هویت زدایی جنسی، چرا؟
دکتر سید علی مرعشی
پزشک، روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز
-----------------------
موضوع هویت زدایی را یک کلان پروژه جهانی میبینم که بخشی از آن هویت زدایی جنسیتی است.
منابع اصلی هویت چند چیز است.
پدر برای انسان یک منبع هویت است. خانم دکتر دایان هیلز در کتاب an invitation to health مینویسد ۳۰ درصد مردم آمریکا پدر خود را نمیشناسند. اریک اریکسون نظریه پرداز روانشناسی آمریکایی که خودش با همین مشکل مواجه بود آن را تحت عنوان نظریه بحران هویت صورتبندی کرده است.
دوم منبع هویت مذهب است. پروژه مذهب زدایی جهانی نیز یکی از اجزای کلان پروژه ی هویت زدایی است. داروینیسم یکی از برنامه های اجرایی این پروژه بوده است.
انحلال نهاد خانواده، مبارزه با هویت جنسی، هویت ملی، تاریخی و ... همگی در جهت تحقق گلوبالیسم هستند.
حال این چه فایده ای دارد؟
اگر کسی بخواهد بر جهان حکمرانی کند باید بتواند به انسانها طبق میل خود شکل دهد. اگر انسانها بی هویت یا آنومیک شدند، آنگاه مانند خمیر بازی میتوان به آنها هر شکل دلخواهی را داد. همچنین در صورت لزوم میتوان آنها را به صورت بیشکل (بی هویت) رها کرد تا سر از پوچی در بیاورند. فایده این یکی چیست؟
فایده اش آن است که افراد انومیک به سمت تمایلات خودکشی میروند. تمایل به خودکشی فایده اش چیست؟
فایده اش آن است که شاید تنها پادزهر پدیده شهادت طلبی در میدان باشد. اگر کسانی با شهادت طلبان طرف شوند، که قصد ادامه حیات داشته باشند، شانس پیروزی ندارند.
اگر دقت کرده باشید در غائله زن زندگی آزادی بسیاری از محرکین و فعالان غائله تویت هایی با محتوای تصریحی یا تلویحی خودکشی منتشر میکردند.
https://eitaa.com/SAmarashi
1608965501-enqelab-jensi-1-30.pdf
496.3K
انقلاب جنسی و نهضت خودمهارگری در غرب
the sexual revolution and the abstinence movement in the west
گروهها : روان شناسی
پدیدآورنده: محمد زارعی
ناشر : پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
دسته کتاب : روان شناسی
شابک : 9786002982889
تعداد صفحات : ۲۷۲
مرحله تولید : چاپ شده
فایل : دانلود فایل
چکیده
آزادی جنسی دهههای 1960 تا 1980 در غرب که از آن به انقلاب جنسی یاد میشود، یک جنبش اجتماعی بود که هنجارهای جنسی گذشته را به چالش کشید. روابط جنسی خارج از چارچوب ازدواج، همجنسگرایی و پورنوگرافی گسترش یافت و بسیاری از رفتارهای جنسی که تا دیروز مذموم شمرده میشد، مقبولیت عمومی و قانونی پیدا نمود. با گسترش روز افزون عوارض روابط آزاد، برنامه جدیدی با عنوان خودمهارگری جنسی تا زمان ازدواج (AUM) مطرح گردید که خویشتنداری جنسی را تنها روش پیشگیری 100 درصد بیخطر و مطمئن معرفی مینمود. این برنامه در ایالات متحده، با استقبال گستردهای روبرو شد. بیش از 90 درصد از والدین خواهان آموزش نوجوانان جهت امتناع از روابط جنسی حداقل تا پایان دبیرستان شدند. 90 درصد از نوجوانان هم تمایل خود را جهت شرکت در دورههای آموزشی برای خودمهارگری جنسی حداقل تا پایان دبیرستان نشان دادند. این مساله زمینه شکلگیری نهضت خودمهارگری جنسی را فراهم آورد.
https://eitaa.com/SAmarashi
جمع کردن بیحجابی به نظر بنده اصلا کاری ندارد.
کافی است با بیحجابی تنها در ادارات و سازمانها و مدارس و مراکز رسمی برخورد شود. خیابان ها خودشان درست میشوند. درست همانطور که با کشیدن سیگار در مراکز رسمی برخورد شد و زان پس سیگار کشیدن در خیابانها هم نادر شد. به موجب الناس علی دین ملوکهم، سبک زندگی مردم تاحد زیادی تابع سبک سلوک در مراکز دولتی است.
https://eitaa.com/SAmarashi
هدایت شده از عصر زنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نقد_فیلم | #اختصاصی
♦️ میتوان بازنمایی شخصیت ونزدی در این سریال را ذیل آرمانشهر فمینیسم رادیکال دانست که زنان را برای جنس اول بودن به مردواره شدن هدایت میکنند.
📽 نقد سریال «Wednesday» / بخش اول
🔸 کارگردان: تیم برتون
🔸 سال ساخت: ۲۰۲۲
🔸 نقدنویس: صغری عاشوری
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ با بچههاتون این کارو نکنید
❌️اگه بچه ای از پدر مادرش درخواست تغییر جنسیت داشت بابد چه کرد؟
برشی از مستند عالی "زن چیست
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
https://eitaa.com/joinchat/1631191141C7748daa5f6
هدایت شده از کانال بی بی سی نشنال
🔘 حمایت کنیم تا اینجوری مردم تشویق به حجاب بشه
📌 کانال رسمی #بیبیسینشنال 👇
@bbcnational
هدایت شده از تخریب چی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غربزدهترین ایرانیِ تاریخ که بود؟
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از تخریب چی
🚨 دشمن در جنگ زن زندگی داره چیزهایی رو از زن ایرانی میگیره که داشتن آن برای زنان غربی آرزوست.
امروز آرزوی زن غربی داشتن امنیت اخلاقی در جامعهایست که سیستم، حضور او در اجتماع را اجباری کرده است.
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از شکوه زن و زنانگی
🔴نیروی انسانی زیاد یکی از مولفه های قدرت وثروت است
🔹آیا ما تا به حال به این فکر کرده ایم بین فقر وثروت باید یکی را انتخاب کنیم و در این بین بهتر است فقیر بمانیم چون هر که بامش بیش برفش بیش است ؟
نه هرگز همه ما با تمام برف های بیشتر بام بزرگهم شده از داشتن ثروت بیشتر شادمان وخرسند میشویم. درباره فرزند آوری زیاد نیز همین قاعده جاری است.فرزند بیشتر زحمت بیشتری دارد اما قدرت وثروت بیشتری نیز برای خانواده به همراه دارد.
🔹اما چرا خانواده ها اینگونه تصور نمیکنند؟و فرزند را زحمت ومصرف کننده بیشتر میدانند ؟
چون والدین به دنبال اجرای مدل اقتصادی غربی هستند یعنی پدر ومادر یه جای داشتن اقتصاد مولد ومستقل به دنبال کارگری یا کارمندی در یک اداره ویا برای یک سرمایه دار بزرگ هستند ،لذا آنها فرزند را یک نیروی نان خور میبیند که باید به او انواع سرویس ها را تا سن ۲۵ سالگی ارایه کند نه اینکه این فرزند هم میتواند بخشی از توسعه اقتصاد مولد خانواده باشد.
🔹پس تغییر سبکزندگی والدین و توسعه مشاغل مولد میتواند نیاز به فرزند بیشتر را در خانواده ها بیشتر کند.
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
چرا باید یک خانم خودش را در فشار پوشش بگذارد که آقایان تحریک نشوند؟ تحریک مردان به ما خانمها ربطی ندارد. آنها نگاه نکنند.
----------------------------
چرا باید من در یک کوپه قطار سیگار نکشم؟ همسفران نفس نکشند! اینکه آنها آزار میبینند به خودشان ربط دارد.
----------------------------
چرا من باید جلوی افراد بی پول از خوردن غذاهای خوشمزه خودداری کنم؟ فقط برای آنکه آنها اسید معده شان ترشح نشود. خب مریض اند دیگر! آدم سالم و با شخصیت که با دیدن غذای خوشمزه دلش نمیخواهد!
----------------------------
من دوست دارم بوق ماشینم را پشت سر هم توی ترافیک بزنم. چرا باید بخاطر اینکه بعضی آدمهای کم جنبه گوششان اذیت میشود نکنم؟ بوق ماشین خودم است. آنها گوش نکنند.
----------------------------
القصه
یادم هست قدیمیها وقتی خوراکی یا میوه خوبی برای منزل میخریدند آن را به نحوی توی پوششی مخفی میکردند که رهگذران نبینند. میگفتند شاید کسی نداشته باشد تهیه کند و دلش بخواهد و ما گناه بار شویم.
انسانیت همان رعایت حال دیگران است نه خودخواهی و خودمحوری و اهمیت ندادن به دیگران.
بعید میدانم آنها که دین شان را انسانیت میدانند چیزی از انسانیت سرشان شود.
https://eitaa.com/SAmarashi
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا ازتون انتقام میگیره ...
@BisimchiMedia
پست وارده: 👇شجاع یا بی سر و پا؟
⚽️نشسته بودیم تو پارک
کنارم یک صندلی بود که یه زن و شوهر نشسته بودن
یهو یک دختر جوان با پوشش بسیار بد رد شد
این خانومه کنارمون بود بلند گفت :(آفرین به شجاعتت)
بعد یهو دید شوهرش هم زل زده به دختره برگشت گفت:( هوی ، تو چرا به این بی سر و پا نگاه میکنی؟ 😏
بالاخره شجاع یا بی سر و پا؟
خودتون هم میدونید این شجاعت نیست و فقط زندگی خودتون نابود میشه
زن زندگی آزادی دروغی بیش نیست که دوستان اصلاح طلب ادویه آن هستن
💬 Mr.Reminder. . . ☫
https://eitaa.com/SAmarashi
♦️ تابلوی ناباورانه ی ورودی شهری در آمریکا:
🔹️(به کریاس جوئل خوش آمدید...
اجتماعی سنتی دارای عفتها و ارزشها،
بر اساس سنن و رسوم مذهبی خود،
از شما خواهشمندیم تا به هنگام بازدید از اجتماع ما به گونهای عفیف لباس پوشیده و رفتار کنید. این امر شامل موارد زیر میشود:
پوشیدن دامن یا شلوار بلند، پوشیده بودن سینهها، پوشیدن لباسهای آستیندار حداقل تا آرنج، استفاده از الفاظ مناسب، رعایت تفکیک جنسیتی در تمام اماکن عمومی.
از احترام شما به ارزشهای ما سپاسگزاریم،
از بازدید خود لذت ببرید!)
🔹️پ. ن: همه ی کشورها قانون دارند و مردم هم خودشون رو مکلف به پیروی از قانون میدونند! حتی آمریکا!
@navad_siasi
چرا افراد از یک موضوع واحد برداشتهای گوناگون میکنند؟
بریده ای از کتاب انسانشناسی در بستر هستیشناسی، نوشته دکترسیدعلی مرعشی:
معمولاً اگر متنی را به افراد متعددی برای مطالعه بدهیم، خواهیم دید که برداشتهای گوناگونی خواهند داشت؟ اما چرا؟ دلیل ساده این پدیده آن است که همه افراد به همه نکات موجود در متن توجه یکسانی نمیکنند. در واقع برخی افراد به برخی نکات توجه بیشتری داشته و این سبب بیتوجهی یا کمتوجهی به برخی نکات دیگر میگردد. انسانها نوعاً در برخورد با پدیدهها و موضوعات گوناگون چنین میکنند. دلایل روانشناختی زیادی (از جمله پیشداوری، ناهماهنگی شناختی، فیلتر ذهنی و ...) برای این امر وجود دارد، اما در مجموع خطای تشخیص و اختلافنظر، بهدلیل توجه گزینشی به واقعیات است، نه آنکه همه نظرات درست باشند.
پس از آنکه موسی علیهالسلام به میقات رفت، سامری مردم را به گوسالهپرستی کشاند و مردم با آن همه معجزه که از پیامبرشان دیده بودند از سامری تبعیت کردند. موسی ع پس از بازگشت به سامری فرمود: قَالَ فَمَا خَطْبُكَ يا سَامِرِي ـ ماجرای تو چه بود؟ (طه/95). پاسخ سامری چنین بود: قَالَ بَصُرْتُ بِمَا لَمْ يبْصُرُوا بِهِ فَقَبَضْتُ قَبْضَةً مِنْ أَثَرِ الرَّسُولِ فَنَبَذْتُهَا وَكَذَلِكَ سَوَّلَتْ لِي نَفْسِي ـ گفت من چیزی را دیدم که مردم ندیدند و من از اثر فرستاده خدا قبضهای (مشتی، نه تمام آن را) گرفتم و سپس آن را افکندم و نفس من بر من چنین وانمود کرد (طه/96). یعنی سامری به جنبههایی از وحی توجه گزینشی کرده بود که دیگران نکرده بودند. او برخلاف دیگران فهمیده بود از کجا میتواند مفاهیم وحی را تحریف کند و برای این کافی بود تنها بخشی از مفاهیم وحی را اخذ کند نه تمام آن را. نکته مهم دیگر اینکه هوای نفس سامری سبب شد که چنین کاری را درست بداند. یعنی آنچه سبب شد سامری دچار فیلتر ذهنی شود و بجای تمام آموزههای وحیانی بخشی از آن را در نظر بگیرد، نفس او بود. چرا که اگر انسان بخواهد حق را بپذیرد باید سبک زندگی و کنشهای خود را براساس آن تغییر دهد و این آسان نیست. اما اگر باوجود پذیرش حق، سبک زندگی خود را مطابق آن تغییر ندهد، بهقول فستینگر (1957) دچار ناهماهنگی شناختی خواهد شد. لذا ناخودآگاه زیر میز حق زده و آن را رد میکند: ثُمَّ كَانَ عَاقِبَةَ الَّذِينَ أَسَاءُوا السُّوأَى أَنْ كَذَّبُوا بِآياتِ اللَّهِ وَكَانُوا بِهَا يسْتَهْزِئُونَ ـ سپس سرانجام کسانی که اعمال بد مرتکب شدند بهجايی رسيد که آيات خدا را تکذيب کردند و آن را به مسخره گرفتند (روم/10). بنابراین ازآنجاکه پذیرش تمام نکات یک حقیقت، ممکن است فردی را که نمیخواهد سبک زندگی خود را مطابق آن حقیقت تغییر دهد، دچار ناامنی روانی کند، به همین سبب او ناهشیارانه و حتی گاه هشیارانه برخی از نکات را نادیده میگیرد. این همان مشکلی بود که سامری پیدا کرد (من بخشی از اثر رسول را گرفتم و نفسم مرا به اینکار واداشت). پس انکار حقیقت ریشه در تمایل به گناه دارد: بَلْ يرِيدُ الْإِنْسَانُ لِيفْجُرَ أَمَامَهُ ـ (انسان شک در معاد ندارد) بلکه او مىخواهد (آزاد باشد و بدونترس از دادگاه قيامت) در تمامعمر گناه کند (قيامه/5). عکس این حالت را در افراد متقی میبینیم که کاملاً آمادهاند خود را با دستورات خداوند وفق دهند. آنان دچار تسویلنفس نمیشوند تا جزئیاتی از حقیقت را ناهشیارانه نادیده بگیرند: يا أَيهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَتَّقُوا اللَّهَ يجْعَلْ لَكُمْ فُرْقَانًا ... ـ ای کسانی که ايمان آوردهايد اگر از (مخالفت فرمان) خدا بپرهيزيد، (خداوند) براي شما وسيلهای جهت جدا ساختن حق از باطل قرار میدهد (روشنبينی خاصی که در پرتو آن، حق را از باطل خواهيد شناخت) (انفال/29). البته باید توجه داشت که این قاعده حالت طیفی دارد. یعنی به هر میزان که تقوی بیشتر شود خطای فرد در تشخیص کمتر میگردد تا آنکه شدت تقوی در طول این طیف به حد عصمت برسد که در آنجا امکان خطای تشخیص صفر است و معصوم از گناه، معصوم از خطا نیز میشود. نقطه مقابل اما، منافقان هستند: وَلَكِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَا يفْقَهُونَ ـ ولی منافقان (حقایق را) نميفهمند (منافقون/7). اینکه در شکلگیری دوقطبیها در جامعه دیده میشود که اهلدیانت بهیکسو و شُلدینان و بیدینان بهسویدیگر میگروند، با تقریر فوق قابلفهم است. گاه ادعا میشود که افراد تحصیلکردهتر و باهوشتر، بیخداتر هستند. گرچه خلاف آن بسیار دیده میشود، اما در مواردی که فرد باهوش یا درسخواندهای بیخداست، این موضوع گاه مربوط به ماهیت خداناباورانه محتوای دروس رسمی در جهان است و گاه مربوط به «دام هوش». دام هوش عبارتست از قدرت دلیلتراشی افراد باهوش، برای توجیه خطاها، سوءبرداشتها و انحرافاتشان. سامری نیز بیشک آدم باهوشی بوده. مدافعان پلورالیسم دینی هم!
https://eitaa.com/SAmarashi
هدایت شده از ایران سرافراز من 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘چند جواب محکم، به شبهه معروف!
🔻 حجابمو رعایت کنم، اختلاس و گرونی حل میشه؟!
#کانال_توییتر_ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman
هدایت شده از پژوهش خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 از خانم ها می پرسه چرا حجاب دارید؟
جواب هاشون جالبه.
نظر شما چیه؟
💢 پژوهش خبر با مجوز رسمی از وزارت ارشاد اسلامی
✅آدرس کانال ایتا:
https://eitaa.com/pajoheshkhabar
✅ آدرس سایت:
https://pajoheshkhabar.ir
👆👆نتیجه آزادی زنان در غرب از نگاه «سالی کلاین»، محقق فمینیست، در کتاب:
«فمینیسم در آمریکا تا سال ۲۰۰۳»
https://eitaa.com/sajedi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبایی ظاهری یا باطنی؟
https://eitaa.com/SAmarashi
هدایت شده از پاسدار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣لیام نیسون سلبریتی مشهور هالیوودی : شاید اسلام پاسخ واقعی باشد!
⏏️خاطرهی جالب لیام نیسون در مورد شنیدن صدای اذان در ترکیه
#جهاد_تبیین
✅ کانال پاسداری از انقلاب 👇
@passdar
هدایت شده از تخریب چی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این قوانین مربوط به کدام دانشگاه است؟
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
من ۱۴ روز بیحجاب بودم/ ماجرای دختری که دوباره حجاب را انتخاب کرد
🔹بعضیها با نگاهشان تحسین و تشویقم میکردند. انگار که من با بیحجابی از آنها طرفداری و حمایت کردم. درمقابل بعضی با نگاه و زبان سرزنشم میکردند و با حالت بدی میگفتند: این چه وضعی است؟ خجالت نمیکشی؟
🔹از یک جایی به بعد اتفاقاتی افتاد که باعث شد احساس ناخوشایندی در من ایجاد شود و آن سرخوشی اولیه بهکلی از بین برود.
🔹یکی از روزهایی که موهایم را باز گذاشته بودم یک خانم چادری من و دوستم را به غرفهشان در ایستگاه مترو دعوت کرد. برایمان چای ریخت و گفت: «به نظرتان بهتر نیست یک مقدار از نظر ظاهری بهتر در جامعه حضور پیدا کنید که خودتان امنیت بیشتری داشته باشید». به نظرم این خیلی قشنگ بود. از ما سؤال کرد؛ امر نکرد. نگفت باید آن کار را میکردی یا چرا این کار را کردی؟
🔹این ماجرای دختر ۲۲ سالهای است که خبرنگار فارس در زمان خواندن کامنت یکی از اخبار او را شناخت. بیتا که در زمان اغتشاشات تحت تاثیر خواهر کوچکترش حجاب را کمکم کنار گذاشت از خاطرات تلخ آن دو هفته میگوید.
اینجا قدم به قدم با بیتا همراه شوید
@Farsna
┄┅─✵🍃🇮🇷 🍃✵─┅┄
🚨لباس تحریک آمیز یکی از عوامل جنایت های جنسی
📝 بر اساس مقاله منتشر شده در سایت دفتر برنامه های عدالت وابسته به وزارت دادگستری آمریکا اکثریت روانپزشکان آمریکایی در سال 1991 معتقد بودند نوع پوشش زن می تواند باعث جنایت جنسی علیه زنان شود.
🔻نویسنده مقاله می افزاید: میزان تجاوز جنسی در ایالات متحده از سال 1963 تا 1989 چهار برابر شده است. جنایات جنسی علیه دختران جوان به یک نگرانی بزرگ تبدیل شده است. تحریک بصری اغلب در فعالیت جنسی عادی دخیل است، بنابراین یک سوال طبیعی این است که آیا تحریک از طریق لباس یکی از عوامل متعدد تجاوز و آزار است.
📊 581 روانپزشک از 50 ایالت ایالات متحده پرسشنامه ای را تکمیل کردند مبنی بر این که آیا لباس های تحریک آمیز در سطح بالایی از جنایات جنسی علیه دختران جوان نقش دارد یا خیر. اکثریت قابل توجهی از پاسخ دهندگان از هر دو جنس معتقد بودند که آنچه یک زن جوان می پوشد ممکن است بر خطر جنایت بر او تأثیر بگذارد.
منبع :
https://www.ojp.gov/ncjrs/virtual-library/abstracts/apparel-one-factor-sex-crimes-against-young-females-professional
@ProfRasoulian
#حجاب
#غرب_وحشی
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 #گروه_گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
#کانال_گام_دوم_انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308