هدایت شده از رسانه علوم انسانی اسلامی
شبهات انقلاب اسلامی ۲۱بهمن ۱۴۰۰.m4a
29.43M
💠پاسخ به شبهات انقلاب اسلامی ایران در جمع ایرانیان مقیم منچستر ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
🎙عبدالحسین خسروپناه
🔊رسانه علوم انسانی اسلامی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1640431707C83fef8f05c
هدایت شده از رسانه علوم انسانی اسلامی
جلسه اول حجت الاسلام واسطی.mp3
36.35M
🔊 #فایل_صوتی
🔷نشست علمی جامعیت یا تخصص گرایی در مسیر تحصیل علوم حوزوی( جلسه اول)
👤 استاد محترم حجت الاسلام و المسلمین عبدالحمید واسطی
📆 8 اسفند ماه 1400
🔊رسانه علوم انسانی اسلامی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1640431707C83fef8f05c
هدایت شده از رسانه علوم انسانی اسلامی
مجتبی الهی خراسانی.mp3
40.01M
🔊 #فایل_صوتی
🔷نشست علمی جامعیت یا تخصص گرایی در مسیر تحصیل علوم حوزوی( جلسه دوم )
👤 حجت الاسلام و المسلمین مجتبی الهی خراسانی
📆 15 اسفند ماه 1400
🕌مدرسه علمیه عباسقلی خان
🔊رسانه علوم انسانی اسلامی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1640431707C83fef8f05c
هدایت شده از رسانه علوم انسانی اسلامی
انگاره های والدین درباره تربیت جنسی فرزندان.mp3
49.19M
💠انگاره های والدین درباره تربیت جنسی فرزندان
🔸 با حضور:
دکتر سید محسن اصغری نکاح دانشیار دانشگاه فردوسی
ودکتر سید علی آذین دانشیار پژوهشگاه ابن سینا
و حجت الاسلام دکتر مهدی عباسی استادیار پژوهشگاه قرآن و حدیث
🔸 دبیر علمی:حجت الاسلام دکتر حسن بوسلیکی
🔊رسانه علوم انسانی اسلامی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1640431707C83fef8f05c
هدایت شده از رسانه علوم انسانی اسلامی
پژوهش چه موضوعی ضرورت دارد؟.mp3
15.63M
#بشنوید
🎙سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: چه موضوعی را باید پژوهش کرد؟
🏫سخنرانی در جمع استادان و طلاب مدرسه علمیه چیذر
🔊رسانه علوم انسانی اسلامی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1640431707C83fef8f05c
هدایت شده از رسانه علوم انسانی اسلامی
تجارب نزدیک به مرگ؛ ظرفیت ها و چالش های معنوی.mp3
45.63M
#صوت
🔰 سلسله نشستهای تخصصی ذیل دومین همایش ملی"معنویت های نوظهور و معنویت اسلامی"
پیش نشست اول با موضوع:
تجارب نزدیک به مرگ؛ ظرفیتها و چالشهای معنوی
👤با حضور:
حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا برنجکار (استاد تمام دانشگاه تهران)
دکتر عباس جوارشکیان (دانشیار دانشگاه فردوسی)
دکتر هادی وکیلی (دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)
دکتر احمد شاکرنژاد (استادیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/hemayesh_manaveyat02_01
🔊رسانه علوم انسانی اسلامی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1640431707C83fef8f05c
هدایت شده از رسانه علوم انسانی اسلامی
ta aseman.mp3
8.15M
💯🔊 #بشنوید
💠 تربیت دینی فرزندان
💢 برنامه «تا آسمان» شبکه خراسان رضوی
🎙با حضور حجت الاسلام و المسلمین #امیر_غنوی عضو هیأت علمی گروه اخلاق پژوهشگاه
📆 15 اردیبهشت ماه 1401
🔊رسانه علوم انسانی اسلامی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1640431707C83fef8f05c
هدایت شده از راهنمایی رساله 🇵🇸
موضوعات پیشنهادی قطب.docx
15.2K
موضوعات پیشنهادی قطب اخلاق دفتر تبلیغات برای رساله و مقاله و حمایت از آنها
برای تصویب این موضوعات مشکلی نخواهید داشت
https://eitaa.com/joinchat/2211971128C8a6e4483da
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
📒حضور بوستان کتاب و نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در نمایشگاه کتاب
⬅️رئیس مؤسسه بوستان کتاب و مدیر نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از حضور این دو نشر با یک هزار و ۵۰۰ عنوان اثر جدید در سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خبر داد و گفت: این آثار در بخش نمایشگاه مجازی و حضوری عرضه خواهد شد.
📒به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، محمدباقر انصاری، رئیس مؤسسه بوستان کتاب و مدیر نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از حضور این دو نشر با یک هزار و ۵۰۰ عنوان اثر جدید در سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خبر داد و گفت: در حال حاضر از یک سو فاصلهای دو ساله بین مردم و نمایشگاه ایجاد شده است و از طرفی هم کنجکاوی در ناشران و مخاطبان پدید آمده است تا با حضور در نمایشگاه کتاب سیوسوم، مخاطبان از تازههای نشر و ناشران از سلایق مخاطبان مطلع شوند.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐http://dte.bz/oRzpA
هدایت شده از رسانه علوم انسانی اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حکیمانه
💟لباس برادرت باش
🔊رسانه علوم انسانی اسلامی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1640431707C83fef8f05c
🔴 دکتر #سعید_کاظمی_آشتیانی که بود که کمتر از رونالدو شناخته شده است؟
🔻در نشست21 اردیبهشت ماه 1401 رهبر انقلاب از اینکه نام کاظمی آشتیانی برای نوجوانان و دانش آموزان این مرزوبوم کمتر از کریستین رونالدو شناخته شده است اظهار ناراحتی کردند. اما براستی کاظمی آشتیانی که بود و چه کرد؟
🔹بیش از 16 سال پیش، غروب چهاردهم دیماه خبری منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از دانشمندان ایران به نام سعید #کاظمی_آشتیانی بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفته است. نام این دانشمند، چندان برای مردم آشنا نبود. همانطور که نام بسیاری از دانشمندان، تازه بعد از مرگشان بر سر زبانها میافتد یا شاید حتی بعد از مرگشان هم هیچوقت شناخته نشوند.
🔸تا زمان درگذشت کاظمی آشتیانی، جز جامعه پزشکی و علمی ایران، واقعا افراد زیادی او را نمیشناختند، اما پیام رهبر انقلاب در ۱۵ دی، اهمیت این چهره علمی را برجسته کرد و نام او بر سر زبانها افتاد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پیام خود، ضمن ابراز «تأسف، تلخکامی و افسوس»، سعید کاظمی آشتیانی را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» و «از رویشهای مبارکی که آیندهی درخشان علمی در کشور را نوید میدهند»، توصیف کردند و «فقدان این عنصر خدوم و باارزش» را «ضایعهای دردناک» خواندند.
🔻اما کاظمی آشتیانی چرا دانشمند مهمی به شمار میآمد؟
🔸اگر نام «پژوهشکده رویان»، «سلولهای بنیادین»، «درمان ناباروری»، «بانک بند ناف» و اینجور چیزها را جستوجو کنید، در نتایجی که به دست میآید، قطعا جایی نام سعید کاظمی آشتیانی را خواهید دید.
🔹وی از سال ۶۱ با همکاری دو نفر از همکارانش، جهاد گروه پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران تأسیس کرد. این گروه، هسته اولیه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران بود که ۴ سال بعد شکل و سامان گرفت و سعید کاظمی تا سال ۷۰ مسئول بخش طرحها و تحقیقات آن بود.
🔸از سال ۷۱ با تغییرات ساختار مدیریتی جهاد دانشگاهی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران شد و تا آخر عمرش، در این مسئولیت باقی بود. او در همه این سالها مراکز درمانی متعددی تأسیس و گروههای مختلف پژوهشی را راهاندازی کرد، اما مهمترین جایی که راه انداخت، «پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی» در خرداد سال ۷۰ بود؛ جایی که در طول حدود ۳۰ سال گذشته، هزاران زوج نابارور را خوشحال و صاحب فرزند کرده است.
🔹او تا ۱۴ دی سال ۸۴ که در سن ۴۴ سالگی قلب و نفسش از حرکت ایستاد، در دو حوزه مدیریتی توانست گامهای اساسی و مهمی در گسترش روشهای پیشرفته درمان ناباروری، تولید و تکثیر و انجماد سلولهای بنیادی جنینی و همانندسازی (کلونینیگ) حیوانات رقم بزند. همه اینها، منهای تدریس در دانشگاه، برگزاری جشنوارههای بینالمللی، کارهای تئوریک، مقالهنویسی و ... است.
🔸پس از درگذشت او، هر از گاهی مقام معظم رهبری در نشستهای مختلف از او یاد میکردند. مثلا ۲۵ تیر سال ۸۶ در بازدید از پژوهشکدهی رویان از علت علاقه خود به او گفتند: «علت اینکه من به مرحوم سعید کاظمی اینقدر علاقه داشتم و الان هم در دلم و در ذهنم برای آن جوان عزیز، ارزش و جایگاه قائلم، حرکت او، نحوهی کار او، مدیریت او و پیگیری اوست که یک مجموعهی کاملی بود از آن چیزی که آدم دوست میدارد و آرزو دارد.»
🔹یا مثلا ۱۳ مهر ۸۵ در دیدار اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاهها، خود را مقید به نامآوردن از او دانستند و گفتند: «ما شخصیتهایی داریم از قبیل مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی که حالا من مقیدم از این جوان پاکباختهی مؤمنِ فاضلِ کارآمد و مدیر حقیقتاً انقلابی و مؤمن اسم بیاورم.».
🔸اما برخی رسانهها به نقل از بعضی منابع اعلام کردند که در سال ۸۳ یعنی یک سال قبل از درگذشت سعید کاظمی، نام او به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته است.
🔹این گمانهزنی، فرضیهها درباره ترور بیولوژیک این دانشمند را تقویت کرد و چنین تصوری باز هم رو به فراموشی بود تا اینکه حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی نوروزی خود در فروردین سال ۹۵ و در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی، برای سعید کاظمی از لفظ «شهید» استفاده کردند و با آوردن نام او در کنار نام دانشمندانی مانند شهید طهرانیمقدم گفتند: «کاری که شهدای هستهای ما در زمینههای هستهای که بسیار هم حسّاس است پیشاهنگش بودند، کاری که شهید طهرانیمقدّم پیشاهنگش بود، کاری که شهید کاظمی در زمینهی سلّولهای بنیادی پیشاهنگش بود، کارهای بسیار بزرگی است.»
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 باید کاری کنیم دانشآموز ما دارای هویت ملی بشود /در مدارس نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمی آشتیانی را میشناسند چند درصد رونالدو را
🔻 رهبر انقلاب: ما بایستی کاری کنیم که دانشآموز ما دارای هویت ملی بشود. مهمتر از علمآموزی یا لااقل در حد علمآموزی این است که او احساس هویت بکند، یک انسان با هویت ساخته بشود، یک هویت ملی، هویت احساس اعتماد به نفس ملی پیدا بکند. از عمق جان کودک ما با افتخارات کشور آشنا بشود این چیزی است که امروز وجود ندارد خیلی از افتخارات حالا ایشان اسم مرحوم آقای کاظمی آشتیانی را آوردند شما بین بچههای مدرسهتان، مدارستان نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمی آشتیانی را با آن همه خدمات، با آن ارزش وجودی که این مرد، این جوان، جوان هم بود داشت میشناسند چند درصد، رونالدو را چند درصد میشناسند، ما چرا افتخارات ملی خودمان را نمیشناسیم؟ این خیلی مهم است یک بخش از این چیزهایی که میگوییم هویت ملی همین است که افتخارات ملی را، گذشتهی علمی را، گذشتهی سیاسی را، گذشتهی بینالمللی را بشناسند. ۱۴۰۱/۲/۲۱
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_معلمان
💻 @Khamenei_ir