فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کارشناس سعودی: مذاکرات با ایران پیشرفت کند در رابطه با آزاد گذاشتن دست ایران در منطقه نگرانیم، مذاکرات متوقف شود از انتقام ایران از متحدان آمریکا در منطقه نگرانیم!
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
توافق محرمانه آمریکا و اسرائیل برای بازسازی رژیم صهیونیستی پس از حمله ایران!
🔹طبق یک دستور عملیات اسراییلی-آمریکایی که به عنوان یک وضعیت اضطراری منطقه ای طبقه بندی شده است، بندی وجود دارد که در این بخش، با عنوان «کمک به احیای اسرائیل»دولت آمریکا متعهد میشود که به اسراییل در بازسازی زیرساختهای غیرنظامی که در نتیجه جنگ بین ایران و اسراییل آسیب میبیند مانند: بنادر، نیروگاههای برق، ارتباطات، آب، جادهها کمک کند
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹شهید مفتح طلبهای که یکی از بزرگترین آرزوهای امام را عملی کرد
انتشار نامه طبقه بندی شده و محرمانه توسط #علی_لاریجانی آنهم توسط خبرنگار ضدانقلاب نشان داد اقدام شورای نگهبان در رد صلاحیت وی دقیق بوده و لاریجانی زین پس صلاحیت اطلاع از اسرار نظام رو ندارد.
"فرید ابراهیمی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارشی تکان دهنده از شباهت خیابان های آمریکا به خیابان های افغانستان؛ بحران کهنه سربازان آمریکایی پس از بازگشت از جنگ!
💢شبکه RT America در گزارشی به اوضاع بحرانی بی خانمان ها در آمریکا پرداخت و اعلام کرد اوضاع کنونی آمریکا شباهت بسیاری به وضعیت مردم افغانستان دارد!
🔺 به هر خیابان نگاه می کنیم، تعدادی چادر را می بینیم و هر روز هم بر تعداد آنها افزوده می شود. متاسفانه بسیاری از آنها از بازنشستگان نظامی هستند که پس از سالها جنگ در عراق و افغانستان، اکنون سر از چادر درآورده اند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزاداری شیعیان شبه قاره در ایام فاطمیه سلام الله علیها
شبهقارهٔ هند بخش شبه جزیرهای جنوب آسیا است. این شبه قاره در برگیرندهی کشورهای هند، پاکستان، بنگلادش، نپال، بوتان، مالدیو، سریلانکا و گاه میانمار است. از دید جغرافیایی شبه قاره بودن آن به این خاطر است که بر صفحه زمینساختی که در شکل قابل مشاهده است، جدا از قارهٔ آسیا قرار دارد
نه صدام و نه آمریکاییها فکرش را نمیکردند که روزی تصویر سردار سپاه اسلام روی یکی از کاخهای صدام نصب شود. فَإِنَّ حِزْبَ اللّهِ هُمُ الْغالِبُونَ
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔰تحول معنوی کارگزاران
اگر در قله های جوامع بشری که نخبگان سیاسی و علمی و فرهنگی قرار دارند اخلاق و معنویت و تزکیه وجود داشته باشد، این سرچشمه ی فیاض به دامنه ها خواهد رسید و مردم هم از اخلاق نیک برخوردار خواهند شد. مسئولان کشور اسلامی در درجه ی اول مخاطب این سخن اند.
📚1386/05/20
✍️محتوای کارشده توسط کانال نقشه راه
#نقشه_راه_دولت_اسلامی
#تحول_معنوی
برای خدا.mp3
3.27M
❣پنج دقیقه برای خدا !❣
💠بشنوید
🔸مقام معظم رهبری (حفظه الله)
#نقشه_راه_دولت_اسلامی
#تحول_معنوی
لیلاز: تحرک دولت رئیسی با دوره روحانی قابل مقایسه نیست
سعید لیلاز عضو سابق حزب کارگزاران در توصیف دولت رئیسی پس از ۱۰۰ روز میگوید: من تا الان به شرایط بدبین نیستم. البته فکر میکنم در حد دو ماه، نمیشود قضاوت کرد. اما باید اعتراف کنیم که رئیسی فراتر از انتظارات عمل کرده است. این فعال اصلاح طلب ادامه داد: در همین یک ماه دولت آقای رئیسی دو سه کارکرد مهم داشته است. از جمله مسئله واکسن حل شد. به هر علتی روحانی نتوانست مشکل واکسن را برطرف کند، اما آقای رئیسی توانست. خود این، چیزی بود که ما در مورد ایشان پیش بینی میکردیم؛ این رویداد مهمی بود. در تاریخ خواهند نوشت که دولت سیزدهم از پیچ بحران یک ویروس همگانی و جهانی به سلامت عبور کرده، اما دولت روحانی زیر بار آن ماند. در حال حاضر ما در تزریق عمومی واکسن از متوسط جهانی جلو هستیم. لیلاز ادامه داد: در دوره رئیسی رشد اقتصادی افزایش چشمگیر خواهد داشت؛ دلیل سادهای هم دارد؛ بخش خدمات بیشترین آسیب را در کرونا دیده است. اگر آن بخش اصلاح و درست شود، خواهید دید که رشد اقتصادی ایران، وضعیت بهتری پیدا میکند. استاد اقتصاد و تاریخ افزود: وظیفه و مأموریت دوم دولت رئیسی حل تورم افسارگسیخته است. من معتقدم که تورم ربطی به تحریمها ندارد؛ در دولت روحانی ۸ سال تبلیغ کردند که تا مشکل تحریم حل نشود؛ تورم کم نخواهد شد. اما واقعیت چیز دیگری بود این تحریمها ممکن است یک بار نرخها را بالا بیاورد، اما او فقط یک بار است و موقت است. برای این که مسئله اصلی تورم، رشد نقدینگی است. رشد نقدینگی هم بخش کوچکترش به خاطر کسری بودجه دولت است. اتفاقا تکیه کردن روی کسری بودجه را فرار از بیان واقعیت میدانم. کسری بودجه ما و درواقع رشد نقدینگی ما ناشی از مشکلات شبکه بانکی است. ما امید داریم آقای رئیس جراحی اقتصادی ایران را آغاز کرده و مسئله بانکها و یارانههای سردرگم رانت ساز در ارز 4200 تومانی را حل کند، سعید لیلاز درباره تفاوتهای میان دولت روحانی و رئیسی گفت: واقعا این دو دولت قابل مقایسه باهم نیستند چه از نظر شکلی و چه زمانی، اما در یک گزاره کوتاه باید گفت دولت رئیسی تحرک دارد و چابک است؛ دولت روحانی سنگین بود.
💠 تفسير "إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ"
✨ امیرالمؤمنین (علیه السلام) شنيدند كه شخصی گفت « إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ »،
فرمودند : اين سخن ما كه می گوييم " ما همه از خداييم" ؛ اقراری است به بندگی و اينكه می گوييم "بازگشت ما به سوی او است " ؛ اعترافی است به نابودی خويش.
📒 #نهج_البلاغه، حکمت ۹۹
🔴عربستان موشکباران شد
♦️العالم به نقل از منابع سعودی خبر داد که درپی حمله موشکی، صدای چند انفجار در شهر «جیزان» و «خمیس مشیط» عربستان شنیده شده است. طبق نوشته الاعلام الحربی یمن، چند شهر سعودی با موشکهای بالستیک و پهپاد هدف حمله قرار گرفتهاند.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔴 درباره خطاهای جمهوری اسلامی
👤 #محسن_مهدیان
🔹 خطاهایی که در ذهن تان از جمهوری اسلامی دارید را فهرست کنید: هواپیمای اوکراینی، اختلاس ها، تخریب خانه زن کرمانشاهی، برجام، طبری، گرانی ها و بدسلیقه گی در برخورد با بیحجاب و بی تدبیری در آبان....عقب تر برویم. ماجرای اعتراف مازیار ابراهیمی، کهریزک، کرسنت، کوی دانشگاه، قتل های زنجیره ای، ماجرای همسر سعیدامامی و...
🔸 با این خطاها چطور باید برخورد کنیم؟ این خطاها نشانه چیست؟ اگر همین دست خطاها در آمریکا بود برخورد ما چگونه بود؟ آیا در بوق وکرنا نمی کردیم؟ اساسا انقلاب کردیم که به اینجا برسیم؟
✅ در اصل سوال دقیقتر و از منظر سوادرسانه اینست که چه وقت می توان این خاطره های تلخ در جمهوری اسلامی را خطا دانست و چه وقت خط؟ چه وقت موردی است و چه وقت نمادی؟ چه وقت از این و آن است وچه وقت از ساختار و نظام؟
🔹 پاسخ را باید در تعمیم جست. قواعد تعمیم چیست؟ چطور می توان از یک آسیب به یک جریان رسید؟
🔸 5 گام برای تعمیم مدبرانه وجود دارد.
1️⃣ رویداد را کامل ببینیم. مثلا اگر قصاص نوید افکاری را ببینیم اما درخواست مادر مقتول را نبینیم دچار خطای تحلیل در فهم مصداق شدیم.
2️⃣ برای تعمیم جزء به کل باید نمونه های تکرار شده را با دقت رصد کنید. چندتا مازیار ابراهیمی؟ چند تا هواپیمای اوکراین؟
3️⃣ تکرار را باید در ابعاد زمانی و مکانی ببینیم. مثلا چند نمونه از قتل های زنجیره ای در 40 سال انقلاب داشتیم؟
4️⃣ آیا خیز اصلاح وجود دارد یا خیر؟ حرکت رو به جلوست یا خیر؟ مثلا نظام چه کرد که کهریزک تکرار نشود؟. برای تحلیل پیشرفت ها و یا پسرفت ها حتما باید موانع نیز به عنوان یک متغیر کلیدی دیده شود. جالب اینکه در تمام خطاهای صورت گرفته طی سالهای اخیر خود جمهوری اسلامی پیشرو در کشف و برخورد باآنها بوده است.
5️⃣ و از همه مهمتر. نسبت خطا را با ساختار ببینیم. اینکه خطا از فرد است یا ساختار یا نظام؟ خطای فرد و ساختار ممکن است. چون نه فرد عصمت دارد و نه قواینن ما. اما آیا نظام ما هم دچار خطای راهبردی است؟ مثلا اگر ظلمی در کلبه پیرزن کرمانشاهی رخ می دهد و در این خطا هم فرد مقصر است و هم قواینن شهرداری، آیا این خطا مورد تائید نظام است؟ آیا خیز اصلاح نداشته و ندارد؟
برای استدلال استقرایی باید این 5 گام را در کنار هم تحلیل کرد.
✅ جمهوری اسلامی مدعی حکومت عصمت نیست. حکومت معصوم نیز عصمت نداشت؛ ما که جمله خاک پای قنبریم. ما حتا در تحقق عدالت بسیار عقب مانده ایم. عقب نه به معنی عقبگرد؛ بلکه به معنی جاماندن از قله های عدالت.
اما اصل اینست که در حال حرکت ایم و جهت درست است. با این حال این حرکت را باید با همین مردم انجام داد. خودمانیم. هرچه هست از ماست و نه بیرون ما. بضاعت مان را ببینیم. موانع را نیز. دشمنی ها را که هر روز عمیق تر و پیچیده تر می شود.
🔹 حالا این تعمیم را با کازینوی سرمایه داری و اوباش در ابعاد جهانی مقایسه کنید.
🔸 پلیس 8 دقیقه و 46 ثانیه به گردن جورج فلوید فشار می آورد و این در حالی است که او در دو دقیقه و 53 ثانیه آخر کاملا بی هوش شده است. اما فشار زانوی پلیس همچنان ادامه دارد. گوئی از ابتدا قرار است بمیرد و ماجرا تنها یک حادثه از سر عصبانیت نیست. جالب اینکه وقتی مردم معترض به خیابان ها می ریزند؛ در همان ایام خبر چند تجاوز نژادپرستانه دیگر توسط پلیس منتشر می شود. گوئی کشتار نژادپرستانه یک خط است نه خطا.
💢 آمار هم نشان می دهد: 1109 قتل نژادپرستانه تنها در سال 2019 در آمریکا.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat