فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘دفاع از ناموس
♨️شرح ماجرایی که منجر به ضربت خوردن
#شهید_علی_خلیلی شد ، از زبان خود شهید
🔶در آستانه ی عید غدیر یاد کنیم از این طلبه ای
که به درستی از مولایش امیرالمومنین، درس
#غیرت_دینی را آموخت
Ali Ghelich - Iliya.mp3
10.77M
🎵 آهنگ «ایلیا»
🎙با صدای: علی قلیچ
🎚تنظیم، میکس و مسترینگ: حسن بابا
✍ شاعر فارسی: سعید پاشازاده
✍ شاعر عربی: علوی الغریفی
#فقط_به_عشق_علی
مصافموزیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیالوگ به یادماندنی از سریال "امام علی(ع)"
🔹زبیر خطاب به عمار: حکایت آن دو چراغ چه بود؟
🔸عمار: چراغ اول با روغن بیتالمال میسوخت، چون علی به امورات مردم مشغول بود. وقتی علی قرار است با شیوخی چون شما مصاحب باشد چراغ خانه خودش را روشن میکند.
🔹طلحه خطاب به زبیر: از ما تا حکومت کوفه و بصره چند فرسنگ فاصله میبینی؟
🔸زبیر: از زیل تا ثریا. حال و احوالش میپرسیم و مرخص میشویم.
🔴نگرانی شرکت های غربی از حمله چین به تایوان
🔸شرکتهای خارجی از این بیم دارند که پکن ممکن است در آینده نزدیک مشکل تایوان را با زور حل کند.
🔹تلگراف می نویسد، شرکت های غربی در حال حاضر مجبور به محدود کردن سرمایه گذاری های جدید و انتقال تدریجی تولید خود از چین به سایر کشورهای آسیایی شده اند.
🔸شرکت های غربی به شدت به چینی ها وابسته شده اند، بسیاری از آنها تولید خود را در چین انجام میدهند
🔹بنابراین، به عنوان مثال، در سال 2021، چین به مصرف کننده اصلی صنعت خودرو آلمان تبدیل شد و 18.7 میلیارد دلار برای صنعت خودرو به ارمغان آورد. نیمی از سود فولکس واگن از چین است.
🔸اپل آمریکایی در بازارهای چین و تایوان حدود 19٪ از کل سود خود را به دست می آورد، در حالی که در روسیه - بیش از یک درصد نیست.
🔹چین 75 درصد از کل حجم گوشی های هوشمند اپل را تولید می کند.
🔸علاوه بر این، تجارت داروسازی ضربه سختی خواهد خورد - آسترازنکا بریتانیا 16 درصد از محصولات دارویی خود را در سرزمین اصلی چین می فروشد.
🔹شرکت های غربی به شدت به ریزتراشه های تایوانی، پنبه چینی و نیروی کار چینی وابسته هستند.
🔴 احیای غدیر ، رمز ظهور
وقتی با هزار ترفند و شیطنت #غدیر را کمرنگ کرده و به وادی فراموشی سپردند نتیجه قهری اش شد خانه نشینی علی(ع) ، پاره پاره شدن جگر حسن(ع) و بر نیزه شدن راس اباعبدالله(ع) ؛
حالا این وظیفه ماست که با غیرت و همت #عید_غدیر را احیاء و ذکر آن را پررنگ کنیم تا به نتیجه حتمی اش یعنی ظهور #امام_زمان(عج) ختم گردد ...
🔴 تفاوت مدیریت در «دولتِ اصلاح طلبان» و «دولت رئیسی» / از قطعی برق تا قحطی واکسن و ناتوانی در پرداخت حقوق
💬 #مشرق
🔹 این روزها جریان اصلاح طلب ژست حق به جانب به خود گرفته و با گلایه از وضع موجود مدعی است که دولت سیزدهم هیچ نقطه مثبتی در کارنامه خود نداشته و همه امور نسبت به آنچه در تابستان ۱۴۰۰ وجود داشته به مراتب بدتر شده است.
🔸 اما برخلاف این ادعا، با یک بررسی کوتاه پی می بریم که وضعیت فعلی نسبت به یکسال پیش به مراتب بهتر است. برای نمونه در تابستان سال گذشته در همین ایام شاهد قطعی مکرر برق در طول شبانه روز بودیم.
✅ در همین رابطه روزنامه سازندگی- ارگان حزب کارگزاران- ۱۶ تیر ۱۴۰۰ در مطلبی نوشت: «حسن روحانی سال ۹۶ هنگامی که تازه دور دوم ریاست جمهوری خود را آغاز کرده بود، گفت:"اینکه می گوییم تحریم ظالمانه باید از بین برود بعضی ها چشم هایشان را زیاد نچرخانند! تحریم های ظالمانه باید از بین برود تا سرمایه بیاید، تا مسئله محیط زیست حل شود، تا اشتغال جوانان حل شود، تا صنعت جامعه حل شود، تا آب خوردن مردم حل شود، تا منابع آبی زیاد شود، تا بانک های ما احیا شود". پس از این سخنان بسیاری بر او خرده گرفتند که روحانی آب خوردن ملت را به مذاکره گره زده است، این نقل دستمایه طنز و تخریب و انتقادات بسیاری علیه رئیس جمهور شد».
🔹 همچنین روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «کمبود برق؛ موضوعی فنی یا سیاسی؟ » نوشت: «تاکسیهای قدیمی را یادتان است؟ صندلیهایش آستر نداشت، فنرهای آن وارد بدن میشد، شیشههایش بالا و پایین نمیرفت، چرک سر و روی تاکسی را گرفته بود، چرا؟ چون کرایه آن ارزان بود و تعمیر و نگهداری خودرو صرف نمیکرد. تازه دود هم وارد اتاق میشد. نیروگاههای ایران با قیمت فعلی برق، مشابه همان تاکسیهای خطی است. سرمایهگذاری نمیشود، چون تحریم هستیم، از خارج سرمایه نمیآید، بیاید هم با این رقم فروش، تولید برق بهصرفه نیست.»
🔸 پیش از این به دلیل سوءمدیریت، واحدهای نیروگاهی در اوج بار به دلیل تعمیرات نیروگاهی از مدار خارج می شدند. اما در دولت سیزدهم با مدیریت جهادی به نقطه ای رسیدیم که هیچ واحد نیروگاهی، خارج از مدار قرار نداشت.
✅ در یک نمونه دیگر، در سال گذشته شاهد سوءمدیریت در واکسیناسیون کرونا بودیم. صف های طولانی ایرانیان پشت مرزهای ارمنستان تنها یک قاب از شرایط تأمل برانگیز در واکسیناسیون کرونا در سال گذشته است.
💢 در آن مقطع دولتمردان با این ادعا که «واکسن کرونا، سوهان قم نیست که همه جا فراوان باشد»، مدعی بودند که «چون برجام احیا نشده و چون هنوز به FATF نپیوستیم، بنابراین از واکسن کرونا خبری نیست».
🔴چرا کسی به ایلان ماسک نگفت ماشین جوجه کشی!؟با تولد دو فرزند دیگر، ماسک اکنون دارای ۱۰ فرزند است
🔹ایلان ماسک، مالک شرکت تسلا، همزمان با انتشار خبرها در مورد تولد دو فرزند جدیدش، گفت که میخواهد به کاهش «بحران کمبود جمعیت» کمک کند. او « نرخ پایین زاد و ولد» را «بزرگترین تهدید» برای تمدن بشری توصیف نمود. ایلان ماسک دو بار ازدواج کرده و صاحب ۱۰ فرزند است.
🔹ماسک در چند ماه گذشته در صفحه توئیترش با اشاره به کاهش نرخ زاد و ولد در ایالات متحده، از «فاجعه جمعیتی» ابراز نگرانی کرده است. او میگوید که کشورهای ثروتمند علاقه کمتری به فرزندآوری دارند که این روند از نظر او، «بزرگترین خطری است که تا حال تمدن بشری را تهدید کرده است». او در تازه ترین توئیت که به طور غیرمستقیم تولد دو نوزادش را تایید میکند، نوشت که « تلاش انسانی خود را برای کمک به کاهش بحران کمبود جمعیت میکند».
🔴خیانت آشکار شرکتهای چند ملیتی چه بود؟
🔹مدیرعامل شرکت دخانیات ایران از تیتر یک روزنامه اصلاحطلب برای فراری دادن شرکتهای چند ملیتی از مالیات پرده برداشت و گفت: خیانت آشکار شرکتهای چند ملیتی چه بود؟
🔹محمد شیخان، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران در جمع مدیران کشاورزی شرکت دخانیات، با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی، تولید و اشتغال و ضرورت مبارزه با مافیای هفت سر در این بخش گفت: صحنه، صحنه جنگ اقتصادی است. اگر در کنار هم قرار نگیریم به هدف بلندی که ترسیم کردهایم، نخواهیم رسید.
✴️دستاورد سفر بایدن به منطقه؛ شکست یا پیروزی؟!
🔹عصر روز گذشته، رئیس جمهور آمریکا جده را به مقصد واشینگتن ترک کرد و سفر چهار روزه وی به منطقه رسما پایان یافت.
🔻پیش از سفر وی فضاسازیهای گستردهای پیرامون اهداف این سفر در رسانههای غربی، عربی و عبری شکل گرفت.
🔹اولین آن تشکیل ناتوی عربی و انزوای ایران بود. این طرح نهایتا با تکذیب تک تک مقامات کشورهای عربی نام برده در آن مواجه شد و هر کدام از آنها بر گسترش مناسبات با ایران تاکید کردند.
🔻هدف اعلامی بعدی تشکیل دفاع هوایی یکپارچه منطقهای بود که جدیتر از قبلی مطرح شد. به صورت رسمی و در بیانیهها و اظهارات پایانی سفر بایدن در سرزمینهای اشغالی و عربستان سعودی هیچ نشانهای از تشکیل این سیستم به میان نیامد( هر چند شاید در پشت پرده اقداماتی صورت گیرد).
🔹سومین هدف اعلامی نیز راضی کردن سعودی توسط بایدن برای تولید بیشتر نفت بود. نهایتا عربستان وعده داد تولیدش به ۱۳ میلیون بشکه در روز افزایش یابد اما پس از پایان طرحهای توسعهای و در سال ۲۰۲۷!!
📌تنها وعده عملی سعودی افزایش موقت تا ۱۲ میلیون بشکهای نفت( سقف توان سعودی) در ازای دفاع آمریکا از عربستان بود؟! تصمیم افزایش تولید این کشور در کوتاه مدت نیز به اجلاس اوپک پلاس در سه هفته آینده موکول شد.
🔻همچنین به صورت رسمی و علنی هیچ قرارداد فروش تسیلحات تدافعی یا تهاجمی به رژیم صهیونیستی و سعودی منعقد نشد.
🔹بایدن همچنان بر اولویت دیپلماسی در مقابله با مسئله هستهای ایران تاکید کرد( در مقابل تلاشهای صهیونیستها برای اقناع آمریکا در مواجه کردن ایران با تهدید معتبر نظامی).
🔻شاید بتوان تنها نقطه قابل توجه در این زمینه را این جملات بایدن دانست:
"باید از اقدام ایران در تسلیح سازمان های تروریستی از جمله حزب الله ممانعت به عمل آورد. اسرائیل آزاد است که بر اساس امنیت خود در مقابله با ایران عمل کند."
🔹در خصوص پرونده عادیسازی نیز صرفا عربستان حریم هواییاش را برای پروازهای تجاری اسرائیل رسما باز کرد. دلیل اینکه میگوییم تجاری و رسمی این است که در سالهای گذشته بارها هواپیماهای حامل مقامات سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی از آسمان عربستان برای سفر به کشورهای دیگر استفاده کردهاند و این موضوع تازگی ندارد!
🔻از طرفی در همین ماجرا هم فیصل بن فرحان وزیر خارجه سعودی گفته باز کردن حریم هوایی کشورش ارتباطی با عادیسازی روابط با اسرائیل نخواهد داشت! هر چند باید دید این ادعای بن فرحان چقدر واقعیت دارد؟!
🔹توافق بعدی نیز اتصال شبکه برق عراق به کشورهای شورای همکاری خلیج فارس بود.
🔻البته در کنار همه این موارد باید تلاش بایدن برای همراه کردن کشورهای منطقه با آمریکا در نبرد با روسیه و چین را مدنظر قرار داد که البته عادلالجبیر نیز گفت: "سعودی حاضر نیست به خاطر روابط با آمریکا روابط خود را با چین کم کند. عربستان اهمیت خاصی برای روابط با چین قائل است!"
📌به هر روی این سفر با فضاسازیهای گسترده و بدون دستیابی به هیچ یک از اهداف اعلامی به پایان رسید.
🔚باید دید آیا برخی از این موارد به طور مشخص در روزهای آینده و پس از سفر بایدن اجرایی خواهند شد( یعنی در واقع این سفر صرفا زمینهسازی اجرای آنها بوده) و یا مانند این روزها خبری از اجرا هم نخواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی رهبر انقلاب شیرینیهای جشن #عید_غدیر را نپذیرفتند و با نگاه تند، آنها را رد کردند!😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرمانه_مدیا
🎥 صدای ریاض یا شبکه سعودی؟! خوش خدمتی تمام عیار شبکه اینترنشنال به محمد بن سلمان!
@secret_file
❌ مزدوران اینترنشنال، از ماله کشی برای قتل فجیع خاشقچی تا معرفی کردن بن سلمان به عنوان رهبر مقتدر و شجاع منطقه!
⭕️ مزدورانی که حاضرند به خاطر دلارهای سعودی حتی کشور خودشان را بفروشند و ایران را تروریست معرفی کنند و از عربستانی که خود حامی گروههای تروریستی داعش و القاعده است سوپر قهرمانی بسازند که طلایهدار مبارزه با تروریست و البته ایران است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جواب سوالاتتون در مورد حجاب رو از زبان رحیم پور ازغدی ببینید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ کشورهای عربی بخواهند با ایران درگیر شوند، در کشورهایشان سنگ روی سنگ بند نخواهد شد....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف سنگین اپوزیسیون به شکست: همه اقدامات ما تاکنون مثل طوفانی در یک فنجان چای بوده است!
♦️ مهرداد خوانساری، مشاور اسبق رضاپهلوی: همه ما در این 40 سال جمهوری اسلامی را دست کم گرفتیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ابلاغ غدیر، بار سنگینی بود که به مقصد رسید.
✅ دست ما را بگیرند و ما را به مقصد برسانند.
جزییات جدید از دستگیری زن هتاک در اتوبوس
یک منبع آگاه درخصوص ماجرای درگیری یک خانم بیحجاب با دختر آمربهمعروف در اتوبوس گفت: این اتفاق شنبه ساعت ۸:۴۲ صبح در اتوبوس بیآرتی اتفاق افتاده است.
خانم بیحجاب که عضو یک شبکه سازمانیافته کشف حجاب و مرتبط با مصی علینژاد بوده، تا قبل از غروب همان روز دستگیر شده است. تعداد قابل توجهی از افراد این شبکه شناسایی و دستگیر شدهاند.
قبلا گفته شده بود که این اتفاق مربوط به ماه گذشته است که بدینوسیله اصلاح میشود.
🗞امروز کاروان پس از عبور از «عسفان» به «قدید» رسیده است و تا «غدیر خم» محل ابلاغ مهمترین فریضهٔ دین الهی ،
یعنی ولایت اهل بیت علیهم السلام که در هیچ شرایطی ساقط نمیشود ، راهی باقی نیست.
#روز_شمار_غدیر 🌹✨
⃟❥☆҉‿➹⁀🍂☆҉‿➹⁀☆🍃
📝روزی شعار کل جهان میشود علی(ع)
۱- این کلام را نمیدانم از کیست ولی از هرکه هست، حکیمانه به نظر میرسد، «غدیر، کربلای عوام بود و کربلا، غدیر خواص». در غدیر با آن که بیعت کرده بودند، عهد شکستند و «جفا» کردند. در کربلا، با آن که بیعت برداشته شده بود، پای پس نکشیدند و «وفا» کردند ...
امروز اما، این گزاره کامل به نظر نمیرسد و ادامهای دارد که ناگفته مانده است و آن، این که در انقلاب اسلامی، کربلا و غدیر به هم رسیدند و مردم این مرز و بوم بیآنکه در غدیر بوده و یا در کربلا حضور داشته باشند، بیعت بشکسته در غدیر و نابسته در کربلا را به یکدیگر گره زدند و آن عهد که در «الست» با خدای خویش بسته بودند «ارنی گویان» به میقات بردند. پرچم ولایت را که بیاعتناء به غدیر بر زمین مانده بود، برافراشتند و اسلام ناب به غارت رفته در کربلا را برپا داشتند و اینگونه بود که امام راحل ما میفرمود «من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسولالله - صلیالله علیه و آله- و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسین بن علی- صلوات الله و سلامه علیهم- میباشند».
۲- آن روز پیامبر خدا(ص) در بازگشت از آخرین سفر حج، به محلی معروف به غدیر خُم رسیده بود. جایی که راه اهل مصر و مدینه و عراق و شام از هم جدا میشود. رسول خدا(ص) به ناگاه ایستاد و جلوتر رفتگان را پیام داد که بازگردند، حاضران را از رفتن بازداشت و همه را فرمود درنگ کنند تا در راهماندگان نیز از راه برسند. رخداد سرنوشتسازی در میان بود. خداوند تبارک و تعالی از ابلاغ پیامی خبر داده و خطاب به رسول اکرم(ص) فرموده بود «اگر این پیام را ابلاغ نکنی، رسالت خود را انجام ندادهای». این پیام چه بود که بیابلاغ آن دین خدا کامل نبود؟ ... جماعت که گفتهاند شمارشان بیش از صد هزار نفر بود گرد آمدند و رسول خدا(ص) بر منبری که از جهاز شتران ساخته شده بود ایستاد و درحالی که دست علی(ع) را بلند کرده بود، او را به عنوان وصی بعد از خود به حاضران معرفی فرمود و تاکید کرد « مَنْ كُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِيٌّ مَوْلَاهُ اللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالاهُ وَ عَادِ مَنْ عَادَاهُ وَ انْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ وَ اخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ ...
هر که من مولا و فرمانروای اویم علی مولای او است، خدایا دوست بدار آن کس که او را دوست میدارد، و دشمن بدار آن کس که او را دشمن میدارد». رسول خدا(ص) پیش از آن نیز بارها علی(ع) را به امامت و جانشینی خود معرفی فرموده بود.
۳- ماجرا بسیار بدیهی و همه فهم بود. اسلام برای تحقق به امام و پیشوا نیاز دارد. امامان(ع) که از آنها با عنوان «اولوالامر» نیز یاد شده است باید معصوم و برّی از گناه باشند چرا که به اطاعت از آنها امر شده است. «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ ... ای اهل ایمان از خدا و رسول و اولوالامر پیروی کنید». از دیگر سو، خدای سبحان به عدل و داد امر فرموده و به کارهای زشت و ناشایست امر نمیکند. از این روی در نگاه قرآن به وضوح و بیکمترین تردید میتوان دید که اولاً؛ امت به « امام» نیاز دارد و ثانیاً امام باید «معصوم» باشد و اما شناخت امام معصوم برای انسانها امکانپذیر نیست و تنها از کسی برمیآید که از احوال درون و بیرون و اعمال و رفتار و افکار پنهان و آشکار همگان با خبر باشد. یعنی فقط خدا. نتیجه خالی از ابهام آن که امامان بایستی از جانب خدا معرفی شده باشند. مگر میتوان این ادعای باطل را پذیرفت که خدا به اطاعت از امام معصوم فرمان داده باشد اما او را به مردم معرفی نکرده باشد؟! ...
۴- غدیر اما، منحصر به روز هجدهم ماه ذیحجه سال دهم هجری نیست. مگر آموزههای قرآن محدود به زمان است؟! ... از حضرت امام است که میفرمودند « غدیر منحصر به آن زمان نیست، غدیر در همه اعصار باید باشد و روشی که حضرت امیر(ع) در این حکومتی پیش گرفته است، باید روش ملتها و دستاندرکاران باشد» و باز هم از آن بزرگوار است «ولایتی که در حدیث غدیر است به معنای حکومت است»
و این نیز از بیانات رهبر معظم انقلاب است «آن کسانى که سعى کردند اسلام را از مسائل اجتماعى و از مسائل سیاسى برکنار بدارند و آن را منحصر کنند به مسائل شخصى و مسائل خصوصى زندگى افراد و در واقع نگاه سکولار به اسلام داشته باشند جوابشان مسئله غدیر است». در غدیر سخن از حاکمیت حیاتآفرین اسلام در میان است و این همان نکته بر زمین ماندهای بود که در انقلاب اسلامی به صحنه آمد و اینگونه بود که غدیر و کربلا به یکدیگر گره خوردند و درپی آن مردمان این سرزمین سقف ظلمانی نظام سلطه را شکافتند و طرحی نو درانداختند و ... بخوانید!
۵- در میانه جنگ صفین مالکاشتر با حسرت به عمار گفته بود؛⬇️ادامه⬇️
↩️«کاش میتوانستیم علی(ع) را به عصری ببریم که مردم قدرش را بدانند و راه و رسمش را بر صدر بنشانند» و عمار به او دلداری داده بود که «آن روزها در راه است» و از مردمی خبر داده بود که در صلب پدران و رحِم مادران خویشند و چون آن عصر که مالک آرزو کرده بود فرا برسد، لبیکگویان از راه میرسند، مردمانی که از «من» و «ما» گذشتهاند و به خدا رسیدهاند. نه در سر سودای سود دارند و نه در دل، غم بود و نبود، دل در گرو اسلام ناب محمدی(ص) دارند و علی(ع) را امام و مولی و مقتدای خود میدانند.
نگاهی به تاریخ بیندازید! غیر از عصر خمینی و خامنهای، دوران و مردمانی را میبینید که با آنچه عمار نشانی آن را به مالک داده بود انطباق داشته باشد؟!
۶- بعد از ظهر عاشورا، ساعتی قبل از آن که مولای مظلوم ما «سر» بدهد، ندای «هل من ناصر» سر داده بود. فرزند رسولخدا(ص) چه کسی را به یاری میطلبید؟ در این سو که یارانش همه به خون غلتیده و در آن سوی، دشمنانش با شمشیرهای آخته به ریختن خونش ایستاده بودند! پس حسین روی سخن با که داشت؟ و کدام جماعت را به یاری میطلبید؟! حسین ما میدانست که کربلا آغاز راه است و عاشورا، شروع ماجرا ... بار دیگر نگاهی به تاریخ بیندازید! چه میبینید؟ آیا مولای شهید ما در آن بعد از ظهر غمزده یاران خود در عصر خمینی و خامنهای را به یاری نمیطلبید؟ تاریخ در چنته خود دوران دیگری را سراغ ندارد.
۷- محمد حسنین هیکل روزنامهنگار معروف و بلند آوازه مصر دو بار به دیدار امام خمینی(ره) آمده بود، ابتدا در پاریس و سپس در سال ۱۳۵۸ در تهران. او بعد از دیدار تهران، خاطرات خود از این دیدار را در کتابی نزدیک به صد صفحه منتشر کرده است. حسنین هیکل مینویسد
« امام خمینی را یکی از اصحاب رسول خدا(ص) در صدر اسلام یافتم که با معجزه از تونل زمان عبور کرده و به قرن حاضر آمده است تا سپاهیان علی(ع) را که پس از شهادت او و به خون غلتیدن اهل بیتش(ع) بیفرمانده شده بودند، فرماندهی کند و من این توان را در او میبینم».
حسنین هیکل، ولایت فقیه را نمادی از حاکمیت علی علیهالسلام و در ادامه آن معرفی میکند و میگوید؛ ولایت فقیه یک «مین» بود که علی در صدر اسلام کاشت و خمینی در قرن بیستم زیر پای استکبار منفجر کرد ...
۸- هنری کیسینجر میگوید: «آیتالله خمینی، غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرد، تصمیمات او آنچنان رعدآسا بود که مجال هر نوع تفکر و برنامهریزی را از سیاستمداران و نظریهپردازان میگرفت... هیچکس نمیتوانست تصمیمات او را از پیش حدس بزند، او با معیارهای دیگری غیر از معیارهای شناختهشده در دنیای امروز سخن میگفت و عمل میکرد. گویی از جای دیگری الهام میگرفت، دشمنی آیتالله خمینی با غرب، برگرفته از تعالیم الهی او بود. او در دشمنی خود نیز خلوصنیت داشت».
۹- ایمانوئل والرشتاین، جامعهشناس بلندآوازه آمریکایی با نگرانی میگوید؛ «مانع اصلی پیشروی ما دکترین ولایت فقیه امام خمینی است... همه نظریهها درگذر زمان کمرنگ و کهنه شده و به تاریخ میپیوندند، ولی نظریه ولایت فقیه [امام] خمینی هر روز پررنگتر و سرزندهتر میشود و مسلمانان بسیاری را به خود جلب میکند».
و صدها نمونه دیگر که با نگاهی -هرچند گذرا- به نقطهای که امروزه در آن ایستادهایم به وضوح قابل دیدن است و به جرأت میتوان گفت «روزی شعار کل جهان میشود علی(ع)».
حسین شریعتمداری