بسم الله الرحمن الرحيم
بیانات رهبر انقلاب درباره ممنوعیت اهانت به زوجات رسول خدا صلياللهعليهوآلهوسلم
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار دست اندرکاران همایش صدف کوثر -تکریم حضرت خدیجه فرمودهاند: «تعریض به سایر زوجات مطهرات پیغمبر نبایستی باشد. بالاخره زوجات پیغمبر محترمند؛ هر کسی به اینها اهانت کند - هر کدامشان باشد- به پیغمبر اهانت کرده؛ این را من قاطعا عرض میکنم... امیر المومنین با جناب عایشه آن رفتار را کرد... با زنی که به جنگ او آمده این جور با احترام رفتار کرد. به خاطر اینکه همسر پیغمبر بود و الا امیرالمؤمنین که از کسی ملاحظه ندارد. بنابراین حتما تعریض بایستی وجود نداشته باشد.»
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=33325
تعريض=نسبت ناروا
🌸زنان ولایتمدار تاریخ
رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله)فرمود:
بهترین زنان بهشت، #خدیجهبنتخویلد و #فاطمهبنتمحمّد و #مریمبنتعمران و #آسیهبنتمزاحم است.
🍃با دقت و تأمل در احوال این چهار بانو مشخص می شود که وجه اشتراک این بزرگواران #ولایتمداری ایشان است.
🌱آسیه با جانبداری از فرستاده ی خدا حضرت موسی علیه السلام،
🍃مریم (علیها سلام) با پروراندن و دفاع از حضرت عیسی علیه السلام،
🌱حضرت خدیجه (سلام الله علیها) با دفاع رسول خدا وحمایت همه جانبه او،
🌱و حضرت زهرا (سلام الله علیها) با دفاع از ولایت امیرالمومنین، پرچم ولایتمداری را در کل تاریخ به اهتزاز در آوردند.
🌺همدم مهربان پیامبر اکرم
حضرت خديجه همسر پيامبر اعظم و مادر فاطمه (سلام الله علیها) است. چند روایت تاربخی قابل تأمل درباره این بانوی جاودانه را مرور میکنیم:
1. حضرت خديجه پيش از اسلام در دوران جاهليت به طاهره شهرت داشتند( طبقات الکبری، ج۸،ص۱۲)؛ يعني زني پاك و پاكيزه، هم پاكيزگي اخلاقي، هم جسمي. سبب شهرت آن است که رفتارهایی که زنان جاهلیت انجام می دادند، او ترک می کرد. شاخصه اي كه هم در دوران جاهليت مورد احترام، هم در دوران مدرن، مورد نياز است. همين راز جاودانگي و فرازماني اوست. زنان و مردان امروز در دوران معاصر بيش از هر زماني، نيازمند گمشده اي همچون طهارتند.
2. مورخان، حضرت خديجه را زني با هوش و خردمند، با اراده، شریفه، دارای اخلاق فاضله(طبقات الکبری،،ج۱،ص۱۳۱)، توانمند در ضبط و ثبت كارهايش و داراي مديريت عالي در امور اقتصادي دانسته اند. از اين رو، افزون بر طاهره بودن، به وي لقب «سيده قريش» دادند. (دانشنامه فاطمي (سلام الله علیها)، ج 1،ص 79). در منابع کهن آمده است : پیامبر اعظم به او عشق می ورزید، احترامش می کرد و در تمام امور با وی مشورت می نمود. "و کانت وزیر صدق" او دستیار صادقی برای آن حضرت بود.( تذکره الخواص، ص ۲۷۲)
3. با اين كه زني ثروتمند و مرفّه بود و بسياري از اشراف، خواهان ازدواج با او بودند، امّا به همه آنها پاسخ منفي داد و محمد امينِ، نادار و با معنويت و اخلاق را بر ثروتمندان قریش ترجيح داد.
4. خديجه نخستين زني است كه به محمد امين (صلی الله علیه و آله و سلم) ايمان آورد و او را در حالي كه ديگران تكذيب مي كردند، تصديق نمود و غبار از چهره اش زدود. به همين سبب او را صدّيقه ناميده اند(ابن كثير،البدايه و النهايه، ج2، ص 74) شبيه مريم (س) كه قرآن كريم (مائده/ 75) او را صدّيقه معرفي كرده است. خديجه يكي از مصاديق بارز «السّابقون السّابقون اولئك المقرّبون» است. رسول خدا او را یکی از چهار زن بهشتی معرفی کرد.(الاستیعاب، ج ۴، ص۳۸۳)
5. نخستين همسر پيامبر، تمام ثروت و دارائي خود را در راه اهداف بعثت هزينه كرد. بخصوص زماني كه بني هاشم در تحريم اقتصادي و اجتماعي در شِعب ابي طالب محاصره بودند، خديجه از هيچ گونه حمايت مالي دريغ نكرد.( ذهبي،تاريخ الاسلام، ج 2، ص 117) با اين كه مي توانست در قبيله خود بماند و زندگي مرفّهي داشته باشد، امّا او تمام اموالش را در راه خدا و گسترش اسلام هزينه كرد.( تاريخ يعقوبي، ج2، ص 31) برخي مفسّران گفته اند : آيه« وَ وَجَدَكَ عائِلاً فَأَغْنى» (الضحي/ 8) يعني « و تو را فقير يافت و بىنياز نمود»، به حمايت مالي خديجه از پيامبر اشاره دارد.(مجمع البيان، ج10، ص 384) او بهترين الگوي رزمايش مؤاسات و همدلي با محرومان است.
6. پيامبر اعظم بسيار به خديجه عشق مي ورزيد و تا او زنده بود با زن ديگري ازدواج نكرد. پس از درگذشت او نيز به وی وفادار بود و فراوان از او ياد مي كرد و مي فرمود: كجاست مانند خديجه؟(اربلي، كشف الغمه، ج1،ص 370) هر گاه او را ياد مي كرد بيادش مي گريست. به احترام او، با دوستان و خويشاوندانش بسيار مهرباني مي كرد. هر گاه گوسفندی ذبح می کرد، بخشی از آن را برای دوستان خدیجه می فرستاد.(تذکره الخواص، ص ۲۷۳) سال درگذشت او را كه اندكي پيش از درگذشت عمويش ابوطالب رخ داد،"عام الحزن" نام نهاد. فقدان این دو شخصیت تاثیرگذار در صدر اسلام را مصیبتی بزرگ برای امّت اسلام نامید.(تاریخ یعقوبی،ج۱،ص۳۵۵)
7. حضرت خديجه در گفتار و کردار ثبات كرد كه جنسيت (زن يا مرد بودن) فقط در چارچوب زندگي زناشوئي و عمل کردن به مسئولیت پدری و مادری است؛ اما عيار انسانها فارغ از جنسيت، با انسانيت سنجيده مي شود و انسانيت مذكّر و مؤنّث نمي شناسد.
🌺شعار اسلام:
إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاكُم .
🖊خانم نجمه صالحی
matlae-eshgh.pdf
14.74M
💐اسعدالله ایامکم...
✅فایل کتاب مطلع عشق
"مجموعهای از پندها و نصایح مقام معظّم رهبری به زوجهای جوانی که توفیق یافتهاند پیوند زناشویی خود را با آهنگ کلام ایشان هماهنگ کنند."
▫️دهم ربیع الاول سالروز ازدواج پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم با حضرت خديجه سلام الله علیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیره_خانواده_تراز
🌸 راهکار کلیدی برای تثبیت هویت جنسی فرزند
🌸 برای هویتدهی به بچهها باید چهار اتفاق بیفتد. بچهها هویت خود را بشناسند، آن را بپذیرند، به لوازم آن عمل کنند و به جنس مخالف خود احترام بگذارند. توجه کنیم که تفریحات در سنین کودکی بازی و در سن نوجوانی همراهی و همکاری است.
🌺مثلاً در حین سفر میتوان بخشی از مسئولیتها به پسر سپرده شود و پسر مسئول خرید شود. #پدر وقتی به بچه نقش میدهد، دارد هویت او را به او می شناساند. بعد از اینکه هویت خود را شناخت، باید هویتش را بپذیرد و به آن عمل کند. گاهی دخترها و پسرها هویت خود را میشناسند، اما آرزو دارن جنس دیگری داشته باشند.
🌸 در روایت داریم اگر میخواهید #دختر ، خوب تربیت شود، #مادر را تکریم کنید. اگر در خانواده، پدر با ادبیات تحقیرآمیز با مادر صحبت کند، اثر منفی بر تربیت دختر دارد و اگر مادر جلوی بچهها مشکلاتش را با پدر طرح کند، پدر از وجاهت خود میافتد.
🌺اگر شخصیت پدر و مادر در ذهن بچهها فرو بریزد، بچه نه هویت خود را میپذیرد و نه به جنس مخالف خود احترام میگذارد. البته ممکن است دچار انحراف جنسی نشود اما بعدها در زندگی مشترک با همسر خود نمیسازد.
🖊دکتر سجاد مهدی زاده
#تربیت_فرزند
#سیره_خانواده_تراز
🌺نقش کلیدی اراده در تربیت
🔹 آنهایی که اراده خود را آکبند گذاشتهاند و نمیخواهند از آن استفاده کنند میگویند وراثت، محیط و آموزش عوامل اصلی تربیت هستند و همه گناهان را گردن این سه عامل میگذارند.
🔹میگویند: جامعه ومدرسه و پدر مادر ما خراب بودند که ما خراب شدیم و آنهایی که خوب شدند پدر و مادر و مربی خوبی داشتند. اما کسانی که از اراده شان خوب استفاده میکنند، سه عامل را عامل فرعی میدانند. خداوند در آیه ۱۱ و ۱۲ سوره تحریم، ضرب المثل کفار را همسر جناب نوح و لوط و ضرب المثل ایمان را همسر فرعون معرفی میکن.
🔹یعنی در خانه دو پیغمبر، ضرب المثل کفر و در خانه فرعون ضرب المثل ایمان رشد میکند. این دو آیه بیان میکند، زور اراده از محیط بیشتر است. یعنی آسیه در محیط کفر است اما اراده اش بر توحید است، با ارادهاش توحیدی زندگی میکند، حتی نهی از منکر میکند و شهید میشود. یعنی در کاخ فرعون که بدترین محیط است میتوانیم موحد باشیم به شرط اینکه بخواهیم!
🔹از آن طرف در محیط توحیدی خانه جناب لوط و نوح با اراده خودشان کافر شدند. بنابراین اراده میتواند نقش وراثت، محیط و مربی را تقویت و یا خنثی کند.
🎤حجت الاسلام استاد ماندگاری
🔹بمناسبت رحلت حضرت عبد المطلب
🔹تلاش یهود برای ترور حضرت عبدالمطلب، جد بزرگوار پیامبراکرم:
1⃣ بعد از ترور حضرت هاشم، جد اعلای پیامبر -صلیاللهعلیهوآله- ، فرزند هاشم در مدینه به دنیا آمد و رشد كرد. او را شیبه نامیدند.
2⃣ به توصیهی هاشم، مادر، پاسداری از او را برعهده گرفت و جالب است كه مادر دیگر ازدواج نکرد!
3⃣ مردی از بنیعبدمناف برای تجارت به یثرب رفته بود، کودکی را در آنجا دید که خود را فرزند هاشم میخواند. از حال او پرسید و او خود را معرفی کرد. آن مرد این خبر را به مُطلّب رساند و مُطلّب کودک را از این خانه فراری داده، همراه خود به مکه برد. (طبق نقلی دیگر وی با توافق مادر شیبه این کار را کرد.)
4⃣ بههنگام بازگشتِ مطلب و شیبه، یهودیان آنان را شناسایی كرده و به آنها حمله کردند که آن دو با اعجاز نجات یافتند.
5⃣ وقتی مُطلب، شیبه را به مکه آورد؛ مردم به گمان اینکه وی غلام مطلب است، او را عبدالمطلب نام نهادند و این نام بر وی ماند.
6⃣ بدینترتیب یهود در ترور عبدالمطلب ناكام ماند و از طریق ایشان، حضرت عبدالله به دنیا آمد.
📚 منبع: حجتالاسلام مهدی طائب (١٣٩٢)، تبار انحراف، قم: ولاء منتظر، چاپ هشتم.
🌺دهم ربیع الاول سالروز رحلت حضرت عبدالمطلب، جد پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله و سلم)
🔷 عبدالمطلب در خانوادهای یکتاپرست قدم به هستی گذاشت. نام پدرش هاشم بود. وی در زمان قحطی مکه، با سفر به شام، آذوقه زیادی به قحطیزدگان رساند و حتی شتران خود را نیز ذبح کرد و با گوشت آنها، غذا درست کرد و بین نیازمندان قسمت کرد.
🔹 وی هر سال در ماه ذیحجه و ایام حج، از زائران کعبه پذیرایی میکرد. مادر عبدالمطلب، «سلمی»، دختر عمرو بن زید، زنی شریف و پاکدامن و نیکوسرشت بود. پدر سلمی، محل اعتماد قبیلهی خزرج در مدینه به شمار میآمد.
(📚 منبع: پایگاه حوزه http://ytre.ir/Abdolmotalleb)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸نشان جدیت طرفهای مذاکرات، آمادگی برای لغو تحریمهاست
رئیس جمهور محترم:
🔹 کار اقتصاد مقاومتی را دنبال خواهیم کرد و سفره مردم را به مذاکره گره نمیزنیم.
🔹 هرگز میز مذاکره را ترک نکردیم ،اما مذاکره باید نتیجه بخش باشد و طرف مقابل هم باید آمادگی لازم را برای لغو همه تحریمها داشته باشد که این امر، میتواند نشانه جدیت آنها باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس جمهور : 6 روز در هفته کار ملی انجام میدهیم ویک روز کار استانها ، کارها به دور از پشت ميز و در ميدان انجام مي شود.
🌸 الحَمدللهِ ربِّ العَالَمِین
🍃الحمدُلِلّهِ حَمدًا کَثِیرَاً
طَیِّبًا مُبَارَکًا فِیهِ
🌸الحمدالله علی کل حال
الحمدلله علی کل النعمة
الحمدلله رب العالمین
وصلی الله علی محمد و آله الطاهرین
🌺اِلهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.
اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج وَفَرَجَنابِه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیره_خانواده_تراز
🌸 ملاک ازدواج
حضرت خدیجه سلاماللهعلیها
با رسول اڪرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم
چه بود؟
🌸صداقت
🌸اخلاق
🌸امانت داری
...
🔊 حجت الاسلام دکتر رفیعی
#معرفی_کتاب
🌺 لطیف مثل پرنیان
مهمترین، حساسترین و در عین حال شیرینترین کار عالَم، تربیت است؛ تربیتِ فرزندانی که معصوماند و لطیف مثل پرنیان. پس باید از میراث ارزشمند گذشتگانِ کاربَلدی چون مرحوم محمدتقی فلسفی بهرهها ببریم و مهارتهای تربیت فرزند را در کلام و بیان شیوای آنان بیاموزیم.
کتاب حاضر خلاصه ی کتاب دو جلدی «کودک از نظر وراثت و تربیت» استاد فلسفی است و شامل یک مقدمه و 3 فصل با عنوان های زیر است:
فصل اول: تربیت دینی؛
فصل دوم: تربیت فطری (که بیشتر مطالب مربوط به این فصل است و مبنای اصلی در تربیت محسوب می شود)
فصل سوم: تربیت جنسی
#تربیت_فرزند
🌸 الحَمدللهِ ربِّ العَالَمِین
🍃الحمدُلِلّهِ حَمدًا کَثِیرَاً
طَیِّبًا مُبَارَکًا فِیهِ
🌸الحمدالله علی کل حال
الحمدلله علی کل النعمة
الحمدلله رب العالمین
وصلی الله علی محمد و آله الطاهرین
🌺اِلهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.
اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج وَفَرَجَنابِه
#معرفی_کتاب
🌺خدایا خروس کن مرا🌺
چرا خدا بعضی از دعاهای ما را برآورده نمی کند؟
یکی از رایج ترین پرسش های کودکان درباره ی خدا این است که چرا خدا بعضی از دعاهای مان را نمی پذیرد و برآورده نمی کند.
کتاب خدایا خروس کن مرا با هدف پاسخ گویی به این پرسش نوشته شده است.این اثر قصه ی یک گاو دم سیاه است که خواندن آن می تواند به شکلی ملموس و جذاب کودکان را به جواب پرسش بالا برساند.
✅مناسب سنین
#کودک
#معرفی_کتاب
📚 هفتاد پیامک از پیامبر
کتاب 70 پیامک از پیامبر با داستان پردازی های کوتاه، سعی کرده است تا 70 سخن گرانقدر از پیامبر را برای کودکان بازگو کند.
▫️نویسنده غلامرضا حیدری ابهری
▫️ناشر جمال
▫️قطع رقعی
▫️تعداد صفحه 150
✅ مناسب برای سنین 6 تا 12 سال
#کودک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 ابداع هفته وحدت توسط رهبر انقلاب و علمای اهل سنت در ایرانشهر، زمانی که رهبر انقلاب در آنجا تبعید بودند.