گریهها میکرد تا امت شود بیدار؛ حیف
از صدای گریهاش امت فقط بیخواب شد...
🆔 @SSL_Qasd
📕 اقتصاد سیاسی سرمایهداری مدرن: ترسیم همگرایی و افتراقها
نویسنده: ولفگانگ اشتریک - کالین کراوچ
مترجم: امیرحسین سادات
ناشر: شیرازه
#اقتصاد_سیاسی
#جامعه_شناسی_اقتصادی
🆔 @SSL_Qasd
ولفگانگ اشتريک (١٩۴۶) جامعهشناس اقتصادی آلمانی و مدیر برجستۀ مؤسسه مطالعات جوامع ماکس پلانک در كلن است. پدر و مادر اشتریک مهاجرانی از اروپای شرقی بودند و زندگی فقیرانه و دشوار آنها در زمان کودکیِ اشتریک، باعث شد تا او بهعنوان یک اقتصاددان نسبت به بهبود زندگی فقرا و افزایش سطح رفاه عمومی دغدغهای جدی داشته باشد. از مهمترین کتابهای او میتوان به «سرمایهداری چگونه پایان مییابد؟» اشاره کرد.
کالین کراوچ (۱۹۴۴) جامعهشناس و متفکر علوم سیاسی اهل انگلستان است. او مدرک کارشناسی ارشد خود را از مدرسه اقتصاد لندن (LSE) و دکتری خود را از دانشگاه آکسفورد اخذ کرد. کراوچ اکنون استاد نهادهای اجتماعی تطبیقی در مؤسسه دانشگاه اروپایی فلورانس، استاد جامعهشناسی در دانشگاه آکسفورد و عضو کالج ترینیتی در آکسفورد است. کراوچ مؤلف کتاب «اتحادیههای کارگری: منطق کنش جمعی» نیز است.
کتاب «اقتصادسیاسی سرمایهداری مدرن» مجموعه مقالات اساتید رشتۀ اقتصاد، علوم سیاسی و جامعهشناسی است که با سرویراستاری اشتریک و کراوچ جمعآوری و تدوین شده است. نویسندگان در این کتاب با رجوع به نتایج تجربۀ جهانیشدن در کشورهای اروپایی، ایالات متحده و ژاپن نشان دادهاند که سرمایهداری یک نظام واحد و یکسان نیست؛ بلکه یک نظام متنوع است. سرمایهداری آلمانی با سرمایهداری سوئدی با سرمایهداری ایتالیایی با سرمایهداری بریتانیایی و با سرمایهداری آمریکایی متفاوت است. این تفاوت گاهی چنان عمیق و پررنگ میشود که حتی شاید بتوان آن را یک نظام دیگر نامید.
#اقتصاد_سیاسی
#جامعه_شناسی_اقتصادی
🆔 @SSL_Qasd
🔹 بخشی از کتاب اقتصاد سیاسی سرمایهداری مدرن را میخوانید.
#اقتصاد_سیاسی
#جامعه_شناسی_اقتصادی
🆔 @SSL_Qasd
Streeck, Wolfgang_Crouch, Colin - Political economy of modern capitalism_ mapping convergence and diversity-SAGE Publications (2000).pdf
4.54M
📕 Political economy of modern capitalism: mapping convergence and diversity
Wolfgang Streeck
Colin Crouch
#اقتصاد_سیاسی
#جامعه_شناسی_اقتصادی
🆔 @SSL_Qasd
📌دفتر مدلسازی اقتصاد ایران با همکاری اندیشکده قصد و انجمن علمی معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار میکند:
🔷️ کارگاه آشنایی با روشهای کاربردی در اقتصاد سنجی
(ویژه دانشجویان اقتصاد کارشناسی ارشد و سال آخر کارشناسی)
مدرس کارگاه:
✅ محمد صادقی
(دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه UIUC)
هزینه: ۲۰۰ هزارتومان
تخفیف برای دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام
برای ثبتنام از طریق لینک زیر اقدام فرمایید:
http://B2n.ir/d95195
زمان:
🗓 یکشنبه سوم دیماه
⏰ ساعت ۱۳ الی ۱۶
مکان:
📍دانشگاه امام صادق علیهالسلام، سالن شهید مطهری
ما را در کانال دفتر مدلسازی اقتصاد ایران در بله دنبال کنید:
🆔 @eco_model
📕 انقلاب اجتماعی: سیاست و دولتِ رفاه در ایران
نویسنده: کِوان هَریس
مترجم: محمدرضا فدایی
ناشر: شیرازه
#اقتصاد_ایران
#اقتصاد_سیاسی
#جامعه_شناسی_اقتصادی
🆔 @SSL_Qasd
کوان هَریس (١٩٧٨) استادیار جامعهشناسی در دانشگاه کالیفرنیا – لسآنجلس است. او کلاسهای مطالعات توسعه، سیاستهای خاورمیانه و روشهای تاریخی در علوم اجتماعی را تدریس میکند.
کتاب «انقلاب اجتماعی» مروری است بر تاریخ سیاستگذاری اجتماعی و رفاهی در ایران از هنگام تأسیس حکومت پهلوی تا امروز و تبعاتِ خواسته و ناخواستۀ آن بر تحولات اجتماعی و سیاسیِ کشور.
کتاب حاضر، سیاستهای اجتماعی و سازمانهای رفاهی ایران را دریچهای میداند بهسوی شناخت پویایی شگفتانگیز تغییرات اجتماعی و سیاسی در ایرانِ پس از انقلاب اسلامی سال ١٣۵٧.
هریس برای نوشتن این کتاب چند بار به ایران میآید؛ بهطور خاص پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ١٣٨٨ بیش از یکسال در ایران ماند.
کتاب «انقلاب اجتماعی» تنها اثر هریس دربارۀ ایران نیست. او مقالات و کتابهای مختلفی درخصوص پدیدههای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی ایران نوشته است که از آن میان میتوان به «ظهور دولت پیمانکار فرعی: سیاست شبه خصوصیسازی در جمهوری اسلامی ایران»، «سیاست اصلاح یارانهها در ایران» و «اصلاحات ارضی و تحرک اجتماعی در سراسر انقلاب ١٩٧٩ ایران» اشاره کرد.
#اقتصاد_ایران
#اقتصاد_سیاسی
#جامعه_شناسی_اقتصادی
🆔 @SSL_Qasd
🔹 بخشی از کتاب انقلاب اجتماعی را میخوانید.
#اقتصاد_ایران
#اقتصاد_سیاسی
#جامعه_شناسی_اقتصادی
🆔 @SSL_Qasd