13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*📣شکست ناپذیری محور مقاومت 📣*
در حالی که بیبیسی اوضاع ایران و متحدانش در منطقه را غالب و پیروز میداند، برخی در داخل ایران تحلیلهایی ارائه میدهند که حتی از رسانههای خارجی هم بدتر و ناامیدکنندهتر است.جورجو کافیرو مدیر گروه تحقیقاتی تحلیل کشورهای عرب در بی بی سی گفت: «نمیشود گفت که این گروهها(گروههای مقاومت)، گروههای نیابتی ایران هستند؛ اینها متحدان و شرکای ایران هستند؛ من نمیتوانم این استدلال را قبول کنم که محور مقاومت شکست خورده است. تا وقتی که اسرائیل در حال اشغال، نسلکشی و قتل عام در کشورهای عربی است، روحیه مقاومت در دلهای بسیاری از مردم منطقه شعلهور خواهد بود».
.━ 🌟💫🌟💫 ━
به جمع ما بپیوندید 🙏 گفتمان انقلابی -ایتا
https://eitaa.com/Revolutionarydiscourse
*📣کدام راه را باید انتخاب کرد؟ 📣*
تجلی «الهیات مقاومت» در توئیت نصرالدین عامر، رئیس شورای اطلاعرسانی انصارالله یمن:«ما در بین دو تهدید قرار داریم:یکی از سوی پروردگار آسمانها و زمین، پادشاه قدرتمند و مالک روز قیامت که آتش جهنم و عذاب در دنیا و آخرت در ید قدرت اوست و ما را تهدید کرده که اگر برادرانمان در غزه را یاری نکنیم، گرفتار عذاب او خواهیم شد.و دیگری از سوی طاغوت زمان و فرعون این زمان، آمریکا که دارای سلاحها، ارتشها و حکومتهای وابسته است.به نظر شما از چه کسی باید بترسیم؟! کدام راه را باید انتخاب کرد؟»
.━ 🌟💫🌟💫 ━
به جمع ما بپیوندید 🙏 گفتمان انقلابی -ایتا
https://eitaa.com/Revolutionarydiscourse
*📣کدام مدیریت ناکارآمد است؟ ( 1)📣*
رئیسجمهور محترم در همایش «کارگزاران گزینش» به موضوع بسیار مهم مدیریت و آفتهای آن پرداخته و با اشاره به واگذاری مسئولیتها به افراد فاقد تجربه و علم لازم گفتند: «شاهد بودهایم که طرف هیچ تجربهای ندارد اما ناگهان مدیرکل سازمانی میشود چون حزباللهی است، آیا حزباللهی باید بدون تجربه و امتحان بالا بیاید؟ میشود مسئولیت را به کسی سپرد که تجربه و علم لازم آن را ندارد؟ آیا خیانتی بالاتر از این وجود دارد».در پی این سخنان برخی رسانههای نزدیک به دولت به گلایه رئیسمجلس از نوع مدیریتها در کشور که حتما با سخنان رئیسجمهور محترم متفاوت است، اشاره کردند و این بخش از سخنان دکتر قالیباف که چندی پیش در شورای برنامهریزی و توسعه استان خراسان رضوی که گفته بودند: «باید بپذیریم امروز مردم از نوع مدیریت ما و نحوه تصمیمگیریهایمان در زندگی خودشان به ویژه در حوزه اقتصاد گلهمندند. حق هم با آنهاست. پس بدانیم آنطور که باید کارمان را انجام میدادیم، انجام ندادیم.»، سخنان رئیسمجلس را ترجمانی از سخنان دکتر پزشکیان معرفی کردند که البته بین این دو سخن تفاوت ماهوی است که یکی واگذاری مسئولیتها به افراد حزباللهی فاقد تجربه را خطاب قرار داده و دیگری نوع مدیریتهای نادرست در کشور که میتواند محصول واگذاری به افراد مختلف از لیبرال گرفته تا افراد زاویهدار و یا مدعی حزباللهی بودن و ... را شامل شود. این جمله رئیس مجلس که گفته بود «مردم از نوع مدیریتها و نحوه تصمیمگیریهایمان در زندگی خودشان، به ویژه در حوزه اقتصاد گلهمندند. حق هم با آنهاست»،کاملا روشن است که منظور رئیسمجلس آن چیزی نیست که رئیسجمهور محترم از آن گلایه دارند.اما چند نکته درباره گلایه رئیسجمهور محترم وجود دارد که مرور آن لازم است:
1- خاستگاه سخن رئیسجمهور محترم در رابطه با ضرورت داشتن تجربه در واگذاری مسئولیتها، به این فراز از نامه مشهور و مدیریتی 53 امیرالمؤمنین علی(ع) به مالک اشتر بر میگردد که حضرت فرمودند: «کارگزاران دولتی را از میان مردمی با تجربه و با حیا، از خاندانهای پاکیزه و با تقوی که در مسلمانی سابقه درخشانی دارند انتخاب کن، زیرا اخلاق آنان گرامیتر و آبرویشان محفوظتر و طمع ورزیشان کمتر و آینده نگری آنان بیشتر است.» حتما رئیسجمهور محترم در کنار تاکید حضرت امیر به لازمه داشتن تجربه برای واگذاری مسئولیت به کارگزاران دولتی به شاخصههای مهم دیگر مورد تاکید آن حضرت توجه داشتهاند. شاخصههایی از قبیل «حیا داشتن»، «داشتن خانواده پاکیزه و با تقوی»، «سابقه درخشان در مسلمانی»، «اخلاق نیکو»،« افراد آبرومند»، « نداشتن طمع نسبت به جایگاه خود» و «آینده نگری» که هر کدام از آنها به مراتب بالاتر و والاتر از ویژگی «داشتن تجربه» است. هیچکس نمیتواند منکر ضرورت تجربه در واگذاری مسئولیت به افراد برای اداره جامعه باشد ولی اگر فردی تجربه داشته ولی فاقد ویژگیهای دیگر باشد، یقینا نمیتواند یک جامعه رو به پیشرفت همراه با معنویت را به ارمغان آورد.با مطالعه نامه 38 امیرالمؤمنین(ع) به مردم مصر در بیان ویژگیهای مالک اشتر، میتوان فهمید که معیارهای دیگری وجود دارد که اهمیت آنها به مراتب از «تجربه» بالاتر است. معیارهایی از جمله؛ «تعهد و احساس مسئولیت»،«کوشا و فعال بودن»، «شجاعت و نترسیدن از دشمن»، «قاطعیت و بُرندگی در امور»،«اطاعت از رهبری و امام جامعه»،«خیرخواه مردم بودن»،«برخورداری از تدبیر و قدرت حل مشکلات». همه اینها در کنار تجربه میتواند جامعه را شکوفا و مشکلات مردم را حل و فصل کند.
.━ 🌟💫🌟💫 ━
به جمع ما بپیوندید 🙏 گفتمان انقلابی -ایتا
https://eitaa.com/Revolutionarydiscourse
*📣کدام مدیریت ناکارآمد است؟ ( 2)📣*
2- رهبر معظم انقلاب در 25 اردیبهشت 98 در دیدار با کارگزاران نظام فرمودند: هر جا به نسل جوان اعتماد کردیم و حداقلِ امکانات را در اختیارش گذاشتیم،پیش رفتیم. یا معظمله در خرداد 98 در دیدار با دانشجویان میفرمایند: «هنگامی که جوانان متعهد و حزباللهی به معنای حقیقی کلمه، جزو مدیران ارشد کشور شدند، حرکت عمومی شتاب و رونق بیشتری خواهد گرفت.» به نظر رئیسجمهور محترم، جوان حزباللهی که در عنفوان جوانی است کدام تجربه بزرگ برای مدیریتهای ارشد نظام را دارد که میتوان به او اعتماد کرد تا مسئولیتهای ارشد مدیریتی را به او واگذار کرد. اصلا مگر مدیرانی که امروز در سنین 60 تا 70 سالگی سکان مدیریتی کشور به آنها واگذار شده است و روزگاری در سن 30 تا 35 سالگی در مقام وزارت یا رئیس سازمان در دولتهای کارگزاران و اصلاحات مسئولیت به آنها واگذار میشد، از کدام تجربه مدیریتی کلان کشور برخوردار بودند که کرور کرور به آنها مسئولیت واگذار میشد.«تجربه داشتن» یقینا عنصر مهمی در واگذاری مدیریتها به افراد خواهد بود اما تجربه یک ویژگی است که در همراهی با بقیه ویژگیها معنا پیدا میکند.
3- آنچه امروز کشور را با چالش مواجه کرده و کارها را سخت و به کُندی پیش میبرد ممکن است تا حدودی به بیتجربگی افراد در قبول مدیریتها برگردد اما آن چیزی که جامعه را رنج میدهد و بعضا مدیریتها را قفل کرده است نوع نگاه برخی از دولتمردان به اندیشههایی است که سعی دارند با آن اندیشهها کشور را اداره کنند. وقتی رئیسجمهوری
8 سال سکان اداره کشور را برعهده میگیرد و 3 سال قبل از رسیدن به این جایگاه در سال 1389،کتابی را با عنوان «امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران» به رشته تحریر در میآورد که در تقدیر از همکاران خود در نگارش این کتاب کاملا روشن است که چه کسانی و با چه تفکری در نگارش این کتاب دخیل بودهاند، معلوم است که سرنوشت امنیت و اقتصاد این کشور قرار است در کجاها و با چه اندیشهها و ادبیاتی کشیده شود. طبیعی است که در اینجا رویکرد دولت همان تجربه اقتصادی غیر همسویی خواهد بود که دلار 11 هزار تومانی را قرار است به 31 هزار تومان بکشاند و 30 تن طلا را تبدیل به سکه کرده و جیب جماعتی را پر و سفره مردم را خالی کند و چشم به نسخههای اقتصادیای دوخته شود که گریه حتی خودیهایشان را هم در آورد.جالب آنکه آقای روحانی در این کتاب 800 صفحهای، تلاش داشته با متوسل شدن به ابزارهای علمی و تعیین استراتژی براساس جدول SWOT یا همان بررسی نقاط قوت، ضعف، تهدید و فرصتها، نوع مکتب اقتصادی در توسعه مطلوب برای جمهوری اسلامی را با در نظر گرفتن اسناد بالادستی نظام در اهداف اقتصادی به مکتب اقتصادی «نوکینزگراها» وصل کند و معتقد است این مکتب به الگوی مطلوب توسعه در جمهوری اسلامی ایران قرابت بیشتری دارد.صرفنظر از اینکه در این کتاب با وجود ادعای روشهای علمی، چارچوبهای لازم برای بررسی همه مکاتب اقتصادی اعم از اسلامی و غربی رعایت نشده است، سؤال این است کدام مبانی فکری نظریهپردازان مکتب نوکینزها با مبانی و آموزههای دینی ما سازگاری دارد؟ حالا این آقای «جان مینارد کینز» انگلیسی که مکتب نوکینزی را محصول اندیشه اقتصادی او میدانند کیست و چه مبانی فکری دارد؟جان مینارد کینز در سال ۱۹۳۰ و در بحبوحه بحران جهانگیر اقتصادی، وعده روزی را میدهد که «همگان ثروتمند شدهاند و اضافه میکند که در آن زمان بار دیگر هدفها را برتر از وسایل میشماریم و خوبها را بر مفیدها ترجیح میدهیم. ... اما آگاه باشید! زمان این آرمانها هنوز فرا نرسیده است. زیرا دستکم برای یکصد سال دیگر باید برای خود و هر کس دیگر تظاهر کنیم که بدی، نیکی است و نیکی، بدی؛ زیرا بدی، مفید است و نیکی، مفید نیست. حرص، ربا و احتیاط باید همچنان برای یک مدت کوتاه دیگر، خدایان ما باشند. زیرا فقط آنها میتوانند ما را از گذرگاه تاریک نیاز اقتصادی به روشنایی روز، رهنما شوند.» کینز در ادامه تصریح میکند: «هنوز زمان آن نرسیده است که به پارهای اصول بسیار متقن مذهب و فضائل اخلاقی، یعنی «حرص، رذیلت است»؛ «رباخواری، معصیت است» و «حب مال، نفرتانگیز است»؛ بازگردیم»
رئیسجمهور محترم بدانند آنچه کشور را از نهتنها از لحاظ اقتصادی، بلکه خطرناکتر از مسایل اقتصادی، از لحاظ فرهنگی به این حال و روز انداخته که عدهای زیر چرخ توسعه به ارمغان آورده نوکینزی مکتب اقتصادی آقای روحانی له شده و عدهای با نسخههای «جان مینارد»، همه مرزهای اخلاقی را برای رسیدن به مرتبه بالاتر طی میکنند، این اندیشههای اقتصادی آن دولت است که هنوز هم ممکن است کارشناسان آن در قالب «مجربهای» اقتصاد ایران در اطراف شما بزرگوار برای جامعه مشق کرده و نسخه میپیچند.
4- رئیسجمهور محترم کافی است به جملاتی که آقای عبدالعلیزاده، نماینده ویژه ایشان در اقتصاد «دریامحور» که همین دو روز پیش بیان کردند، توجه داشته باشند. ایشان با گریه میگوید: چند روز پیش احمد خرم (وزیر راه دولت خاتمی ) را دیدم، گفت: در دوران وزارتم خطای بزرگی کردم، خودم را نمیبخشم. در آن برهه سفارش خرید ۸۰ فروند کشتی را به کره جنوبی دادم، در حالیکه میتوانستم همین سفارش را به کارخانههای ایرانی بدهم. با این کارم کرهجنوبی را به یک کشتیساز بزرگ در دنیا تبدیل کردم.». حالا به نظر شما آقای پزشکیان عزیز، این حسرت! بیش از آنکه محصول بیتجربگی مدیریتی باشد، محصول «عدم خودباوری»، صرف واژه «ما نمیتوانیم»، «اتکای به غیر» یا «پیاده کردن اقتصاد وابسته لیبرالی و نو لیبرالی غرب» بهجای «اقتصاد مقاومتی» نیست؟
.━ 🌟💫🌟💫 ━
به جمع ما بپیوندید 🙏 گفتمان انقلابی -ایتا
https://eitaa.com/Revolutionarydiscourse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*📣⛄️ پیشکش اول صبح🌲یک سلام گرم⛄️باعطر گل های بهشتی🌲وباطعم خوش گلاب⛄️از باغ آرامش⛄️وپرمهرخداست🌲 امروزتان متبسم 🌲به نگاه مهربان خدا⛄️به جای تلاش برای «مشهور» شدن؛ تلاش کنید «مفید و مؤثر» باشید. «الشُّهرَةُ خَيرُها و شَرُّها في النارِ؛ شهرت، خوب و بدش، در آتش است» . «مَن شَهَرَ نفسَهُ بِالعِبادَةِ فاتَّهِمُوهُ على دِينِهِ ؛ فإنَّ اللّهَ عَزَّ و جلَّ يُبغِضُ شُهرَةَ العِبادَةِ و شُهرَةَ اللِّباسِ؛هر كس خود را به عبادت شهره سازد، به ديندارى اوشک و بدگمان باشيد؛ زيرا خداوند عزّ و جلّ از شهرتِ عبادت و شهرتِ لباس نفرت دارد.» به همین دلیل، انسان خردمند عاقبتاندیش در اندیشه کسب شهرت نخواهد بود. زکات شهرت و آبرو و اعتبار آن است که در بزنگاهها پای کار دفاع از حق و انسانیت و شرافت و اسلام و انقلاب آورده شود و الا افراد مشهوری که فقط در اندیشه کسب قدرت ومیز و صندلی و شهوت و شکم و ثروت باشند، از هر حیوانی پستٰتر و رذلترند.«إِنَّ اللَّهَ لَيَسْأَلُ الْعَبْدَ فِي جَاهِهِ كَمَا يَسْأَلُهُ فِي مَالِهِ فَيَقُولُ يَا عَبْدِي رَزَقْتُكَ جَاهاً فَهَلْ أَغَثْتَ مَظْلُوماً أَوْ أَعَنْتَ مَلْهُوفاً؛ همانا خداوند ازشهرت و مشهور شدن و آبروی بنده اش سؤال میکند همانطور که از مالش پرسش خواهد کرد؛ که این مال و ثروت را از کجا آوردی ؟ خواهد گفت: «ای بنده من، به تو میز و صندلی و تربیون وآبرو و اعتبار دادم، آیا با آن به یاری مظلومی شتافتی یا به فریاد گرفتاری رسیدی؟📣*
.━ 🌟💫🌟💫 ━
به جمع ما بپیوندید 🙏 گفتمان انقلابی -ایتا
https://eitaa.com/Revolutionarydiscourse
.
*📣نیروهای مقاومت سوریه آماده فعال شدن هستند📣*
بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: نیروهای مقاومت سوریه آماده فعال شدن هستند
۱۳۰ هزار نیروی مقاومت در سوریه آموزش داده شده اند
درگیریهای مسلحانه در سوریه بیشتر خواهد شد
بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان این که، ۱۳۰هزار نیروی مقاومت آموزش داده شده در سوریه به صورت بالقوه آماده فعال شدن هستند دیده بان ایران گفت:
🔹در حال حاضر زمینههای زیادی برای تداوم تنشهای نظامی در سوریه وجود دارد و به نظر میرسد که درگیریهای مسلحانه در این کشور ادامه پیدا خواهد کرد و حتی بیشتر خواهد شد. ۱۳۰هزار نیروی مقاومت آموزش داده شده در سوریه به صورت بالقوه آماده فعال شدن هستند.
.━ 🌟💫🌟💫 ━
به جمع ما بپیوندید 🙏 گفتمان انقلابی -ایتا
https://eitaa.com/Revolutionarydiscourse
هدایت شده از نصرالله علوی تبار
*📣هرچیزی که داود نبود ، تراشیدم📣*
رولف دوبلی در کتاب «هنر شفاف اندیشیدن» گفتگوی میان پاپ و میکل آنژ، سازنده مجسمه داود، را نقل میکند که پاپ از میکل آنژ پرسید: «راز نبوغت را بگو. چگونه مجسمه داود، شاهکار تمام شاهکارها، را ساختی؟» میکل آنژ در پاسخ گفت: «ساده است. هرچیزی را که داود نبود ، تراشیدم.»دوبلی از این گفتگو چنین نتیجه میگیرد که راه موفقیت این نیست که دنبال عوامل موفقیت و شادکامی باشیم، چون هرگز با قطعیت نمیتوانیم بگوییم چه چیزی ما را موفق و شادکام میکند! بلکه راه موفقیت این است که «منفیها» و «نبایدها» را بشناسیم و کنار بگذاریم !اصل اینکه برای شناخت راه موفقیت و سعادت باید بیراههها و چاهها را هم شناخت، سخن کاملاً درستی است؛ اما صِرف شناخت بیراهه برای کسب موفقیت کفایت نمیکند. زیرا در برابر راه سعادت، هزاران هزار بیراهه وجود دارد که:اولاً، شناخت همه آنها مقدور نیست؛ثانیاً، تا راه را نشناسیم، نخواهیم دانست که بیراهه کدام است. تا ندانیم که داود چگونه است نمیتوانیم «هر چیزی را که داود نیست، بتراشیم.» بنابراین، برای دستیابی به موفقیت ، بیش و پیش از آنکه «منفیها» و «نبایدها» را بشناسیم، نیازمند شناخت «مثبتها» و «بایدها» هستیم. اول باید «بایدها» واصل را شناخت تا نسخه بدلها و نمونههای تقلبی آن را بتوانیم بشناسیم. پس هم باید «راه» را شناخت و هم «بیراهه» را. هم باید «روندگان در راه» را شناخت و هم «منحرفان از راه» را وو «بایدها» را بکارگیری و«نبایدها » را کنار گذاشت.
.━ 🌟💫🌟💫 ━
به جمع ما بپیوندید 🙏 گفتمان انقلابی -ایتا
https://eitaa.com/Revolutionarydisco
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*📣وقتی پاسخ به تهاجم دشمن ندهی، در واقع مجوز حمله مجدد را صادر کرده ای !📣*
🔹عراقچی (وزیر امور خارجه)در گفت و گو با رسانه های چینی: ▪️آمادگی کامل برای دفع حمله دیگر اسرائیل را داریم. ▪️امیدوارم اسرائیل دست به چنین حرکتی نزند.
🔹وقتی پاسخِ تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان(که منجر به شهادت رزمندگان پدافند و تخریب برخی امکانات دفاعی کشور شد)به "وقت گل نی" و "شاید وقتی دیگر" موکول می شود...هنگامی که "ترس و ضعف اراده" متولیان و مسئولان را "خلع سلاح" می کند...
🔹باید منتظر حملهِ دیگرِِ گرگهای تل آویو، به جمهوری اسلامی باشیم و در این صورت، تنها سازوکاری که برای پیشگیری از حمله دشمن می شناسیم، امیدواری است!!
▪️قانون جنگ همین است:وقتی دشمن را سرکوب نکنی ،وقتی از دشمن بترسی، وقتی به تهاجم دشمن پاسخ ندهی،
در حقیقت مجوز حمله مجدد و سنگین دشمن علیه کشور و مردمت را صادر کرده ای !✳️ رهبر انقلاب در دیدار با فرماندهان سپاه:دشمن وقتی احساس کند شما ضعیف هستید، تشویق می شود به انجام حمله؛وقتی احساس کند شما نیرومند هستید،اگر قصد حمله هم داشته باشد، مجبور می شود تجدید نظر کند.۲۶ /۵ /۱۴۰۲
.━ 🌟💫🌟💫 ━
به جمع ما بپیوندید 🙏 گفتمان انقلابی -ایتا
https://eitaa.com/Revolutionarydiscourse
*📣تشبیه مفاهیم به پرندهها، خیلی به تفهیم شما کمک میکند📣*
عقاب: فرماندهی نتیجهگرا 🦅 طوطی: محبوب الهامبخش 🦜 کبوتر: سرباز وفادار حامی 🕊 جغد: پروفسور و تحیلگر🦉
از مهمترین نشانههای افراد ناتوان، حقیر و سستعنصر این است که:«کارآمدی» خود را در «ناکارآمدی» دیگران تعریف میکنند! «موفقیت» خود را در «شکست» دیگران میجویند!به جای «بالا کشیدن خود»، همواره در اندیشه «پایین کشیدن دیگران»اند! به جای «تقویت اراده» خود، دنبال «بیاراده کردن» دیگراناند!به جای تقویت «مهارتهای حل مسأله»، در آرزوی محالِ یک «زندگی بیمسأله»اند!علیرغم آنکه همه تلاش خود را برای پذیرش یک «پست مدیریتی» به کار میگیرند، اما توانایی شگفتانگیزی در «فرافکنی و مسؤولیتگریزی» دارند!
.━ 🌟💫🌟💫 ━
به جمع ما بپیوندید 🙏 گفتمان انقلابی -ایتا
https://eitaa.com/Revolutionarydiscourse
نقطه سر خط.mp3
4.12M
*📣نقطه سر خط.... 🌲 باز هم آهنگ خدا می آید🌲 چه نسیمِ خنکی، دل به صفا می آید🌲 به نخستین نفسِ بانگِ خروس سحری🕊زنگِ دروازه ی دنیا به صدا می آید⛄️⛄️سلام به زندگى 🌲سلام به عطر دل انگیز محبت⛄️سلام به معجزه لبخند🌲سلام به عشق و مهربانی⛄️و ســــلام🌲به دوستان گرامی ⛄️ (مهارت جبران گناه) آرامش شما،🌲بشدت به میزان لطافت 🌲و نرمش روح شما، وابسته است🌲مراقبت از لطافت روح 🌲 درحقیقت، قدم اول برای حفظ آرامش همیشگی شماست🌲📣*
.━ 🌟💫🌟💫 ━
به جمع ما بپیوندید 🙏 گفتمان انقلابی -ایتا
https://eitaa.com/Revolutionarydiscourse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*📣تقسیمبندی سپهر سیاسی کشور به اصلاحطلب نئو لیبرال و اصولگرا ی منفعت طلب محافظه کار غلط است📣*
در دولت سیزدهم، دو نگاه کاملاً متضاد وجود داشت:
1️⃣ نگاه باورمندِ انقلابی در عرصه ی نظر و عمل
2️⃣ نگاه وادادهی لیبرالی در حوزهی عمل(چون از حیث نظری، مقلد غرب هستند)
❇️ برای مثال در حوزههای
- ارتقاء توانمندی ملی در فضای سایبر
- رویکرد علمی وزارت علوم
- سیاست خارجی
- اشتغالآفرینی برای مردم
- رویکردهای اجتماعی و مردمی
- ایستادگی در برابر معاهدات استعماری بینالمللی
- تقویت جبهه مقاومت
- تقویت قطب غیردلاری اقتصادی بینالملل از طریق شانگهای و بریکس و ...
رویکرد دولت سیزدهم در مجموع انقلابی بود.
❌ اما در عرصههایی مانند
- فرهنگ
- سیاستهای داخلی اقتصاد
- بهداشت و درمان
- اجرای اهداف توسعه پایدار ۲۰۳۰دولت سیزدهم در مجموع از فکر لیبرالها تبعیت کرد و هفتاد درصد مدیران دولت رئیسی مدیران دولت روحانی بودند. اگر امروز کماکان در نگاه فرهنگی بین آقای ضرغامی به عنوان وزیر میراث فرهنگی دولت سیزدهم و و افراد ذیربط در دولت چهاردهم تفاوتی در مبحث حجاب و عفاف وجود ندارد؛ یا در زمینهی اقتصاد، حرف آقای خاندوزی و همتی یکسان است، به دلیل ریشه داشتن تفکر آنها در مبانی لیبرالیسم است. به همین دلیل است که تقسیمبندی سپهر سیاسی کشور به اصلاحطلب و اصولگرا غلط است و سالهاست مبنای تقسیم بندی، انقلابی و غیر انقلابی است.
.━ 🌟💫🌟💫 ━
به جمع ما بپیوندید 🙏 گفتمان انقلابی -ایتا
https://eitaa.com/Revolutionarydiscourse
*📣 پیام رزمایش را در روزها و هفتههای آینده دریافت خواهید کرد📣*
سخنگوی سپاه پاسداران: پیام رزمایش ما در روزها و هفتههای آینده توسط دشمن دریافت خواهد شد، صهیونیستها دچار توهم و خطای محاسباتی هستند
آسمان سرزمینهای اشغالی برای ما باز است
▪️عملیاتهای وعدۀ صادق بخش کوچکی از قدرت ما بود، ما برای هر نبردی در هر مقیاسی آمادگی کامل داریم.
پ.ن : کابوس اسرائیل در آستانه تحقق؛ هزاران موشک در آستانه فرود بر سر اسرائیل! وعده صادق 3 که مدتهاست وعده داده شد ه است ، هزاران موشکی است که مرگ و ویرانی را بر اسرائیل نازل میکند . جهان در انتظار فرود هزاران موشک نشسته است
.━ 🌟💫🌟💫 ━
به جمع ما بپیوندید 🙏 گفتمان انقلابی -ایتا
https://eitaa.com/Revolutionarydiscourse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*📣جناب پزشکیان تحویل بگیرید ...📣*
میگویند یک بچهای از جلو میوه فروشی رد شد یک موز برداشت؛ میوه فروش اعتراض کرد. باباش امد و گفت ببخشید بچه ست نمیفهمد. میوه فروش گفت اگر نمیفهمد چرا پیاز برنداشت ؟!اکنون خانوادهش مداراکی را اورده اند که این خانم مثل همان خانمی که در دانشگاه لخت شد ، مشکل روحی و روانی دارد. نگارنده معتقدم این هم میتواند یک شغل پر در آمدی باشد.این عربگراها ی حیله گر همه کار میتوانند برای هزینه سازی و دور زدن قانون انجام دهند.تردیدی نیست که راهبردهای دشمنان ایران و اسلام و انقلاب اسلامی، راهبرد «توسعه دیاثت» یا راهبرد «غیرتزدایی» و «حیاسوزی» بوده و هست. این راهبرد که در اصطلاحات نظامی بعضاً با عنوان «راهبرد قورباغه» (Frog Strategy) هم شناخته میشود به دنبال تنگ کردن عرصه بر مؤمنان و هزینهدار شدن رعایت ارزشها و در نتیجه قبح زدایی از رذایل و عادی سازی گناه و معصیت و نافرمانی فرهنگی و قانونگریزی مسئولان است. امام حسن عسکري(ع) در حديثي ميفرمايد: مسئولان وعلماء مرزبانان فکر و فرهنگ اسلامياند؛ آنان در مرزي که طرف مقابلشان ابليس و نيروهاي کارکشته و زيرک و داناي ابليسي قرار دارند، به مرزباني و نگهباني از معارف اسلامي و حدود و ثغور اسلام مي پردازند و در مقابل شيطان صفتان کوتاه نمی ایند . مسئولان نباید اجازه دهند شيطان و شيطان صفتان آتش « دیاثت» و«حیاسوزی» بر خرمن باورها و ارزشهاي مردم بياندازند.
.━ 🌟💫🌟💫 ━
به جمع ما بپیوندید 🙏 گفتمان انقلابی -ایتا
https://eitaa.com/Revolutionarydiscourse