#هستیم_بر_آن_عهد_که_بستیم
♻️حضور گروه دوستی پارلمانی سوریه در ایران؛
🔊دکتر محمدبیگی: ایران آماده گسترش همکاری ها در حوزه های مختلف با سوریه است
🌐خانم هیفاء جمعه نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه و ایران و هیأت همراه به منظور بررسی راهکارهای توسعه روابط فی ما بین وارد ایران شد و مورد استقبال آقای گلرو رئیس و دکتر محمدبیگی عضو هیئت رئیسه گروه دوستی پارلمانی ایران و سوریه و هیأت همراه قرار گرفت.
📣دکتر فاطمه محمدبیگی در این دیدار ضمن خیرمقدم گفت: در کنار همدیگر و با قدرت به مسیر مشترک ادامه خواهیم داد چرا که محورهای مذاکراتی ایران و سوریه بسیار است. الحمدلله با وجود مجلس و دولت انقلابی در ایران، سطح روابط با سوریه در حال افزایش است.
♦️ایران اسلامی آماده است با توجه به تجربیات و امکانات بسیاری که در حوزه ساخت و ساز دارد در بازسازی کشور سوریه مشارکت فعال داشته باشد. همچنین دفتر علم و فناوری ایران در حلب فعال است. اعلام می کنیم نخبگان و متخصصان ایرانی این آمادگی کامل را دارند تا در حوزه های علم و فناوری، وزارتخانه های علوم و بهداشت، دیپلماسی سلامت قدم های قبلی را محکم تر کرده و یک قدم به جلو بردارند. امیدواریم شاهد افزایش روابط دو کشور در این حوزه ها باشیم.
♦️الحمدلله ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز ایران در داخل کشور تولید می شود، همچنین بسیاری از تجهیزات و دستگاه های پیشرفته پزشکی در داخل کشورمان ساخته می شود که این نشان از خوداتکایی و توان بالای کشورمان در حوزه سلامت دارد. ایران آماده است در این زمینه با کشور سوریه همکاری های مشترک داشته و دیپلماسی بهداشت و سلامت را ارتقاء دهد.
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•﷽•
🌸شبِ میلاد تو...🌸
#ولادت_امام_عسکرۍ'ع'
#سید_مجید_بنۍفاطمه
#سلام
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ثامن_مدیا_قزوین
═•☆✦𑁍❧🌹❧𑁍✦☆•
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️وضعیت سیاسی در عصر امام عسکری (ع) و ولادت حضرت مهدی (عج) چگونه بوده است؟
🔹درباره وضعیت سیاسی عصر #امام_حسن_عسکری (ع) و ولادت حضرت مهدی (عج) بايد گفت: امام حسن عسكرى (ع) در ماه ربيع الاول سال ۲۳۲ هجرى متولد شد و دوران او معاصر با حكومت سه نفر از حاكمان بنى عباس يعنى معتز، مهتدى و معتمد بوده است. معتمد عباسى تعصب و كينه خاصى نسبت به اهل بيت عليهم السلام نشان ميداد، از جمله كارهاى او اين بود كه بعد از شهادت امام عسكرى (ع) دستور داد خانه حضرت را تفتيش كرده تا از وجود فرزند حضرت آگاه شود و اين به جهت سعايتى بود كه جعفر به دستگاه حاكم كرده بود.
🔹داوود بن اسود مى گويد: امام عسكرى (ع) عصايى به من داد و فرمود: اين را به عمروى برسان. در بين راه عصا شكست، ناگهان مشاهده كردم كه در ميان آن نامه اى است؛ خدمت امام كه رسيدم جريان را بازگو كردم. حضرت فرمود: « ... وَ إِذَا سَمِعْتَ لَنَا شَاتِماً فَامْضِ لِسَبِيلِكَ الَّتِي أُمِرْتَ بِهَا وَ إِيَّاكَ أَنْ تُجَاوِبَ مَنْ يَشْتِمُنَا أَوْ تُعَرِّفَهُ مَنْ أَنْتَ فَإِنَّا بِبَلَدِ سَوْءٍ وَ مِصْرَ سَوْءٍ وَ امْضِ فِی طَرِيقِكَ فَإِنَّ أَخْبَارَكَ وَ أَحْوَالَكَ تُرَدُّ إِلَيْنَا فَاعْلَمْ ذَلِكَ؛ [۱] هر گاه مشاهده كردى كه كسى ما را دشنام مى دهد تو به دنبال مأموريتى كه فرستاده شدى برو و مبادا در صدد پاسخ او برآيى يا خودت را به او معرفى كنى؛ زيرا ما در بد شهرى قرار داريم، تو به راه خودت ادامه بده، اخبار و احوال تو به ما مى رسد، اين را به خوبى بدان».
🔹و حتى مشاهده مى كنيم كه امام (ع) به اصحاب خود دستور مى دهد تا هيچ كس به او سلام نكند و با دست به او اشاره ننمايد؛ زيرا در غير اين صورت جانش در امان نخواهد بود. [۲] حضرت #امام_عسکری (ع) براى ملاقات با شيعيان خود مكانى را معين مى كرد و مى فرمود: «صِيرُوا إِلَى مَوْضِعِ كَذَا وَ كَذَا وَ إِلَى دَارِ فُلَانِ بْنِ فُلَانٍ الْعِشَاءَ وَ الْعَتَمَةَ فِي لَيْلَةِ كَذَا فَإِنَّكُمْ تَجِدُونِي هُنَاكَ ...؛ [۳] در فلان مكان و فلان خانه شب هنگام مراجعه كنيد كه مرا در آنجا خواهيد يافت...».
🔹محمد بن عبدالعزيز بلخى مى گويد: «صبح هنگامى در خيابان گوسفندفروشان نشسته بودم كه ناگهان مشاهده كردم امام عسكرى (ع) از منزل خود خارج شده و به سوى خانه عمومى مى رود در دلم گفتم: اگر فرياد زنم كه اين مرد حجت خداست بر شما باد كه او را بشناسيد، مرا خواهند كشت، هنگامى كه حضرت به من نزديك شد با انگشت سبابه خود بر دهان خود اشاره فرمود كه ساكت باش. همان شب حضرت را ملاقات كردم فرمود: «إِنَّهُ هُوَ الْكِتْمَانُ أَوِ الْقَتْلُ فَاتَّقِ اللَّهَ عَلَى نَفْسِكَ؛ [۴] يا بايد كتمان كنى و يا اينكه به قتل خواهى رسيد، در مورد حفظ جانت از دستورات الهی پیروی کن». به همين جهت است كه مرحوم مقدس اردبيلى مى فرمايد: «هر گاه حديثى از «رجل» نقل شد، مقصود امام حسن عسكرى (ع) است».
🔹اين قضايا وضعيت بس دشوار سياسى #عصر_امام_عسكرى (ع) و زمان ولادت امام مهدی (عج) را مى رساند و به همين جهت است كه ولادت آن حضرت در اختفاى تام صورت پذيرفت. در اين بين امام عسكرى (ع) دو وظيفه را دنبال مى كرده است: يكى اينكه حضرت در صدد اثبات ولادت و وجود فرزندش بوده است و ديگر اينكه طورى بايد فرزندش را معرفى كند كه جانش در خطر نيفتد.
پی نوشتها؛
[۱] بحارالأنوار، ج ۵۰، ص ۲۸۳، باب ۳، ح ۶۰
[۲] همان، ص ۲۶۹، باب ۳، ح ۳۴
[۳] همان، ص ۳۰۴، باب ۳، ح ۸۰
[۴] همان، ص ۲۹۰، باب ۳، ح ۶۳
📕موعود شناسی و پاسخ به شبهات، رضوانی، علی اصغر، مسجد مقدس جمکران، چ هفتم، ص ۱۹۷
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
@tabyinchannel
#امام_حسن_عسکری_علیه_السلام
#سلام
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ثامن_مدیا_قزوین
═•☆✦𑁍❧🌹❧𑁍✦☆•
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹