eitaa logo
راز بورس 💎 نادر ایمانی
274 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
423 ویدیو
13 فایل
‏ ‏﷽‏ راه ارتباطی: @N_iMANi
مشاهده در ایتا
دانلود
آیینه تمام نمای شرکتهای تولیدی است که از چهار طرف تحت فشار قرار دارند!
رضا عیوضلو معاونت نظارت بر بورس‌ها و ناشران در مورد دلایل عقب ماندگی بازار بورس از سایر بازارها: 🟠 تولید کم صرفه شده است! 🟠حاشیه سود واقعی شرکتها به کمتر از ۵% رسیده! 🟠 قیمت نهاده‌های تولید از جمله هزینه انرژی بالاتر از متوسط قیمت منطقه‌ای است. 🟠سیاست گذاری‌های ارزی(سرکوب نرخ دلار نیما) و پولی (افزایش بی سابقه نرخ سود سپرده) به کم صرفه شدن تولید دامن زده است. 🟠 نرخ اخزای بالای ۳۰درصد هم مزیت بر علت شده که مردم به سمت خرید سهام شرکتهای تولیدی نروند./ فردای اقتصاد
مدیرعامل : 🟠نرخ تامین مالی در سیستم بانکی به ۳۶ درصد رسیده که از تبعات گواهی سپرده ۳۰ درصدی بانک مرکزی است./بورس 24
داود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه: بازار سرمایه انتظار داریم که در همین ابتدای سال ۲۵۴ همت برای ما تامین مالی کند!۶۰ درصد خرید اوراق توسط بانک ها انجام می شود ، نباید این اتفاق بیفتد چون پایه پولی را بالا می برد و تورم زاست.باید از ظرفیت های حقیقی بازار سرمایه برای خرید اوراق دولتی استفاده کرد 🟠بازار سرمایه کمک های زیادی برای تامین مالی پروژه ها انجام داده است. بنا داشتیم انتشار اوراق را از ابتدای سال شروع کنیم. 🟠در جریان اختلالات پیش آمده در بورس هستیم و باید برای مرتفع کردن مشکلات این بازار هم اندیشی کرد. موافق نگاه یک طرفه به بورس نیستیم ، نگاه ما به بازار سرمایه باید راهبردی باشد.بورس برای ما راهگشا بوده اما این بازار اکنون به حمایت نیاز دارد. 🟠دولت امسال باید ۴ هزار همت انتشار اوراق داشته باشد که هزار و ۶۰۰ همت آن را روی بازار سرمایه حساب باز کرده ایم که به رشد اقتصادی ۸ درصدی در سال جاری برسيم. 🟠از بازار سرمایه انتظار داریم که در همین ابتدای سال ۲۵۴ همت برای ما تامین مالی کند!۶۰ درصد خرید اوراق توسط بانک ها انجام می شود ، نباید این اتفاق بیفتد چون پایه پولی را بالا می برد و تورم زاست.باید از ظرفیت های حقیقی بازار سرمایه برای خرید اوراق دولتی استفاده کرد.
📌شرکت‌های زیر مجموعه بانک‌ها در صف تخصیص ارز به دنبال رانت‌خواری هستند/ بانک‌ها رقیب بخش خصوصی برای تامین نقدینگی شده‌اند سعید تاجیک، رئیس کمیسیون انرژی اتاق تهران: 🔹بانک‌ها به جز تامین کسری بودجه دولت و تامین مالی شرکت‌های وابسته به خودشان کارکردی ندارند. 🔹به بخش خصوصی واقعی ایران ریالی تزریق نمی‌شود. 🔹۷۵ درصد تامین مالی بانک‌ها به جای توسعه زیرساخت‌ها صرف سرمایه در گردش می‌شود که در صورت مالی شرکت‌های زیر مجموعه آن‌ها سودده نشان داده شود. / نوداقتصاد
📌35 هزار میلیارد اوراق دولتی با سود 28 درصد خریدار نداشت!
افزایش سرمایه کفرا پیشنهاد هیئت مدیره در خصوص افزایش سرمایه 513 درصدی از تجدید ثتوسا پیشنهاد هیئت مدیره در خصوص افزایش سرمایه 941 درصدی از آورده با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی فافزا اظهار نظر حسابرس در خصوص افزایش سرمایه 400 درصدی از انباشته کقزوی صدور مجوز افسر 1678 درصدی از انباشته و تجدید ساوه صدور مجوز افسر 2543 درصدی از تجدید کچاد صدور مجوز افسر 14 درصدی از آورده و مطالبات وثخوز صدور مجوز افسر 578 درصدی از انباشته کوثر ثبت افزایش سرمایه 34 درصدی از انباشته 1403.02.22 .
️برشی از جلسه ۵/۵ساعته چالش نمایندگان کنگره آمریکا با مدیرعامل در فروردین‌ماه ۱۴٠۲ به جای تیک تاک، تلگرام و واتساپ و اینستاگرام و... قرار دهید و به جای چین، آمریکا را. به جای تیک تاک، روبیکا و ... را قرار دهید و به جای چین، متولیان این اپ ها را. سرعت پخش را کم کنید، با دقت چند بار ببینید. 🤫 .