eitaa logo
سید علی سجادی|حرز رضوان
21.4هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
897 ویدیو
21 فایل
🚚ارسال بسراسر کشور کانال رضایتمندی https://eitaa.com/joinchat/486146399C8b10e018d1 کانال تحویل سفارش https://eitaa.com/joinchat/1483604919C4ff26b08e1 ✅آیدی ثبت سفارش: @Rezvan_maahdiua 0992 294 8014 🔸کانال احراز هویت شده
مشاهده در ایتا
دانلود
. ☀️ صبح بخیر به اعضای عزیز کانال حرز امام جواد علیه‌السلام ☀️ امروز را با نام خدا و توسل به امام جواد (ع) آغاز کنیم؛ امامی که حرزش، پناه دل‌ها و حافظ جان‌هاست. با ایمان، امید و ذکر، قدم در این روز بگذاریم و مطمئن باشیم لطف خدا، از آنچه تصور می‌کنیم نزدیک‌تر است 🤍 🌿 روزتان سرشار از آرامش، برکت و گشایش 🌿 @Rezvan0313
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
😳 استاد قاسمیان: کارشناس برنامه محفل: جن و طلسم وجود دارد راه مقابله هم حرز است | انصاف نیوز 🟥 حجه الاسلام قاسمیان از اساتید برنامه محفل فرمودند : ⚠️♨️ بنده خودم حرز‌ امام جواد علیه السلام رو به بازوی راستم بسته ام!! حجت الاسلام قاسمیان که به عنوان کارشناس در برنامه ی محفل حضور دارد گفت: جن و طلسم واقعیت داشته و وجود دارد و هر چه به ظهور نزدیکتر شویم بیشتر هم دیده خواهد شد. این سخنران مذهبی راه حل مقابله با جن و طلسم را و مانند آن می داند!! .
39.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرز کبیر امام جواد (ع) ✨ 🛡️ حرزی قدرتمند برای محافظت انسان از بلایا، سحر، جادو و طلسم به اذن خداوند متعال 🤲 🎥 به بیان حجت‌الاسلام عالی ┅─•°•🍃🌸🍃•°•─┅ 📩 مشاوره و ثبت سفارش: 🔹 @Rezvan_maahdiua 🍃 کانال تخصصی حرز رضوان: 🔗 https://eitaa.com/joinchat/1101660370Ce8754d85e8 🌿 آرامش، حفاظت و برکت در پناه اهل‌بیت (ع)
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
. دوستان پیام ایشون رو حتما بخونید واقعا نتیجش جالبه 😀😀👇👇 .
. بنده دوسال پیش در کمال تعجب و ناباوری با همسرم اختلاف و مشکل پیدا کردم،هر چی از مشاجره دوری می کردم ولی متاسفانه مشکلمون حل نمیشد و من تحمل بد اخلاقی و پرخاشگری همسرم رو از دست داده بودم،ولی باتوجه به اینکه طلاق در دینمون کراهت شدید داره ،سعی می کردم صبر و تحمل کنم و از خدا کمک بگیرم ... .
من قبلش مشکل بزرگ و جدی با همسرم نداشتم همین برام خیلی عجیب بود من مستاصل شده بودم، احساس می کردم مشکل مارائی از خارج در زندگیمون بوجود اومده و من باتوجه به تلاش هام و مدد گرفتن از خدای بزرگ قادر به رفعش نیستم.
خیلی در جست و جوی رفع مشکل و چاره بودم،ولی می دونستم هیچ کدوم راه گشا نیست،تا اینکه اتفاقی با کانال شما در ایتا آشنا شدم و ازتون پک خریداری کردم،و به لطف خدای بزرگ با مشکلات برطرف و زندگیمون آرامش گرفت. من چند بار بعد از اون از شما برای اقوامم حرز خریدم و خدا رو شکر رضایت دارند. امروزم می خوام پک جدید ازتون بخرم از لطف شما سپاسگزارم که حرز ها رو با شیوه صحیح و با قیمت منصفانه و به موقع برامون ارسال می کنید.اجرتون با خدای بزرگ و ائمه اطهارباشه🙏🌹
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
👁️ چگونه از چشم‌زخم در امان بمانیم؟ آیا می‌دانستید چشم‌زخم یکی از بلاهایی است که در روایات اسلامی به آن اشاره شده و راهکارهای مؤثری برای دفع آن بیان شده است؟ 🟢 ۳ راهکار مجرب و بسیار اثرگذار برای دفع چشم‌زخم: 1️⃣ صدقه دادن 📿 در روایات آمده است: > *صدقه، ۷۰ بلا را از انسان دور می‌کند.* 2️⃣ ذکر شریف 🕊️ تکرار ذکر: «ماشاءَالله لا حَولَ و لا قُوَةَ إلا باللّهِ» سپر قدرتمندی در برابر چشم‌زخم است. 3️⃣ توصیه عارف ربانی، آیت‌الله بهجت (ره) 🌸 قرائت چهار قل: - سوره توحید - سوره فلق - سوره ناس - سوره کافرون و همراه داشتن علیه‌السلام برای حفظ و آرامش دائمی ✨ ┅─•°•🍃🌸🍃•°•─┅ 📌 مشاوره و ثبت سفارش: 👉 @Rezvan_maahdiua .