eitaa logo
「- سَــلْــسَــبِــیــل 🌕 -」
597 دنبال‌کننده
266 عکس
7 ویدیو
2 فایل
بِسْمِ رَبِّ عَلِیٍّ🌱✨ ... «حقّا كه حقيقتاً علي حق باشد حق است علي ز حق كه بر حق باشد» ... 🌿 چشمه‌ای از بهشت، اینجا قصه‌ی من است... - 🤍🌝🍃 - گوشِ شنوا☕ 𓂃 @Maryam_470 .ـ. کــ😕ــپی؟ استیکرهای اختصاصی خودم و روزمرگی‌ها راضــ🚫ــی نیستم!
مشاهده در ایتا
دانلود
𓂃 ִֶָ این کتاب رو چند بار شروع کردم ولی هر بار نصفه رها شده🫠 اما این بار، طلسم رو می‌شکــ💪ــنم و می‌خونمــ📖ــش! ‌ ‌‌
𓂃 ִֶָ نماز اول وقت، یعنی بگو: خدایا، تــ✨ـو از همه چیز مهــ🫀ـم‌تری...
「- سَــلْــسَــبِــیــل 🌕 -」
𓂃 ִֶָ سیــ🍎ـب،در فرهنگ اسلامی ما فقط یک میوه معمولی نیست؛ نماد برکت، شفا و پیوند با عالم بالا و اهل
‌‌ این بحث رو ادامه بدیم...👇 ، به برکت اینکه سـ🍎ـیب میوه‌ی بهشتیه، خواص درمــ🩹ـانی بیشماری هم داره... نه فقط برای جسـ👤ـم، بلکه برای روح و روان.😍 ‌‌
⟅ ֪ ๋࣪ خواص درمانی سیـ🍏ـب از نگاه روایات👇 ·🔥 درمان تب و کاهش حرارت بدن: امام صادق (ع) فرمودند: «سیب بخور؛ چرا که حرارت را فرو می‌نشاند، درون را سرد می‌کند و تب را می‌برد» . همچنین فرمودند: « به تب‌داران خود سیب بدهید؛چرا که هیچ چیز سودمندتر از سیب نیست».پاک‌کننده معده: امام علی (ع) فرمودند: «سیب بخورید، که معده را می‌پالاید» . پیامبر اکرم (ص) نیز سفارش کرده‌اند که سیب را ناشتا بخورید، چرا که تمیزکننده معده است . ·🫀تقویت قلب و مغز: در روایات آمده که سیب، مقوی دل (قلب) و تقویت‌کننده فکر و مغز است . امام صادق (ع) نیز آن را «سودمندترین چیز برای قلب» دانسته‌اند . ·🦠 درمان مسمومیت و نیش: امام کاظم (ع) فرمودند: «در سیب منافع زیادی وجود دارد: برطرف‌کننده مسمومیت و ناراحتی‌های عصبی بوده و چیزی در درمان سریع‌تر از آن سود ندارد» . ·🌷 ایجاد نشاط و آرامش: امام باقر (ع) فرمودند: «هنگامی که خواستی سیب بخوری، آن را ببوی و سپس بخور؛ اگر این کار را انجام دادی، هر درد و عارضه‌ای از تنت بیرون می‌رود» . بوییدن سیب نیز در روایات موجب کاهش فشار خون و آرامش دانسته شده است .
⟅ ֪ ๋࣪ 💡 نکته‌های مهم برای استفاده بهتر 1⃣ پوست سیب را جدا نکنید: آنتی‌اکسیدانت‌های موجود در پوست سیب ۶ برابر گوشت آن است و برای بهره‌مندی از خواص کامل آن، بهتر است با پوست مصرف شود . 2⃣ مصلح (اصلاح‌کننده) سیب: برای تعدیل طبع سرد برخی انواع سیب (مخصوصاً سیب ترش)، می‌توانید آن را با دارچین یا گلنگبین مصرف کنید . 3⃣ زیاده‌روی نکنید: مصرف زیاد سیب خام و نارس ممکن است باعث نفخ، تولید باد و ضعف هضم شود. ‌𓂃˖˳·˖ ִֶָ ⋆🍎⋆ ִֶָ˖·˳˖𓂃 ִֶָ
𓂃 ִֶָ آقا محمد و آوردم یکم هوا به کلش بخوره، بلکه کمتر جیغ جیغ کنه🥴 سرمون رفت...😵‍💫 ‌
「- سَــلْــسَــبِــیــل 🌕 -」
‌ از علاقه‌اش هم به سوپرمارکت نگم براتون😂 نمیدونم به وسایل سوپری یا به خودش میگه👈 بَستَدَ🤔 ‌‌
𓂃 ִֶָ به جای بازی با وسایل پارک با این سنگا بازی میکنه😐 ‌
𓂃 ִֶָ ما همچنان بیرون هستیم🫠 به محمد باشه تا اذان صبح منو بیرون نگه میداره😴😂 ‌