۵ آذر ۱۴۰۱
۵ آذر ۱۴۰۱
۵ آذر ۱۴۰۱
۵ آذر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱#خوباستبدانیم
❣خدا به ما مشکلات را میدهد
تا ایمان ما کش و قوس پیدا کند.
🌱👌چالشهایزندگی، برای ما فرصتی عالی فراهم میکنند👇👇
🌱👈 تا وابستگی خود را به خدا اعلام کنیم.
زمانی ما در نبرد با دل سردی و چالشهای زندگیپیروز میشویم
🌱👈که خود را در برابر خدا فروتن نشان دهیم
و به او بگوییم که به او نیاز داریم.
🌱👈برای انجام این کار فقط یک راه وجود دارد
🌱🌱و آن راه تنها دعا است. “
☘برایهمدعا کنیم☘
┏━━✵↓𝚓𝚘𝚒𝚗↓✵━━┓
♡ڝهـبـــــایِבل♡
@SaaHBaa
۵ آذر ۱۴۰۱
۵ آذر ۱۴۰۱
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شگفتی_های_آفرینش 🕷🕸🐠
🏝 عنکبوت ماهی گیر!!
🐬نوعی عنکبوت نیمه آبزی است که در لبه برکهها یا جویها به انتظار مینشیند و پس از حس کردن حضور ماهی از طریق ارتعاشات آب به آن حمله کرده و زهری که اندامهای داخلی طعمه را تخریب میکند به آن تزریق میکنند.
🌊 الله اکبر 🧡
🌸☘🌼🌸☘🌼🌸☘🌼
➖➖➖➖➖➖➖➖
🦜 #شگفتیـــهاے_خلقت
🦋 #برایشناختخدایکقدمنیازدارید☺️👌
┏━━✵↓𝚓𝚘𝚒𝚗↓✵━━┓
♡ڝهـبـــــایِבل♡
@SaaHBaa
۵ آذر ۱۴۰۱
۵ آذر ۱۴۰۱
۵ آذر ۱۴۰۱
#بامفاهیمقرانیآشناشویم
🌺سنتهایی که کورکورانه تکرار میشود🌺
🌟آیه نورانی: وَ إِذَا قِیلَ لَهُمُ اتَّبِعُواْ مَا أَنزَلَ اللَّهُ قَالُواْ بَلْ نَتَّبِعُ مَا أَلْفَیْنَا عَلَیْهِ ءَابَاءَنَا أَ وَ لَوْ کاَنَ ءَابَاؤُهُمْ لَا یَعْقِلُونَ شَیًْا وَ لَا یَهْتَدُونَ(170- بقره)
🌱این آیه، رفتار کسانی که کورکورانه از سنت گذشتگان خود پیروی میکنند را خطایی بس بزرگ می شمارد و برای بیدار کردن وجدان خفته آنها چنین میگوید: اگر نیاکان آنها دانشمندان صاحب نظر و افراد هدایت یافتهای بودند جای این بود که از آنها تبعیت شود؛ اما وقتی آنها مردمی نادان و بی سواد و موهومپرست بودند پیروی آنها چه معنایی خواهد داشت؟ آیا این کار، مصداق تقلید جاهل از جاهل نیست؟!
تنها تقلید و تبعیتی که عقل میپذیرد و نقل دستور میدهد تقلید جاهل از عالم است. مانند تبعیت بی چون و چرایی که بیمار نسبت به دستورات پزشک دارد یا تبعیتی که جاهل به احکام شرعی از سخنان عالم به احکام شرعی دارد.
غیر از این را نه عقل میپذیرد و نه نقل اجازه میدهد؛ مانند پیروی جاهل از جاهل یا عالم از جاهل. کاری که مصداق این نوع تقلیدها باشد از نظر قرآن مردود است و داشتن عناوینی مانند میراث فرهنگی هم نمیتواند رنگ صحت و حقیقت به این پیروی غلط و باطل بزند؛ خواه این کار بت پرستی باشد، خواه چهارشنبه سوری.
🌺تقوا مهمترین اثر و شاخص قبولی روزه🌺
🌟آیه نورانی: یَأَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُواْ کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیَامُ کَمَا کُتِبَ عَلیَ الَّذِینَ مِن قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ(183- بقره)
🌱بنا بر نظر علامه طباطبایی (ره) این آیه مقدمه ایست برای اعلام حکم وجوب روزه که در دو آیه بعد میآید. آنچه در این آیه آمده و از اهمیت بالایی هم برخوردار است بیان اثر روزه است.
عبارت لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ که در پایان آیه آمده است در حقیقت اشاره به اثری است که روزه بر روح و جان آدمی میگذارد. تقوا به زبان ساده، یعنی حالتی در انسان که او را از گناه باز دارد. تقوا همان حال خوشی است که روزه داران ماه خدا آن را در ایام پایانی ماه رمضان به خوبی احساس میکنند. حال خوشی که انسان رغبتی به گناه نداشته بلکه از آن متنفر است و در عوض به عبادات، خصوصاً قرائت قرآن و خواندن دعا بسیار رغبت دارد.
👈نکته دیگر اینکه این اثر، ملاک خوبی برای نمره دادن به روزه است. هر کس به خود مراجعه کند و با توجه به تأثیری که روزه در تقوا سازی او داشته است به روزه خود نمره دهد و بداند که این کار، عمل به توصیه امیرالمؤمنین علیهالسلام است که فرمود: حَاسِبُوا أَنْفُسَکُمْ قَبْلَ أَنْ تُحَاسَبُوا عملکرد جان خود را محاسبه کنید قبل از آنکه در قیامت آن را به حساب کشند.
🌺دو شرط مهم در اجابت دعا🌺
🌟ایه نورانی: وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنیِّ فَإِنیِّ قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ (186- بقره)
🌱هنگامی که بندگانم از تو سراغ مرا میگیرند، همانا من نزدیکم؛ دعای دعا کنندهای که مرا بخواند اجابت میکنم. در این آیه، خداوند متعال با مقید کردن وعده اجابت به «إِذا دَعانِ»، دو شرط مهم در دعا را به ما گوشزد میکند:
یکی اینکه دعا باید حقیقتاً دعا باشد. «أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» مانند آن است که بگوییم: عالم را احترام کن در صورتی که عالم باشد. این جمله یعنی آن عالمی را احترام کن که حقیقتاً عالم باشد و به علم خود عمل کند. جمله إِذا «دَعانِ» نیز میفهماند که وعده اجابت در مورد دعایی است که حقیقتاً دعا باشد یعنی قلب دعاکننده آن با زبانش موافق باشد؛ چون دعای حقیقی آن دعائی است که قبل از زبان سر، زبان قلب و فطرت که دروغ در کارش نیست آن را بخواهد.
دوم اینکه فرمود «دَعَانِ؛ مرا بخواند». دعایی وعده اجابت دارد که دعاکننده واقعاً آن را از خدا بخواهد؛ پس اگر کسی به زبان، خدا را خواند و در دل، امیدش به اسباب عادی و امور وهمی بود چنین کسی خدا را به دل نخوانده و شرط اجابت دعا را رعایت نکرده است.
┏━━✵↓𝚓𝚘𝚒𝚗↓✵━━┓
♡ڝهـبـــــایِבل♡
@SaaHBaa
۵ آذر ۱۴۰۱
۵ آذر ۱۴۰۱
#ادمیننوشت
❣پاییز را دوست دارم.......با همه زیبائیهای اسرارآمیزش،،،با همه ابرهایتیرهاشکه،کشیدهمیشود رویِآبیِآسمانفیروزهای....
💥پاییزوباران هایش،بهیادم میآورد..تمامِ هزاران،خاطرههایِمهربانیت را،خدایِخوبم
#نیمروزپاییزیتونبهرنگِقشنگِخدایارانِهمراه
┏━━✵↓𝚓𝚘𝚒𝚗↓✵━━┓
♡ڝهـبـــــایِבل♡
@SaaHBaa
۵ آذر ۱۴۰۱