مناجات رمضان و روضه سیدالشهدا(شاهمندی)(1)_۲۰۲۳_۰۳_۲۹_۱۴_۱۷_۱۸_۱۰۶.mp3
7.61M
#مناجات رمضان و روضه سیدالشهدا(س)
✅ در رمضان هر دلی بوی خدا میدهد (مناجات)
✅ منم غلام کوی تو مست می سبوی تو (زمزمه)
✅ امان از ماجرای پیکر او (مرثیه)
۹ فروردین ۱۴۰۲
منزل ذاکراهلبیت ترکان -اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌تذکر شما حتما اثر دارد!!!!
#حجاب
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
دوازدهم فروردینماه یادآور روزی است که حضرت امام خمینی(ره) استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی در کشور را به انتخاب مردم واگذار کرد و ملت ایران که پیش از این، در جریان مبارزات علیه بنیانهای طاغوتی یک حاکمیت ظالم و موروثی، اراده انقلابی خود را به رخ جهانیان کشیده بود، با رأی اکثریت قاطع مردم، استقرار حاکمیت اسلام را تثبیت نمود و اینگونه امام و امت در مسیری واحد، جمهوریت و اسلامیت نظام را به عرصه تحقق قطعی رساندند.
انقلاب اسلامی ایران بر مبنای هویت الهی و نیز سازگاری تمام و کمال با فطرتهای عالی انسانی از همان سپیدهدم پیروزی، مورد اقبال آحاد انسانهای آزاده در سراسر جهان قرار گرفته و روح معنویت، استقلالخواهی و ظلمستیزی را در کالبد ملتها دمیده است و بهمدد همین مقبولیت و نفوذ معنوی میان آزادگان جهان در نبرد با نظام سلطه شرایطی را رقم زد که در حال حاضر، همه گزینههای نظامی، امنیتی، سیاسی و فرهنگی در کارزار با ملت ایران، ناتوان و ناامید گردیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زن زندگی آزادی ماشاءالله✊
دست به دست کنید برسه به دست فرخ نژاد
🤩
☘ ﴿وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا ..﴾ ☘
[ #طه : ١٢٤ ]
"و کسی که از یاد من روی گردان شود، پس بی گمان زندگانی
( سخت و) تنگی خواهد داشت"
#ماه_رمضان بهارقرآن
🔴 #کار_تمیز_فرهنگی 🌿✨
✅ چاپ و نصب بنرهای مجازات بی حجابی
توسط دادستان دغدغه مند قائم شهر
#حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺نماهنگ|همخوانی دعای افطار
🤲همخوانی دعای الهم لک صمنا
🌀جدید ترین اثر:
💠گروه تواشیح نوجوانان تسنیم💠
⚜روایت شده که حضرت امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) هرگاه مى خواستند افطار کنند، این دعا را مى خواندند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آخرین تز اساتید براندازی برای مبارزه معدنی(مدنی) با ایران! 😏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ ایران مستعمرهی چین شده
رب چین چین😂😂😂
🔴 نخستین گام چین در حذف دلار از معاملات تجاری
🔹چین اولین معامله تجاری را با یوآن به جای دلار آمریکا انجام داد.
✅بورس نفت و گاز شانگهای در بیانیهای اعلام کرد که دو شرکت شرکت ملی نفت فلات قاره چین (کنوک - CNOOC) و توتال انرژی فرانسه (Total Energies) از طریق این بورس، اولین معاملات چین در زمینه گاز طبیعی مایع را که به یوان تسویه شده است، انجام دادند.
💢این معامله شامل حدود ۶۵ هزار تُن گاز طبیعی مایع است که قبل از تسویه معامله با شرکت چینی با ارز «یوآن» توسط «توتال انرژی» از امارات وارد شده است.
AUD-20220619-WA0001.mp3
2.01M
°🌱°🌱°🌱°🌱°🌱°🌱°
🗣 در شب زیارتی#امام_حسین علیه السلام ، زیارت ارباب از راه دور فراموش نشود...
🎙صوت زیارت عاشورا با نوای زیبای استاد فرهمند
°🌱°🌱°🌱°🌱°🌱°🌱°
من بمیرم که سه روز آب نخوردی تو حسین...😔
نصفی از روز نداریم به خدا تاب عطش...😭
#شب_جمعه
#شب_زیارتی_امام_حسین
بسماللهالرحمنالرحیم
مَرَجَ الْبَحْرَيْنِ يَلْتَقِيَانِ (19)
بَيْنَهُمَا بَرْزَخٌ لَّا يَبْغِيَانِ (20)
فَبِأَيِّ آلَاء رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ (21)
يَخْرُجُ مِنْهُمَا اللُّؤْلُؤُ وَالْمَرْجَانُ (22)
فَبِأَيِّ آلَاء رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ (23)
وَلَهُ الْجَوَارِ الْمُنشَآتُ فِي الْبَحْرِ كَالْأَعْلَامِ (24)
فَبِأَيِّ آلَاء رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ (25)
/الرحمن
دو دريا(ى شور و شيرين) را روان ساخت كه به هم مى رسند.
(اما) ميان آن دو فاصله اى قرار داد كه به هم تجاوز نكنند.
پس كدام يك از نعمت هاى پروردگارتان را انكار مى كنيد؟
از هر دو (دريا)، مرواريد و مرجان بيرون مى آيد،
پس كدام يك ازنعمت هاى پروردگارتان را انكار مى كنيد؟
و در دريا، كشتى هاى ساخته شده همانند كوه، براى اوست.
پس كدام يك از نعمت هاى پروردگارتان را انكار مى كنيد؟
🌺🌺🌺
«مرج» به معناى رها ساختن است و «برزخ» به حدّ فاصل ميان دو چيز گفته مى شود. «لؤلؤ» به معناى مرواريدى است كه درون صدف پرورش يابد و «مرجان»، هم به مرواريدهاى كوچك گفته مى شود و هم نوعى حيوان دريايى كه شبيه شاخه درخت است و صيّادان آن را صيد مى كنند.
«بحر» به آب زياد گفته مى شود، خواه دريا باشد يا رودخانه و مقصود از «بحرَين»، آب هاى شور و شيرين است. معمولاً آب رودخانه ها شيرين و آب درياها شور است. چنانكه در آيات ديگر مى فرمايد: «مايستوى البحران هذا عذبٌ فرات سائغ شرابه و هذا مِلح اُجاج»(77) دو دريا يكسان نيستند، يكى آبش گوارا، شيرين و نوشيدنش خوشگوار است و يكى شور و تلخ است. آب شور براى حفظ حيات جانداران دريايى است و آب شيرين براى حفظ حيات نباتات، گياهان، انسان ها و حيوانات كه در خشكى زندگى مى كنند.
عبارتِ «مرَج البحرين» دو بار در قرآن آمده است: يك بار در سوره فرقان آيه 53 و يك بار در اين سوره. در آنجا ابتدا از جهاد بزرگ با كفار سخن مى گويد. «لاتطع الكافرين و جاهدهم به جهاداً كبيراً» و به دنبال آن مى فرمايد: «مرج البحرين هذا عذب فرات و هذا مِلحٌ اُجاج جَعَل بينهما برزخاً و حِجراً محجورا» ولى در اين سوره، ابتدا سخن از ميزان و حساب و عدل است، «وضع الميزان - اقيموا الوزن - لاتخسروا الميزان»، و پس از آن مى فرمايد: «مرج البحرين يلتقيان . بينهما برزخ لا يبغيان» يعنى آب شور و شيرين به هم تجاوز نمى كنند، زيرا عدم تجاوز با عدل تناسب بيشترى دارد. به دنبال آن مى فرمايد: «يخرج منهما اللؤلؤ و المرجان» آرى اگر عدالت بود و تجاوزگرى نبود، زيبايى ها پيدا مى شوند.
دين اسلام، دين فطرى است و خداوند گرايش ها و نيازهاى فطرى بشر را تأمين كرده است، كه يكى از آنها گرايش به زيبايى و زينت است. آن هم گوهرى گرانبها همچون مرواريد كه از دريا استخراج مى شود.
قرآن، در بيان ساير نعمت ها كلمه «لَه» را بكار نبرد، ولى در مورد كشتى فرمود: «و له الجوار» شايد به خاطر آن باشد تا بگويد ساخته دست شما نيز از اوست. زيرا فكر و طرح و قدرت جسمى شما براى ساخت و مواد و آثار آنها همگى از اوست.
هنگامى كه امام على عليه السلام اين آيات را تلاوت فرمود: «يخرج منهما اللؤلؤ و المرجان» از آن حضرت پرسيدند: پس چرا شما از اين نعمت ها استفاده نمى كنيد؟ آن حضرت فرمود: خداوند بر رهبران عادل واجب كرده كه زندگى خود را چنان ساده و تنگ بگيرند كه فقر بر فقرا سخت نباشد.(78)
امام صادق عليه السلام در تفسير آيه «مرج البحرين يلتقيان» فرمود: «علىّ و فاطمةعليهما السلام بحران عميقان، لايبغى احدهما على صاحبه، يخرج منهما اللؤلؤ و المرجان، الحسن و الحسين عليهما السلام»(79) على و فاطمه عليهما السلام دو درياى عميق اند كه هيچ يك بر ديگر تجاوز نمى كند و از اين دو دريا، لؤلؤ و مرجانى چون حسن و حسين عليهما السلام خارج مى شود.
-----
77) فاطر، 12.
78) تفسير كنزالدقائق.
79) تفسير قمى.
🌺🌺🌺
- هستى كلاس توحيد است؛ آسمان و زمين و دريايش. «و السّماء رفعها... والارض وضعها... مرج البحرين...»
- دريا، براى همه انسان ها و جنّيان نعمت است، گرچه همه در كنار دريا زندگى نمى كنند. «مرج البحرين... فباىّ آلاء ربّكما»
- آثار قدرت خدا و برترى اراده او بر همه چيز هويداست. آب درياى شور با آب درياى شيرين تلاقى و برخورد مى كند، از كنار هم مى گذرند و در يكديگر داخل نمى شوند. «بينهما برزخ لايبغيان»
- بهره بردارى از نعمت ها، نياز به تلاش و كوشش دارد. «يخرج منهما اللؤلؤ...»
- آب و خاك، بستر و منبع تأمين نيازهاى بشر است. «فيها فاكهة و النخل... و الحب ذو العصف...يخرج منهما اللؤلؤ و المرجان»
- نقش دريا در حمل و نقل مسافر و بار، به عنوان معبرى رايگان و آماده و وسيع و گسترده، از ديرباز مورد توجّه بشر بوده است و خداوند در اين آيات، انسان را به آن توجّه مى دهد. «الجوار المنشئات فى البحر كالاعلام»
- نعمت دريا و آفريده هاى آن، از نعمت هاى بزرگى است كه خداوند، تكذيب كننده آن را سرزنش مى كند. جمله «فباىّ آلاء ربّكما تكذّبان» سه بار در اين آيات تكرار شده است.
/تفسير نور
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜رَبَّنَا |نماهنگ دلنشین و زیبا
🌙همخوانی ربنای ماه رمضان
🔸اثر:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
🕋تلاوت گروهی بسیار زیبا قرآن کریم
آیات ۱۹۳ و ۱۹۴ سوره مبارکه آل عمران
بر اساس تلاوت ماندگار استاد لیثی
📺مشاهده و دریافت فیلم باکیفیت:
🌐 aparat.com/v/2rVi4
#ماه_رمضان
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
🌳شجره آشوب« قسمت صد و دوم » 📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علی علیه السلام 🔻3. در
🌳شجره آشوب« قسمت صد و سوم »
📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علی علیه السلام
🔻4. مغیره با اینکه از جنگ صفین نیز کناره گرفت، اما برای حکمیت خودش را به داوران یعنی ابوموسی و عمروعاص رساند. او با هرکدام از این چهره ها سخن گفت و نهایتا به این نکته پی برد که آن ها بر سر یک چیز به توافق نمی رسند.
🔻نکته دیگر که صاحب الفتوح به آن اشاره کرده اینکه، مغیره زمانی به محل حکمیت خودش را رساند که معاویه از جانب عمروعاص نگران شد که مبادا او، معاویه را نیز از سلطنت خلع کند. از این رو ،معاویه وی را احضار کرد و پس از مشورت با او، مغیره به دومه الجندل، محل مذاکرات، اعزام شد تا بتواند مأموریت های محوله از سوی معاویه را اجرا کند.
🔻گزارش زیر به خوبی نشان می دهد، مغیره چگونه تلاش می کرد تا حکمیت را مدیریت کند. او می خواست بفهمد آیا دو حکم، برای انتخاب یک نفر توافق دارند یا خیر. به علاوه حاکی از این است که معاویه بیشتر از عمروعاص به مغیره اعتماد داشت.
📚 کتاب شجره آشوب
💬 نویسندگان: آقایان یوسفی و آقامیری
↩️ ادامه دارد...
بیانیه تبیینی وزارت کشور در خصوص مسئله حجاب
🔹وزارت کشور ضمن آرزوی قبولی عبادات و طاعات ملّت مؤمن ایران در ماه مبارک رمضان ضمن تأکید مجدد بر رعایت ارزشها و احکام الهی و قانون بر آمده از آن از جمله حجاب اسلامی به استحضار ملت شریف ایران میرساند که هیچگونه عقب نشینی یا تساهل در اصول و احکام دینی و ارزشهای سنتی صورت نگرفته و نخواهد گرفت و حجاب به عنوان یک ضرورت شرعی غیر قابل تردید همواره از اصول عملی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
🔹مسئله حجاب در سالهای گذشته یکی از محورهای جنگ شناختی دشمن علیه ملت مظلوم و مقتدر ایران بوده و طرحهای شکست خوردهای نظیر چهارشنبههای سفید، دختران خیابان انقلاب، نه به حجاب اجباری، آزادیهای یواشکی و.. هرگز نتوانست در اراده بانوان و دختران ایرانی در اعتلای شخصیت معنوی و حفظ هویت زن مسلمان خللی پدید آورد.
🔹پروژههای برنامهریزی شده توسط سرویسهای امنیتی با پیشرانی افرادی معلوم الحال و فاسد العقیده از خارج از کشور در آخرین پرده با شعار عوام فریبانه «زن زندگی آزادی» تلاش کرد اهداف شوم خود را در هاله مقدس زنانه مخفی نماید اما پایداری و بصیرت و زمان شناسی ملت بزرگ ایران و خصوصا دختران و زنان قهرمان آن به همگان اثبات نمود که دشمن همچون گذشته درگیر محاسبات غلط ناشی از عدم اشراف بر عمق دلدادگی همه آحاد مردم و خصوصا دختران این سرزمین به احکام الهی و اولیاء دین است.
🔹بر اساس اطلاعات پیدا و پنهان، دشمنان در آشوبهای سال گذشته تلاش کردند حجاب را به موضوعی برای دو قطبی سازی و ایجاد شکافهای عمیق اجتماعی و عاملی برای انفکاک ملت از حاکمیت تبدیل نمایند و در این راه از همه ظرفیت شبکههای اجتماعی خارجی به عنوان بستر تهاجم علیه ذهن و قلب نوجوان و جوان ایرانی به کار بست.
🔹در حالی که برآورد غلط تبهکاران فرهنگی داخلی و خارجی بر رویگردانی بانوان محترم ایرانی از حجاب تمرکز یافته بود، «سیلی» افراد «ضعیف الحجاب» علاوه بر مهابت بانوان محجبه سبب استیلای یأس بر اردوگاه جنگ چند بعدی معاندان ایران اسلامی گردید.
🔹به همین دلیل وزارت کشور بر خود فرض میداند که به احترام همه زنان و دختران ایرانی که در طوفان فتنه ترکیبی دشمن استوار مقاومت کردند و به الگویی از پایداری شناختی برای همه آحاد ملت تبدیل شدند بایستد و ابراز فروتنی نماید.
🔹مطابق آنچه گذشت ذکر سه نکته ضروری است: ۱. مجموعه دولت و وزارت کشور خود را مخاطب مطالبات عموم مردم وفادار ایران در موضوع حجاب دانسته و بر خواسته بر حق ایشان مبنی بر داشتن جامعهای عفیف و با حیا صحه میگذارد و گوشی شنوا و زبانی پاسخگو و بازویی توانمند برای تأمین حقوق مردم بویژه حق زیست عفیفانه به عنوان یکی از حقوق اساسی آحاد ملت میباشد.
🔹این امر در ماههای گذشته و رفتار اکثریت قاطع بانوان ایرانی در حفظ حجاب به وضوح نشان داده شده و بر این اساس مدعای مواجهه متناسب با مظاهر بیعفتی یا بیحجابی دارای مبانی اصیل شرعی، قانونی و انسانی بوده و از باب حقوق عامه مردم به صورت یک موضوع اولویت دار مطمح نظر مسئولان امر میباشد.
🔹۲. تردیدی وجود ندارد که حجاب از پایههای تمدنی ملت ایران بوده و یکی از زیرساختهای بنای حیاتی خانواده میباشد. در حالی که خانواده گرایی و حفظ حریم آن از اصول زیست اجتماعی ایرانیان است میبایست از حریم حجاب و عفاف برای تحکیم بنیان خانواده محافظت نمود و بر تقویت و گسترش آن ملازمت نمود.
🔹۳. از همه مراجع دینی، فرهنگی و اجتماعی تقاضا دارد با حضور مسئولانه خود در میدان، تبیین این موضوع حساس را بر خود فرض دانسته و باب گفتگوی مثبت در امر حجاب را برای همه طیفهای نیازمند به بهرههای فکری و ذهنی بیش از پیش باز نمایند. تردیدی نیست که «اقناع» نسل جوان مؤثرترین راهبرد در بهبود وضعیت حجاب خواهد بود.
🔹در پایان ضمن تأکید بر غیر قابل تردید بودن حجاب از منظر نظامات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور خاطر نشان میشود که با توجه به پایبندی اکثریت قاطع بانوان و دختران ایرانی به این امر با تأکید مجدد بر لزوم رعایت حجاب در همه اماکن و معابر عمومی و ضمن اعلام حمایت از همه آمران به معروف و ناهیان از منکر در سراسر کشور، دستگاه محترم قضائی، ضابطان و سایر نهادهای ذیربط نسبت به مواجهه با معدود هنجارشکان اقدام خواهند نمود و اجازه تعدی به حریم و هویت مقدس زن مسلمان ایرانی را نخواهند داد.
#موضوع : تفاوت مفهوم افول و فروپاشی
آنچه که مقام معظم رهبری در خصوص افول آمریکا مطرح نمودند، در سالهای اخیر دچار برداشتی متفاوت از سوی تحلیلگران و سیاستمداران داخلی شده است. مفهوم افول ناظر به کاهش قدرت ایالات متحده در سالهای اخیر و تداوم این امر در سالهای آینده است. لذا مفهوم افول، مطلقا به معنای فروپاشی و از بین رفتن ایالات متحده نیست. مصادیق افول آمریکا، در حوزه های نظامی، سیاسی و اقتصادی مشهود است. آمریکا توانایی حمله نظامی به کشور دیگر بدون حضور متحدان ندارد. همچنین در عراق و افغانستان بدون دستیابی به اهداف خود، مجبور به عقب نشینی شد. این در حالی است که در دوران پس از جنگ جهانی دوم تا اوایل سالهای قرن بیست و یکم چنین وضعیتی را برای ایالات متحده شاهد نبودیم. در حوزه سیاسی در دوره های شاهد آن بودیم که میان آمریکا و متحدانش اتفاق نظر در خصوص برخی از مسائل جهانی وجود نداشت به ویژه در دوران ترامپ. این بدان مفهوم است که آمریکا بدون نظر متحدانش توانایی حل مسائل بین المللی را ندارد.
قدرت های جهانی و امپراطورهای گذشته را اگر در نظر بگیریم شاهد چهار مرحله دوران قدرت یابی، دوران طلایی، دوران افول و دوران فروپاشی بوده ایم. اکنون نیز شواهدی وجود دارد که تحلیلگران جهانی به این نتیجه رسیدند که قدرت آمریکا در مرحله افول قرار دارد. حال ممکن است که با بازسازی و دگرگونی ساخت درونی و جهانی، به مرحله فروپاشی نرسد.
✍حسین توسلی