#تقدیرانه
🌺تقدیر از یک کار خوب
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم یکی از کارهای مغفولمانده در عرصه نمایش، بالا بردن دانستنیهای کودکان، نوجوانان و جوانان نسل جدید نسبت به شرعیات دین و سبک زندگی ایرانی اسلامی است. کار جدیدی که گروه معارف شبکه سه در چندین قسمت روی آنتن برده، هم زمانِ پخش آن بجا است و هم نوعِ نگاهِ سازندگانش جالب توجه است. آیتم کوتاهی که هرکدامشان موضوعی دارند و احکام اسلام را در زمینهها و انواع مختلفی بررسی میکند.
نکتهای که همیشه مورد تأکید بوده، زبان انیمیشن و نمایش است؛ اتفاقی که در این آیتمهای کوتاه کمتر از 2 دقیقه افتاده و درایتی که مدیران امر به خرج دادهاند تا این مجموعههای آیتمی در میانِ سریالهای نمایشی به عنوان آگهی پخش شوند. شاید یکی از بهترین زمانهایی است که در بسیاری از شبکهها، آگهی بازرگانی پخش میشود و اینجا این آگهی دینی و معرفتی روی آنتن میرود.
بحثِ احکام یکی از مغفولماندههای تلویزیون است که فقط میتوان در مقطعی به "زلال احکام" اشاره کرد که این موضوع را رونق میداد. صداوسیما به عنوان رسانه رسمی کشور موظف به آگاهسازی نسل جدید خصوصاً در عرصههای دینی و سبک زندگی ایرانی اسلامی است. به زبانی که سازندگان این آیتمها انتخاب کردند و آن زبان نمایش و انیمیشن است. زبانی که هم قابل فهم است و کوتاه و متقن، ثقیلترین مسائل را مطرح میکند.
🌺با تماس با صدا وسیما و حمایت از این کار میتونیم شاهد کارهای بیشتر باشیم.
🌸سهم ما در این کارهای فرهنگی مذهبی چیست؟؟ !
https://eitaa.com/Rooshdaneh/9312
🌺خورشید اسلام
یک عده بعد از پیامبࢪﷺخوشحال بودند که اگر حکومت به امیرالمومنین، علی(علیه السلام) داده نشد، نماز که خوانده میشود، حد که جاری میشود و...، دلشان خوش بود.
آن وقت هنوز روز بود و هنوز اشعه ی وجود پیامبرﷺ بر آن جامعه را نمی کردند که چند صباحی که از رحلت پیامبرﷺ گذشت، این کوری ها و این
علی نداشتن ها و محرومیت از هدایت علوی چقدر به زیان آنها تمام خواهد شد!
این انحرافها که ما امروز گرفتار آنیم و این دوری از قرآن، همه ی گناه آن با بسیاری از آن، بر گردن کسانی است که روز اول قرآن را از ما گرفتند و هدایت علوی را از ما بازداشتند.
❎اگرچه در آن روز، گرگ و سگی پیدا نبود، اما بعد که خورشید رفت، حمله کردند، واقعیت قضیه این چنین است، √ با این بیان، بدون اینکه کسی بحثی کند، به آسانی اهمیت و جایگاه فریضهۍ امر به معروف و نهی از منکر، فهمیده میشود، البته از درجات پایین تر این دو
واجب هم نباید غافل بود.
🍀اگر کسی مستقیما به جامعه ضرر نمیزند، ولی مانعی هرچند کوچک، مانند انداختن پوست خوراکی بر سر راه ایجاد میکند که به دیگران آسیب میرساند، باید مانعش شد با ⇦ امربه معروف و نهی از منکر!
💐حافظ حالت انقلابی جامعه ی اسلامی، این دو واجب، روح اسلام را حفظ میکنند و سبب بقای حالت انقلابی در جامعه میشوند، حالت انقلابی، به معنای برداشتن نیزه و شمشیر نیست، بلکه به معنای باقی ماندن آن ارکان و شرایطی است که ضامن بقای فکر و هدف پیامبرﷺ اکرم در جامعه است و به پایداری این وضعیت کمک میکند.
اما اگر جامعه از چنین حالتی که پیامبر آن را به وجود آورد، به حالت قبل از پیامبر بازگردد، به آن «حالت ارتجاعی و انحطاطی» میگویند. در دوران حکومت علی(ع)، روح انقلابی اسلام به طور صددرصد و کامل رجعت کرد و به حالت زمان پیامبرﷺ برگشت...
📘منبع: کتاب تفسیر سوره برائت، صفحه474
امام خامنه ای
🌺ولایت، تجارتی پرسود
🔹خداوند در قرآن کریم مومنان را خطاب قرارداده و از آنها سوال میکند:
«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا هَلْ أَدُلُّكُمْ عَلَىٰ تِجَارَةٍ تُنْجِيكُمْ مِنْ عَذَابٍ أَلِيمٍ»
«ای کسانی که ایمان آوردید آیا شما را به تجارت رهایی بخش از عذاب دردناک راهنمایی کنم؟»
یکی از این تجارت ها، ولایت است. توفیق شناخت و از پی آن محبت واقعی که نتیجهی آن تبعیت از وجود مقدس امیرالمؤمنین است.
ازآن تجارت های پرسودی که نتیجهی آن آسایش مومنان در روز سخت و هراسناک قیامت است، روزی که «لا بَيْعٌ فيهِ وَ لا خُلَّة»
🌸الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب و اولاده المعصومين صلواة الله عليهم اجمعين
🌸 #دعای_سلامتی_امام_زمان_عجل الله
"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"
🌸 #دعای_عصر_غیبت_امام_زمان_عجل الله
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
🌸 #السلام_علیــک_یا_امـام_الـرئـــوف ﺍﻟﻠَّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻰ ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ ﺍﻟْﻤُﺮْﺗَﻀَﻰ ﺍﻟْﺈِﻣَﺎﻡِ ﺍﻟﺘَّﻘِﻲِّ ﺍﻟﻨَّﻘِﻲِّ ﻭَ ﺣُﺠَّﺘِﻚَ ﻋَﻠَﻰ ﻣَﻦْ ﻓَﻮْﻕَ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻭَ ﻣَﻦْ ﺗَﺤْﺖَ ﺍﻟﺜَّﺮَﻯ ﺍﻟﺼِّﺪِّﻳﻖِ ﺍﻟﺸَّﻬِﻴﺪِ ﺻَﻠَﺎﺓً ﻛَﺜِﻴﺮَﺓً ﺗَﺎﻣَّﺔً ﺯَﺍﻛِﻴَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺻِﻠَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺗِﺮَﺓً ﻣُﺘَﺮَﺍﺩِﻓَﺔً ﻛَﺄَﻓْﻀَﻞِ ﻣَﺎ ﺻَﻠَّﻴْﺖَ ﻋَﻠَﻰ ﺃَﺣَﺪٍ ﻣِﻦْ ﺃَﻭْﻟِﻴَﺎﺋِﻚَ
🌸« یا الله یا رحمن یا رحیم، یا مقلّب القلوب، ثبت قلبی علی دینک»
ای تغییردهندهی قلبها، قلب مرا بر دین خودت تثبیت کن.
🔹اعمـــــال مـــــاه صفـــــر
در مفاتیح الجنان اعمالی برای کل این ماه و اعمال مخصوص بعضی روزها آمده است:
۱- خواندن نماز اول ماه
دو رکعت
در رکعت اول بعد از حمد سی مرتبه سوره قلهوالله احد
در رکعت دوم بعد از حمد سی مرتبه سوره قدر
بعد از نماز صدقه دهد.
۲- خواندن دعای؛
" یَا شَدِیدَ الْقُوَى وَ یَا شَدِیدَ الْمِحَالِ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ
ذَلَّتْ بِعَظَمَتِکَ جَمِیعُ خَلْقِکَ
فَاکْفِنِی شَرَّ خَلْقِکَ
یَا مُحْسِنُ یَا مُجْمِلُ یَا مُنْعِمُ یَا مُفْضِلُ یَا لا إِلَهَ اِلّا أَنْتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَ نَجَّیْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَلِکَ نُنْجِی الْمُؤْمِنِینَ
وَ صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ. "
روزی ۱۰مرتبه که در مفاتیح الجنان آمده.
۳- روز سوم نمازی دارد به این نحو:
دو رکعت
در رکعت اول سوره حمد سوره فتح
و در رکعت دوم حمد و توحید.
بعد از نماز
صد مرتبه صلوات،
صد مرتبه بگوید: اللهم العن آل ابی سفیان و صد مرتبه استغفار کند.
۴- صدقه دادن هم در طول ماه مطلوب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بصیرانه
🌸 اگر دیدی با تو مخالفت میکنن...
۱۳۹۵/۲/۱۶
🔹حج ناتمام🔹
آورده است بوی تو را کاروان به شام
پیچیده عطر واعطشای تو در مشام...
هفتاد و یک ستاره که بر نیزه رفتهاند،
صف بستهاند پشت سر تو به احترام...
تو مرگ را به سُخره گرفتی و دیگران
دلخوش به دینِ بیخطرند و مقام و نام
طولی نمیکشد که جهان بشنود که نیست
حجّی قبولتر ز همین حجّ ناتمام
آنقدر دور نیست که دستی به انتقام
تیغ تو را دوباره برون آرَد از نیام
🖊عزیز مهدی
#رویداد_تاریخی
🔹وقوع جمعه سياه و كشتار بيرحمانه مردم در ميدان شهداي تهران (1357 ش)
در اولين ساعات جمعه، 17 شهريور سال 1357، ارتشبد غلامعلي اويسي، فرماندار نظامي تهران، از راديوي تهران و حومه، حكومت نظامي را اعلام كرد. مردم كه از حكومت نظامي اطلاع نداشتند، پيش از ساعت شش صبح براي چهارمين روز متوالي، از خانهها بيرون آمده و سيلآسا، روي به خيابانها آوردند. مركز تجمع آنان، ميدان ژاله (شهداي كنوني) بود. همين كه مردم به خيابانها رسيدند، ناگهان با ديدن تانكها و زرهپوشهاي نظامي و مأموران مسلسل به دستِ حكومت نظامي غافلگير شدند. مأموران مسلح، پس از چند بار اخطار، از زمين و هوا، جمعيت را ناجوانمردانه هدف رگبار مسلسل قرار دادند. در اطراف ميدان، جنازه شهيداني بود كه در صحنه نبرد نابرابر، همچنان باقي مانده و خونهايي كه هر گوشهاي از ميدان را گلگون كرده بود. در آن روز مزدوران رژيم شاه حتي كساني را كه به خانههاي ديگران پناه ميبردند تعقيب كرده و به شهادت ميرساندند. رژيم پهلوي، تعداد كل شهداي اين روز را 58 نفر و اين تجمع را نقشه خارجي اعلام كرد. هر چند شمار دقيق قربانيان اين حادثه، هيچ گاه مشخص نگرديد ولي آن چه قطعي است، اين رقم از چهار هزار نفر افزون بود. از آن روز، هفدهم شهريور 1357، به جمعه خونين تهران معروف گرديد.