روزنگار کاشان l نقد و نظر
علیرضا نمکی 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش نوزدهم 🔸«علیرضا نمکی» در مقام مقایسه مددکار جدی و فع
🔹نظر همراهان🔹
🔸 مطلبی که در خصوص علیرضا نمکی نوشته شده نمیدانم از کدام اطلاعات و سند معتبری استفاده شده که نشان دهد ایشان در انتخاب آقای ساداتی نژاد در دوره گذشته نقش ایفا کردهاند.
🔸اما ایشان هرگز در جرگه دوستان ساداتینژاد نبود که حالا دست به افشاگری بزند از اول هم مخالف بودهاند.
🔸عکسهایی ایشان در کنار سردار یزدی و حضورشان در ستاد یزدی در سال ۹۸ گویای همه چیز است.
روزنگار کاشان l نقد و نظر
🔹نظر همراهان🔹 🔸 مطلبی که در خصوص علیرضا نمکی نوشته شده نمیدانم از کدام اطلاعات و سند معتبری استف
🔹نظر همراهان🔹
🔸در مورد درج پیام یکی از همراهان محترم کانال شما پیرامون عدم تاثیرگذاری و نقش نداشتن آقای نمکی در پیروزی آقای ساداتی نژاد در دوره قبل، بنده به شخصه شاهد بودم و شهادت می دهم که ایشان نه تنها در ستاد هیچ یک از کاندیداها حضور نداشتند بلکه برای جلب حمایت معتمدین شهرستان آران و بیدگل از آقای ساداتی نژاد که کاندیدای مورد تایید جبهه انقلاب نیز بودند، حتی از آبروی خویش نیز دریغ نفرمودند. شاهد این سطور که به حقیقت به نگارش درآمده است،مسئول دفتر نماینده در شهرستان آران و بیدگل می باشد.
🔸ضمنا فعالیت های ایشان برای انتخاب نماینده مورد حمایت جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در کاشان نیز در تمامی ادوار گذشته و حال، اظهر من الشمس بوده و هست.
روزنگار کاشان l نقد و نظر
🔰نقد و نظر همراهان 🔸من هم اعتقاد دارم که مدیریت آزادراه کاشان-قم در تخلیه تصادفات خوب عمل کرده اند.
محدودیت تردد خودروهای سنگین در اتوبان
🔹آزادراه کاشان-قم🔹
بخش ششم
⬅️ این مطلب را در روزنگار بخوانید
روزنگار کاشان l نقد و نظر
محدودیت تردد خودروهای سنگین در اتوبان 🔹آزادراه کاشان-قم🔹 بخش ششم ⬅️ این مطلب را در روزنگار بخوانی
محدودیت تردد خودروهای سنگین در اتوبان
🔹آزادراه کاشان-قم🔹
بخش ششم
🔹🔹تردد بین شهری در تعطیلات نوروزی بیشتر شده و متأسفانه تصادفات را افزون کرده است. «راههای غیراستاندارد»، «وسایل نقلیه ناایمن»، «رانندگی پرخطر» و «عدم توجه به علائم و مقررات راهنمایی و رانندگی» بخشی از علل تصادفات است. اتوبان امیرکبیر یکی از مسیرهایهایی پرخطر است که قم را به کاشان وصل کرده است. برخی معتقدند تردد وسایل نقلیه سنگین در این اتوبان یکی از عوامل اصلی تصادفات است و بهتر است به جاده قدیم قم - کاشان منتقل شود. نظر سیدمحمدحسین مصطفوی مدیر پیشین آزادراه امیرکبیر در این ارتباط چیست؟
🔸«مطلب دیگری که مطرح میشود استفاده از جادۀ قدیم برای عبور و مرور ماشینهای سنگین است. این هم راه حل خوبی است ولی آیا امکانپذیر است؟!
🔸آقای عبدالهاشم حسننیا معاونت راهداری وزارت راه در دولت روحانی را به عهده داشت. ایشان دنبال بستن جادۀ قدیم کاشان-قم بود. حرفشان این بود که نگهداری این جاده سخت است. جاده باریک است. جانپناه ندارد. نیوجرسی ندارد. این جاده خیلی باریک است. یک زمانی به عنوان کشتارگاه سر زبانها افتاده بود. حالا چگونه میتوانیم به عنوان راه جایگزین به آن فکر کنیم؟!
🔸اصلاً اتوبان قم-کاشان به همین خاطر ساخته شد. اگر تریلرها به این جاده هدایت شوند فاجعه است. جاده باریک است. هم از لحاظ هندسی برای گردش و چرخش برای تریلرها مناسب نیست. سرعت طرح پایین میآید. سرعت در این جاده 70 کیلومتر است. در صورتی که استاندارد سرعت تریلرها 120 کیلومتر است.
🔸اگر بخواهیم سرعت طرح در جاده قدیم قم-کاشان بالا برود باید قوسها و شیبهای آن اصلاح شود. همین باند موجود عریض شود. در کنار آن هم یک باند دیگر ساخته شود. وقتی قرار است این همه پول خرج شود چرا خرج آزادراه قم-کاشان نشود؟! چهار پنج سال پیش که من آن جاده را بررسی کردم پلها حتی جانپناه نداشت یا با نردههای ضعیف محافظت شده بود!
🔸جادۀ قدیم کاشان-قم برای یک ترافیک محلی مناسب است. راه محلی را نمیتوانیم به یک راه شریانی انتقال بدهیم. هرچند فکر خوبی است ولی این راه کشش این کار را ندارد. این راه در حد عبور و مرور وسایل نقلیه واحدهای محلی و ترافیک محلی است. اگر به عنوان راه جایگزین عبور و مرور تریلرها استفاده شود آن وقت باید با ترافیک محلی که مرغداریها، مزرعهها، سنگبریها و .... از آن استفاده میکنند چه کاری کرد؟!»
روزنگار کاشان l نقد و نظر
رسالت دانشگاه مصطفی معین 🔹حامیان/بخش هفتم🔹 🔸«مصطفی معین» در بخش دیگری از صحبت های خود که در جلسه
تنفس اخلاقی
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش هشتم
🔸ما تشکل سیاسی نیستیم و نداریم! هیچ کس از این جلسه نترسد این جلسه یک تنفس اخلاقی در فضای بیاخلاقی است! ما دنبال بحثهای سیاسی نیستیم. ما دنبال نهادینه کردن اخلاق در جامعه هستیم. ما دنبال ارائه الگو به جوانان هستیم. به همین خاطر «حسن دقیق» انتخاب شده و برای سخنران جلسه از «مصطفی معین» دعوت شده است. ما دنبال تحقق اهداف انبیا هستیم. آیا ارتقای علم جزء اهداف انبیا هست یا نیست؟! ما دنبال تقدیر از کسی هستیم که برای ارتقا علم زحمت کشیده است.
⬅️ گزارش این جلسه را در روزنگار بخوانید
روزنگار کاشان l نقد و نظر
تنفس اخلاقی 🔹حامیان دانشگاه🔹 بخش هشتم 🔸ما تشکل سیاسی نیستیم و نداریم! هیچ کس از این جلسه نترسد ای
تنفس اخلاقی
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش هشتم
🔸«حمیدرضا فهیمیتبار» در جلسه پاسداشت خدمات و زحمات علمی و اجتماعی «حسن دقیق» که جمعه 18 اسفندماه 1402 در حسینیه محبان اهل البیت کاشان برگزار شد به سابقه و چرایی برگزاری این گونه جلسات پرداخت و گفت:
🔸ما در حال برگزاری دهمین جلسه هستیم. همه در یک راستا بوده است. نخستین جلسه با عنوان «آشنای همه» برای تجلیل از آیتالله خراسانی برگزار شد. برخی فکر میکردند یک حرکت سیاسی است و بعد متوجه شدند که چنین نیست. مراسم بعدی «خورشید پنهان» برای حضرت آیتالله نجفی برگزار شد و 3000 نفر پس از 35 سال از درگذشت ایشان در مراسم شرکت کردند.
🔸«معلم بینام و نشان» مراسمی بود که از «واحدی» تقدیر شد. «طبیب جان» برای تقدیر از دکتر غزنوی برگزار شد. «مشکین خصال» برای آقای مشکینی در زمان مدیریت آقای عباس زراعت در دانشگاه کاشان برگزار شد. «همت صالحان» بزرگداشت یک کارمند بانک ملی است که نزدیک به 80 عنوان کتاب ترجمه کرده است. «آیینه آسمان» تجلیل از هنرمندان عرصه عاشورا و «کاسب حبیب خداست» برای کسی که با کتاب سر و کار داشت و همه او را میشناسند. جلسهای که برای پاسداشت آقای یزدانخواه برگزار شد.
🔸هدف از جلسه «طریق صدق» چیست؟ از سر بیکاری است؟! یا سرگرمی است؟! تفنن است؟! یا سیاسی است؟! جلسه پاسداشت «دکتر دقیق» پس از انتخابات برگزار شد که شائبههای سیاسی برطرف شود.
🔸دکتر دقیق یک چهره دانشگاهی هستند. آب و تاب هم دارد. فارغ التحصیل رشته ریاضی از کانادا هستند. آقای «دقیق» فارغالتحصیل دکترای ریاضی هستند ولی با پاتیل رنگرزی قهر نکردهاند. این برای من مهم است. من آقای دکتر «حسن دقیق» را جستجو کردم. دکتر را برانداز کردهام. اگر زبان ریاضی آموخته است، اگر زبان لاتین آموخته است ولی زبان مردم را فراموش نکرده است. مردم در یاد «دکتر دقیق» به فراموشی سپرده نشدهاند.
🔸دکتر دقیق در دانشگاه تدریس کرده و حقوقش را گرفته است. ولی دغدغه نان یک دانشجو داشته است. اگر استاد از یک دانشجو بپرسد چرا رنگ تو زرد است؟ چرا دست تو می لرزد؟ اتفاقاً وارد شدن به این مسائل امتیازی برای استاد در بر نخواهد داشت! حتی شأنیت یک استاد اقتضا میکند وارد این مسائل نشود ولی «دقیق» وارد شده است! «دکتر دقیق» دانشجوپروری کرده است. دانشجویی که چه بسا فرمان مدیریت آینده کشور را به دست میگیرد. اینها وظیفه اخلاقی است ولی وظیفه سازمانی نیست! به همین خاطر دکتر دقیق برای جلسه پاسداشت انتخاب شده است.
🔸ما تشکل سیاسی نیستیم و نداریم! هیچ کس از این جلسه نترسد این جلسه یک تنفس اخلاقی در فضای بیاخلاقی است! ما دنبال بحثهای سیاسی نیستیم. ما دنبال نهادینه کردن اخلاق در جامعه هستیم. ما دنبال ارائه الگو به جوانان هستیم. به همین خاطر «حسن دقیق» انتخاب شده و برای سخنران جلسه از «مصطفی معین» دعوت شده است. ما دنبال تحقق اهداف انبیا هستیم. آیا ارتقای علم جزء اهداف انبیا هست یا نیست؟! ما دنبال تقدیر از کسی هستیم که برای ارتقا علم زحمت کشیده است.
🔸آقای دکتر دقیق باید عملکرد و اقدامات 30 سال گذشته خود را بنویسد و نقد کند. ما باید بنویسیم و آنچه اشتباه کردهایم اقرار کرده که اشتباه کردهایم. اقرار به گناه لازمه توبه است. بنابراین ما در اینجا جمع نشدهایم که امامزاده بسازیم. آنچه ما دیدیم و آنچه میشناسیم همین بود ولاغیر.
روزنگار کاشان l نقد و نظر
علیرضا نمکی 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش نوزدهم 🔸«علیرضا نمکی» در مقام مقایسه مددکار جدی و فع
حسین باغشیخی
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستم
روزنگار کاشان l نقد و نظر
حسین باغشیخی 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستم
حسین باغشیخی/قسمت اول
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستم
🔸در حالی که رقابتهای نفسگیر انتخاباتی در حوزه انتخابیه کاشان، آران و بیدگل به دقایق پایانی خود رسیده بود و پیشبینی نتایج انتخابات سخت و سختتر میشد انتشار ویدیوی شب هنگام «سیدجواد ساداتینژاد» در کنار مزار شهدای دارالسلام و زیر برف زمستانی معادلات سیاسی را بر هم زد و نگاهها را به سوی مسئول رسانهای ستاد «علیرضا رضازاده» منحرف کرد! آیا تیم رسانهای رضازاده خامی کرده و چنین پیشنهادی داده است؟ یا عمدی در کار است؟ آیا ساداتینژاد با علم این که ضبط و انتشار ویدیو باعث ریزش آرای «رضازاده» خواهد شد دست به این کار زده یا زد و بندهای پشت پرده و پنهانی و عقد اخوتی با ستاد رقیب در کار است؟!
🔸«علیرضا رضازاده» با ورود به رقابتهای انتخاباتی کاشان، آران و بیدگل پا در برزخی گذاشت که خود تصور نمیکرد. اگر رفاقت و همکاری خود را با سید جواد ساداتینژاد اعلام کند با حجم تخریبها -به زعم او و هواداران- ناشی از جبهۀ مخالفان و مواردی که برای «سکههای اهدایی دانشگاه کاشان»، «نهادههای دامی» و «چایی دبش» و .... مطرح شده است چکار کند و اگر از او برائت جوید آراء شبکه طرفداران ساداتینژاد را از دست خواهد داد! و فشاری که دائم بر او وارد میشود که موضع خود را اعلام کند! موضعی که در هر صورت باخت او را به همراه خواهد داشت و در این شرایط مسئولیت رسانهای ستاد باید به فردی سپرده شود که بتواند از پس این شرایط برزخی برآید!
🔸«حسین باغشیخی» مشاور مدیران -موسوم به اصلاحطلبی- در دولت روحانی و کاندیدای -موسوم به اصولگرایان - برای شورای اسلامی گزینه مناسبی برای این کار است. هرچند خودش معتقد است: «اندیشه حسین باغشیخی فراتر از اصلاحطلبی و اصولگرایی است. باور من ارزشمندی و تاثیرگذاری ذیل بنیانها و آرمانهای نظام است. کسی که دانشگاه را محور تاثیر خود دانسته و تلاش کرده دانایی را انتقال دهد. من دِین و دین و اعتبار حداقلیام را نسبت به خدا، میهن و مردم شهرم وجه المصالحه کسی قرار نمیدهم.»
🔸او خود را برخاسته از دانشگاه میداند و شاید به همین خاطر در انتخابات 94 مجلس با ستاد سیدجواد ساداتینژاد -رئیس پیشین دانشگاه کاشان- همکاری کرد ولی چشم به روی بداخلاقی تقطیع و انتشار ویدیویی بست که به پیروزی کاندیدای مورد علاقه او منجر شد. او در توضیح این موضوع میگوید: «من شخصاً شاهد بودم که آقای سیدجواد ساداتینژاد از این کار -انتشار ویدیوی تقطیع شده- ناراحت شد و اعتراض کرد. شاید تکلیف بخشی از انتخابات در آن دوره به واسطه انتشار این فیلم رقم خورد ولی شخص ساداتینژاد در این ماجرا دخیل نبود. در خصوص اطرافیان نمیتوانم شهادت بدهم ولی آنچه برای من به عنوان مدیر رسانه و تبلیغات اهمیت دارد رفتا شخص «کاندیدا» است و اصل من برای همکاری «ادب» و «اخلاق انتخاباتی» است.
⬅️ادامه دارد...
روزنگار کاشان l نقد و نظر
حسین باغشیخی/قسمت اول 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستم 🔸در حالی که رقابتهای نفسگیر انتخاب
حسین باغشیخی/قسمت دوم
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستم
🔸هرچند برای «حسین باغشیخی» اخلاق انتخاباتی مهم است ولی زمانی که سیدجواد ساداتینژاد در انتخابات اخیر شوراها -ششمین دوره- اخلاق انتخاباتی را زیر پا گذاشت و علیرغم صراحت قانون پا روی آن گذاشته و کاندیدای مورد نظر خود را به مردم معرفی کرد نه تنها لب به اعتراض نگشود بلکه همراه جریان قدرت شد و به شورا راه پیدا کرد. حسین باغشیخی در این ارتباط میگوید: «من در تیم تبلیغات و رسانه ائتلاف مدنظرتان در انتخابات شوراها مسئولیتی نداشتم. صرفاً یک نامزد بودم. اقدامات تبلیغاتی ائتلاف با تکتک اعضای گروه هماهنگ نمیشد. ضمن این که تبلیغات من به صورت شخصی و در فضای مجازی بود.»
🔸حسین باغشیخی حاضر نیست مسئولیت گروه یا ائتلاف خود را به عهده بگیرد. او با گروه و حمایت شخص نماینده پا به شورا گذاشته است ولی تنها مسئولیت اقدامات شخصی خود را به عهده میگیرد. او که از جامعه فرهنگی کاشان حمایت شد قرار بود «فرهنگ و هنر» شهرستان و منطقه را از طریق حضور در شورا در جایگاه واقعی خود قرار دهد ولی به نظر میرسد نه تنها نتوانست از پس این کار برآید خود نیز آلوده سیاست شد! سیاستی که برای بقای آن باید از جریان فرهنگ و هنر دل کند و به جریان قدرت پیوست. شاید حضور در ستاد انتخاباتی «علیرضا رضازاده» در تداوم این تفکر است. جریانی که انتشار کلیپ دارالسلام معادلات آن را برهم زد!
🔸او به عنوان مسئول رسانهای ستاد «علیرضا رضازاده» مسئولیت تهیه و انتشار کلیپ دارالسلام را نیز به عهده نگرفته و میگوید: «این کار در نقشه استراتژی من در کمپین دکتر رضازاده قرار نداشت و بدون هماهنگی با ما انجام شد. قطعا هر صاحبنظر رسانهای میدانست که این کار به جز ریزش آرا، رویشی در بر ندارد. استفاده از کلید واژه انتخابات در محتوای ویدیوی دارالسلام اشتباه بزرگی بود. به نظر من این کار با مدیریت دوستانی انجام شد که پشت و جلو دوربین بودند. من هم منتقد این کار بودم.»
🔸حسین باغشیخی اصلاحطلب اصولگرایی است که به زعم خود فراتر از آن است و میتواند در تقریب جمع اضداد به شایستگی عمل کند. عضوی از گروه، ستاد و جریان است ولی صرفاً مسئولیت اقدامات خود را به عهده گرفته و به آن پاسخ دهد و از همه مهمتر ناگفتههای بیشماری دارد که امیدوار است فرصتی برای گفتگو پیرامون آن فراهم گردد.
روزنگار کاشان l نقد و نظر
حسین باغشیخی/قسمت دوم 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستم 🔸هرچند برای «حسین باغشیخی» اخلاق ان
🔹گذشت و گذشتن ؛ همراهان مهربان🔹
🔸سلام و ادب و تقدیم احترام
🔸طاعات قبول
🔸نوشتار تان را مطالعه کردم.
🔸اینکه خبرنگار و پایگاه رسانه از منظر و ذهن خود کلمات را استخراج و نتیجه میگیرد ، معمولا رایج است.
🔸اما سناریوی شما به نظرم بیش از آنچه مستند نگاری وقایع باشد، رسیدن به نتیجه ای است که به دنبال آن هستید.
🔸من به شما و قلمتان احترام می گذارم و تاب آوری ام را بهبود می بخشم.
🔸قدردانم
روزنگار کاشان l نقد و نظر
تنفس اخلاقی 🔹حامیان دانشگاه🔹 بخش هشتم 🔸«حمیدرضا فهیمیتبار» در جلسه پاسداشت خدمات و زحمات علمی و
دانشگاه کاشان و بنیاد حامیان
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش نهم
⬅️ این مطلب را در روزنگار بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: ششم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
دانشگاه کاشان و بنیاد حامیان 🔹حامیان دانشگاه🔹 بخش نهم ⬅️ این مطلب را در روزنگار بخوانید ⬅️ تاری
دانشگاه کاشان و بنیاد حامیان
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش نهم
🔸«روزنگار» چندی پیش عملکرد «دانشگاه کاشان» و «ستاد حامیان دانشگاه» را زیر ذرهبین نقد و بررسی قرار داد و سعی کرد با ارائه آمار و ارقام نشان دهد این دو مجموعۀ مرتبط نتوانستهاند نقش خود را به شایستگی در جامعه پیرامونی خود ایفا کنند؛ مطلب بدون کلیگویی و با آمار و ارقام ارائه شد!!
🔸این یادداشت با عنوان «دانشگاه کاشان و گوجه گندیده» در تاریخ 23 بهمنماه 1402 در رسانه «اهل کاشانم» و پس از آن در تاریخ 19 اسفندماه در کانال «روزنگار» منتشر شد. نویسنده با ذکر خاطرهای از رقابتهای انتخاباتی «ابوالقاسم لاجوردی» و «اللهیار صالح» و پرتاب گوجهای به سوی لاجوردی، یادداشت خود را بسان گوجهای پنداشت که از سوی «خبرنگار» ساده دل و خاماندیشی به سوی دانشگاه و بنیاد حامیان پرتاب شده و از ایشان میخواهد استدلالهای آن را مرور کرده و اگر آن را نزدیک به واقعیت میدانند در مسیر و عملکرد خود تجدیدنظر فرمایند و اگر نمیدانند با بزرگواری از کنار آن عبور نمایند. همانطور که «ابوالقاسم لاجوردی» از کممهری مردم کاشان در انتخابات گذشت و به اقدامات فرهنگی خود در تأسیس مدرسه و درمانگاه در شهر و روستا شدت بخشید.
🔸اگر از عنوان یادداشت که به زعم عزیزان دانشگاه و بنیاد حامیان نازیبا و نارساست بگذریم مواردی مطرح شده و اظهارات و عملکرد افرادی عنوان شده که پس از گذشت بیش از یک ماه بدون پاسخ مانده است. «عملکرد دانشگاه کاشان»، «بنیاد حامیان دانشگاه کاشان» و اقدامات و اظهارات آقایان «سید جواد ساداتینژاد»، «عباس کتابی»، «عباس زراعت»، «علیمحمد الماسی» و «حمیدرضا فهیمیتبار» از این جمله است. پرسشها مشخص است؛
1️⃣ آیا دانشگاه کاشان رسالت و مأموریتی برای اثرگذاری بر جامعه پیرامونی خود قائل است یا خیر و اگر قائل است آیا از عهدۀ آن برآمده است؟
2️⃣ محک و معیار دانشگاه کاشان برای اثرگذاری بر جامعه پیرامونی کدام است؟
3️⃣ آیا عباس زراعت نقشی در تحکیم و تثبیت جایگاه سیدجواد ساداتینژاد در دانشگاه کاشان و آموزش عالی با تأسیس بنیاد حامیان دانشگاه برای خود قائل است؟ در صورتی که پاسخ مثبت است آیا از نقش و حمایت خود رضایت دارد؟
4️⃣آیا اقدامات بنیاد حامیان دانشگاه کاشان برای جذب خیرین بر اساس اولویتسنجی جامعه پیرامونی استوار شده یا صرفاً بر اساس روابط و دوستیها رقم خورده است؟
5️⃣نقشۀ راه و چشمانداز بنیاد حامیان دانشگاه برای جهت دهی ظرفیت خیرین در نگاه کلان و آینده پیش رو کدام است؟
6️⃣استدلال متولیان دانشگاه کاشان -به خصوص رئیس دانشگاه- برای جذب خیرین چیست؟
🔸نویسنده یک شهروند عادی است. یکی از هزاران شهروندی که در این شهر زندگی کرده و مشغول کار و زندگی روزمره است. به صورت شخصی طلبکاری از هیچ مسئول و غیرمسئول ندارد. ولی تصور میکند پرسشهایی که مطرح شده حرف شخص نیست حرف جامعهای است که در آن زندگی میکند ولی صدایی ندارد. پرسشهایی که نیازمند پاسخ و اقناع افکار عمومی است. اقناعی که هر سازمان و به تبع آن جامعه برای ادامۀ حیات نیازمند آن است.
🔸پرسشها برای تکتک بزرگواران ارسال میشود. بزرگواران اگر بپذیرند که چنین پرسشهایی در سطح جامعه مطرح است در این صورت پاسخ به آن نشانهای به جامعه، افکار عمومی و فضای رسانهای مخابره خواهد کرد که مسئولین در هر جایگاه برای رأی و نظر مردم احترام قائلاند و مصمم هستند در راستای نهادینه کردن فرهنگ گذشت، مهربانی، گفتوگو، مطالبهگری و پاسخگویی گام بر دارند؛ در غیر این صورت باید درخواست کرد خاماندیشی شهروند سادهدل را به بزرگواری خود ببخشند.
⬅️ تاریخ انتشار: ششم فروردین ماه 1403