𖤜✎ ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
𖤜✎ ᤩ !درد دلهایی که شنیده نشد
𖤜✎ ᤩ #قسمتدوم
اما در ایران پس از انقلاب اسلامی و تاکنون چگونه گذشته است؟
زیرساختهای حمل و نقل ریلی کشور با درنظر گرفتن سازههای فنی متعدد اعم از تونل،پل، ترانشه و غیره به بیش از 22 هزارکیلومتر رسیده است و یکی از مهم ترین زیرساختهای حمل و نقل کشور به شمار میرود.[۱] این آمار موقعی جالب توجه است که بدانیم در دوران ۵۷ ساله حکومت پهلوی تنها ۴۵۰۰ کیلومتر راهآهن آن هم با اولویت کاربری نظامی ساخته شد.
اما همچنان رویکرد ملاحظات سیاسی و روابط دوستانه بر رویکرد پیشرفت کشور و منافع ملی غلبه دارد! دو رویکردی که امام جامعه مسئولین را از آن آگاه و هشدارهای لازم را داده بودند.[۲] چرا که در گزارش مرکز پژوهشهای مجلس در اردیبهشت ماه 1402 چنین آمده است:
«طرحهای اجرایی این حوزه براساس رشد اقتصادی، میزان بارپسند، ملاحظات آمایش سرزمین و اولویتهای ترانزیتی کشور تهیه نمیشود.... عملکرد این زیرساخت قابل قبول نبوده و حتی مدل مصوب و عملیاتی و سند بالادستی دراین خصوص وجود ندارد». سندی که امام جامعه از دولت و مجلس و فعالین اقتصادی وقت نیز پیگیری نموده است «در مورد صنعت چه میخواهیم بکنیم؟ آن سند کلی که نشان بدهد ما راهبردمان در مورد صنعت چیست آن سند کجاست؟ چنین سندی نداریم».[۲]
در این گزارش همچنین از عقب ماندگی 660 کیلومتری در بهسازی (83 درصد) و 180 کیلومتری در بازسازی (60 درصد) خطوط شبکه ریلی یاد شده است که به تکالیف انباشته اضافه شده است. عدم اقدام به موقع در سنوات گذشته از دلایل عمده این مهم است.
خون دلی که امام جامعه برای بازشدن مسیر پیشرفت کشور و صنعتی شدن آن با محوریت توسعه خطوط ریلی خورد کار را به جایی رساند که در آبان ماه ۱۴۰۱ و در دیدار با دانش آموزان بیان مینماید:
«ما یک معبرِ ترانزیتِ بسیار پیشرفته و خوبی میتوانیم در دنیا باشیم، البته احتیاج دارد به خطوط راهآهن، خطوط ریلی با جاده نمیشود.....اما این درد دل رو با شما جوانها باید بکنیم که مکرّر در دولتهای مختلف راجع به خطوط ریلی من تاکید کردهام».[۳]
عدم مسئولیتپذیری، پاسخگو نبودن در برابر مسئولیتها، رویکردهای سیاسی و ملاحظات دوستانه کار را به شیوهای جلو بردهاست که امام جامعه از درد و دل سخن میگوید:
«آری ما از شر رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم لکن از شرّ تربیتیافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت! اینان برپادارندگان سلطه ابرقدرتها هستند و سرسپردگانی که با هیچ منطقی خلع سلاح میشوند».[۴]
۱. دیدار مسئولان وزارت راه و ترابری با رهبر انقلاب، ۱۳۷۵/۱۰/۴.
۲. گزارش نظارتی ارزیابی وضعیت زیرساختهای حمل ونقل ریلی کشور-مرکز پژوهشهای مجلس ۱۴۰۲/۲/۲۴.
۳. بیانات در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب، ۱۴۰۱/۳/۴.
۴. بیانات در دیدار دانش آموزان با رهبر انقلاب، ۱۴۰۱/۸/۱۱.
۵. سخنرانی امام خمینی (ره)، ۱۳۶۰/۱۰/۷.
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
𖤜✎ ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
𖤜✎ از صنعت اراجیفنگاری چه میدانیم
در عصر مدرن و روندنوگرایی که به دنبال حذف خدا و دین او از تمام وجوه انسانی است و وحی خدا را نافی استفاده از عقل و قدرت استنباط بشر میداند، مجبور کردن ملتها و مسئولین آنها به تبعیت از الگوهای مدرن یک اصل است.
گرفتن هویت ملتها، اولویت اول و بیثباتسازی جوامع مستقل با هدف هدایت آنها به سراب مدرنیزاسیون، هدف دوم مستکبران و زورگویان عالم است و در این بین ابزاری مثل خبرنگاری با انحراف از مسیر اصلی خود میتواند به سلاحی قدرتمند با نام «اراجیفنگاری» تبدیل شود.
البته که استراتژیهای دشمن علیه ملتهای مستقل در طول تاریخ ثابت بوده و حرفه اراجیفنگاری نیز این قاعده مستثنی نیست. به همین سبب سراغ تاریخ که بهترین معلم است میرویم. زیرا از جمله مسائلی که دشمنان جمهوری اسلامی به منظور مقابله و براندازی آن در طول این سالها ایجاد میکنند شباهت زیادی با مسائل دوران شکلگیری مدینه النبی دارد.
مرجفون ﺍﻓﺮﺍﺩی ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻛﻪ ﻳﺎ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ خبرنگار ﻳﺎ خبررسان ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺍﻳﻨﻬﺎ ﺍﺭﺍﺟﻴﻒ پخش میﻛﺮﺩﻧﺪ ﺩﺭ ﺳﻮﺭﻩی ﻣﺒﺎﺭﻛﻪی ﺍﺣﺰﺍﺏ آیهی ۶۰ ﺍﺯ ﻣﺮﺟﻔﻮﻥ ﻳﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﻣﺮﺟﻒ ﻛﺴی ﺍﺳﺖ ﻛﻪ گزﺍﺭﺵ ﺭجفهای ﺩﺍﺭﺩ. ﺭﺟﻔﻪ یعنی ﻟﺮﺯﻩ، خبری ﻛﻪ ﺻﺎﺩﻕ ﺑﺎﺷﺪ ﺻﺪﻕ ﺑﺎﺷﺪ پایگاه دارد دیگر ﺗﻜﺬﻳﺐ نمیشود. ﺍﻣﺎ خبری ﻛﻪ ﺻﺪﻕ ﻧﺒﺎﺷﺪ پایگاه ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻟﺮﺯﺍﻥ ﺍﺳﺖ اینگونه از ﺍﺧﺒﺎﺭ بیپایه ﻭ بیﺍﺳﺎﺱ را میگویند ﺭﺟﻔﻪﺩﺍﺭ ﻛﻪ جمع ﺍﻳﻨﻬﺎ میﺷﻮﺩ ﺍﺭﺍﺟﻴﻒ. ﻣﺮﺟﻔﻮﻥ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﺪﻳﻨﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ گزارشگران اینگونه ﺍﺯ ﺍﺧﺒﺎﺭﻟﺮﺯﻩﺩﺍﺭ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻛﻪ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺭﺍ ﻧﺎﺁﺭﺍﻡ میﻛﺮﺩ. آنکه ﺍﻳﻦ ﺣﺮﻑ ﺭﺍ ﻧﺰﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻣﻀﻄﺮﺏ میﺷﻮﺩ ﻣﺒﻬﻮﺕ میﺷﻮﺩ. بهتان را بهتان میگویند ﺑﺮﺍی ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺍﻳﻦ کسی ﻛﻪ ﻛﺎﺭی ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺣﺮفی ﻧﺰﺩﻩ چیزی ﺑﻪ ﺍﻭ ﻧﺴﺒﺖ میﺩﻫﻨﺪ ﺍﻳﻦ ﻣﺒﻬﻮﺕ میﺷﻮﺩ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺟﻬﺖ میﺷﻮﺩ بهتان. ﺁﻥ ﺍﻓﺮﺍﺩ بهتان خورده ﺍﻣﻨﻴﺖ ﺭﻭﺍنیﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ میﺩﻫﻨﺪ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻫﻢ ﻛﻪ میﺑﻴﻨﺪ پشت ﺳﺮ ﻫﻢ کسی ﻛﻪ خبری میدهد دیگری ﺗﻜﺬﻳﺐ میﻛﻨﺪ دیگر نمیتواند ﺑﻪ کسی ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻛﻨﺪ. ﺍﻳﻨﻬﺎ کسانیﺍﻧﺪ ﻛﻪ جزء ﻣﺮﺟﻔﻮﻥﺍﻧﺪ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻬﺎ ﺩﺭ ﺳﻮﺭﻩی ﻣﺒﺎﺭﻛﻪی اﺣﺰﺍﺏ ﻳﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﻳﻨﻬﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﻧﻘﻞ ﺍﺭﺍﺟﻴﻒ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﺩﺍﺭﻧﺪ. ﺍﻓﺮﺍﺩ ضعیف الایمان ﺭﺍ ﺗﻘﻮﻳﺖ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﻛﻪ قوی الایمان بشوند.(۱)
در نتیجه بیثباتسازی، ایجاد بیاعتمادی به مسئولین و بین مسئولین، برهم زدن امنیت روانی جامعه، بهتان زدن و غیره از وظایف اصلی اراجیفنگاران عصر پیامبر اعظم بود و این روش کلاسیک هیچگاه توسط مستکبرین عالم کنار گذاشته نشده است و جامعه خبرنگاران را نیز با چالش روبرو نموده است. اما مهمترین اقدام عبرت گرفتن جامعه و مسئولین از این استراتژی کهنه است. پرهیز از سخنان دو پهلو، پاسخگویی به موقع و شفاف و ایجاد واحد تبیینگر به جای روابط عمومی و لزوم ایجاد تفکیک بین اراجیف نگار و خبرنگار در جامعه موارد دیگری است که میتواند در جهت مواجهه مناسب صورت گیرد.
۱. تفسیر تسنیم - سورهی مبارکهی احزاب - جلسهی اول.
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
╭🔹•••
﷽
سلاح اصلی مسلمین برای کنترل قارهها و نابودی رژیم صهیونیستی
☜ طوفان الاقصی شروع شد به امید آنکه پایانی باشد بر حیات مصنوعی رژیم منحوس صهیونیستی اما چگونه میتوان این پایان را رقم زد؟
☜ هفته وحدت گذشت و طبق روال هرسال تاکید بر وحدت بین مسلمین بخصوص تصمیم گیران حکومتی بود یعنی هرچند قلب های مومنین و مسلمین و آزادگان جهان با مردم مظلوم فلسطین است اما تصمیمات روسای دولتهای اسلامی در راستای ارادهی مردمشان نیست.
☜ تاکنون که این یادداشت را مینویسم بیش از ۴۰۰۰ تُن بمب بر سر مردم بیدفاع فلسطین در غزه ریخته شده است و از حداقل امکانات زندگی همچون آب و برق محروم شدهاند و نسلکشی به بیرحمانهترین حالتش در حال رقم خوردن است.
اما چطور شجاعانه این رژیم منحوس به این نسلکشی اقدام میکند؟
☜ قدرت اصلی در اسباب و #صنعت رسانهای اوست. این رسانههای صهیونیستی هستند که غالب تصاویر ذهنی مردم دنیا را میسازند. حال باید گفت صنعت و سلاح متقابل مسلمین چه میتواند باشد؟
☜ به قول هنری کیسینجر استراتژیست مطرح امریکایی در سال ۱۹۷۳"هرکس انرژی را کنترل کند می تواند به کنترل قارهها دست یابد" یعنی مسلمین توان کنترل قارهها و نه فقط غرب آسیا و نابودی رژیم صهیونیستی را دارند، اما چطور این کنترل از دستشان خارج شده است؟
☜ تفرقه عامل اصلی در کاهش قدرت آنها و مستضعف شدنشان است وگرنه «يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا» (سوره نساء، ۱۴۱)؛
یعنی خدا هیچ راهی را برای کافرین به منظور تسلط آنها بر مؤمنین قرار نداده است.
☜ پس در شرایطی که دولتهای صهیونیستی و مستکبر جهان همچون آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه با قدرت بر علیه مظلومین فلسطینی متحد شدهاند، اگر کشورهای مسلمان نیز بر علیه این ظالمان متحد شوند پیروزی و آزادی این مردم دور از دسترس در ماه های آینده نیست.
✍️میثم آذربخش - رئیس اندیشکده صانع
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
╭🔹•••
﷽
استراتژی نیش عقرب برای مقابله با رژیم صهیونیستی!
☜ اگر شما هم مثل من اخبار جنگ در نوار غزه رو پیگیری کرده باشید، متوجه یک نکته شدید، اینکه با وجود محاصره رژیم صهیونیستی توسط نیروهای مقاومت در منطقه، چرا حملات سنگین نظامی توسط آنها رخ نداده است؟
☜ طرفداران حزبالله لبنان از سید مقاومت تقاضای حرکت جهادی دارند. گروههای مختلف در یمن، عراق، سوریه اعلام آمادگی کامل کردند، اما هنوز خبری از اقدام عملی سنگین نیست!
☜ از طرفی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و شمال غرب سوریه حملاتی را انجام داده است، در صورتی که منطق جنگ حکم میکند تا مؤفقیت در جبهه اول رقم نخورده است نباید مرزهای جنگ را گسترش داد. اینجاست که نقش استراتژیستهای جنگی بیش از پیش اهمیت پیدا میکند.
☜ رژیم صهیونیستی در حالی که خود را بازندهی جنگ میبیند، به دنبال گسترش مرزهای جنگی است تا حامیان خود را مجبور به درگیری و اعزام نیرو و مهمات و اقدامات سیاسی کند تا بلکه از این طریق بتواند در بهترین حالت مرزهای اشغالی خود را توسعه دهد و با به آتش کشیدن منطقه به دنبال آرمان نیل تا فرات خود باشد. اینکه یهودیان چطور متحدان خود را مجبور به حمایت بدون چون و چرا میکنند، خود مجال دیگری میخواهد. اما استراتژی نیروهای مقاومت خارج از فلسطین اشغالی چه میتواند باشد؟
☜ حمایت از نیروهای مقاومت در خاک فلسطین و حفظ آمادگی در مرزهای اشغالی تا با افزایش حملات با سلاح های جدید و زدن زیر ساختها بتوانند دمای جنگ را از مرز ۶۵ درجه بالا ببرند!
☜ یعنی همانطور که عقرب وقتی در محاصره آتش قرار میگیرد و دمای بدنش به بیش از ۶۵ درجه میرسد، آب بدنش خشک میشود، کمرش خمیده میشود و حالتی از خودکشی در او ایجاد میشود.
☜ به عبارتی دیگر تنها با حفظ آتش جنگ در درون مرزها و محاصره آتشین، رژیم صهیونیستی اقدام به خودکشی میکند. پس اقدامات جنگی رژیم صهیونیستی در خارج از مرزهایش غیرمنطقی نیست، او در حال نجات خود از محاصره آتش است و نیروهای مقاومت با زدن نقاط حساس همچون فرودگاه بنگوریون، سبب افزایش دمای آتش جنگ و محاصره بیشتر این رژیم غاصب و کودککش شدهاند.
☜ پس سناریوی محتمل در روزهای آینده رونمایی از سلاحهای جدید و طرح جنگهای نوین توسط نیروهای مقاومت فلسطینی و توسعه مرزهای جنگی به خارج از مرزهای رژیم صهیونیستی توسط این رژیم کودککش است.
باید دید کدام طرف دست برتر را در این سناریو خواهد داشت!
✍️میثم آذربخش||رئیس اندیشکده صانع
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
⌯ بررسی هفت اختلال ChatGpt
از تسخیر جهان تا دامن زدن به توهمات بشر.
⌯ پیوست به مطلب:
https://eitaa.com/SaneAndishkadeh/196
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
ChatGptهفت_اختلال_فناوری.pdf
533.6K
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
⌯ بررسی هفت اختلال ChatGpt
از تسخیر جهان تا دامن زدن به توهمات بشر.
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
❏. به اطلاع میرسد به لطف و سبب الهی، کانال «اندیشکدهی صانع»، همزمان با ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیهالسلام، فعالیت رسمی خود را آغاز نموده است.
از اینرو، اندیشهورزان، محققین و علاقهمندان به حوزهی صنعت و فناوری میتوانند با پیوستن به این کانال، ضمن همراهی و اعلام نظرات و انتقادات خود، در جریان آخرین اندیشهها، پژوهشها و دانشها قرار بگیرند.
⌯ با احترام
⌯ میثم آذربخش
⌯ رئیس اندیشکده صانع
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
⌯؛ RBC Trends از روند توسعه تکنولوژی
تا سال ۲۰۵۳ میگوید
⌯ در این مستند مرکز تحقیقاتی و اندیشکده پیشرو روسیه HSE ISSEK، [در زمینهی اندازهگیری، مطالعات سیاستگذاری و آیندهنگاری علم، فناوری و نوآوری] در هفت حوزهی مختلف، به پیشبینی تکنولوژیهای آینده میپردازد.
⌯ پیوست به مطلب:
https://eitaa.com/SaneAndishkadeh/199
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
RBC Trends.pdf
793.8K
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
⌯؛ RBC Trends از روند توسعه تکنولوژی تا سال ۲۰۵۳ میگوید
⌯ در این مستند مرکز تحقیقاتی و اندیشکده پیشرو روسیه HSE ISSEK، [در زمینهی اندازهگیری، مطالعات سیاستگذاری و آیندهنگاری علم، فناوری و نوآوری] در هفت حوزهی مختلف، به پیشبینی تکنولوژیهای آینده میپردازد.
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
⌯ چگونه سایبرنتیک کشاورزی به نوسازی کشاورزی کمک میکند؟!
⌯ فناوریهای دیجیتالی بیشتر و بیشتری در کشاورزی ظاهر میشوند که به بهبود کیفیت و کمیت محصولات کمک میکند. یکی از متخصصانی که شرکت را مدرن میکند، سایبرنتیک کشاورزی است.
⌯ پیوست به متن گزارش:
https://eitaa.com/SaneAndishkadeh/201
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
🔰متخصص سایبرنتیک کشاورزی چه میکند؟
√• آگرو سایبرنتیک فرآیندهای کشاورزی را بهینه می کند، راندمان تولید کشاورزی، حجم محصول و سرعت برداشت آن را افزایش میدهد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔰یک سایبرنتیست کشاورزی چه کاری انجام میدهد:
√• راهاندازی و راهاندازی تجهیزات و نرم افزارهای مدرن در شرکتهای کشاورزی؛
√• مزارع را با معرفی فنآوریهای جدید، مدرن میکند.
√• به تجهیزات ارتباطی، ابزار دقیق، تجهیزات الکتریکی و فنآوری برای اتوماسیون تولید خدمت میکند.
√• فرآیندهای تولید فناورانه را برای پردازش و ذخیره سازی محصولات کشاورزی با کیفیت بالا طراحی میکند.
√• با در نظر گرفتن بودجه و ویژگیهای کار، بهترین راهحلها را برای افزایش بهرهوری شرکت پیدا کرده و ارائه میدهد.
√• در تست تجهیزات و فنآوریها شرکت میکند.
√• محاسبه هزینه اجرای پروژه، راه اندازی و نگهداری تجهیزات و همچنین پیشبینی خطرات مالی احتمالی.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔰مهارتهای اساسی یک آگرو سایبرنتیک
آگرو سایبرنتیک باید دانش و مهارت در زمینه کشاورزی، فناوری اطلاعات، ریاضیات، تجارت، زیست شناسی، بوم شناسی و فیزیک داشته باشد.
چنین متخصصی باید:
√• درک اصول تولید کشاورزی.
√• شناخت و درک مشکلات و نیازهای مزارع.
√• تجزیه و تحلیل، پردازش و تفسیر دادهها.
√• کار با مدیریت پایگاه داده و سیستمهای ذخیره سازی داده.
√• نحوهی کار با تجهیزات مختلف کشاورزی را بدانید، آن را راه اندازی، استفاده و نگهداری کنید.
√• توسعهی پروژههای اتوماسیون تولید کشاورزی
√• درک فرآیندهای تجاری تولید کشاورزی.
√• قادر به برنامه ریزی باشد
√• دارای مهارتهای رباتیک
√• فناوریهای هوش مصنوعی را درک کنید.
مهارتهای متقابل حرفهای شامل ذهن تحلیلی، تفکر سیستمی، مقاومت در برابر استرس، مهارتهای ارتباطی بین بخشی، مدیریت پروژه و تفکر محیطی است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔰روندها و جهتگیریها برای حرفه سایبرنتیک کشاورزی
تولیدات کشاورزی در کشورهای مختلف، مدتهاست که فناوریهای مدرن را معرفی میکند:
هوش مصنوعی، وسایل نقلیه هوایی و زمینی بدون سرنشین، اینترنت اشیا، تجزیه و تحلیل دادهها و غیره.
به گفته شرکت تحقیقاتی MarketsandMarkets، ارزش بازار پهپادهای کشاورزی در سال ۲۰۲۳، ۴.۵ میلیارد دلار بود و تا سال ۲۰۲۸ به ۱۷.۹ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.
بر این اساس، در سال ۲۰۲۳، جمعیت جهان به ۸ میلیارد نفر خواهد رسید. در عین حال، خطرات مختلفی برای امنیت غذایی مردم به دلیل تغییرات آب و هوایی در حال ظهور است. به دلیل گرم شدن کرهی زمین، آتش سوزی جنگلها، سیل، خشکسالی بیشتر شده و دما و الگوهای بارش در حال تغییر هستند. در سال ۲۰۲۲، سازمان ملل گزارش داد که خشکسالیها در ۲۰ سال گذشته ۲۹ درصد بیشتر رخ داده است.
بنابراین، نوسازی بنگاههای کشاورزی وظیفه مهمی است که سایبرنتیک کشاورزی میتواند به مقابله با آن کمک کند.
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
⌯ شورای ملی اینتلیجنس آمریکا گزارش میدهد:
⌯ از دنیای بیش از حد متصل تا تهدید زندگی بشر در مقیاس جهانی.
⌯ از فضایی شدن هوش مصنوعی تا بیثباتی جوامع و سوءاستفادهی حکومتها.
⌯ بررسی آنچه دو دههی آینده جهان را تحت تأثیر قرار میدهد در گلوبال ترند ۲۰۴۰.
⌯ پیوست به متن گزارش:
https://eitaa.com/SaneAndishkadeh/203
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
ترندهای 2040.pdf
1.27M
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
⌯ شورای ملی اینتلیجنس آمریکا گزارش میدهد:
⌯ از دنیای بیش از حد متصل تا تهدید زندگی بشر در مقیاس جهانی.
⌯ از فضایی شدن هوش مصنوعی تا بیثباتی جوامع و سوءاستفادهی حکومتها.
⌯ بررسی آنچه دو دههی آینده جهان را تحت تأثیر قرار میدهد در گلوبال ترند ۲۰۴۰.
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
🪷͜͡🪷͜͡🪷͜͡🪷
- هرچندڪهرسمستبگویند
- تبریــکپســـررابـهپـــدرهـا
- میــلادِپـــدربـرتـومبــارڪ
- ایآمـدنـت،رأسِخبــــرهــا
وجود مبارك امام عسکری (سلام الله علیه) در یك بیان نورانی فرمود:
«مَا أَقْبَحَ بِالْمُؤْمِنِ أَنْ تَكُونَ لَهُ رَغْبَةٌ تُذِلُّه».
ما گرایشهایی داریم علاقههایی داریم اشتها و میلی داریم، این میلهای ما گاهی صادق است گاهی كاذب. همانطوری كه عطش، گاهی صادق است و گاهی كاذب و تشخیص عطش صادق و كاذب به عهده پزشك معالج است. صبح، گاهی صادق است و گاهی كاذب و تشخیص صبح صادق و كاذب به عهده منجم اخترشناس است، رغبت و میل هم گاهی صادق است و گاهی كاذب و تشخیص آن به عهدهی انسان.شناس واقعی است.
انسان شناس واقعی، همان انسانآفرین واقعی است كه خدای سبحان باشد و انبیا و معصومین علیهمالصلاةوعلیهمالسلام، سخنان همان انسانآفرین را میگویند.
آیتالله جوادی آملی
🪷͜͡🪷͜͡🪷͜͡🪷
سالروز ولادت حضرت امام حسن عسکری -ع- را به ساحت قدس فرزند گرانقدرش، صاحب منصب ولایت و امامت، حضرت مهدی عجلالله، و همچنین به محبین آن حضرت تبریک عرض مینماییم.
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
.𝆹𝅥݊ ּ𝆭⭒ོ
ོ 𖡼 يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
﴿إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَىٰ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ﴾ توبه/۱۱۱
خداوند از مؤمنان، جانها و اموالشان را خریداری کرده، که - در برابرش - بهشت برای آنان باشد.
𖡼𑁍𖡼𑁍𖡼𑁍𖡼𑁍𖡼
⥢با سلام و احترام
به منظور اجرای امر امام امت بهدنبال ایجاد، حفظ و بسط کارگروههای تخصصی در زمینههای مختلف اعم از تحقیق و پژوهش، ترجمه متون ،طراحی پوستر، نشر مطالب و... هستیم.
از اینرو اگر عزیزانی تمایل به همکاری با مجموعهی «اندیشکدهی صانع» را دارند، پذیرای آنان خواهیم بود.
⥢آیدی جهت هماهنگی و ارسال کمکهای مالی: @Avvab68
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
⌯ صنعت منابع انسانی و استفاده از هوش مصنوعی بهعنوان دستیار
⌯ از چالشهای بازار کار تا حذف دورکاری؛
وقتی چهار روز کار در هفته راندمان بالاتری را ثبت میکند.
آیا ChatGPT میتواند در فرایند استخدام کارکنان مؤثر باشد؟
⌯ پیوست به متن گزارش:
https://eitaa.com/SaneAndishkadeh/207
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
صنعت منابع انسانی .pdf
1.37M
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
⌯ صنعت منابع انسانی و استفاده از هوش مصنوعی بهعنوان دستیار
⌯ از چالشهای بازار کار تا حذف دورکاری؛
وقتی چهار روز کار در هفته راندمان بالاتری را ثبت میکند.
آیا ChatGPT میتواند در فرایند استخدام کارکنان مؤثر باشد؟
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
- مدیرعامل سافتبنک:
هوش مصنوعی انسانگونه ۱۰ سال دیگر از راه میرسد.
- مدیرعامل سافتبنک معتقد است هوش مصنوعیای که در همه زمینهها از هوش انسانی بهتر باشد، ۱۰ سال آینده از راه میرسد.
- ماسایوشی سان، مدیرعامل سافتبنک، در کنفرانسی جدید گفت که هوش مصنوعی انسانگونه (AGI) ۱۰ هزار برابر هوشمندتر از انسان خواهد بود.
- سان به پیشرفت سریع هوش مصنوعی مولد اشاره کرد و به گفتهی او هوش مصنوعی همین حالا در برخی زمینهها از هوش انسانی هم فراتر رفته است.
- مدیرعامل سافتبنک از شرکتهای ژاپنی خواست که در پروژههای هوش مصنوعی قدم بگذارند و از تکنولوژی روز هوش مصنوعی عقب نمانند.
- رنه هاس، مدیرعامل ARM، از طریق تماس ویدئویی در کنفرانس سافتبنک حضور داشت و از بهرهوری طرحهای شرکتش صحبت کرد.
او معتقد بود که این طرحها برای تقویت هوش مصنوعی مورد توجه قرار خواهند گرفت.
- مدیرعامل سافتبنک در کنفرانس جدید گفت: «این اشتباه است که بگوییم چون هوش مصنوعی توسط انسان ساخته شده است، نمیتواند باهوشتر از انسان باشد».
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╭─────────╮
𖤜 ᤩيامُسَبِّبَالاَسْبابِ
╰─────────╯
- از هوش مصنوعی خواستند که روز آزادی فلسطین رو تجسم کنه...🌿
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• •➖➖➖
ما سه تعبیر داریم: یکی زنان، یکی مردان، یکی مردم؛ وقتی گفتند «زنان» یعنی همین صنف، وقتی گفتند «مردان» یعنی همین صنف؛ اما وقتی گفته شد «مردم» یعنی صنف زن و مرد. ما می گوییم مردم انقلاب کردند، مردم قیام کردند، مردم در اربعین شرکت کردند؛ این «مردم» یعنی زن و مرد.
اینچنین نیست که حالا اگر زنی خوب شد فقط نمونه زنان خوب باشد.
اگر فضیلتی برای فاطمه معصومه س ذکر شد، ما هم می توانیم و هم موظفیم که این راه را طی کنیم. آن وقت زیارت کردن این بی بی به این معناست که از خدا بخواهیم تا اوصاف کمالی که خدا به او داد به ما هم بدهد، راهش را هم به ما بدهد.
تنها ثواب نیست، تعلّم هم است، تدرّس هم است، لقای الهی هم است؛ زیارت این بی بی این خاصیت ها را هم دارد.
آیتالله جوادی آملی
➖➖➖➖➖➖➖
عروج آسمانی کریمهی اهلالبیت ع، شفیعهی محشر، حضرت فاطمهی معصومه س، بنت مکرمهی موسیبن جعفر ع، اُخت عزیز علیبن موسیالرضا ع، و عمهی جلیلهی ولیالله الأعظم امام زمان ع، به پیشگاه آخرین ذخیرهی الهی، قطب عالم امکان، و همچنین شیعیان و محبّین ایشان، تسلیت باد.
‹ @SaneAndishkadeh ›
• •➖➖➖
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
این دستگاه جای تلفن همراه را میگیرد!
- در نمایشگاه اخیر مد پاریس «هیومین» که شرکت تازه تأسیس توسط چاودری می باشد دستگاه مرموزی با نام Humane Ai Pin که شبیه به گجت های شخصی آینده گرایانه دوره پس از گوشی های هوشمند به نظر میرسد به نمایش گذاشته شد که لباسها میچسبد و یک صفحه نمایش لیزری را بر روی هر سطحی مانند کف دست میتاباند.
- همچنین، این دستگاه میتواند به پرسشهای صوتی پاسخ دهد و جهان را از طریق دوربین ها و حسگرهای کوچک ببیند.
- این فناوری توسط "نائومی کمپبل" مدل بر روی صحنه در حالی به نمایش گذاشته شد که ارقام تازه وضعیت وخیم بازار گوشیهای تلفن همراه هوشمند را نشان میدهند.
- در میان گزارش هایی مبنی بر داغ شدن بیش از حد آیفونها و سطوح ناایمن تشعشع شرکت تحلیلگر بازار Canalys فاش ساخت که فروش گوشی های تلفن همراه هوشمند به پایین ترین سطح خود در یک دهه گذشته رسیده است.
نکته مشخص آن است که دستگاه و فناوری بعدی در این مسیر حرکت خواهد کرد: کوچک شدن رایانه های شخصی تا جایی که تقریبا کاملا ناپدید می شوند.
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
⌯ تکنولوژی در سال ۲۰۵۰، آیا بشریت را نجات میدهد یا ما را نابود میکند؟!
⌯ نشریهی گاردین گزارش میدهد
⌯ پیوست به متن گزارش:
https://eitaa.com/SaneAndishkadeh/214
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
فناوری در سال 2050 ، آیا بشریت را نجات می دهد یا ما را نابود می کند؟.pdf
1.37M
𖤜 ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
⌯ تکنولوژی در سال ۲۰۵۰، آیا بشریت را نجات میدهد یا ما را نابود میکند؟!
⌯ نشریهی گاردین گزارش میدهد
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
𑁍يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
┓❋ دنیایقشنگنو و نقشهیامانیته.
🎥┏دڪترمیثمآذربخش.
╭─┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
open⥃یوتیوب open⥃تلگرام
open⥃اینستاگرام open⥃آپارات
open⥃روبیکا open⥃ایتا
╰─┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
دنیایقشنگنو.m4a
4.89M
▷ ◉──────── ۱۹:۵۶
┓❋ دنیایقشنگنو و نقشهامانیته.
🎙┏دکترمیثمآذربخش.
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›