#معرفی_کتاب
📙اعتدال
📖 بيراهه افراط و تفريط
🔸افراط، زياده روى در يك كار است و تفريط، كوتاهى و سهل انگارى و قصور در آن و هر دو زيان بارند.
🔹اگر به درخت ميوه يا مزرعه گل و گياه، بيش از حد آب دهند يا كمتر از نياز آب برسانند، در هر دو صورت آسيب مىبيند و تباه مىشود، يكى به خاطر افراط و زياده روى، ديگرى به سبب تفريط و كوتاهى.
🔸كسى كه آيين زراعت و گل پرورى و باغبانى بداند، به اندازه آب مىدهد. افراط و تفريط، از جهل و نادانى سرچشمه مىگيرد و جاهلان بى خبرند كه در هر كارى يا راه افراط مىپيمايند، يا در مسير تفريط قدم برمىدارند.
🔹در اشاره به ريشه جهل در اين دو مسير انحرافى، على عليهالسلام مىفرمايد: «لاتَرَى الجاهِلَ اِلاّ مُفرِطاً أو مُفرِّطاً». جاهل را نمىبينى مگر اهل افراط يا تفريط.
🔸جاهل، چون معرفت درست ندارد و راه صحيح و شيوه متعادل را نمىداند و مرزهاى دقيق و باريك مسائل و معارف و سلوك مناسب را نمىشناسد، دچار زياده روى يا كوتاهى مىشود و يا از اين طرف بام فرو مىغلتد، يا از طرف ديگر. براى چنين كسانى، حتى پند و تذكر و راهنمايی هم بى اثر يا كم اثر است، چون با جهلشان راه پذيرش موعظه و هشدار را هم مىبندند و دچار نوعى غرورند.
🌸 اعتدال، ص۲۵
👤 جواد محدثی
#معرفی_کتاب
📙✨احكام براي دانش آموزان✨
بعضي از مطالب كتاب عبارتند از:
وضو
مبطلات وضو
نحس ها و پاك كننده ها
معرفي برخي گناهان
اصول دين
✅مناسب سنین
نوجوان
رویداد_تاریخی
🌺شهادت دانشمند هسته ای، مصطفی احمدی روشن (1390 ش)
مصطفی احمدی روشن در 17 شهریور 1358 چشم به جهان گشود. در سال 1377 در رشته مهندسی شیمی وارد دانشگاه صنعتی شریف می شود. وی از بسیجیان فعال بود و در دوران دانشجویی به عنوان معاون فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف فعالیت می نمود. شهید احمدی شخصی ولایتمدار و از شاگردان آیت الله خوشوقت استاد اخلاق تهران بوده است. در سال 1381 در رشته مهندسی شیمی موفق به دریافت مدرک کارشناسی گردید. وی دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی شریف و از نخبگان این دانشگاه به شمار می رفته است. این شهید که به عنوان استاد دانشگاه نیز فعالیت می کرد دارای چندین مقاله ISI به زبان های انگلیسی و فارسی بوده است. شهید احمدی روشن عضو هیئت مدیره یکی از شرکت های تامین کالای نیروگاه هسته ای نطنز اصفهان بود که در زمینه تهیه و خرید تجهیزات هسته ای فعالیت داشت. این شهید بزرگوار در هنگام شهادت معاون بازرگانی سایت نطنز بوده است. معاون بازرگانی سایت نطنز شخصی شوخ و باصفا و در عین حال در مدیریت جدی و قاطع بوده است. به گفته دوستان وی، شهید احمدی روشن فردی ولایتمدار، اخلاق مدار و شوخ طبع بود، شهادت آرزوی شهید احمدی روشن بود، او از شهادت نمی ترسید و امروز به آرزویش رسید. شهید احمدی همیشه می گفت دعا کنید تا من شهید شوم و اگر شهید شدید دست من را هم بگیرید. شهید احمدی دارای روحیه بسیجی و جهادی بود. او فردی خاص بود و دشمنان خوب فهمیدند که چه کسی را ترور کنند. وی اهل نماز اول وقت بود. ایشان دارای پشتکار بالا، پرتوان، پرتلاش، پرانرژی و توانمند در عرصه اجرایی و علمی بود. او در خط ولایت و سرسپرده بود، همیشه می گفت دعا کنید مثل ابراهیم مالک اشتر نشوم و مختار را تنها نگذارم. شهید احمدی در راهپیمایی عظیم 9 دی حضور داشت و یک ولایتمدار به معنای واقعی بود، او شیفته رهبر معظم انقلاب اسلامی بود. شهید احمدی روشن صبح چهار شنبه 21 دی ماه 90 بر اثر انفجار یک بمب مغناطیسی در خودروی خود در میدان کتابی ابتدای خیابان گل نبی تهران بدست عوامل استکبار به شهادت رسید. از شهید احمدی روشن یک فرزند به نام "علی" به یادگار مانده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دانشمندی که استاد شکستن تحریمهای هستهای بود
🌺 کسبوکار بزرگان
📝 فکر میکنید بزرگان و شخصیتهای مهم کار کردن را از کجا شروع کردند؟
🔹 سراغ هرکسی را که بگیری، دانشمند، عالم و عارف، مکانیکیِ ماهر محله، خیاط تردست، مخترع نوآور و حتی معمار باسابقه؛ همه از یکجایی همین حوالی شروع کردهاند. از حوالی نوجوانی که هنوز دنیا برای خیلیها شوخی است، آنها روزهای زندگی و ساعات عمرشان را جدی گرفتند، ثانیه به ثانیهاش را استفاده کردند و همهشان را یکییکی تبدیل به پله کردند و گذاشتند زیر پایشان و بالا رفتند.
1⃣ از قابلمه فروشی تا ریاست جمهوری (محمدعلی رجایی)
فوت پدر، خانواده را دچار تنگی و سختی معیشت کرد تا جایی که محمدعلی مجبور شد از دوران تحصیل ابتدایی در مغازه یکی از بستگان نزدیک خود در بازار قزوین مشغول بکار شود.
در سال ۱۳۲۶ تصمیم گرفت به تهران برود و در آنجا به شاگردی در بازار تهران پرداخت. ابتدا در یک مغازه آهنفروشی و سپس بلورفروشی کار می کرد و با درآمدی که داشت به همراه مادرش زندگی میگذراند.
دوران دستفروشی محمدعلی رجایی در همین سالهاست که با یکی از دوستان خود بهصورت مشارکتی ظروفی از جنس روی، مثل کتری، قابلمه و بادیه های آلومینیومی میخریدند و در محلهها و خیابانهای جنوب شهر میفروختند. او همزمان درسش را که بهصورت موقت رها کرده بود، ادامه میداد.
2⃣ از خیاطی تا هستهای! (شهید احمدی روشن)
اوقات فراغتش را به ورزش کشتی میگذراند و تابستانها نیز در خیاطی مشغول کار میشد. لباسهای خوبی میدوخت...تا اینکه...
🖌ان هو الّا ذِکر لِلعالَمین
این قرآن جز تذکری برای جهانیان نیست.
سوره تکویر ، آیه ۲۷
🎙علامه طباطبایی:
ان هو الّا ذِکر لِلعالَمین بیان شأن واقعی قرآن است می خواهد بفرماید قرآن محضا و فقط مایه تذکر عالمیان است، که به وسیله آن به یاد میآورند آنچه را که خداوند در دلهای جماعات بشری به ودیعه سپرده از قبیل علم به خدا و آیات او، پس قرآن چیزی جز ذکر نیست، به وسیله آن متذکر چیزهایی می شوند که غفلت و اعراض از یادشان برده ، آری قرآن از کالاهایی نیست که به وسیله آن مال به دست آورند و یا به عزت و جاه و امثال آن برسند.
📚بینش و رفتار قرآنی۷ ، ص ۸۰
آغاز ثبت نام دومین رویداد ملی شکوه مادری؛
تکریم مقام والای مادر در ایام میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها با تجلیل و معرفی مادران جوان و زیر 40 سال فعال اجتماعی با بیش از 3 فرزند.
ثبت نام از طریق
https://shokohmadari.razavi.ir/
مهلت ثبت نام: ۲۰الی ۲۷ دی ۱۴۰۰
اطلاعات بیشتر در کانال شکوه مادری در ایتا
@razavishokohemadari
مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی