ربّیّون: انّا الی الله راغبون
پروژه اربعین طلیعهای برای آینده تمدنی مدنظر انقلاب اسلامی
پایان بخش این نشست تخصصی، سخنان حجتالاسلام سیدمصطفی مدرس مصلی مسئول مرکز مطالعات راهبردی مؤسسه فتوت بود که وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) میفرمایند «تنها راه اصلاح دو جهان قیام لله است» و همین رویه را برای تحقق انقلاب اسلامی در پیش گرفتند و بر ایجاد یک قیام همگانی و مردمی چه قبل و چه پس از انقلاب تأکید کردند، اظهار داشت: این امر در قالب اربعین متعین شده است.
وی با اشاره به اینکه در الگوی زندگانی آدام اسمیتی سرمایه سالار و سرمایهدار قله انسانیت است و در جامعه بازار، کالاییسازی همه چیز امر بسیار عادی است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی که یک نه بزرگ به تمام این پارادایم بود، یک تمدن دیگری را برای بشریت ترسیم میکند و در آن انسان تراز انسان منفعت خواه نیست بلکه انسان ایثارگر است که براساس مودت و محبت حرکت میکند.
مسئول مرکز مطالعات راهبردی مؤسسه فتوت پروژه اربعین را طلیعهای برای آینده تمدنی مورد نظر انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: برخلاف اینکه در جامعه مرسوم آدام اسمیتی همه چیز با کالا، امنیت کالا و پول خرید و فروش میشود، اما در اربعین همه در کار هستند تا هرآن چیزی را که محبان اباعبدالله الحسین (ع) نیاز دارند را برای همدیگر فراهم بیاورند.
وی افزود: یکی از استراتژیهای جهان کفر در طول سالیان متمادی مسئله اختلاف افکنی قومی، مذهبی، جغرافیایی و سیاسی بوده است، اما در مسئله اربعین نقطه مقابل این نوع دیدگاه را میبینیم که نمونه آن جنگ ایران و عراق است.
حجتالاسلام مدرس مصلی با بیان اینکه محبت اباعبدالله (ع) کینههای جنگ را از بین برده است، گفت: مسئله اربعین میتواند یک عصای موسوی برای همگرایی جهان اسلام و جهان شیعه باشد؛ چنانچه بعد از سه دهه، حرکتی به اسم پیادهروی اربعین آغاز میشود و به دنبال آن میبینیم هیچ ردّی از عداوت و دشمنی که نظام سلطه بر دو ملت مسلمان ایران و عراق تحمیل کرد در کار نیست.
وی گفت: مسئله اربعین به این معنا است که ما با ید بیضای اراده مردم مواجه هستیم که تمام سازمانهای عریض و طویل با هم جمع میشدند نمیتوانستند این حضور میلیونی مردم را مدیریت کنند.
مسئول مرکز مطالعات راهبردی مؤسسه فتوت خاطرنشان کرد: اربعین خلق یک رستاخیز تمدنی، فرهنگ زندگی جمعی مسئولانه بر مدار محبت به ولایت، فرهنگ مواسات و برای هم بودن، فرهنگ در کار هم بودن و فرهنگ اخوت بنیاد است.
گزارش مکتوب نشست مجازی بیست روز دولت مردم
https://yun.ir/n7fry
.
#از_رنجی_که_میبریم...
بنا نداشتم به صورت فاش و عیان مشکلات و دردها را در فجازی فریاد بزنم اما از آنچه که بر ما می رود دیگر نمیتوانم تغافل کنم و حسن ظن پیشه سازم.
فلذا از آن رو که لَا يُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَنْ ظُلِمَ، این سرزمین و مردمانش را در ظلمی می بینم که ناجوانمردانه با غفلت خودمان و زیرکی دشمنان تحمیل شده است فلذا سلسله یادداشتهایی با عنوان کلی #از_رنجی_که_میبریم را بنویسم تا فریاد بزنم دسیسه های شیطان و وساوس خناسان و حجم غفلت و ناهشیاری هایی که در آن غرقه هستیم.
1️⃣فقدان روایت تجربه های چهل سال گذشته
.