16261932048214813317316.mp3
4.63M
دو نور خدا محرم همدیگه میشن
رو سر همه اهل زمین نقل میپاشن
دو نور خدا محرم همدیگه میشن
ملائکه تو آسمونا کل میکشن
🎙 #حسین_طاهری
#️⃣ #ازدواج_حضرت_علی_ع_و_حضرت_فاطمه_س
#️⃣ #مولودی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
#سنگر_تبیین
🆔 @Sangar_Tabien
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🔺ازدواج امیرالمومنین و حضرت زهرا سلام الله علیهما؛ اول ذی الحجه یا ششم؟
یکی از مسائلِ عجیبِ روزگارِ ما، ولعِ زیاد برای تاریخسازی و تناسبِ تاریخسازیها با برگزاریِ مناسبتهای مذهبی است. در این زمینه سخن بسیار است و نمونههای آن فراوان.
اخیراً در قطعهای تصویری از سخنور محترم جناب حجت الاسلام والمسلمین بندانی نیشابوری دیدم ایشان میفرماید: چون شب اول ذی الحجّه شامِ شهادت امام جواد سلام الله علیه است، آن را شب ازدواجِ امیرالمؤمنین علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها قرار ندهید و حرمتِ امام جواد علیه السلام را حفظ کنید، آن شب عروسی نگیرید.
بنده با این قسمت عجالتاً کاری ندارم.
بعد فرمودند: ازدواجِ امیرالمؤمنین علیه السلام با حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را در کتاب تقویم شیعه به تفصیل از کتب فریقین آوردهام که ششم ذی الحجّه است و شب اول ذی الحجّه نیست و بلکه شب اول یکی از اقوال است ولی ششم روایت دارد و معتبرتر است(قریب به مضمون).
تعجّب کردم و به کتاب «تقویم شیعه» مراجعه نمودم، دیدم در روز ششم ذی الحجّه فرمودهاند:
«در این روز در سال 2 هجری قمری آقا و سرورِ ما خاتم الأنبیاء صلی الله علیه و آله امیرالمؤمنین علیه السلام را به سیّدهی نساء عالمیان فاطمه زهرا بتول عذراء سلام الله علیها تزویج فرمودند (تتمة المنتهی صفحه 137، بحارالانوار جلد 43 صفحه 97)»
در ادامه نیز نوشته بودند:
«این ماجرا بعد از رجوع از جنگ بدر شانزده روز بعد از وفات رقیّه دختر پیامبر صلی الله علیه و آله در روز سه شنبه 6 ذی الحجّه واقع شده است.» (امالی طوسی جلد 1 صفحه 42، بشارة المصطفی صفحه 267)
ایشان هنگام ذکرِ اقوالِ مختلف در روز ازدواج این دو بزرگوار به بحارالانوار جلد 43 صفحه 6 هم اشاره می کنند.
جالب اینجاست که اگر خوانندهی محترم به مدارک استناد شده مراجعه نکند خیال میکند منابعِ متعددی ششم ذی الحجّه را روز ازدواج میدانند، در حالی که اولاً مصدرِ بحارالانوار جلد 43 صفحه 97 و بشارة المصطفی دقیقاً همان روایتِ منقولِ در أمالی شیخ طوسی است و تقریباً تمامِ مدارکِ فوق شبیه متن روایت شیخ طوسی در أمالی است که ایشان میگوید:
نقل شده است که این ازدواج 16 روز بعد از وفاتِ خواهرش و چند روز پس از ماه شوال بود و نیز نقل شده است روز زفاف روز سه شنبه ششم ذی الحجّه بود.
و بعد تردیدِ خود را با «والله تعالی أعلم» نشان میدهد.
نکته اینجاست که
اولاً تمامِ مدارکِ فوق تقریباً یک منشأ دارند و در نقلِ بحارالانوار جلد 43 صفحه 6 از مناقب ابن شهرآشوب نیز ابتدا 1 ذی الحجّه و سپس با عنوانِ «رُویَ» ششم ذی الحجّه ذکر گردیده است.
ثانیاً: بیشتر بعنوانِ نقل دوم و با «رُویَ» ششم را بیان کردهاند.
و ششم علی التعیین نیست.
ثالثاً: شیخ مفید در مسارّالشیعه و دیگران (مانندِ شیخ طوسی در نقلی که به ایشان منسوب است) روز ازدواج را اول ذی الحجّه میدانند. که قول مختار بعضی از محققان معاصر هم هست.
رابعاً: این ازدواج تنها شانزده روز پس از وفاتِ رقیه خواهر یا ربیبهی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بوده است (البته مطابق با مستند کتاب تقویم شیعه، وگرنه اقوالِ دیگری هم دارد).
خامسا: ایشان وعده کتب فریقین را دادند، در حالیکه منابع فوق همگی شیعی هستند.
بنابراین روز ششم هیچ تفوّقی ندارد.
البته اینکه با هم یک روز را قرارداد کنیم و آن روز را مناسبت قرار دهیم، بحثی است که اکنون در صددِ رد یا قبولِ آن نیستیم، ولی بیجهت ششم را بعنوانِ خروجیِ تاریخیِ معتبر برای روز ازدواج قرار ندهیم.
این مساله در مورد هفتم صفر و برخی روزهای دیگر نیز قابل بیان است.
✍ کاشانی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
#سنگر_تبیین
🆔 @Sangar_Tabien
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
✨بسم الله النور✨
سلامی بیجواب از جانب خوبان نمیماند...
🚩السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا بَقِیَّةَ اللهِ فِی أَرْضِه
السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا مِیثَاقَ اللهِ الَّذِی أَخَذَهُ وَ وَکَّدَهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا وَعْدَ اللهِ الَّذِی ضَمِنَهُ
🚩السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ الله
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ الله
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ الله
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ برکاته
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
#سنگر_تبیین
🆔 @Sangar_Tabien
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
15.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 پرهیز از معصیت
🔺[حضرت امام صادق علیهالسلام] میفرمایند:
یک نفری در نامهای به جناب ابیذر نوشت:
از دانش و معرفتی که داری سخن طرفه و تازهای برای ما بیان کن.
[جناب ابیذر برای او نوشت:]
برای تو میگویم و آن این است: اگر بتوانی به کسی که او را دوست میداری بدی نکنی، این کار را بکن. یعنی سعی تو این باشد به کسی که او را دوست میداری بدی نکنی.
🔸وقتی معصیت میکنی، به این محبوب خودت که نفس خودت و شخص خودت است بدی کردهای. پس ببین که میشود انسان چیزی را دوست بدارد و به آن بدی بکند که آن عبارت است از نفس انسان.
🗓 شرح حدیث اخلاق ۱۳۹۴/۰۲/۰۲
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
#سنگر_تبیین
🆔 @Sangar_Tabien
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
📌چرا امام اجازه می داد دستش را ببوسند؟
#تواضع، غذای ساده خوردن نیست. تواضع، #عمل_کردن_به_وظیفه است. اگر وظیفه انسان بالای مجلس نشستن است، همین ثواب را دارد. امام در دوره شاه از زندان آزاد شد. خدا رحمت کند برادرم آمده بود امام راحل را در این وضعیت دیده بود. گفت دو تا متکا این طرف و آنطرف امام گذاشته بودند. مردم می آمدند و دست امام را بوسه می زدند! امام دستش را نمی کشید!
این تواضع است. چون وظیفهاش است. می خواهد #قدرت_خودش را به رژیم نشان بدهد. می خواهد ارادت مردم به خودش را به دشمن نشان دهد. وگرنه این نیست که از دست بوسیدن لذت ببرد. وظیفهاش را انجام می داد.
مأمون به امام رضا (ع) مجبور کرد که ولیعهد باشد، حضرت گفت: این کار را از من نخواه. گفت: اختیاری نیست. می خواهی با من مقابله کنی؟ من هم نوع دیگری رفتار می کنم؛ یعنی تو را می کشم. حضرت کرهاً (از روی کراهت) قبول کرد. حالا ولیعهد شده، دو برادر بودند به نام حسن بن سهل و فضل بن سهل. اینها همه کارههای مأمون هستند. این وزیر ارشد می آید پیش امام رضا -پیش ولیعهد-. حضرت دارند با یکی از یارانشان صحبت می کنند. ایستاده جلوی درب. حضرت به حرفشان ادامه دادند. مدتها اذن (اجازه) داخل شدن به او نمی دهند. بعد حضرت می گوید کاری داری؟ اجازه می دهند که بیاید داخل. اما اذن نشستن را به او نمی دهند. #ایستاده مطلبش را می گوید و حضرت جوابش را می دهند، می رود.
دیگران نباید این کار را بکنند. برایشان #خطرناک است. امام در یک تواضعی است نسبت به خدا که اینگونه بی اعتنایی ها، او را متکبر نمی کند. او آنچنان ذلت باطنی دارد که این بی اعتنایی ها غرور برایش نمی آورد.
آقای گورباچف، آقای شوارد نادزه را فرستاده بود که پاسخ پیام امام را بیاورد. امام خیلی عادی آمد. این وقتی می خواست پیام را بدهد میلرزید. امام هم وقتی که این فرد پیام را ابلاغ کرد گفت: اینها جواب من نیست. دستش را به علامت ردّ حرکت می داد. گفت: اینها جواب من نیست، من می خواستم دری بر دنیای جدیدی به روی شما باز کنم.
ببین! پس اخلاق و تواضع و بندگی خدا کردن، حرف خدا گوش دادن است. تواضع، این است. باید نگاه کند ببیند تکلیف چیست؟ عمده این است که انسان وقتی می خواهد کاری کند #حجت داشته باشد.
آیت الله حائری شیرازی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
#سنگر_تبیین
🆔 @Sangar_Tabien
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
📌 کشف بسته انفجاری در هشتگرد کرج
🔺سپاه استان البرز از کشف یک بسته انفجاری در هشتگرد کرج خبر داد.
این بسته انفجاری در یک مرکز دپوی نخاله که در مجاورت پست فشار قوی برق و ایستگاه تقلیل فشار گاز قرار دارد، کشف شد.
در این زمینه ۴ تبعه خارجی دستگیر شدهاند.
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
#سنگر_تبیین
🆔 @Sangar_Tabien
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌یک مدیر بهخاطر اسراف در هزینهها برکنار شد
رئیس هیئتمدیرۀ شرکت «پُلیپروپیلنِ جم» بهخاطر اینکه از سال ۱۴۰۰ هزینۀ پرواز شخصی و اقامت در هتل را از حساب شرکت داده بود، برکنار شد.
❗️۵۵۰ میلیونی این مدیر برای پرواز و هتل برداشته بود هم پسگرفته شد.
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
#سنگر_تبیین
🆔 @Sangar_Tabien
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
📌شبکه سلامت و قرآن بالاتر از نسیم و تهران
بر اساس آخرین نظرسنجی صورت گرفته در صدا و سیما، شبکه های نسیم، افق، تهران و آموزش با افت مواجه شده اند و در مقابل شبکه هایی مانند سلامت و قرآن با افزایش مخاطب از سایر شبکه ها پیشی گرفته اند.
نکته جالب تر اینجاست که که شبکه های سلامت و قرآن جزو شبکه های تخصصی رسانه ملی به شمار می روند و این مسئله نشان می دهد ذائقه مخاطبان جعبه جادویی به سمت شبکه های تخصصی سوق پیدا کرده است.
در این نظر سنجی شبکه سه سیما همچنان پیشتاز است.
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
#سنگر_تبیین
🆔 @Sangar_Tabien
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
📌نهمین گفتوگوی تلویزیونی رئیس جمهور با مردم
رئیسجمهور امشب پس از بخش خبری ساعت ۲۱ شبکه اول سیما، در گفتوگویی زنده، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و دستاوردهای دولت در دو سال ابتدایی فعالیت دولت، به تشریح برنامههای قوه مجریه برای نیمه دوم فرصت خدمت به مردم خواهد پرداخت.
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
#سنگر_تبیین
🆔 @Sangar_Tabien
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐