شرط مرخصی امام خمینی(ره) به شهید بابایی
◾️شهید بابایی در زمان دفاع مقدس خدمت امام خمینی(ره) رسیدند. از ایشان برای انجام کاری در اوقاتی که آسیبی به کار جنگ نمیخورد، مرخصی خواستند.
◾️وقتی امام راجع به دلیل مرخصی گرفتن در آن بحبوحهی جنگ پرسیدند. شهید بابایی گفتند: من در دهه اول محرم برای شستن استکانهای چای عزاداران به هیئتهای جنوب شهر که من را نمیشناسند میروم. مرخصی را برای آن میخواهم.
◾️امام خمینی(ره) به ایشان فرمودند: به یک شرط اجازه مرخصی میدهم که هر موقع رفتی به نیت من هم چند استکان بشویی.
شهید عباس بابایی
شادی روحش صلوات 🌹
#روایـتــــ_خاصــــ🍃
➺ @RevayateKhass👈عضویت
💌#نشرمطالبمشارکتدرجهادتبییناست✌️
🤔 علامه سید بحر العلوم در راه سامرا به این فکر میکرد که چطور گریه بر سید الشهداء(علیهالسلام) باعث آمرزش گناهان میشود؟
همان وقت متوجه شد که شخص عربی، سوار بر اسب به او رسید و سلام کرد بعد پرسید : "جناب سید درباره چه چیز به فکر فرو رفتهای؟ جناب سید، اگر سوالی داری بپرس شاید جوابش را بدانم"
گفت: چطور میشود خدایِ متعال این همه ثواب به زائرین و گریه کنندگان حضرت سید_الشهداء (علیهالسلام) میدهد، مثلاً در هر قدمی که در راه زیارت برمیدارند، ثواب یک حج و یک عمره در نامه عملشان مینویسند و برای یک قطره اشک گناهانشان آمرزیده میشود؟! چطورممکن است گریه برای سید الشهداء(علیهالسلام) سبب آمرزش گناهان شود؟
سوار گفت: بگذار حکایتی را برایت بگویم.
پادشاهی به همراه درباریان خود به شکار میرفت، در شکارگاه از لشکریان دور شد و آنها را گم کرد. به سختی فوق العادهای اُفتاده و بسیار گرسنه شده بود تا این که چشمش به خیمهای افتاد، وارد آن خیمه شد، در آن سیاه چادر، پیر زنی را با پسرش دید. آنها در گوشه خیمه فقط یک بُز شیردهی داشتند که تنها از راه مصرف شیر این بز زندگی خود را میگذراندند. وقتی سلطان وارد شد او را نشناختند ولی به خاطر پذیرایی از مهمان، آن بز را سر بریدند و کباب کردند، چون چیز دیگری برای پذیرایی نداشتند.
فردا که سلطان برگشت قصه را برای درباریان گفت و پرسید: "چطور لطف این پیرزن را جبران کنم؟"
هر کسی جوابی داد.
یکی گفت یک گوسفند کشته؛ شما صد برابر به او بدهید و...
حرف ها که تمام شد.
سلطان گفت: اگر من بخواهم مثل او لطفش را جبران کنم، باید تمام سلطنت و دارایی خودم را بدهم؛ که تازه آن وقت، مقابله به مثل کردهاید و بدون هیچ لطف اضافهای؛ فقط محبتشان را جبران نمودهاید چرا که آنها هر چه را داشتند به شما تقدیم کردند و شما هم باید آنچه دارید به آنها تقدیم کنید.
ای سید بحر العلوم سیدالشهداء(علیهالسلام) هر چه داشت از مال و منال و اهل و عیال و پسر و برادر و دختر و خواهر و سر و پیکر، همه را در راه خدا داد؛
خدا که نمیتواند تمام سلطنت و داراییاش را به حسین(علیهالسلام) دهد. پس تعجب ندارد که در ازای آن هرگونه ثواب و منزلتی به زائران و گریه کنندگان سید الشهداء(علیهالسلام) بدهد...
سوار این را گفت و سید بحرالعلوم در فکر فرو رفت ولی تا سربلند کرد دید هیچ کس کنارش نیست!
سید با خود گفت این مرد که بود؟
چگونه از فکر من خبر داد و یکباره آمد و رفت؟
اشک میریخت که امام زمان(علیهالسلام) را دیده و نشناخته...
📚منبع:عبقری الحسان، شیخ علی اکبر نهاوندی، ج1، ص119
#روایـتــــ_خاصــــ🍃
➺ @RevayateKhass👈عضویت
💌#نشرمطالبمشارکتدرجهادتبییناست✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام علی آلیاسین
💠سلام بر مهدی!
روزِ من... با نام تو شروع میشود.
#روایـتــــ_خاصــــ🍃
➺ @RevayateKhass👈عضویت
💌#نشرمطالبمشارکتدرجهادتبییناست✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیطانی ترین قهقههها!!
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
#روایـتــــ_خاصــــ🍃
➺ @RevayateKhass👈عضویت
💌#نشرمطالبمشارکتدرجهادتبییناست✌️
41.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آفرین به این مداح✌️
هیئت امام صادق پسند👌👌
#پیشنهاد_دانلود
قابل توجه مداحین عزیز
گوش کنید و یاد بگیرید مداح بودن رو
ولایی بودن رو
حسینی بودن رو👌
🟢نشـــــــر طوفانــــــی
#روایـتــــ_خاصــــ🍃
#روایـتــــ_خاصــــ🍃
➺ @RevayateKhass👈عضویت
💌#نشرمطالبمشارکتدرجهادتبییناست✌️
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"برده که حجاب ندارد! سربندش را بکن..."
این دیالوگ "عشق کوفی" خیلی خوب بود!
در گذشته داشتنِ حجاب یک ارزش انسانی و والا بوده! خوب تیکه ای به جنبش لختیها انداخت :)
#شاید_اندکی_تلنگر
#حجاب
#روایـتــــ_خاصــــ🍃
➺ @RevayateKhass👈عضویت
💌#نشرمطالبمشارکتدرجهادتبییناست✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕بهشت پنهان ایران🌳🌴
"سد شهيد عباسپور/اندیکا/خوزستان"☺️☺️
#ایران_زیبا
#روایـتــــ_خاصــــ🍃
➺ @RevayateKhass👈عضویت
💌#نشرمطالبمشارکتدرجهادتبییناست✌️
خبرهای خوب چند روز گذشته که شاید ندیده باشید!
1- شمار واحدهای تولیدی - اقتصادی احیا شده توسط دولت از مرز 5 هزار واحد گذشت
2- افزایش رشد اقتصادی به 4.3 درصد
3- کاهش نقدینی از 43 درصد به 30 درصد
4- کاهش تورم از 60 درصد به 46 درصد
5- کاهش نرخ بیکاری فصل بهار به 8.2 درصد
🗣Hossein Dalirian
#روایـتــــ_خاصــــ🍃
➺ @RevayateKhass👈عضویت
💌#نشرمطالبمشارکتدرجهادتبییناست
4_5920433605162567871.mp3
33.07M
🔶سخنرانی پنجم محرم الحرام
🎤 حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل حاتمی
✅ بسیار مفید و حاوی نکات جالب تاریخی 👌
❗️جهت سهولت دسترسی به موضوعات جزئی مطرح شده در سخنرانی، میتوانید با زدن بر روی دقیقه، به همان قسمت سخنرانی بروید (بعد از دانلود)👇
💢فخر به نوکری امام حسین علیه السلام
⏱1:05
💢 وجود شاهزاده ها، مسئولین رده بالا و فرد مسیحی در بین شهدای کربلا
⏱04:15
💢ماجرای شنیدنی و جذاب وهب نصرانی که ندیده عاشق امام حسین شد و بیان نحوه شهادت وی و شهادت همسرش به دست رستم، غلام ایرانی شمر.
⏱05:04 تا دقیقه 34:18
💢قضیهای جالب و شنیدنی از ارجاع به فیلم عوض کتاب
⏱12:39
💢شرط قابل تأمل مادر وهب نصرانی جهت اذن به جنگ در روز عاشورا
⏱30:35
💢شرط همسر وهب نصرانی
⏱30:54
💢 قضیهی سوزناک ملاقات سر امام حسین و راهب مسیحی
⏱34:40
💢اگر در کربلا به قساوت قلب دچار شدیم چه کنیم؟
⏱40:40
#روایـتــــ_خاصــــ🍃
➺ @RevayateKhass👈عضویت
💌#نشرمطالبمشارکتدرجهادتبییناست✌️
عامل اصلی قیام امام حسین(ع)چه بود؟
در مورد نهضت امام حسين عليه السلام ، عده اي بر اين عقيده اند که امام به خاطر نامه هايي که از سوي مردم کوفه براي ايشان فرستاده شد و از امام دعوت کردند که براي تشکيل حکومت اسلامي به کوفه بروند، به سمت کوفه حرکت کردند و قيام کربلا پيش آمد.
سؤالي که ممکن است مطرح شود اين است که؛ آيا اگر مردم کوفه از امام حسين عليه السلام دعوت نمي کردند ، قيام امام اتفاق نمي افتاد؟
در جواب اين سؤال بايد گفت قيام امام حسين عليه السلام عوامل مختلفي داشت و دعوت مردم کوفه از امام هم يکي از اين عوامل بود ولي عامل اصلي قيام امام نبود.
بعد از مرگ معاويه در نيمه ي ماه رجب سال 60 هجري، يزيد به حاکم مدينه ( وليد بي عتبة بن ابي سفيان ) دستور داد که از حسين بن علي براي خلافت او بيعت بگيرد. ولي امام حسين عليه السلام از اين کار سر باز زد، زيرا بيعت با يزيد نه تنها به معناي پذيرفتن خلافت شخص ننگيني مانند او بود ، بلکه به معناي تأييد بدعت بزرگي هم بود و آن تأسيس رژيم سلطنتي بود که معاويه آن را پايه گذاري کرده بود.
امام پس از چند روز مقاومت در برابر حاکم مدينه، در 28 رجب با اعضاي خانواده و تعدادي از بني هاشم، مدينه را به سوي مکه ترک کرد و در سوم شعبان وارد اين شهر شد.
اولين نامه کوفيان حدود چهل روز پس از اقامت امام حسين عليه السلام در مکه به دست آن حضرت رسيد و اين خود گواه بر اين مسأله است که حتي اگر مردم کوفه از امام حسين عليه السلام دعوت نمي کردند، امام باز هم به مخالفت خود با خلافت يزيد مي پرداخت.
از طرف ديگر اگر دعوت مردم کوفه عامل اساسي قيام بود ، وقتي که خبر رسيد مسلم بن عقيل نماينده ي امام در کوفه به شهادت رسيده است ، امام دست از سخنان و مواضع خود برمي داشت و از ادامه سفر خود صرفنظر مي کرد.
عده اي هم بر اين عقيده هستند که عامل اصلي قيام امام حسين عليه السلام اين بود که يزيد امام را وادار به بيعت با خود کرد و امام مجبور شد در مقابل اين زورگويي قيام کند.
سؤالي که در اينجا مطرح مي شود اين است که آيا اگر يزيد براي بيعت گرفتن از امام حسين عليه السلام به او فشار نمي آورد ، باز هم ايشان با حکومت يزيد مخالفت مي کرد؟
سخنان امام در طول سفري که آغاز کردند بيانگر اين موضوع است که حتي اگر جهت پذيرفتن بيعت با يزيد تحت فشار قرار نمي گرفت، باز هم نهضت خود را برپا مي کرد و به مخالف با حکومت يزيد بر مي خواست.
امام قبل از حرکت از مدينه، وصيت نامه اي خطاب به برادرش « محمد حنفيه » نوشت و در آن علت قيام و نهضت خود را اصلاح امور امت اسلامي و امر به معروف و نهي از منکر ، و زنده کردن سيره ي جدش رسول الله صلي الله عليه و آله و سلّم و پدرش علي بن ابيطالب عليه السلام معرفي کرد.
همچنين امام حسين عليه السلام در خطبه اي که براي سپاه « حُرّ » ايراد کرد، انگيزه قيام خود را چنين شرح داد:
« مردم! پيامبر خدا فرمود: هر مسلماني با سلطان ستمگري مواجه گردد که حرام خدا را حلال شمرده و پيمان الهي را در هم مي شکند، با سنّت و قانون پيامبر از در مخالفت در آمده و در ميان بندگان خدا راه گناه و معصيت و عدوان و دشمني در پيش گيرد، ولي او در مقابل چنين سلطاني، با عمل و يا با گفتار اظهار مخالفت نکند، بر خداوند است که اين فرد ( ساکت ) را به کيفر همان ستمگر ( آتش جهنم ) محکوم کند.
مردم! آگاه باشيد اينان ( بني اميه ) اطاعت خدا را ترک و پيروي از شيطان را بر خود فرض نموده اند، فساد را ترويج و حدود الهي را تعطيل نموده، فيء را ( که مختص به خاندان پيامبر است ) به خود اختصاص داده اند و من به هدايت و رهبري جامعه ي مسلمانان و قيام بر ضد اين همه فساد و مفسدين که دين جدم را تغيير داده اند، از ديگران شايسته ترم ... »
يکي ديگر از خطبه هاي امام حسين عليه السلام در راه عراق در محلي به نام « ذي حُسُم » در ميان ياران خود است که فرمود:
« پيشامد ما همين است که مي بينيد. جدّا اوضاع زمان دگرگون شده، زشتي ها آشکار و نيکي ها و فضيلت ها از محيط ما رخت بر بسته است، و از فضيلت ها جز اندکي مانند قطرات ته مانده ي ظرف آب باقي نمانده است. مردم در زندگي پست و ذلت باري به سر مي برند و صحنه ي زندگي، همچون چراگاهي سنگلاخ و کم علف، به جايگاه سخت و دشواري تبديل شده است.