『بسماللھِ الذیخَلقَالحُسَیۡن؏』
بِسْمِ رَبِّ نـٰآمَتـ ڪِھ اِعجٰاز مےڪُنَد ؛
یـٰابقیَةاللّٰه..؛🌿🤍ˇˇ!
السلام علیک یاصاحب الزمان عجل الله
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
ــــــ ــ اَللّهُمَّصَلِّعَلۍمُحَمَّدِوَآلِمُحَمَّد
وَعَجِّلفَرَجَهُم🤍🌿ッ
صلےاللهعلیڪیااباعبدللھ
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلفــَرَج
بحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها
#رفاقت باشهدا👇🏻
@Refaghatshohada
✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾✾
#یا_فاطمة_الزهرا🖤
ﻓـﺎﻃـﻤـﻴــــﻪ ﻣــــﻮﺝ ﺁﻩ ﺷﻴـﻌـﻪ ﺍﺳﺖ
ﺑﻴـﺖ ﺍﻻﺣـــــﺰﺍﻥ ﻧـﮕـﺎﻩ ﺷﻴـﻌـﻪ ﺍﺳﺖ
ﻓـﺎﻃـﻤـﻴـــــﻪ ﺗـﺎ ﺭﻭﺍﻳــﺖ مـی شـود
ﺩﺭﺏ ﺳــﻮﺯﺍﻥ ﺑﺎ ﻟـﮕــﺪ ﻭﺍ مـی شـود
ﻓﺎﻃـﻤﻴﻪ ﻓﺼـﻞ ﺑـﻴـﻌـﺖ ﺑﺎ علی ﺳﺖ
ﺟﺮﻡ ﺯﻫـــــﺮﺍ ﮔﻔﺘﻦ یک ﻳﺎ ﻋﻠﻰ ست
شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و ایام فاطمیه را تسلیت عرض می نماییم
#السلام_علیک_یا_فاطمه_الزهرا_سلام_الله
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عجل_الله
#رفاقت باشهدا👇🏻
@Refaghatshohada
✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾✾
السَّلامُ علیکُم یا اهلَ بَیتِ النُّبوَّة
✨️ختم 14 شاخه گل صلوات✨️
برای سلامتی و تعجیل در
امر فرج آقا امام زمان عجل الله
تعالی فرجه الشریف
🕊*اَللّهُمَ*🕊
🤍*صَلَّ*🤍
🕊*عَلی*🕊
🤍*مُحَمَّد*ٍ 🤍
🕊 *وَآلِ*🕊
🤍*مُحَمَّد*🤍
🕊*وَعَجِّل*🕊
🤍*فَرَجَهُم*🤍
🕊*وَ اَهلِک*🕊
🤍*عَدُوَّهُم...*🤍
🕊*اَللّهُــــمَّ...*🕊
🤍*عَجـِّل لِوَلیِّکَ*🤍
🕊*الفَـرَج*🕊 *🕊
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#رفاقت باشهدا👇🏻
@Refaghatshohada
✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕋روز جمعه متعلق به وجود نازنین امام زمان ارواحنا له الفداء و تقارنش با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را با تلاوت فرازهایی بسیار زیبا ازسوره های قرآن کریم با تصاویر مربوطه و دیدنی با صدای مرحوم عبدالباسط عبدالصمد آغاز و به ساحت قدسی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و مادرش حضرت زهرا سلام الله علیها تقدیم می نمائیم .
#قرآن_کریم
#فاطمیه
#قرآن_مسیری_بسوی_نور
#رفاقت باشهدا👇🏻
@Refaghatshohada
✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾✾
شجاع و دلیر مثل
خلبان شهید"احمد کشوری"
📌احمد کشوری در تیرماه۱۳۳۲در شهرستان فیروزکوه در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد.پدرش ژاندارم بود و به اقتضای شغل، دائم از شهری به شهر دیگر نقل مکان میکردند.
🔸پس از اخذ دیپلم در سال۱۳۵۳در آموزشگاه خلبانی هوانیروز ثبت نام کرد و دوره خلبانی چرخبال کبری را در اصفهان به مدت یک سال و نیم با موفقیت سپری کرد.
🔹پس از پیروزی انقلاب اسلامی از۲۸اسفند۱۳۵۷زمان شروع درگیری مسلحانه در کردستان احمد کشوری به عنوان خلبانی ورزیده وارد میدان شد و مأموریتهای بسیاری را با موفقیت به انجام رساند.
▪️تیمسار شهید، فلاحی در اینباره گفت: روزی برای مأموریت سختی در کردستان داوطلب خواستم. هنوز سخنانم تمام نشده بود که از صف جوانی بیرون آمد، دیدم کشوری است.
▫️دائما خطرناکترین مأموریتها را انجام میداد و برای او نوع و زمان مأموریت تفاوت نمیکرد. کشوری ۲۰ روز قبل از شهادت به تهران مراجعت کرد و همسر و دو فرزندش را با خود به ایلام برد. در این باره به همسرش گفت: «دلم میخواهد این چند روز آخر عمر کنارم باشید.»
🔻خلبان احمد کشوری سرانجام در روز شنبه ۱۵ آذر۱۳۵۹شمسی پس از سه روز عملیات در منطقه ایلام با دو فروند میگ عراقی درگیر شد. هلیکوپتر او با اصابت موشک سقوط کرد و وی به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
#خلبان_شهید_احمد_کشوری
#سالروزشهادت
#یادشهداباصلوات
#رفاقت باشهدا👇🏻
@Refaghatshohada
✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾✾
🌱گلولههای دشمن پشت سر هم میریخت روی سرمان. مانده بودیم چهکار کنیم. جابری گفت: «متوسل بشین به حضرت فاطمه تا بارون بیاد».
دست برداشتیم به دعا و #حضرت_زهرا (س) را واسطه کردیم. یک ربع نگذشته بود که باران بارید و آتش دشمن آرام شد.
اللهیار داشت از خوشحالی گریه میکرد. گفت: «یادتون باشه از حضرت فاطمه دست برندارین. هر وقت گرفتار شدین #امام_زمان را قسم بدین به جان مادرش، حتماً جواب میگیرید».
شهید اللهیار جابری🌷
#رفاقت باشهدا👇🏻
@Refaghatshohada
✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾✾