سند ۲۰۳۰ و جراحی ترنس
جزو مفاد سند ۲۰۳۰ حمایت از حقوق اقلیتهای جنسی است. در جای دیگری اقلیتهای جنسی را تعریف کردهاند و منجمله افراد ترنس که مردند و خود را زن معرفی میکنند یا بالعکس.
بنابراین جراحی تغییر جنسیت به عنوان پاسخ به مطالبه این افراد چیزی نیست جز اجرای سند ۲۰۳۰.
گویا فشارهای بین المللی برخی مسئولین را تسلیم کرده. یادمان باشد آنها تا تمام دینمان را از ما نگیرند دست از سر ما برنمیدارند و عقبنشینیهایی از این دست آنها را متوقف نمیکند.
وَلَن تَرْضَىٰ عَنكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَىٰ وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُم بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِن وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ
ﻳﻬﻮﺩ ﻭ ﻧﺼﺎﺭی ﻫﺮﮔﺰ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺭﺍضی ﻧﻤﻰﺷﻮﻧﺪ ﺗﺎ ﺁﻧﻜﻪ ﺍﺯ ﺁﻳﻴﻨﺸﺎﻥ ﭘﻴﺮﻭی کنی. ﺑﮕﻮ: ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻫﺪﺍﻳﺖ ﺧﺪﺍ ﻓﻘﻂ ﻫﺪﺍﻳﺖ [ﻭﺍﻗﻌﻲ] ﺍﺳﺖ. ﻭ ﺍﮔﺮ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺩﺍﻧﺸﻲ ﻛﻪ [ﭼﻮﻥ ﻗﺮﺁﻥ] ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﺯ ﻫﻮﺍ ﻭ ﻫﻮﺱﻫﺎی ﺁﻧﺎﻥ ﭘﻴﺮﻭی کنی، ﺍﺯ ﺳﻮی ﺧﺪﺍ ﻫﻴﭻ ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﻭ ﻳﺎﻭﺭی ﺑﺮﺍی ﺗﻮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ(بقره، ١٢٠).
https://eitaa.com/SAmarashi
هدایت شده از سعیدیسم ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جواب کوتاه و جالب #مهدی_جمشیدی به یک شبهه اصلاح طلبان و دگراندیشان در مورد رویکرد جمهوری اسلامی درباره حجاب.
آیا وضعیت نامطلوب حجاب به دلیل سختگیری جمهوری اسلامی بوده؟!
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
پست وارده در مورد ترنس:👇
حرف بنده که نتیجه برداشت هایم از بررسی این موضوع است، این است که یک گونه خاص از افراد هستند که شرایط ویژه ای دارند.
اینها علائمی دارند.
شاخص و علامت ویژه آنها در دوران کودکی، رفتارهای آنهاست که مشابه جنس متفاوتشان است. این رفتارها را نمی توان لزوما به سبک های تربیتی و دلایل روانشناختی و اکتسابی که برای بچه های دیگری قابل ملاحظه است، ردیابی کرد.
این وضعیت ایشان تا بزرگسالی تداوم می یابد و ویژگی هایی از جنس متفاوت را در بزرگسالی نیز نشان می دهند. آیا نباید این افراد را استثنائا جراحی تغییر جنسیت کرد؟
سیدعلی مرعشی: اصل روشن و بدیهی این است که اگر کسی یک مشکل مادرزادی یا غیرمادرزادی در یک حیطه از وجودش دارد درمان هم باید در همان حیطه باشد. مثلا اگر کودکی کلاب فوت یعنی کجی مچ پا دارد که مادرزادی است درمان او رواندرمانی نیست.
همچنین اگر کسی یک مشکل روانی مادرزادی دارد درمان او جسمانی نیست مانند اوتیسم یا بیش فعالی که در بچه ها به صورت مادرزادی دیده میشود.
یا حتی اگر اشکال در یک حیطه از جسم است حیطه دیگر آماج درمان نیست مثلا کودکی که کلاب فوت مادرزادی دارد و مچ پایش کج است چشمش را جراحی نمیکنند!
در ترنس برخلاف بیمارانی که اشکال تکاملی در تمایز دستگاه تناسلی دارند (و باید جراحی شوند) مشکلی در تکامل طبیعی دستگاه تناسلی نیست چه فرض کنیم ترنس مادرزادی باشد چه فرض کنیم اکتسابی است.
چون مشکل بیمار ترنس در دستگاه تناسلی نیست >>>>> پس محل مداخله درمانی هم دستگاه تناسلی نیست و نباید جراحی تغییر جنسیت انجام شود حتی اگر مادرزادی فرض شود.
اما نکته بعدی اینجاست که هیچ شواهد علمی وجود ندارد که اثبات کند ترنس مادرزادی است. اما مشاهدات عینی خلاف آن وجود دارد.
من کیس ترنس پسری دیدم که از نوزادی چون مادربزرگ او دوست داشته نوه اش دختر باشد از روز اول برایش سیسمونی دخترانه گرفته لباس دخترانه به او پوشانده و مرتبا با او در نقش دختر تعامل کرده و در اثر شکل دهی محیطی در سه سالگی خود را دختر میدانسته. روشن است که افراد زودتر از این سن اساسا هویت جنسی خود را درک نمیکنند اما اگر قبل از اینکه فرد هویت جنسی خود را درک کند به او شکلدهی محیطی کنند روی هویت او اثر میگذارد. بعد هم با شکلدهی مجدد میتوان او را برگرداند. فنون روانشناسی یادگیری در اینجا کمک میکند. البته داروهای روانپزشکی خیلی راحت تر و موفقتر اینکار را میکنند.
کیس دیگری هم دیدم که دختر بود و چند برادر بزرگتر داشت و خواهر نداشت و از روز اول با این برادرها همبازی بود. او هم خود را پسر میدانست چون با او پسرانه رفتار شده بود. اینها نمونه بود و مثالهای زیاد دیگری هم هست. اما به هر حال مشکل در ذهن است نه در جسم پس درمان هم باید در ذهن باشد نه در جسم.
نتیجه: جراحی تغییر جنسیت در ترنس مطلقا ممنوع!
https://eitaa.com/SAmarashi
پست وارده: 👇
برخی ادعا میکنند شواهدی مبنی بر تفاوت های آناتومیک در مغز افراد ترنس و عادی دیده شده، آیا این دلیل نمیشود که ترنس مادرزادی است؟
سیدعلی مرعشی: بر روش شناسی این پژوهش ها انتقاد جدی وارد است در واقع سوگیری دارند. پس درواقع چیزی اثبات نشده است. اگر هم تفاوتی باشد اثبات نمیشود که این تفاوت عامل ترنس است یا چیز دیگری عامل ترنس است. همچنین ثابت نمیشود که این تفاوت های مغزی مادرزادی هستند. درواقع مغز خاصیت پلاستیسیتی دارد یعنی با یادگیری تغییر شکل میدهد. پس عوامل اکتسابی هم باعث تغییر شکل مغز میشوند و با یادگیری های جدید هم میتوان آن تغییرات را دوباره تغییر داد. مغز شکل ثابت ندارد.
https://eitaa.com/SAmarashi
پست وارده: 👇
اگر مشکل روانی بیمار ترنس با دارو درمان نشد، با روان درمانی درمان نشد، مشکلش توهمی و وسواس نبود، از این وضعیت در رنج و اضطرار شدید روحی بود، و شرایط خاص را دارا بود و فتوای خود را هم داشت، چرا باید از عمل جراحی منع شود؟
امیدوارم بحث فتوا مجددا باز نشود. فتوای آقا بسیار روشن است.
سیدعلی مرعشی: اولا فتوای روشن رهبر انقلاب و همه مراجع این است که جراحی تغییر جنسیت حرام است. این جمله صریح ایشان است استثنائاتی هم که گفته اند ناظر بر اشکالات تکاملی دستگاه تناسلی در دوران جنینی است که به آنها در پزشکی ابهام تناسلی و در فقه خنثی میگویند نه ترنس.
اما اگر ذهن ترنس درمان نشد، اگر اسکیزوفرنی با دارو درمان نشد، اگر وسواسی ها با دارو درمان نشدند با رواندرمانی هم نشدند، آیا جراحی میشوند؟ اختلال دوقطبی ها و اختلال شخصیت ها چطور؟
کسانی که اختلال بدشکل انگاری بدن دارند چرا جراحان زیر بار جراحی شان نمیروند؟ چون مشکل با جراحی حل نمیشود و باز هم روی شکل بدنش ناراضی باقی خواهد ماند. علاوه بر انکه عوارض هم به بیمار تحمیل میشود.
اگر اینطور باشد هر بیماری را که مشکل روانی حل نشده دارد باید جراحی کنیم.
هر اسکیزوفرنی که هذیان دارد که من مثلا مار هستم و اگر دست و پایم را قطع نکنید خودکشی میکنم برای آنکه خودکشی نکند برویم دست و پایش را قطع کنیم؟
این چه منطق بی اساسی است؟
https://eitaa.com/SAmarashi
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تو این رستوران اگه تنها باشین یه خرس عروسکی میارن سر میز غذاتون، مثلا تنها نباشید!
⭕️ بیش از ۱۰ میلیون #انسان_تنها توی انگلیس هست، به طوریکه اولین #وزارت_تنهایی در جهان، برای این کشور و دومین وزارت تنهایی و پیشگیری از خودکشی متعلق به کشور ژاپنه!
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
هرمافرودیسم و آمبیگس جنیتالیا و ابهام تناسلی و خنثی و اختلال تمایز جنسی و disorder of sexual differentiation یا DSD همگی یک چیز هستند (اشکالی با منشاء جنینی در شکل گیری دستگاه تناسلی که سبب میشود شکل دستگاه تناسلی مبهم یا نامتناسب با کاریوتایپ یا همان ترکیب کروموزومی باشد) و باید جراحی شوند تا جنسیت حقیقی (متناسب با کاریوتایپ) آشکار شود. اما اینها هیچ ارتباطی به ترنس یا ملال جنسی یا اختلال هویت جنسی یا TS یا ترنسجندر یا تراجنسیتی یا نوع خاصی از آن به نام مخنث که یک مشکل ذهنی و روانی است (و هیچ ابهامی در دستگاه تناسلی یا کاریوتایپ نیست) ندارند و این دو از اساس دو مقوله کاملا جدا هستند؛ که از صحیح بودن جراحی در بیماری اول مغالطه میشود که بیماری دوم هم باید جراحی شود (و این مغالطه هم بیشتر اوقات میگیرد زیرا فقط پزشکان به این تفاوت مسلط هستند اما اغلب حوزویان، اغلب حقوقدانان، بسیاری از روانشناسان و تقریبا همه مردم عادی این تفاوت را متوجه نمیشوند) و چون در سیستم بیمه هر بیماری یک کدی دارد و جراحان برای استفاده از بیمه باید آن کد را وارد کنند، برای آنکه بتوانند ترنس ها را با هزینه بیمه عمل کنند کد هرمافرودیسم (آمبیگس جنیتالیا) را بجای آن وارد میکنند.
https://eitaa.com/SAmarashi
پست وارده درباره استفتای تغییر جنسیت:👇
*سوال:* برخى از افراد در ظاهر مذكّر هستند، ولى از جهات روحى و روانى ويژگيهاى جنس مونّث را دارند و تمايلات جنسى زنانه در آنان بهطور كامل وجود دارد و اگر مبادرت به تغيير جنسيت نكنند به فساد مىافتند. آيا معالجهی آنان از طريق انجام عمل جراحى جايز است؟
*پاسخ:* عمل جرّاحى مذكور براى كشف و آشكار كردن واقعيت جنسى آنان اشكال ندارد، به شرطى كه اين كار مستلزم فعل حرام و ترتّب مفسدهاى نباشد.
سیدعلی مرعشی: از دیدگاه علمی و پزشکی آشکار کردن واقعیت جنسی در مورد ترنس اتفاق نمیافتد بلکه در مورد آمبیگس جنیتالیا است یعنی خنثی و نه مخنث
*سؤال:* آیا عمل جراحی تغییر جنسیت، جایز است؟
*جواب:* تغییر جنسیت جایز نیست، مگر آنکه از راه های علمی و عرفی اطمینان آور، ثابت شود که اعضا و اندام ظاهری، خلاف جنسیت واقعی است، در این صورت اقدام به تبدیل و تطبیق اعضای ظاهری با جنسیت واقعی فی نفسه جایز است، همچنین در صورتی که جنسیت واقعی ــ حتی با آزمایش های علمی ــ ثابت نشود و متقاضی تغییر، در وضعیت اضطرار شدید روحی باشد، جواز عمل مزبور فی نفسه بعید نیست.
سیدعلی مرعشی: این فتوا هم ایضا در مورد آمبیگس جنیتالیا است نه ترنس. وقتی گفته میشود کشف جنسیت واقعی منظور آن است که شکل اندامهای تناسلی مبهم است یا با سایر ملاکهای جنسیت (کاریوتایپ کروموزومی) سازگار نباشد که اینها معلوم میکند اشکالی در تکامل دستگاه تناسلی در دوران جنینی رخ داده. ولی اگر کروموزوم ها و شکل دستگاه تناسلی هماهنگ باشند صرف احساس ذهنی تعیین کننده جنسیت نیست.
https://eitaa.com/SAmarashi
هدایت شده از ** مطالعات اسلامی زنان **
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ دوربین مخفی تکاندهنده از بد پوششترین نقطه تهران
📌اگه حجاب رو آزاد کنند چه شکلی میای خیابون؟!
+تاپ و شلوارک و تیشرت و لِگ و نیمتنه و...
📌تو ساحل و کنار دریا چی میپوشین؟!
+مایو و بیکینی و...
📌الان چی مانع شما از این پوشش میشه؟
+قانون🙄
!https://eitaa.com/women92
✍قابل توجه کسانی که دچار اختلال محاسباتی شدهاند و معتقدند اگه مسائل اقتصادی حل بشه همه مشکلات اعتقادی و فرهنگی هم حل میشه؛ دقت کنید که این سوژههای مصاحبه، عموما مشکل اقتصادی ندارن!
https://eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک سئوال اساسی:
چه کسانی در ایران شانس دریافت تسهیلات بزرگ و راه اندازی مشاغل کلان را دارند؟ و چه کسانی راه را برای اعطای تسهیلات بسیار بزرگ به اشخاص بخصوصی هموار میکنند؟
@vorojaksiyasi
بسمه تعالی
بانوی گرامی
سلام
فاطمه مهدوی هستم، مدرس دانشگاه و پژوهشگر سلامت جنسی. در صدد هستم پژوهشی پیرامون چیستی و چگونگی زیست عفیفانه انجام دهم که به کمک شما نیازمندم.
اگر از ازدواج شما بیش از 3 سال میگذرد، خواهشمندم پرسشنامه زیر را تکمیل فرمائید. زمان لازم برای تکمیل آن، 5 دقیقه است. در صورت متناسب بودن نتیجه پرسشنامه با اهداف پژوهش، مجددا با شما تماس گرفته و برای بخش دوم مطالعه در خدمت شما خواهم بود.
تجارب شما و نتایج این پژوهش به تدوین برنامه ای برای آموزش مقاومت در برابر وسوسه های جنسی زوج های جوان می انجامد تا زندگی زوجی سالم و متعهدانه ای بسازند.
نکته بسیار ضروری و مهم اینست که اطلاعات شما کاملا محرمانه نزد من به امانت خواهد بود وبه ثبت اطلاعات شناسنامه ای شما نیازی نیست.
پیشاپیش از توجه شما و وقتی که برای کمک به انجام این پژوهش مهم مبذول میفرمایید، سپاسگزارم.
لینک انجام پرسشنامه:
https://survey.porsline.ir/s/gDCQBFa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مصاحبهای عجیب با یک دختر خانم در مسیر پیادهروی جمکران
برای افزایش مشارکت چه کار میکنید؟
══════🇮🇷══════
@JANGEFARHANG
✨اقتصاد در عداد فیزیک نیست...
انگس استوارت دیتون برنده جایزه نوبل اقتصاد و استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون در کتاب "اقتصاد در آمریکا":
🔸بر خواننده این کتاب حرجی نیست اگر فکر کند که ما [اقتصاددانان نئوکلاسیک] انسانهای رذلی هستیم که صرفا منافع مادی خودمان برایمان اهمیت دارد. اینکه ما لابیگر و توجیهگر سرمایهدارانی هستیم که سخاوتمندانه بابت کارهایمان به ما پاداش میدهند.
🔹️به نظر میرسد علم اقتصاد فاقد محتوای علمی است و کارش صرفا دنبالهروی از جریانهای سیاسی است.
🔹️ من متوجه شدهام که دولت آمریکا برای مردم عادی این کشور کار نمیکند، بلکه در خدمت یغماگران ثروتمند است که مردم عادی را فقیرتر کنند.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کدام کشورها با رأی ندادن، امنیتشان از بین رفت؟
🆔@Isaar_Mag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 *چقدر خوب تحلیل کرد*
دکتر #فرشته_سادات_رحیمی _دکترای مطالعات آمریکا
هزاران آفرین به این تحلیل علمی-منطقی👏
#نشر_حداکثری
با سند و مدرک👌
برگرفته از کتاب US Foreign Policy in Perspective ص۱۸۳
@rahimi_f_s
#راه_بیداری
#انتخابات #شورای_نگهبان #مجلس #رای_میدهم #مشارکت_حداکثری #انتخاب_مردم #همه_می_آییم #مسئولیت_اجتماعی #مطالبه_گری #بی_تفاوت_نباشیم
*┄┅┅┅🔆راهبیداری🔆┅┅┅┄*
■ @rahe_bidari
■ www.rahebidari.ir
■ Instagram: @rahe_bidari2
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 این خانم چرا وسط گزارش گریهاش افتاد؟
#انتخابات
#انتخاب_مردم
#مشارکت_حداکثری
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
هدایت شده از سعیدیسم ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نظر امیرحسین ثابتی نفر دوم انتخابات مجلس تهران درباره قانون حجاب:
🔸حجاب یا خوب است یا بد، حد وسط ندارد، اگر #حجاب بد است پس آزاد کنید.
🔹اگر جمهوری اسلامی به این درک رسیده که حجاب یک چیزی است که مردم خودشان انتخاب می کنند پس بقیه چیزها را هم آزاد کند. مثل هلند که گل و مواد مخدر را آزاد کرده. حد وسط نداریم.
🔸 نظر من این است که این چیزها را فقط با کار فرهنگی نمی شود حل کرد. حاکمیت موظف است از خط قرمزهایش کوتاه نیاید.
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism