eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
45.9هزار عکس
35هزار ویدیو
325 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻فرمانده انتظامی مهاباد زخمی شد 🔹 یک منبع آگاه در فرماندهی انتظامی مهاباد: فرمانده انتظامی این شهرستان، از ناحیه سر زخمی و اینک در بیمارستان بستری شد. 🔹️یکی از کارکنان انتظامی مهاباد هم در ناآرامی‌های امروز، هر دو چشم خود را از دست داده است. 🔹️از شروع ناآرامی‌های اخیر در مهاباد تاکنون 20 نیروی فرماندهی انتظامی زخمی شده‌اند. 🔹️پس از ناآرامی‌های شهر مهاباد در ساعات اولیه امروز که منجر به تخریب اموال عمومی شده بود، اکنون به حالت عادی و برقراری آرامش بازگشته و هیچ‌گونه تجمعی نیز وجود ندارد./ایرنا
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مأموریت مشترک تروریست رسانه‌ای سعودی در تطهیر چهره داعش: داعش بی‌گناه است، کار خودشونه! ♦️ در حالی که داعش رسما مسئولیت حمله به شیراز را برعهده گرفته و خبرگزاری‌های بین‌‌المللی رویترز، الجزیره، سی‌ان‌ان‌ و... به آن اذعان داشتند اما شبکه‌های سعودی العربیه و اینترنشنال در یک پروژه مشترک از پیش طراحی شده، داعش را بی‌گناه و جمهوری اسلامی را عامل این جنایت تروریستی معرفی کردند تا با فریب مخاطبین خود زمینه را برای اقدامات تروریستی بعدی و ناامنی بیشتر ایران فراهم سازند! 🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
اتفاقات آخرالزمان.mp3
7.44M
➖این روزها چه خبر است؟ ➖ دلیل این اتفاقات دردناک، آشوب و اغتشاش‌ها، حملات تروریستی، کشتار مردم بی گناه، به خط شدن تمام غرب و استکبار جهانی برای از بین بردن ایران چیست؟ ➖ سرانجام این اتفاقات، و سرنوشت ما چه خواهد شد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آویختن چادرهای خونین قربانیان از ایوان حرم شاهچراغ....
⭕️فردا؛ راهپیمایی سراسری پس از نماز جمعه برای اعلام انزجار از دشمن 🔹شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن محکومیت این جنایت هولناک و هتک حرمت حرم نورانی و اعلام همدردی با خانواده‌های شهداء و مجروحان این اقدام ددمنشانه، از مردم غیور ایران اسلامی دعوت می‌نماید که با راهپیمایی پس از اقامه نماز عبادی و سیاسی این هفته در سراسر کشور، نفرت و انزجار خود را از توطئه‌های مزدوران وابسته آمریکا و صهیونیسم به نمایش بگذارند.
📜 پوستر 📌 شریکِ خون طراح: امین زاده تقی
🌷 شهید نوجوان محمدرضا کشاورز مكبر و مؤذن مسجد امام مهدی کوزه گری شهید حادثه تروریستی شاهچراغ گل پسری با ادب، با حیا و با اخلاق که از رزق حلال پدری زحمتکش اینگونه به ثمر نشست.
خوشا به حالِ قشنگت شهیدِ شاهِچراغ خدا برای تو آغوشِ رایگان! وا کرد... 👇
۲۰ پرچم مقابل یک پرچم! 🔹جنگ احزاب همین است؛ آمریکا، انگلیس، اسرائیل، فرانسه، آلمان، کانادا، عربستان سعودی، امارات، ترکیه، آذربایجان، داعش، کومله، مجاهدین خلق، پژاک، دموکرات، جیش‌العدل، الاحوازیه، سلطنت‌طلبان و هم‌جنس‌بازان، همه ذیل یک پرچم علیه ایستاده‌اند. جبهه‌بندی واضح و روشن است. 🔸این تصویر تقابل پرچم‌ها کامل روشن و گویاست. آنها در نهایت هیچ غلطی نمی‌کنند.
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ نیروهای داعشی خطاب به مردان عراقی و سوری: زن که آدم نیست، قیمت دختراتون چند؟!! 💢 خانم های معترض ایرانی؛ اگه امنیت کشور به خطر بیفته به بزرگ و کوچکتون رحم نخواهند کرد.... حتما ببینید😢😢😢😢😭😭😭😭😭😔😔😔
میدونی سفیدهای توی حرم یعنی چی؟ یعنی اون خانمی که اومده حرم چادر سرش نبوده ، از درب چادر گرفته. یعنی مسلح از کسی نپرسید چادری بودی یا بی چادر.
⭕ شهادت یکی از مدیران جوان حوزه انرژی در حادثه تروریستی شاهچراغ 🔸️سیدفریدالدین معصومی، مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی غدیر که برای پیگیری روند پیشرفت پروژه‌ها در استان فارس به شیراز سفر کرده بود، بعدازظهر دیروز در حادثه تروریستی شاهچراغ به شهادت رسید. 🔸️یکی از دوستان او نقل می‌کند: در سال‌های تحصیل یکی از هم‌دانشگاهی‌های وی در نیوزیلند به شوخی گفته بود شما که اینقدر به نماز مقیدی و در تمام نمازهای جماعت نیوزیلند شرکت می‌کنی، آخر در نماز شهید می‌شوی. 🔸️معصومی دیروز برای زیارت حضرت شاهچراغ (ع) و اقامه نماز مغرب و عشاء به حرم رفته بود که خداوند شهادت را نصیبش کرد.