❗️فلسفه امتحانات الهی❗️
امتحانات الهی برای این است که
🔸برای انسان معلوم شود چهکاره است و
🔹فکری برای رشد خود بکند
و الّا خدا که از حال بندگان خبر دارد ✅
خداوند مهربان بسیاری از امتحانات را
که خارج از توانایی ماست از ما نمیگیرد ❣
⭕️ وقتی ما به
امتحانات خود و نتایج آن توجه نکنیم
دیگر رشد نخواهیم کرد ❎
میتوان از روی
امتحانهایخدا و مشکلاتونعمتهایی که به انسان میرسد
✨ خود را شناخت 💫
نقاط ضعف و قوت خود را پیدا کرد و
انتظار خدا را از خود فهمید💞
#استاد_پناهیان
کهکشانی شو
16.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥خبری در راه است..
وعده دیدار ما با ولی امر مسلمین جهان ۱۴۰۲/۰۱/۰۱ ، رواق امام خمینی«ره
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
💥خبری در راه است.. وعده دیدار ما با ولی امر مسلمین جهان ۱۴۰۲/۰۱/۰۱ ، رواق امام خمینی«ره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه نکتهی بسیار زیبا در مورد حجاب🌹
ببینید چقدر قشنگ توضیح میده👌🏻😊
#حجاب_فاطمی
#غیرت_دینی
💢بررسی کاهش نرخ دلار
قسمت اول
🔹قیمت دلار طی یک هفته اخیر به شکل محسوس ریزشی شد. این ریزش، دو علت داشت: یکی تدابیر تازه بانک مرکزی و دیگری تحرکات گسترده دیپلماتیک چند هفته اخیر که یک نمونه آن توافق با ریاض در متن راهبرد فراگیر دیپلماسی ایران در منطقه، بدون آمریکا و غرب بود.
♦️برخی محافل غربگرا اصرار دارند ریزش نرخ ارز را هم به موضوع مذاکره حوالت دهند و خرج گزاره ایدئولوژیک خود درباره ضرورت مذاکره و توافق با آمریکا کنند؛
🔹این در حالی است که ریزش اخیر ارز، همزمان با جا گذاشتن آمریکا در روند تعاملات آسیایی اتفاق افتاده؛ و نه رفتن به سمت مذاکره و توافق با آمریکای عهد شکن. نیویورک تایمز درباره توافق ایران و عربستان به صراحت نوشت: "آمریکا بیرون از اتاق مذاکره ماند".
♦️بله دیپلماسی هم می تواند در کاهش التهابات ارزی موثر باشد، اما نه با رفتن زیر سایه و فشار و مدیریت آمریکا، بلکه روند مثبت اخیر با جا گذاشتن آمریکایی رخ داده که از اواخر شهریور ماه به واسطه کلید زدن اغتشاشات و فشار به کشورهایی مانند عراق، سعی داشت بی ثباتی روانی و بحران ارزی- اقتصادی تولید کند.
✍هادی نساجان
مجله مشهور فوربس ۷ روز پیش بانک سیلیکون ولی #آمریکا را به عنوان موفقترین بانکهای سال ۲۰۲۳ اعلام کرده بود. این #بانک امروز بعد از اعلام ورشکستگی و مسدود کردن تمام حسابها به قیمت ۱ یورو فروخته شد. فاصله ابرقدرتی آمریکا تا فروپاشیاش دقیقا همینقدر کوتاه است #کشتی_تایتانیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صف کشیدن شهروندان آمریکایی در مقابل بانکها برای خارج کردن پول های خود از این بانکها
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بوسهی #غیرت شوهر به سر خانمش
❤️😍
17.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️هشدار❗️
برای چهارشنبه سوری امسال برنامه دارند...
#چهارشنبه_سوری
#منافقین
.
.
.
پادزر
پاسخ به یک سئوال مهم درباره توافق ایران و عربستان ⁉️
✅ بعد از توافق ایران و عربستان که مانند یک بمب ، رسانه ها را تحت تأثیر خود قرار داد، جریان اصلاحات که در طول هشت سال دولت روحانی از موضوع برجام حمایت کرد و در پایان هشت سال هم بنابر اظهارات مقامات دولت دوازدهم شکست خورد، با بهره برداری از این توافق تلاش دارند تا آن را فتح البابی برای احیای برجام بخوانند!
🔹اما سئوال اینجاست که چرا این توافق نمی تواند الگویی برای احیای برجام باشد؟
1⃣ عربستان ، کشور مهم منطقه است و هرچه ایران و عربستان به هم نزدیک باشند، امنیت منطقه بیشتر تأمین بوده است.در حالی که آمریکا یک کشور فرامنطقه ای است.
2⃣ اگرچه خباثت عربستان نیز علیه انقلاب اسلامی محرز می باشد، اما خباثت و بد عهدی مقامات آمریکایی به مراتب بیشتر بوده است.
3⃣ در هردو مورد ،طرف مقابل بوده است که قطع رابطه کرده است نه ایران. در مورد عربستان و توافق اخیر ، عربستانی ها پیش قدم شدند و دولت سیزدهم هم با توجه به رویکرد همسایه محور و عوایدی که این توافق می تواند بر مناسبات سیاسی و اقتصادی و... داشته باشد ، از این فرصت استفاده کرد. در حالی که در ماجرای برجام این آمریکایی ها بودند که بدعهدی کرده و یکطرفه از برجام خارج شدند و اگر هم قرار باشد، برجام احیا شود باید آمریکایی ها جبران مافات کنند.
4⃣ نکته آخر اینکه عربستان گویا متوجه شده است ، دیگر نمی شود به آمریکا و رژیم صهیونیستی اعتماد کرد، لذا برای خروج از منجلاب جنگ یمن، توافق را رقم زده در حالی که آمریکا نمی خواهد از خر شیطان پایین بیاید، چون خودش شیطان است.
✍ سعید میرزایی