🌸حجاب :
دست ندادن به مرد نامحرم مگر از پشت حجاب بدون فشردن:
ابوهريره و ابن عباس گويند: "رسول خدا (ص) پيش از وفات خويش براى ما سخنرانى كرد ... تا آن جا كه رسول خدا (ص) فرمود: و هركس كه با زنى به حرام دست دهد روز قيامت دست بسته مى آيد و سپس دستور مى رسد كه او را به آتش ببرند".
امام صادق (ع) بد مى دانست كه مرد با زن دست دهد گرچه زن پير باشد.
سماعة بن مهران گويد: "از امام صادق (ع) درباره حكم دست دادن مرد با زن بيگانه پرسيدم حضرت فرمود: براى مرد جايز نيست كه با زن دست دهد مگر زنى كه ازدواج با او بر مرد حرام است يعنى خواهر، دختر، عمّه، خاله، دختر خواهر و مانند آن، ليكن با زنى كه مرد مى تواند او را به همسرى خويش درآورد نبايد دست دهد مگر از روى لباس و دستش را نيز نفشارد".
سعدان بن مسلم گويد: "امام صادق (ع) فرمود: آيا مى دانى رسول خدا چگونه با زنان بيعت كرد؟ گفتم: خداوند و فرزند پيامبرش آگاهترند.
حضرت فرمود: پيامبر زنان را دور خويش جمع كرد آنگاه ظرف برامی را طلبيد (برام نام منطقه اى است كه ظرف از آنجاست) و آن را پر از آب ساخت سپس دستش را در آن آب فرو برد سپس خطاب به زنان فرمود: سخنم را بشنويد، اى گروه زنان! با شما بيعت مى كنم براى اينكه چيزى را شريك خدا قرار ندهيد، دزدى نكنيد، زنا ندهيد، فرزندان خويش را نكشيد و تهمت و افترايى پيش دست و پاى خود نياوريد و از شوهرتان در خوبى ها نافرمانى نكنيد آيا پذيرفتيد؟ همه گفتند: آرى.
آنگاه حضرت دستش را از ظرف آب بيرون آورد سپس به آنان گفت: دستهاى تان را در آب فرو بريد آنان چنين كردند و دست پاك رسول خدا (ص) پاكتر از آن است كه دست زنى كه با او محرم نيست به دست او بخورد".
سعيده و ايمنه دو خواهر محمد بن ابى عمير گويند: "خدمت امام صادق (ع) رسيديم پرسيديم: آيا زن از برادر ايمانى اش عيادت مى كند؟ حضرت فرمود: آرى. پرسيديم: آيا زن با برادر ايمانى اش دست مى دهد؟
حضرت فرمود: آرى از پشت لباس. رسول خدا (ص) روزى كه با زنان بيعت داشت پشم پوشيده بود و دستشان در آستينشان بود و زنان بر آستين حضرت دست مى كشيدند".
سعيده و منّه خواهران محمد بن ابى عمير گويند: «خدمت امام صادق (ع) رسيديم پرسيديم: آيا زن به ديدار برادرش مى رود؟ حضرت فرمود: آرى. پرسيديم: با او دست مى دهد؟ حضرت فرمود: زمانى كه به ديدار برادرانت مى روى لباس رنگين نپوش".
و در روايت دوازدهم فرموده امام معصوم (ع) كه: "براى زن جايز نيست كه با مرد نامحرم دست بدهد مگر از پشت لباسش و نيز بيعت نمى كند مگر از پشت لباسش".
📔(جامع أحاديث الشيعة (للبروجردي)، ج25، ص: 643 - 639).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاجی ؛گاهی اوقات فکر میکنم چنان بی معرفتم که مرا فراموش کردی ولی وقتی میبینم فراموش نکردی از خودم خجالت میکشم😭💔
#شبیه_یار🕊
#برقامتدلرباےمهدیصݪوات🌱
-----------------✾✾✾-------------------
j๑ïท ➺
•♡| @khaneyeasheghan
رفقا یه خواهش😊
اگه میشه برا کنکوریا نفری 5#صلوات هدیه کنیم به امام زمان(عج) و حسابی براشون دعا کنیم که تو راهی که براش خلق شدند قدم بگذارن🌸🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سلامتی امام زمانمونه معطل نکن 🌿
#شبیه_یار🕊
#برقامتدلرباےمهدیصݪوات🌱
-----------------✾✾✾-------------------
j๑ïท ➺
•♡| @khaneyeasheghan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا حبیب من لا حبیب له🌿
چهارشنبه امام رضایی(ع)🥀
#شبیه_یار🕊
#برقامتدلرباےمهدیصݪوات🌱
-----------------✾✾✾-------------------
j๑ïท ➺
•♡| @khaneyeasheghan