eitaa logo
صارکا(صالحین؛رشد؛کادرسازی)
3.4هزار دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
2.9هزار ویدیو
407 فایل
قرارگاه ارکان شبکه تربیتی فارس ✓ توانمندسازی در عرصه های تربیتی،معرفتی، بصیرتی و مهارتی ✓متن های انگیزشی، علمی، معنوی ✓لایو های متنوع با بهترین اساتید ✓مباحث تشکیلاتی اینجا با هم تغییر میکنیم به سمت بهتر شدن مدیران @M_r_n_m @ma_zarb
مشاهده در ایتا
دانلود
«کاروشی» نتیجه اقتصاد منهای خدا در زبان ژاپنی به معنای مرگ ناشی از کار زیاد است. این پدیده، علاوه بر ژاپن، در کره جنوبی و چین نیز شایع است. «وزارت بهداشت، کار و رفاه ژاپن» تأیید کرده که کاروشی به دو شکل اتفاق می‌‌افتد: اولین حالت آن، مرگ ناشی از خستگی و بیماری‌‌های قلبی ناشی از کار زیاد است. دومین مورد، خودکشی‌‌هایی است که دلیل اصلی آن مشکلات روانی ناشی از کار و فعالیت بیش‌ازحد می‌‌باشد.این احساس ناامنی و تنهایی و حذف خدا و اینکه تو باید تمام نگرانی‌‌ات این باشد که خودت به‌تنهایی مشکلات اقتصادی‌ات را با تلاش حداکثری حل کنی، کشنده است. کتاب رزقی نو | مجلس اول: رازق کیست؟ | صفحه ۳۱ 📗http://Eitaa.com/SARKAFARS
دنیا، مرداب غفلت هاست هر که بیشتر، دچار شود زودتر، غرق می شود ... چقدر، دنیا را جدی گرفته ایم، ما مسافرهایی که ماندن یا رفتن مان هم دست خودمان نیست !
📗📗 کتاب «سلام بر ابراهیم جلد ۲» این کتاب ادامه زندگی‌نامه و خاطرات پهلوان بی‌مزار شهید ابراهیم هادی است که بخش اول آن در جلد اول کتاب منتشر شده است. این کتاب علاوه بر زندگی‌نامه‌ای مختصر، خاطراتی از دوستان و اعضای خانواده این شهید بزرگوار و مفقودالاثر دارد. این نوشتار حاصل بیش از پنجاه مصاحبه از خانواده، یاران و دوستان آن شهید است که همگی نگارنده را در گردآوری این مجموعه ارزشمند یاری رساندند. شهید ابراهیم هادی در اردیبهشت سال ۱۳۳۶ متولد شد و در ۲۵ سالگی در عملیات والفجر مقدمّاتی در منطقه فکه، در ۲۲ بهمن سال۱۳۶۱ به شهادت رسید و پیکر پاکش در کربلای فکه گمنام ماند. کتاب «سلام بر ابراهیم» تا سال ۱۳۹۵ به چاپ صدم رسید و در مجموع بیش از پانصد هزار نسخه از آن منتشر شده است. ویژگی‌های خاص این شهید و خاطراتی که بعضاً خواننده را به تحیر وامی‌دارد از مشخصه‌های منحصربه فرد این کتاب است. ♻️ ارائه شده در ۲۰ فایل صوتی 💐 با ما همراه شوید 👇 ═══✼❉❉❉✼═══ 📮https://rubika.ir/SARKAFARS 📮http://Eitaa.com/SARKAFARS ═══✼❉❉❉✼═══ 🔰صارکا( صالحین ؛ رشد ؛کادرسازی)
18745749815957.mp3
12.66M
🎧قسمت اول کتاب«سلام بر ابراهیم جلد ۲»
part02_salam bar ebrahim.mp3
9.7M
🎧قسمت دوم کتاب«سلام بر ابراهیم جلد۲»
مهم نیست چه مسئولیتی داریم و کجا هستیم هرجا که هستیم درست باید انجام وظیفه کنیم شهید جواد‌ الله کرم🕊🌹
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بشکند دستی که ویران کرد این گلخانه را در عزا بنشاند او شمع و گل‌و پروانه را بشکند دستی که هتک حرمت این خانه کرد شیعه را سوزاند و خون در قلب صاحبخانه کرد . 💔سالروز تخریب قبور ائمه بقیع تسلیت باد .
مجاز حقیقی.mp3
10.99M
سخنرانی حاج حسین یکتا در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی - بهمن ماه ۱۳۹۵
10 - طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن - عبادت و اطاعت انحصاری خدا.mp3
16.34M
📋 برگزاری دوره تخصصی طرح کلّی اندیشه اسلامی در قرآن 📝 همراه با صدور گواهی معتبر و امتیازات ویژه برای شرکت کنندگان 🎙 از سلسله جلسات تفسیر استاد آیت الله سید علی خامنه ای - رمضان ۱۳۵۳ با عنوان الوهیت و ربوبیت انحصاری حق تعالی 💐 با ما همراه شوید 👇 ═══✼❉❉❉✼═══ 📮https://rubika.ir/SARKAFARS 📮http://Eitaa.com/SARKAFARS ═══✼❉❉❉✼═══ 🔰صارکا( صالحین ؛ رشد ؛کادرسازی)
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📋 برگزاری دوره تخصصی طرح کلّی اندیشه اسلامی در قرآن 📝 همراه با صدور گواهی معتبر و امتیازات ویژه برای شرکت کنندگان 📺فیلم با ارائه حجت الاسلام 💐 با ما همراه شوید 👇 ═══✼❉❉❉✼═══ 📮https://rubika.ir/SARKAFARS 📮http://Eitaa.com/SARKAFARS ═══✼❉❉❉✼═══ 🔰صارکا( صالحین ؛ رشد ؛کادرسازی)
✅سعی کنین تو موارد مختلف با همسرتون هم حس بشین. 👈مثلا میخواین برین خونه خواهر شوهرتون، همسرتون میگه فلان کادو رو بخریم و براشون ببریم. زود برنگردین بگین: «وای چه خبره مگه! زیاده و.... »😕❌ 👈 بلکه بگین: «آره خیلی خوبه» 👈 و بعد که رفتین کادو رو بخرین یه چیز مناسب تر انتخاب کنین و بگین : «عزیزم این بیشتر به کارشون میاد»🙂 یا بگین: « این با سلیقه خواهرت بیشتر جور درمیاد😊» و ... ❤️ مخالفت صریح و درجا نکنین. 🌸 کم کم نظرتون رو اعمال کنین. اینجوری بیشتر جواب میده.