فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بخشی از برنامه "جهان آرا" با حضور رئیس شورای شهر تهران
محسن هاشمی: من می ترسم در برنامه زنده از برجام دفاع کنم، برنامه ضبطی بهتر است
ثابتی: شما که آقازادهاید میترسید؟
هاشمی: الان اتفاقا آقازادهها می ترسند چون دچار مشکلات هستند
ثابتی: چرا؟ چون آقای رئیسی آمده؟
کانال شم سیاسی 👈👈👇👇👇
💻 @shamme_siasi
جمهوری؟!!! (۱)
خوب یادم هست آن روز را که با رفیق شفیق و یار گرمابه و گلستان ام مشغول گپ و گفتی بودیم با موضوع الدنیا و مافیها و از هر دری سخنی بود، تا رسیدیم به خمینی کبیر و جمهوری اسلامی اش و من فی المجلس تصمیم گرفتم به خیال خودم راز مگویی را فاش و از آخرین اکتشافات علمی م پرده برداری و رونمایی کنم! گفتم اش که: به نظر من امام به عمد جمهوری را به جای حکومت در شعار انقلاب جاساز کرد، تا مردم را به تماشا و مقایسه ی عملکرد انتصابی ها و انتخابی های نظام بنشاند و به تجربه بیاموزدشان که انتصابی های ولی فقیه، به مراتب به تر از انتخابی های جمهورِ اکثرهم لا یشعرون و اکثرهم لا یعقلون، عمل می کنند؛ باشد که ان شاء الله تعالی این انسان ظلومِ جهول، از خر شیطان پیاده شود و دست از سربزرگی و خود عقل کل پنداری بردارد و بیرق عجز و تسلیم اش را بالا ببرد و انتخابات اش را واگذارد و به انتصابات مهدی فاطمه تن دهد.
و رفیق ام در واکنش چیزهایی گفت که بماند! ....
سال ها گذشت و من بر این نظریه ی خودبافته باقی بودم تا همین چند روز پیش که فرمایش حضرت آقا حفظه الله در گوش م زنگ زد: .... حضور مردم و تحقق مردم سالاری، به معنای واقعی کلمه مهم است .... نفس حضور مردم برای انتخاب مسئولان کشور، از صدر تا ذیل، یک مسئله ی مهمی است؛ یک مسئله ی انسانی مهمی است، یک مسئله ی تمدنی بسیار مهمی است .... (دیدار رمضانی با دانش جویان، 21 اردیبهشت 1400)
مدت هاست که روی کلیدواژه ی تمدن در بیانات حضرت آقا حساس شده ام؛ تمدن .... تمدن اسلامی .... تمدن نوین اسلامی .... به تجربه آموخته ام که مدنیت حقیقی و تمدن در کلام حضرت آقا مترادف است با امپراطوری تراز، حاکمیت جهان شمول اسلامی، دولت کریمه ی مهدوی!
وقتی حضرت آقا فرمودند تحقق مردم سالاری به مثابه انتخاب مسئولان، از صدر تا ذیل، یک مسئله ی تمدنی بسیار مهمی است، چهار ستون نظریه ی خودبافته ام به لرزه درآمد! یعنی نه فقط در جمهوری اسلامیِ امامین انقلاب، که در دولت کریمه ی مهدوی هم حتی، جمهورِ مردم قرار است صدر تا ذیل حاکمیت را انتخاب کند؟؟!!!
****
ادامه دارد...
✍ زینب بنی فاطمی
#انتخابات
#جمهوری_اسلامی
#رشد_فکری_مردم
کانال شم سیاسی 👈👈👇👇👇
💻 @shamme_siasi
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
🔰جلیلی: اگر مدیران ارشد رئیس جمهور به فرهنگ صحیح سیاسی اهتمام داشته باشد و آن را از کارگزاران خود به صورت جدی مطالبه کند، قطعا آثار مثبت آن در جامعه پدیدار خواهد شد.
کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفتگویی پیرامون «فرهنگ سیاسی»:
🔹آسیبهای امروز در فرهنگ سیاسی کشور فراتر از جناحهای سیاسی و یا قوهای خاص از قوای کشور است.
🔹شرط اول در کار سیاسی، رفتار و کلام صادقانه است؛ اگر صداقت حاکم باشد، انتخاب افراد براساس رفاقتها و علایق شخصی صورت نخواهد گرفت و با تبعیت از فرهنگ صحیح سیاسی کشور، کمهزینه و کارآمد اداره خواهد شد.
🔹یکی از مهمترین آسیبها، غلبه «نمایش» به جای «کار واقعی» و «گزارش کار» جای «کار» است. باید مراقب بود که نمایش صرف، اصالت پیدا نکند.
🔹«نتیجهمحوری» یک ضرورت برای فرهنگ مدیریت است. وقتی قرار باشد نتیجهای به دست بیاید و عملکرد مسئول ارزیابی بشود، آنگاه انتصابات صرفا جنبه سیاسی نخواهند داشت و شکل اتوبوسی نخواهد گرفت.
🔹وقتی از برخی مسئولین «نتیجه» میخواستیم برای ما «گزارش کار» مینوشتند و خود آن مسئولان اپوزیسیون وضعیت تحت امر خود بودند!
🔹مجلس شورای اسلامی که وظیفه نظارتی دارد، این نظارت را باید به گونهای اعمال کند که اگر وزیری برنامه ارائه داد یا رئیس جمهور کسی را منصوب کرد، «نتیجه»ی روند اجرای برنامهها و عملکرد افراد نیز مورد نظارت قرار بگیرد.
🔹یکی از مولفههای ارزیابی کارآمدی این است که مدیر کارآمد فرصت برای نشان دادن خودش ندارد و آن فرصت را هم برای کار صرف میکند.
🔹باید «توجه به اولویتها» به عنوان یک فرهنگ در عرصه سیاسی کشور حاکم شود. یک رئیس جمهور هر چقدر هم قوی و با برنامه باشد، تنها 4 سال برای حل مشکلات فرصت دارد؛
🔹«ترجیح مصالح واقعی مردم بر تمایلات مقطعی» یکی از دیگر ضروریات فرهنگ سیاسی است.ممکن است کاری را که مصلحت واقعی مردم است را انجام دهید اما در دوران مسئولیت شما نتیجه نهایی بدست نیاید اما ثمره نهالی که کاشتهاید، سالهای بعد به مردم خواهد رسید.
🔹اگر کارهای اصلی و مصالح واقعی قربانی کارهای زودگذر و نمایشی بشود، برای کشور آسیب به همراه خواهد داشت.
🔹«عدم تمرکز بر روی کارها» و «پرداختن به موضوعات کاذب» از دیگر آسیبهای فرهنگ سیاسی کشور است؛اگر تمرکز کافی بر روی موضوعات اساسی صورت نگیرد، نمیتوان مشکلات را حل کرد.
🔹فرهنگ دیگری که باید در عرصهی سیاسی کشور رایج شود این است که مسئولین در کنار دفاع از تصمیمات خود، نقاط منفی آن را نیز صادقانه به مردم اعلام کنند.
🔹اگر پیشاپیش به مردم گفته شود که نقاط منفی تصمیمات چیست و اهمیت نقاط مثبت آن نسبت به این نقاط منفی مطرح شود، آنگاه در برابر واکنشها و اعتراضها، انفعال و تزلزل در تصمیمگیری رخ نخواهد داد.
🔹«گفتگو با گروههای مردمی و مشارکت دادن آنها در امور کشور» با به یک فرهنگ سیاسی تبدیل شود.
🔹اولین گلایه مشترک اصناف این است که وقتی قرار است درباره صنفی تصمیم گرفته شود و یا بخشنامهای صادر شود، قبل از تصمیمگیری نهایی، نقطه نظرات آن ها شنیده نمیشود.
🔹یکی دیگر از آسیبهای فرهنگ سیاسی کشور را، «قائم به فرد بودن» برخی روندها در طول مدیریت افراد است؛ استفاده مدیران از تجربه مدیران قبلی باید یک امر رایج در فرهنگ سیاسی کشور بشود.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
همه افرادی که خود را انقلابی می دانند و در فضای انتخابات فعالیت دارند، تلاش کنند به دنبال رای سلبی نباشند که این کار هیچ کمکی به رشد مردم نمی کند.
نکته بعدی به دنبال فعالیت برای شناساندن نامزد اصلح باشید تا جبهه انقلاب بتواند پیروز شود نه اینکه مشغول به آرزو و دعا برای رد صلاحیت رقبا باشید، زیرا این در بین مردم اینگونه القا می کند که بخاطر ضعف استدلال به دنبال حذف رقیب هستید تا بتوانید پیروزی در انتخابات را با عدم حضور رقیب جدی و یا حضور رقیب ضعیف جشن بگیرید.
✍علی سلیمانی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_اصلح
کانال شم سیاسی 👈👈👇👇👇
💻 @shamme_siasi
🔴روحانی/ خاتمی/ لاریجانی؛ میراث اقتصادی یک ائتلاف
🔹هیجان رقابت نامزد ها، یک ماه مانده تا انتخابات به تدریج بالا می گیرد. فارغ از تنوع نامزدها، جهت گیری دولت سیزدهم، یک موضوع کلیدی در ارزیابی نامزدهاست. این که ادامه همین دولت فعلی هستند، یا اراده تغییر ریل دولت را دارند.
♦️یک موضوع راهبردی دیگر، شفاف سازی و جمع بندی کارنامه هشت ساله دولت آقای روحانی است. این که در مرداد ماه، مثلا کدام وضعیت اقتصادی را تحویل دولت جدید می دهند؟
🔹آیا شرایط را تثبیت و زیر ساخت ها را توسعه داده و یک "فرصت فراهم" را تحویل می دهند؛ یا دولت آینده، با انواعی از گرفتاری ها دست به گریبان خواهد بود؟
♦️پاسخ، از دو جهت مهم است: نخست این که اگر اقتصاد دچار پسرفت شده، نمایندگان و متهمان آن، در انتخابات طلبکاری نکنند؛ ثانیا در صورت شکست قریب الوقوع، بلافاصله طلبکار نشوند که چرا دولت جدید ظرف دو سه ماه، اقتصاد را رونق نمی دهد؟(!)
🔹برای این که مردم گرفتار کلی گویی طرفین نشوند، باید شاخص های اقتصادی قابل اندازه گیری را فهرست کرد و پرسید: دولت روحانی هر کدام از این شاخص ها را در چه شرایطی تحویل گرفت و چه میراثی بر جای گذاشت؟از جمله شاخص های مهم، که دولت در نوع آنها پسرفت شدید داشته، عبارتند از:
🔻سهولت یا سختی کسب و کار
🔻رشد (رونق) یا رکود اقتصادی. نرخ رشد تولید ناخالص ملی
🔻میزان سرمایه گذاری مولد داخلی و جذب سرماگذاری خارجی
🔻تراز مثبت یا منفی تجاری
🔻کاهش یا افزایش حیف و میل منابع عمومی و فساد اقتصادی
🔻نرخ سالانه و نقطه به نقطه تورم
🔻نرخ بیکاری و میزان ایجاد اشتغال خالص
🔻حجم نقدینگی سرگردان
🔻میزان رشد یا رکود تولید در بخش مسکن و سایر پیشران ها
🔻ضریب جینی (شکاف طبقاتی)
🔻ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم
🔻نوسانات درآمد سرانه و خط فقر
🔻تعهدات انباشته و بدهی های دولت
🔻وضعیت بورس
🔻کسری بودجه یا تناسب دخل و خرج دولت
🔹دولت ائتلافی روحانی، در نوع این شاخص ها عقبگرد شدید و بعضا رکورد گونه داشته. از جمله؛ شش رتبه عقبگرد در رتبه بندی جهانی، تحویل دولت در مرداد با پیش بینی تورم 45 درصدی (پیش بینی دستگاه های دولتی)، ایجاد هفتصد هزار شغل کمتر نسبت به دولت نهم و دهم، دست کم بیست درصد کوچک شدن اقتصاد، رساندن نقدینگی از 470 هزار میلیارد به 3700 هزار میلیارد تومان؛
♦️همچنین افزایش تقریبا یک درصدی ضریب جینی (از زیر چهار درصد به بالای چهار درصد)، حداقل هفت برابر شدن قیمت ارز خارجی و کاهش متقابل ارزش پول ملی، کاهش یک میلیون تومانی درآمد سرانه، رکود مفرط بخش مسکن و تورم 680 درصدی آن، تشدید کسری بودجه، بالا رفتن محسوس خط فقر، التهابات کم سابقه بورس، و برجا گذاشتن بدهی های سنگین و بعضا با سررسید چند ماهه، که تا 250 هزار میلیارد تومان برآورد می شود.
🔹این کارنامه ای نیست که امثال سید محمد خاتمی به عنوان دعوت کننده به تکرار دولت و همچنین نامزد های دولتی (جهانگیری، لاریجانی، شریعتمداری، آخوندی، همتی، محسن هاشمی، پزشکیان، تاج زاده، مهر علیزاده، و...) بتوانند بدان افتخار، یا آن را لاپوشانی کنند. این طیف به جای فرار به جلو، باید پاسخگوی تخریب گسترده اقتصاد کشور بر خلاف وعده های عوام فریبانه باشند.
✍️ محمد ایمانی
#انتخابات
#دولت_سوم_روحانی
#میراث_اقتصادی_یک_ائتلاف
کانال شم سیاسی 👈👈👇👇👇
💻 @shamme_siasi
تیکه سنگین #سعید_جلیلی به خاتمی در بدو ورود را دقت کردید؟
دگتر جلیلی گفت:
امیدواریم آن تجربههای تلخ تَکرار نشود!😂
کشور بنگاه نیست که سرمایههای اونو حراج کرد👏
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_اصلح
کانال شم سیاسی 👈👈👇👇👇
💻 @shamme_siasi
🔴 علی لاریجانی و قطعنامهها!
🔹جناب علی #لاریجانی به مدت دو سال(از ۸۴ تا ۸۶) دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده و مسئولیت پرونده هستهای را در دست داشت.
🔸در زمان تصدی وی، سه قطعنامه علیه کشورمان صادر شد و پرونده هستهای ایران به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع شد! سه قطعنامه به شمارههای ۱۶۹۶، ۱۷۳۷، ۱۷۴۷ که مهمترین آنها قطعنامه شماره ۱۷۳۷ بوده که در واقع ساختار تحریمها را علیه ایران مصوب کردند.
🔹از طرفی #سعید_جلیلی از سال ۸۶ تا ۹۲(به مدت ۶ سال) دبیر شورای عالی امنیت ملی و مسئول پرونده هستهای بوده. در زمان وی نیز سه قطعنامه علیه ایران صادر شد.(البته یکیش تکرار قبلی بود در واقع دو قطعنامه صادر شد)
🔸اگرچه همه این قطعنامهها ظالمانه بوده و چون غرب از طریق مذاکره نمیتوانست ایران را متوقف کند به قطعنامه و تحریم روی میآورد؛ ولی چگونه جریان غربگرا و دولت روحانی، سه قطعنامه دوران علی لاریجانی را فراموش ولی دو قطعنامه دوران جلیلی را در بوق و کرنا کردند؟
🔹سالها به سعید جلیلی حمله میکردند که چرا در دوره ۶ ساله دبیری شورای عالی امنیت ملی، سه قطعنامه(در واقع دو قطعنامه) علیه کشورمان صادر شد. اما هیچوقت به #علی_لاریجانی اعتراضی نکردند که چگونه در دو سال دبیری شورای عالی امنیت ملی و مسئولیت پرونده هستهای، سه تا قطعنامه علیه کشور صادر شد؟ اینها استانداردهای دوگانه است!
🔸البته تاکید میکنیم ایران در دوران جلیلی پیروز مذاکره بود و از حقوق ملت و کشور به بهترین نحو دفاع شد. مشکلات اقتصادی ناشی از تحریمها به این دلیل بود که غرب در مذاکره شکست خورده بود و میخواست با فشار و تحریم به اهداف خود برسد. اما در جریان مذاکرات منفعلانه برجامی، غرب هم در مذاکرات پیروز شد و امتیازات نقد و بینظیری از ایران دریافت کرد و هیچ امتیازی به ایران نداد و هم تحریمها و فشارها را بیشتر کرد!
🔹بله مذاکرات جلیلی خوب بود چون آمریکا حاضر نبود گام به گام حرکت کند؛ آمریکا حاضر نبود تعهدات دو طرف با همدیگر صورت بگیرد. جلیلی هم میتوانست خیلی زودتر، برجام را بپذیرد و با وزیر خارجه آمریکا بگوید و بخندد و خیابانگردی کند اما نتیجه آن چه بود؟ همین وضعیت که ایران امتیازات نقد و روی زمین داد ولی هیچ نگرفت. آمریکا همین را میخواست نابود کردن هستهای و افزایش تحریمها و فشارها! ولی در دوران جلیلی نتوانست و این دوران توانست!
❇️ پ.ن: راهحل چیست؟ راهحل مشکلات کشور از مذاکره با غرب نمیگذرد. راهحل قوی شدن از درون است. راهحل مدیران پرتلاش، پاکدست، با برنامه و مردمی است!
داود مدرسی یان
کانال شم سیاسی 👈👈👇👇👇
💻 @shamme_siasi
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
🚨🔴پخشزنده تصویری برنامه دکتر #سعید_جلیلی ، همینحالا، همینجا در ایتا👇🏻
👉🏻 live.24on.ir/?eitaafly
👉🏻 http://live.24on.ir/?eitaafly
👉🏻 live.24on.ir/?eitaafly
@saeedjalily
🔴 انشاءالله با حضور ابراهیمها، آتشی که شما نمرودیان روشن کردهاید خاموش و سرد خواهد شد!
#سیدابراهیم_رئیسی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_اصلح
کانال شم سیاسی 👈👈👇👇👇
💻 @shamme_siasi