه خوشبختانه تلافت جانی نداشت و فقط فرمانده محور بخش کورین سرهنگ محمد ملاشاهی جراحت مختصری دیده است ♦️مسئولیت این اقدام را گروهگ تروریستی جیش الظلم برعهده گرفته است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سکه پنج تومانی جایگزین اسکناس ۵ هزار تومانی می‌شود ♦️رئیس کل بانک مرکزی: ۸ میلیارد اسکناس در کشور وجود دارد که ۵ میلیارد آن زیر ۲ هزار تومان است. ♦️باید برای تعویض سالی یک میلیارد اسکناس فرسوده ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه کنیم ♦️سکه‌های دو تومانی به جای اسکناس دو هزار تومانی به مرور زمان وارد صحنه پولی و بانکی کشور خواهد شد و سکه پنج تومانی هم به جای اسکناس پنج هزار تومانی عملیاتی خواهد شد ♦️از دو تا پنج سال ۴ صفر پول کشورمان حذف خواهد شد و مطمئنیم هیچ تاثیری در تورم ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴روح الله زم به اعدام و حبس محکوم شد 🎥سخنگوی قوه قضائیه: دادگاه حکم خود را درباره روح الله زم صادر کرده است؛ ۱۳ مورد از عناوین ریز اتهامات وی را از مصادیق افساد فی الارض دانسته و حکم اعدام برای او صادر شده است و برای مابقی مجازات ها حکم حبس گرفته است.
مالک شریعتی: تاجگردون از هیئت‌رئیسه خواسته تا اعتبارنامه‌اش در صحن مجلس به رأی گذاشته نشود نماینده تهران در مجلس: 🔹روز گذشته تاجگردون در نامه‌ای به هیت رییسه، خواستار عدم رأی‌گیری درباره اعتبارنامه خود در صحن مجلس شد. 🔹او در این نامه نوشته که صلاحیت من در تمام مراجع چهارگانه تایید شده است. 🔸تاجگردون در هیت نظارت شهرستان و استان تأیید نشده و صلاحیت وی به شش دلیل نیز در مراجع چهارگانه رد شده، اما علی‌رغم همه این‌ها مجلس می‌تواند مستقل به این مقوله ورود کند و اعتبارنامه‌ای را رد و یا تأیید کند.