#تلنگرانه
#تبدیل_معرفت_به_رفتار
امروز سالگرد واقعه صلح تحمیلی به امام حسن علیه السلام است.
#امام_خمینی (ره)در این باره فرمود:
صلح تحمیلی به امام حسن (ع) و حکمیت تحمیلی به امیرالمؤمنین (ع)، هر دو به دست اشخاص حیلهگر درست شد!
«قصۀ #امام_حسن و قضيه صلح، اين هم صلح تحميلى بود؛ براى اينكه امام حسن(ع)، دوستان خودش، يعنى آن اشخاص خائنى كه دور او جمع شده بودند، او را جورى كردند كه نتوانست خلافش بكند، #صلح كرد؛ صلح تحميلى بود. اين صلحى هم كه حالا به ما میخواهند بگويند، اين است. بعد از اينكه صلح كردند، به حسب روايت، به حسب نقل، معاويه به منبر رفت و گفت كه تمام حرفهايى كه گفتم، من قرار دادم، زير پايم؛ مثل پاره كردن اين مرديكه آن قراردادها را.
آن صلح تحميلى كه در عصر امام حسن واقع شد، آن حكميت تحميلى كه در زمان اميرالمؤمنين واقع شد و هر دويش به دست اشخاص حيلهگر درست شد، اين ما را هدايت میكند به اينكه نه زير بار صلح تحميلى برويم و نه زير بار حكميت تحميلى.»
۶۵/۰۶/۰۲ - در جمع مسئولان نظام
صحيفه امام، ج۲۰، ص۱۱۹
https://eitaa.com/Rooshdaneh
#روزشمار :
🌸۹ روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
🌸۱۳ روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام
🥀۱۵ روز تا وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🥀۱۸ روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت ۴۵روز)
🌸۴۰ روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها.
بسم الله الرحمن الرحیم
#تلنگرانه
🔸 قرآن میگوید در قیامت است که تابعها از متبوع ها و متبوعها از تابعها تبری میجویند.
🔸 در قیامت میبینید یک عده از این مردمی که کورکورانه از اکابر و کبرا پیروی کردهاند آنوقت دادشان بلند است میگویند پروردگارا این بزرگان بودند که ما را گمراه کردند، ولی آیا این به پیشگاه الهی پذیرفته میشود؟ نه،
🔸 جواب میدهند ما به شما عقل داده بودیم، ما به شما منطق داده بودیم. شما میتوانستید با عقل و منطقتان کار آن بزرگهایی که اندیشه شما را پر کرده بودند بسنجید، ببینید آیا جور در میآید یا جور در نمیآید. منطبق هست یا منطبق نیست.
بر گرفته از کتاب #خدا_در_زندگی_انسان ،چهارهمین کتاب سیر مطالعاتی بینش مطهر،ص ۸۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی | ده بر یک
🔥 دوران بیموشکی رو شما یادتون نیست!
🌹 به مناسبت سالروز شهادت شهید حسن طهرانی مقدم
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
#مفاخر_شیعه
امروز سالگرد رحلت فقیه بزرگ شیعه سیدمرتضی علم الهدی شاگرد معروف شیخ مفید میباشد.
سیدمرتضی عَلَم الهدی که نَسب وی با پنج واسطه به امام هفتم علیه السلام میرسد، در رجب سال 355 ق در بغداد به دنیا آمد. وی که با رؤیای صادقه، شیخ مفید، به مکتب درس آن شیخ بزرگوار راه یافته بود، به همراه برادرش سیدرضی، خوشه چین معرفت استاد گردید. از جمله استادان وی میتوان از ابو محمد تلعکبری، شیخِ صدوق، حسین بن علی بن بابویه برادر شیخ صدوق و... نام برد. همچنین شیخ طوسی، ابوالصلاح حلبی، قاضی ابن بَرّاج طرابلسی، سید تقی رازی و شیخ مفید ثانی و... از شاگردان وی میباشند. از جمله ویژگیهای حوزهی درسی وی این که، همه گونه افراد با هر عقیدهای میتوانستند در محضر او حضور یابند و از علوم مختلفی که وی تدریس میکرد استفاده نمایند. همچنین او اولین کسی است که خانهاش را دارالعلم قرار داد و برای مباحثه و مناظره آماده کرد و کتابخانهی وی دارای هشتاد هزار جلد کتاب بوده است. تالیفات فراوان سید مرتضی را بیش از 85 اثر شمردهاند و بر اثر کوشش فراوان در نشر احکام و علوم اسلامی، وی را مجدّد مکتب و احیاگر دین و رونق بخش معارف الهی در قرن چهارم هجری دانستهاند. سید مرتضی سرانجام پس از عمری پربار و انجام کارهایی بزرگ و ارزنده در روز یکشنبه 25 ربیع الاول 436 ق در سن هشتاد سالگی به جوار حق شتافت و از بغداد به کربلا منتقل گردید و در حرم حضرت سیدالشهداء به خاک سپرده شد.