﷽
⚜️امروز پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰⚜️
🔮۶ مه/۲۳رمضان🔮
🌹 بســـــــــم اللّٰھالرَّحـــــــمٰنالرَّحیـــــــم🌹
🟣 *آیه ۲۵۶ سوره بقره*:
💖 لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَدْ تَبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِنْ بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انْفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ .
💖در دین، هیچ اکراه و اجباری نیست [کسی حق ندارد کسی را از روی اجبار وادار به پذیرفتن دین کند، بلکه هر کسی باید آزادانه با به کارگیری عقل و با تکیه بر مطالعه و تحقیق، دین را بپذیرد]. مسلماً راه هدایت از گمراهی [به وسیله قرآن، پیامبر و امامان معصوم] روشن و آشکار شده است. پس هر که به طاغوت [که شیطان، بت و هر طغیان گری است] کفر ورزد و به خدا ایمان بیاورد، بی تردید به محکم ترین دستگیره که آن را گسستن نیست، چنگ زده است؛ و خدا شنوا و داناست.
🔵 *پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم:*
💙 المَهدِیُّ طاووسُ أَهلِ الجَنَّةِ.
مهدی(ع) طاووس اهل بهشت است. (الشِّهاب فیالحِکَمِ و الآداب، ص ١٦)
🟡 *حکمت ۳۶*:
و درود خدا بر او ، فرمود :
💛 آن که آرزو را طولانی کند کارش را زشت سازد.
التماس دعا🌹♥️
هدایت شده از پرچمداران
*قدس در قاب رسانش*
💫ویژه برنامه اردیبهشت ماه جشنواره رسانش
🔹️درخصوص روز قدس و مسئله فلسطین پادکست و یا کلیپ تهیه کنید و برای ما در سایت resaanesh.ir ارسال نمایید
*مهلت ارسال آثار: ۲۰ اردیبهشت*
🔸️به سه نفر از برگزیدگان جوایز نفیسی اهدا خواهد شد
باماهمراه باشید
┄┅═✧❁❁✧═┅┄
سایت و کانال اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان کرمان
✅ 🌐 www.parchamdaran.net
✅🌐 @etehadeyikerman
✅🌐https://ble.ir/parchamdaran_kr
﷽
⚜️ امروز جمعه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ ⚜️
💠۷ مه/۲۴ رمضان💠
🌹 بســـــــم اللّٰھالرَّحــــــمٰنالرَّحیـــــــــم🌹
🟣 *آیه ۲۵۷سوره ی بقره* :
🍁اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ
🍁خدا یار اهل ایمان است که آنان را از تاریکیهای جهل بیرون آرد و به عالم نور برد، و آنان که راه کفر گزیدند یار ایشان شیاطین و دیوهایند که آنها را از عالم نور به تاریکیهای گمراهی در افکنند، این گروه اهل دوزخند و در آن همیشه خواهند بود.
🔵 *امام جعفرصادق (ع)می فرمایند* :
🍃هر کس از شما که در حال انتظار ظهور حضرت مهدی(علیهالسلام) از دنیا برود همچون کسی است که در خیمه و معیت آن حضرت در حال جهاد به سر میبرد.
(بحار، ج ٥٢، ص ١٢٦)
🟡 *حکمت ۳۷* :
🌹 و آن حضرت در وقت رفتن به شام که کشاورزان شهر انبار با دیدن حضرت به نشانه احترام از اسبها پیاده شده و پیشاپیش آن بزرگوار دویدند، فرمود: این چه عملی بود از شما سر زد ؟!گفتند :برنامهای است که با آن سران خود را بزرگ می شماریم .فرمود: به خدا قسم زمامداران شما از این کار سود نمیبرند، و شما با این عمل در دنیا به مشقت می افتید، و در آخرت دچار بدبختی می شوید. و چه خسارتبار است مشقتی که به دنبال آن کیفر الهی است،و چه سودمند است آسایشی که به همراه آن ایمنی از آتش جهنم است!
التماس دعا🌹
🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
وصیتنامهشهیعلاءحسننجمه۲.mp3
11.92M
🎙☁️
قرائتوصیتنامهشهیدعلاءحسننجمه
(شهیدلبنانی)❤️
انشاالله که موردنگاهشهیدقراربگیریم😍
بخشدوم
#گمنامبانام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊️🌿•••
گفت قاســـــــم:
ظهـــۅر نزدیڪ است ...♡
#القـــدس_لنـــا
#القـــــدس_اقــربツ
"کاریازانجمناسلامۍ
مدرسـہنمونـہدولتیشهیدایرانمنش"❥
هدایت شده از پرچمداران
34.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام دوستی و محبت دانش آموزان انجمنی استان کرمان به دوستان فلسطینی خود
┄┅═✧❁❁✧═┅┄
سایت و کانال اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان کرمان
✅ 🌐 www.parchamdaran.net
✅🌐 @etehadeyikerman
✅🌐https://ble.ir/parchamdaran_kr
﷽
⚜️امروز شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰⚜️
🔮۸مه/۲۵رمضان🔮
🌹 بســـــم اللّٰھالرَّحــــمٰنالرَّحیــــم🌹
🟣 *آیه۲۶۰ سوره بقره*:
🌸وَإِذْ قَالَ إِبْرَاهِيمُ رَبِّ أَرِنِي كَيْفَ تُحْيِي الْمَوْتَىٰ ۖ قَالَ أَوَلَمْ تُؤْمِنْ ۖ قَالَ بَلَىٰ وَلَٰكِنْ لِيَطْمَئِنَّ قَلْبِي ۖ قَالَ فَخُذْ أَرْبَعَةً مِنَ الطَّيْرِ فَصُرْهُنَّ إِلَيْكَ ثُمَّ اجْعَلْ عَلَىٰ كُلِّ جَبَلٍ مِنْهُنَّ جُزْءًا ثُمَّ ادْعُهُنَّ يَأْتِينَكَ سَعْيًا ۚ وَاعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ
🌸و چون ابراهیم گفت: بار پروردگارا، به من بنما که چگونه مردگان را زنده خواهی کرد؟ خدا فرمود: باور نداری؟ گفت: آری باور دارم، لیکن خواهم (به مشاهده آن) دلم آرام گیرد. خدا فرمود: چهار مرغ بگیر و گوشت آنها را به هم درآمیز نزد خود، آن گاه هر قسمتی را بر سر کوهی بگذار، سپس آن مرغان را بخوان، که به سوی تو شتابان پرواز کنند؛ و بدان که خدا (بر همه چیز) توانا و داناست.
🔵 حضرت مهدی(عج)می فرمایند:
🌺من ختمکنندة راه اوصیا هستم و به وسیلة من خدا بلاها را از اهل بیت من و شیعیانم دفع مینماید.
(غیبت شیخ طوسی، ص ٢٤٦)
🟡 *حکمت۳۸* :
🌼 به فرزندش حضرت حسن علیه السلام فرمود:پسرم دو چهار برنامه را از من حفظ کن که آنچه با آنها به جای آوری دچار زیانت نمیکند: برترین بی نیازی خرد است، بزرگترین ناداری بی خردی است، بالاترین وحشت خودبینی ،و گرامی ترین حسب حسن خلق است.
التماس دعا🌹♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️🌱••
من ڪشتـہ مرده رفیقــامم😐💔
مگـہ میشـہ ....؟!😶
#شادینـــــــــو😁
#شــــــادباشیـــــــــد😂😎
🌷از دیدگاه امام خمینی خانواده اولین و مهمترین جایگاه تربیتی بشر و محل بروز و ظهور عواطف انسانی و رکن عمده جامعه است.
🌷 اگر زن در جامعه بتواند به علم و معرفت و کمالات معنوی و اخلاقی که خدای متعال و آیین الهی برای همه انسان ها به طور یکسان در نظر گرفته است،
برسد، تربیت فرزندان بهتر خواهد شد و محیط خانواده گرم تر و باصفاتر خواهد شد وجامعه پیشرفت بیشتری خواهد کرد.
🌷«دامن مادر بزرگترین مدرسه ای است که بچه در آنجا تربیت می شود. آنچه که بچه از مادر می شنود، غیر از آن چیزی است که از معلم می شنود. بچه ... در دامن مادر بهتر تربیت می شود تا در جوار پدر، تا در جوار معلم..» (صحیفه امام، ج9،ص 294-293)
#الگوی_تعالی_دختران
#بانوان
#امام_خمینی_ره
سربازی امام زمان_1399717172945.mp3
3.73M
📻 #شنیدنی | 💎 سربازی امام زمان
⭐️ ویژگیهای سرباز امام زمان(عج)
❓برای مبارزه آماده هستید؟
تا به حال به این موضوع فکر کرده اید؟؟؟