فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعريف دقيق اصطلاح تندرو و اشتباه فاحشی که در اين رابطه در روان شناسی و در اذهان حاکم است.
آن هایی که در برابر انتقاد به سیاست ها و جنایات نظام سیاسی غرب رگ عصبیت و غیرتشان به جوش می آید و شعله ور می شود، آن هایی که جنایات صهیونیست های اسرائیلی را ناچیز می کنند و نه تنها تمایلی به اعتراض به این جنایات ندارند و سکوت اختیار می کنند، بلکه تلاش برای توجیح این جنایات می کنند، در پس مفاهیم و استدلال هایی مانند مخالفت با نظام متحجر دینی، جنگ طلبی نظام جمهوری اسلامی، منافع ملی و یا گرایش به اندیشه و تفکر مدرن، دموکراسی، انسان گرایی، روشنفکری، جدایی دین از سیاست و در یک کلان نظام اجتماعی سیاسی غرب و مبانی فکری آن و تقسیم ساده اندیشانه دنیا به دنیای مدرن غرب و دنیای متحجر جمهوری اسلامی پنهان نشوند.
جبهه های حقیقی امروزه محدود به مرزهای جغرافیایی و نظام های اجتماعی نمی شود. امروز در صحنه بین الملل شاهد شکل گیری دو جریان و دو جبهه هستیم که در تمامی کشورها یاران، طرفدارانی، مدافعان و در عین حال مخالفان و دشمنانی دارد. دامنه این جبهه محدود به کشور ایران و جبهه مقاومت نمی شود. غرب هم فقط آن غربی نیست که برخی در ذهن خود ساخته اند و به آن دل باخته اند.
در سرتاسر جهان در تمامی کشورها شاهد شکل گیری مرزهایی جدید هستیم که انسان ها را به گونه ای دیگر تقسیم می کند. آنگونه که در غرب شاهد ظهور افرادی هستیم همانند راچل کوری، امانوئل پیندا، کریگ مخیبر، آرون بوشنل، دانشجویانی که در برخی دانشگاه ها همانند پنسیلوانیا، هاروارد، ام آی تی، کلمبیا به دلیل مواضع ضد صهیونیستی موجب عزل و یا استعفای رؤسای دانشگاهشان می شوند و هزاران هزار انسانی که در خیابان های نیویورک، واشنگتون، لندن، برلین فریاد همدلی و همدردی با مردم مظلوم فلسطین و غزه سر می دهند و کتک می خورند و دستگیر می شوند. مقطع تاریخی که در آن بسر می بریم، صحنه تصمیم گیری ما بین دو جبهه است، جبهه سومی هم در این بین وجود ندارد. صحنه مقابله غزه با صهيونیسم و داستان ملت فلسطين صحنه مواجهه این دو جبهه و صحنه انتخاب بین این دو در يک نقطه جغرافيايی است.
جبهه تاجرها، دلال ها، قاچاقچی ها، صاحبان ثروت و قدرت، صاحبان بانک ها و صنایع قمار، پورن و فحشا و صاحبان رسانه ها. جبهه ای که معبودشان ثروت، قدرت، لذت، رفاه، راحت طلبی در دنیای غفلت است، حال و حوصله متحمل شدن هزینه و دردسر ندارند، جبهه ای که اربابانشان برای گسترش و حفظ نظام سلطة خود پایبند به هیچ اصولی حتی اصول به ظاهر شیک خودشان مانند «عقلانیت جمعی» نیستند. خودشان را ارزشمند می دانند، چون خوب می خورند، خوب می پوشند، ماشین خوب سوار می شوند، صاحب اموال هستند، در محله های مثلاً با کلاس زندگی می کنند، خوب تفریح می کنند، هتل خوب می روند، رستوران خوب می روند، خوب خرج می کنند، لذت های خوب و با کلاس را می شناسند، کالاهای گرانقیمت و مارک دار مصرف می کنند، از نمایش، جلوه گری و فخرفروشی سرحال می شوند و یا اینکه هنوز به این جایگاه نرسیده اند و حسرت و آروز دارند که شاید روزی بخشی از این جمع بشوند تا آدم حسابی بشوند، تا ارزش پیدا کنند. در يک کلام، جبهه دلباختگی به جلوه ها و تعظیم در برابر شکوه و دلربایی دنیا و حس حقارت در برابر صاحبان اين شکوه و زرق و برق هايش.
جبهه دیگر، جبهه ای است که از ستم، ظلم، دیکتاتوری، تبعیض، استثمار، زور، قلدری، جنگ افروزی و فروش اسلحه، غارت ثروت های ملت ها و چپاول مالیات ها، کشتن کودکان و زنان و نسل کشی نفرت دارد و نمی خواهد که دستش به خون بیگناه آلوده شود، نمی خواهد که با این جریان همراه شود، حاضر است متحمل هزینه بشود، از دست بدهد، منزوی بشود، برچسب بخورد ولی انسانیتش در چشم خودش زیر سؤال نرود، بی اعتنا از کنار گرسنگی، رنج، فقر، ستم، زور و قلدری نگذرد، نمی تواند بی اعتنا در بستر غفلت و سرگرمی راحت، بی دردسر و خوش باشد و عیش کند. جبهه دغذغه مندان عدالت، آزادی و انسانیت.
مراقب باشیم کجا ایستاده ایم و از خودمان چه می سازیم.
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خطبه ای برای همه انسان نماها در کشورهای اسلامی که دردشان عیش اشان و موقعيت اشان است. از سران سياسی گرفته تا عوام الناس.
خطیب در عربستان
40.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلامت روان جامعه انسانی بدون جهاد در برابر نظام فساد ملی و بين المللی که به عنوان شرکاء انباشت ثروت و قدرت خود را جز به بهای فساد و ظلم در عرصه های مختلف سياسی، نظامی، فرهنگی، علمی و اجتماعی و با روش رانت و قلدری بدست نمی آورد، ممکن نيست. مبارزه با جريان فساد يک جريان تاريخی است با پرچمداری الله و موحدين که جز خدا را بندگی نمی کنند.
موضع گيری عملی امروز ایران در اِین نبرد تاريخی در برابر نظام سلطه جهانی بر همه مومنان و صالحان مبارک باشد.
خمینی، ای امام، ای پیام آور توحید در عمق تاریکی های جهل قدرت، ثروت و لذت پرستی عصر جدید، عصر سياستمدارن دروغگو و دو چهره و بردگان سرمایه، ای باغبان باغی که حاصل آن گل هایی یکی پس از دیگری و هر روز بهتر و بیشتر چون رهبر حکیم و فرزانه، خامنه ای عزیز، سردار دل ها، سید محرومان، ستاری، قرنی، همت، چمران، صیاد شیرازی و هزاران هزار قهرمان شناخته شده و گمنام دیگر که جانشان را در راه دفاع از و خدمت به مردمشان که آن را عین بندگی خدا می دانستند، هدیه کردند. باغی که میوه های آن قدرت، عزت و غرور ملی امروز ما و ایستادگی در برابر قلدرهای دوران حاضر است، همدردی با مظلومان جهان است، باغی که عطر پیام آن امروز فراتر از مرزهای کشور در منطقه و حتی در جهان بر دل ها و جان های حق طلب و عدالت خواه نشسته است. صمینانه آرزو می کنم که راهی که تو امام آن بودی راه بندگی خالصانه خدا، راه خدمت صادقانه به خلق تنها برای کسب رضای خدا و جهاد در عرصه های مختلف راهی که اوج افتخار آن گواهی دادن با خون خود به یکتایی خداست گم نکنم و اسیر مکرهای شب و روز نظام سلطه نشوم و در تاریکی های و جهل و غفلت گم نشوم.
تمامی روح جریان انقلاب اسلامی ایران و شعار و پیام آن به انسان های عصر حاضر در این سخنان امام حسین خلاصه می شود.
لَيْسَ شَأْنى شَأنُ مَنْ يَخافُ الْمَوْتَ، ما أَهْوَنَ الْمَوْتِ عَلى سَبيلِ نَيْلِ الْعِزِّ وَاِحْياءِ الْحَقِّ، لَيْسَ الْمَوْتُ في سَبيلِ الْعِزِّ اِلاّ حَياةً خالِدَةً وَلَيْسَتِ الْحَياةُ مَعَ الذُّلِّ اِلاَّالْمَوْتَ الَّذى لاحَياةَ مَعَهُ، اَفَبِالْمَوْتِ تُخَوِّفُنى... وَهَلْ تَقْدِرُونَ عَلى أَكْثَرِ مِنْ قَتْلى؟! مَرْحَباً بِالْقَتْلِ فيسَبيلِ اللّه ِ، وَلكِنَّكُمْ لاتَقْدِروُنَ عَلى هَدْمِ مَجْدى وَمَحْوِ عِزّى وَشَرَفى. [كلمات الامام الحسين عليه السلام، 360، ح 348]
جايگاه من جايگاه كسى كه از مرگ بترسد نيست مرگ در راه عزّت و احياى حقّ چقدر پيش من آسان است، مرگ در راه عزّت چيزى جز حيات جاودانه نيست و زندگى با ذلّت جز مرگ و نيستى كه هيچ حياتى همراه ندارد نيست، آيا مرا با مرگ مى ترسانيد. آيا بيش از كشتن من مى توانيد؟ آفرين به مرگ در راه خدا، ولى شما نمى توانيد شكوه مرا نابود كنيد و عزّت و شرافتم را از بين ببريد.
25.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند لابیرنت (هزارتو) با موضوع سقط جنین.
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ برای فروش اقلام صهیونیستی در ایران، یقه چه نهادی را باید گرفت؟
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر و بعد از جنایات بیسابقه رژیم جعلی صهیونیستی در غزه و لبنان، مدتی است موضوع فروش اقلام و اجناس با برندهای متعلق به رژیم صهیونیستی در داخل کشورمان، از جمله مباحث بحث برانگیز رسانهها و شبکههای مجازی شده است. پیگیری این موضوع توسط کانال خبری تحلیلی فوری سراسری، بهانهای شد تا سابقه موضوع را بررسی کنم.
درباره این موضوع در مقاطع تاریخی مختلف و در سه مصوبه مجزای مجلس، مواد قانونیای پیشبینی شده است.
1️⃣ اولین بار در مجلس سوم به ریاست مهدی کروبی در تاریخ ۶۹/۲/۱۹ با تصویب "قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین" در ماده ۸ آن آمده است:
"ماده ۸: هر نوع نوع برقراری رابطه اقتصادی، تجاری و فرهنگی با کمپانیها و مؤسسات و شرکتهای وابسته به صهیونیستها در سطح جهان ممنوع میباشد.
تبصره - وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران موظف است ظرف مدت یک سال در حد امکان لیست کامل شرکتها و مؤسسات و کمپانیهای صهیونیست را در سطح جهان شناسایی و به مجلس شورای اسلامی و هیأت دولت ارائه نماید."
مطابق این قانون، وزارت امور خارجه، نهادی است که باید در خصوص برندهای صهیونیستی آن هم طی یک بازه زمانی یکساله اعلام موضع و گزارش آن را به مجلس و هیأت دولت ارائه کند. آیا در طول این سالها چنین گزارشی به مجالس و دولتهای وقت ارائه شده؟ سوگمندانه سوابق حکایت از پاسخ منفی میکند.
از این که بگذریم، نکته قابل تأمل در این قانون، قید کشدار "در حد امکان" است. این قید دست مدیران این وزارتخانه را برای پاسخگویی باز میگذارد تا جایی که در صورت اهمال و کوتاهی از تهیه لیست مذکور، در برابر هر سؤالی میتوانند بگویند: دستیابی به اطلاعات بیشتر ممکن نیست! همانطور که شاید واقعا دستیابی به اطلاعات بیش از آنچه ارائه شده ممکن نباشد.
2️⃣ بیست سال بعد در مجلس هشتم به ریاست علی لاریجانی، مجددا این موضوع به مطالبه افکار عمومی تبدیل و توسط مجلس وقت پیگیری شد. مجلس هشتم در تاریخ ۸۷/۱۱/۱۱ با تصویب "قانون الزام دولت به حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین" برای بار دوم به این موضوع پرداخت و در ماده ۵ و ۶ آن تصویب کرد:
"ماده ۵ - دولت موظف است تمهیدات لازم در جهت جلوگیری از واردات کالاها و انعقاد قرارداد با شرکتهایی که سهامداران اصلی آنها بنگاههای صهیونیستی میباشد را فراهم نماید.
ماده ۶ - وزارت امور خارجه مکلف است گزارش اجراء این قانون را هر دو هفته یک بار به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ارائه نماید."
مجددا در این قانون هم وزارت امور خارجه، موظف به پیگیری این موضوع شده است منتهی بازه زمانی ارائه گزارش نه یکسال که به گزارش هر دوهفته یکبار تغییر داده شده است. تعیین بازه زمانی هر دو هفته یکبار، حکایت از تشریفاتی و تبلیغاتی بودن این مصوبه و عدم اجرایی شدن آن میکرد. در مجلس هشتم پس از مدتی پیگیر این موضوع از وزارت خارجه شدم، چندبار گزارش ارائه و بقیه موارد شامل مرور زمان و فراموشی شد.
در این قانون اما قید کشدار دیگری، دست مدیران وقت را برای ارائه گزارشهای صوری و فرمالیته یا مفتوح ماندن پرونده در پیچ و خمهای اداری، باز گذاشته بود. قید "سهامداران اصلی" بسیاری از شرکتها و برندهایی که در افکار عمومی به عنوان برند صهیونیستی شناخته میشوند را از این لیست خارج میکرد. از نظر رسانهها و افکار عمومی، کالایی صهیونیستی است ولی از نظر این نهادها سهامدار اصلی آن صهیونیستها نیستند!
3️⃣ برای بار سوم اما این مجلس یازدهم به ریاست محمدباقر قالیباف بود که...
👈 ادامه یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/15905