یکی از روشهای یادگیری مکالمه زبان انگلیسی برای کودکان مشاهده کارتونهای بدون دوبله یا زبان اصلی است که امروزه در بین برخی والدین رواج یافته است.
پدر و مادرها انیمیشنها را از یوتیوب یا سایر سایتها دانلود کرده و برای فرزندانشان پخش میکنند غافل از اینکه در بین خیلی از این کارتونها مفاهیمی برخلاف عقل و شرع و عرف جامعه ما از قبیل همجنسگرایی، شیطانپرستی و... گنجانده شده است و بطور ناخودآگاه بر آینده فرزندان ما اثرگذار است.
👈 توصیه میشود والدینی که از این روش برای آموزش مکالمه زبان به فرزندانشان استفاده میکنند حتما قبل از نمایش فیلم به بچهها آن را بررسی و مشاهده کرده و از سلامت محتوای آن برای کودکان مطمئن شوند.
@Resaneh_khanevadeh
💢 سایت انتخاب دو بار در دولت روحانی «توقیف» و «فیلتر» شد
🔹 به این کولی بازی اسحاق جهانگیری و وزرای دولت روحانی و باند رسانه ای اصلاحات نگاه نکنید، این لانه ی فساد را خودشان هم تحمل نکردن! حالا برای ما از آزادی بیان شعر می سرایند!
@Resaneh_khanevadeh
باز دامهای مجرمان سایبری برای کودکان
دامهای مجرمان سایبری برای کودکان
عدم همراهی والدین با فرزندان در فضای مجازی، عامل اصلی آسیب دیدن آنان است.
#کلیک_امن
#کودکان_سایبری
@Resaneh_khanevadeh
هک کردن ذهن انسان (۲)؛
پرونده/ مجرمان سایبری چگونه از مهندسی اجتماعی استفاده میکنند؟
🔹مهندسی اجتماعی (Social Engineering) تاکتیکی است که توسط مجرمان سایبری برای سوءاستفاده از قربانیان خود استفاده میشود.
🔹کاربران معمولی، کارمندان، مدیران و حتی مسئولان پشتیبانی اینترنتی از جمله اهداف مهندسی اجتماعی هستند.
🔹برای محافظت بهتر از خود و سیستم هایمان، باید نقاط ضعف منحصر به فردی را که مهندسان اجتماعی در تنظیمات مختلف هدف قرار میدهند، درک کنیم.
@Resaneh_khanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشتباه مرگباری که از خطرات آن آگاه نیستیم!
@Resaneh_khanevadeh
هدایت شده از Sayeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مثل مصطفی
#رزمایش_مثل_مصطفی
#استان_اصفهان
💎#مرجع_اطلاع_رسانی: ↪️
🔻رویدادها و عملیات های تبیینی فرهنگی هنری
🔻عملیات روانی و رسانه ای
https://eitaa.com/roshana_esfahan
955_20386386395077.pdf
12.58M
♨️📖پیدیاف کامل کتاب
#رسانههایخبریدرناآرامیهایاجتماعی
💯جامعترین کتاب کشور در حوزههای سواد رسانه و عملیات روانی که در آن به بررسی نقش رسانههای خبری در ابعاد سیاسی و اجتماعی ایران و جهان پرداخته شده است
✍به قلم #محمد_جوانی
📌چاپ۱۳۹۸،دانشگاه امامحسین(ع)
✌️هدیه و پیشکشی به تمام علاقهمندان عرصهی رسانه و جبههی جهادتبیین؛ تا میتوانید انتشار دهید
📌توجه: پیشنهاد میشود از فصل۴و۵ شروع کنید؛ ضمنا این کتاب در زمان انتشار، بهمراه یک لوحفشرده ارائه میشد که دیگر تکثیر نمیشود؛ اما برخی از محتویات در لینک زیر قابل دسترس است
Mjavani.ir/media
🕖با ما همراه باشید...
📱نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی(شهرستان مبارکه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅#خانواده
🔻دروازههای جهنم همین الانش هم باز شدن...
بهتر از این نمیشد ابتذال بشر غربی رو توصیف کرد
@Resaneh_khanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چقدر راحت زنان را در روز روشن می ربایند!
🔺لحظاتی که یک زن که همراه دوستش در حال راه رفتن در خیابانهای استانبول بود، توسط یک خودرو ربوده شد
@Resaneh_khanevadeh
🔰در عصر تهاجم رسانهای چه کنیم؟
🔺همیشه در ذهنمان این مسئله وجود داشته که چرا مسئولین چاره ای برای وضعیت رسانه ای نمی اندیشند یا اینکه چه کاری از دست ما برای مقابله با تهاجم فرهنگی بر می آید؟
🔹اگر بخواهیم کوچک ترین هسته تاثیر گذاری رسانه ای را پیدا کنیم به مخاطب رسانه ها می رسیم. یعنی شما یک نفر که در حال خواندن این پیام هستید کوچک ترین هسته در فعالیت رسانه ای به شمار می آیید.
🔹اما کوچک بودن به معنای بی تاثیر بودن نیست و بالاترین تاثیر در رسانه ها را همین هسته در دست دارد.
🔹اجتماع این هسته های کوچک هستند که باعث وایرال شدن، ترند شدن و مشهور شدن رسانه ها می شود.
🔹فوروارد کردن شما(ارسال پیام برای سایرین)، سین زدن شما(خواندن یا تماشای پیام)، لایک کردن شما، کامنت گذاشتن شما و فالو کردن شما(دنبال کردن منبع پیام) باعث می شود تا یک پیام فراگیر شود.
🔹در پیام رسان ها مردم اصلی ترین نقش را در دیده شدن رسانه ها بازی می کنند و رسانه موفق آن رسانه ای است که کاری کند تا مخاطبینش در راستای معرفی و شهرت او قدم بردارند.
📍پس شما می توانید با معرفی کردن و دنبال کردن هر کانال یا پیام به دیگران و مصرف آن پیام برای خودتان تاثیر به سزایی در جامعه بگذارید.تا مخاطب نباشد پیامی هم نیست.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای
@Resaneh_khanevadeh
💢 اهمیت کلیدواژهٔ «دروغ» در جنگ نرم
1️⃣ #دروغ یکی از شناختهشدهترین رذایل اخلاقی است که تمامی فرهنگها و ادیان آن را بد و پلید شمرده و قباحت آن از فهمی مشترک در میان جوامع مختلف بشری بهرهمند است. این مسأله سبب میشود تا برچسب #دروغگو از قابلیت ویژهای برای «مشروعیّتزدایی» و هجمه به حیثیت افراد برخوردار باشد.
2️⃣ روشن است که شناخت افرادی با ویژگی «دروغگو» و پذیرش اطلاق صفت #کذّاب به ایشان سبب میشود تا اعتبار آنها در جامعه زایل شده و «مشروعیت اجتماعی» خود را از دست بدهند. اتفاقی که در جهان امروز بهعنوان یکی از اصلیترین وظایف #رسانه شناخته میشود.
3️⃣ ملموسترین کارکرد «رسانه» القاء و قبولاندنِ دروغگو بودنِ اشخاصی است که در جایگاه «حریف» و یا «دشمن» قرار دارند، و از این جهت است که این «اقدام رسانهای» بهعنوان پُراستفادهترین اقدام در عرصهٔ «سیاست» و برای از اعتبار انداختن طرفهای مقابل محسوب میشود.
4️⃣ بههمین دلیل، ایفای نقش مؤثر «رسانه» برای اقناع #افکار_عمومی و پذیرش «دروغگو» بودنِ یک «تفکّر» و یا «حاکمیّت»، یکی از استراتژیهای اصلی و سیاستهای عملیاتی اتخاذ شده در طول دوران #جنگ_سرد بود. این اقدام رسانهای، در طول دهههای ۱۹۴۰ تا ۱۹۹۰ میلادی با شدت جریان داشت و رفتار رسانهای دو بلوک «شرق» و «غرب» را متأثر از خویش نمود و کشمکشهای بسیاری را در فضای رسانهای حاکم بر #جهان_دوقطبی بههمراه داشت.
5️⃣ تمرکز ویژهٔ «بلوک غرب» بر ایجاد برتری و استفادهٔ هوشمندانهتر از «رسانه»، باعث «اقناع افکار عمومی» به «دروغگو» بودنِ «حاکمیت» در «بلوک شرق» گردید و شرایط #عدم_اعتماد میان «توده» و «حاکمیت» را پدید آورد و در نهایت منجر به اضمحلال «بلوک شرق» و #فروپاشی_شوروی شد. اتفاقی بسیار مهم که توانست پایانبخشِ «جهان دوقطبی» شود.
6️⃣ اینگونه بود که «بلوک غرب» از یکسو با استفاده از شیوهٔ «دروغگویی رسانهای» و بالأخص با تمرکز بر شگرد #خبررسانی_جعلی (Fake news) توانست با تلفیق میان راست و دروغ و تغییر حقایق به «مدیریت افکار عمومی» مبادرت ورزد و ذهنیتی غیر واقعی و مبتنی بر تمایلات خود از حاکمیتهای موجود در «بلوک شرق» به نمایش بگذارد و از سوی دیگر با ایجاد تصویری «دروغگو» از حاکمان بلوک شرق، موفق شود تا ضمن «فاصلهگذاری میان مردم و دولت» از #مشروعیت_اجتماعی ایشان بکاهد.
#شبکه_نفوذ
#سواد_رسانه
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای
@Resaneh_khanevadeh
🔴چرا مفهوم شناخت و شناختی در دنیای رسانه ای شده مهم است
⭕️مفهوم شناخت:
وقتی یک موجود (انسان، حیوان، یک حشره یا هر موجود دیگر) بتواند تصویری از دنیای بیرون را در درون مغز خود بسازد میتوانیم بگوییم که او به شناختی از دنیای اطراف دست یافته است.
⭕️گاهی میگویند توانایی شناخت، به معنای توانایی یک موجود در خلق و نگهداری یک تصویر درونی (Internal Representation) از دنیای بیرونی (External Presentation) است.
🔴ما در هر لحظه:
🔷یا در حال ارزیابی و اصلاح تصویر درونیمان از جهان اطراف هستیم
🔷یا میکوشیم تصویرهایی را که دیگران دیدهاند و ساختهاند بخوانیم و بشنویم و بر اساس آن تصاویر درونی خود را اصلاح کنیم.
🔷یا میکوشیم آنچه را در ذهن خود به عنوان مدلی از جهان اطراف ساختهایم، به دیگران منتقل کنیم و تصویر درونی آنها را تغییر دهیم.
⭕️حال که با مفهوم شناخت آشنا شدیم خوب است یک سوال بسیار مهم از خودمان بپرسیم:
🔴شبکه های اجتماعی و پیام رسان های آمریکای نظیر واتس اپ و اینستاگرام چطور شناخت و ادراک ما را با الگوریتم ها، هوش مصنوعی و حباب فیلتر دستکاری می کنند؟!
با پاسخ به این سوال اهمیت داشتن حکمرانی سایبری رسانهای مستقل را در میابید.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای
@Resaneh_khanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️در فضای مجازی به همین سادگی میشود برای مخاطب خطای دید ایجاد کرد...
#سواد_رسانه
#خطای_شناختی
@Resaneh_khanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظهی فرود هواپیما در فرودگاه رشت طوریه که انگار یه راست تو بهشت فرود اومدی😍
@Resaneh_khanevadeh
#ورق_بزنید | تکنیکهای جنگ روانی!
▪️ رسانه تقریبا به اندازه عمر خودش نقش بزرگی در ایجاد عملیاتهای روانی داشته است؛ یعنی از همان زمان که رسانههای شنیداری یعنی رادیو شروع به کار کرده است، عملیاتهای روانی هم کلید خوردند؛ اما رسانهها چطور با ذهن مخاطبشان بازی میکنند؟
@Resaneh_khanevadeh
🖤 #اینفوتبیان | ۱۱ سپتامبر؛ بهانهای برای جنگهای ساختگی!
▪️ حادثه ۱۱ سپتامبر۲۰۰۱، حادثهای بود که اگرچه به هدف اصلیش یعنی نظم نوین جهانی نرسید اما تبدیل به قتلگاه میلیونها انسان بیگناه شد
@Resaneh_khanevadeh