هدایت شده از اندیشکده قصد
🔸رهبر معظم انقلاب:
اگر این دولت [دولت سیزدهم] ادامه پیدا میکرد، بنده احتمال زیاد میدهم که بسیاری از مشکلات کشور، عمدتاً مشکلات اقتصادی حل میشد.
گزارش اقتصادی #شهید_جمهور به مردم شریف ایران
🔹گزارشی مختصر و مستند از عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم در جهت رفع مشکلات اقتصادی مردم سرافراز ایران
🔹در این گزارش عملکرد اقتصادی سه ساله دولت شهید رییسی با عملکرد اقتصادی سه سال پایانی دولت روحانی مقایسه و تبیین شده است.
🔹این گزارش که به همت و تلاش کارشناسان اقتصادی اندیشکده قصد تهیه شده، محتوای تبیینی عالی برای آنان که میخواهند از عملکرد دولت سیزدهم دفاع کنند و به #دولت_سوم_روحانی نه بگویند.
#به_عقب_برنمیگردیم
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
هدایت شده از اندیشکده قصد
گزارش اقتصادی شهید جمهور.pdf
6.35M
🔻گزارش اقتصادی #شهید_جمهور به مردم شریف ایران
گزارش عملکرد اقتصادی سه ساله دولت شهید رییسی با عملکرد اقتصادی سه سال پایانی دولت روحانی
#به_عقب_برنمیگردیم
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
📕 انسانشناسی یاریگری
نویسنده: مرتضی فرهادی
ناشر: حبلهرود
#اقتصاد_ایران
#نقد_کاپیتالیسم
🆔 @SSL_Qasd
دکتر مرتضی فرهادی متولد ۱۳۲۳ در شهر ملایر است. دورۀ کودکی و زبانآموزی را در مهاباد و دوران نوجوانی و جوانی را در خمین گذراند. او پس از طی تحصیلات ابتدایی و متوسطه، تحصیلات دانشگاهی را در مقطع لیسانس در رشتۀ روانشناسی، فوقلیسانس در رشتۀ ارتباطات اجتماعی و دکترا در رشتۀ جامعهشناسی به پایان رساند. دکتر فرهادی هماکنون استاد تمام دانشکدۀ علوم اجتماعی دانشگاه علامۀ طباطبائی (ره) است.
بیش از نیمقرن اندیشیدن به موضوع یاریگری و پژوهشهای میدانی در اینباره در ایران و جهان، مهمترین کارنامۀ دکتر فرهادی در دوران عمر خود بوده است. کارنامهای که از «نامۀ کمره (١٣۶٩)» آغاز و با «فرهنگ یاریگری در ایران»، «صنعت بر فراز سنت یا در برابر آن» و دهها جلد کتاب و مقالۀ دیگر ادامه یافته است و همچنان ادامه دارد؛ انشاءالله.
دکتر فرهادی در کتاب «انسانشناسی یاریگری (١٣٨٨)» مسئلۀ تعاون و یاریگری را موضوعی بسیار مغفول در عرصۀ مطالعات علوم اجتماعی میداند. لذا ایشان در این کتاب، برای شناساندن جایگاه یاریگری، از «رفتارهای یاریگرانۀ جانوران» آغاز میکند و ضمن توضیح «نظریههای همکاری و گونهشناسی نظریههای مربوط به همکاری»، به «دلایل کمتوجهیِ نسبی به همکاری در علوم اجتماعی» میپردازد. ایشان در ادامه «گونهشناسی یاریگریها و تعاونیهای سنتی در ایران» را تبیین میکند و به نقد آراء اندیشمندان ایرانی و خارجی در «نظریۀ تکروی و ناهمکاری ایرانیان و بهویژه کشاورزان ایران» میپردازد.
#اقتصاد_ایران
#نقد_کاپیتالیسم
🆔 @SSL_Qasd