امام صادق(ع) می فرمایند: کسی که مؤمنی را افطاری دهد، کفاره یک سال گناه او شمرده می شود؛ و کسی که دو مؤمن را افطاری دهد، بر خداوند است که او را وارد بهشت سازد.
وسائل الشیعه، ج ۷، ص ۱۰۱ و ۱۰۲٫
##با توجه به شرایط حاضر واین ویروس نحس کرونا،بیاییم هزینه افطاری هایمان را برای تهیه بسته ارزاق ویژه منطقه محروم وصفر مرزی سیستان اختصاص دهیم
بی شک اجر این عمل بی نهایت خواهد بود.
ودعای مردم فقیر ومحروم سیستان در حق شما مستجاب ودرهای رحمت خداوند به روی شما باز وزندگی شما پر از خیرات وبرکات خواهد شد.
##بخشیدن وصدقه دادن به نیازمندان،جدای از دست باز،یک قلب مهربان میخواهد که شما خوبان در عمل این راثابت کرده اید.
# ۱۰۰۰ سهم: هرسهم ۱۰ هزار تومان
#سهم تقبل شده : 16
💳شماره کارت برای واریز هزینه افطاری ونذر وصدقات شما برای شیعیان نیازمند اقا امیرالمومنین ع
6037991733714772
#گروه_جهادی_سربازان_ولایت
#حجت_الاسلام_حسن_مهدوی_یگانه
#سیستان_وبلوچستان
🆔@sarbazane_velayat1
🌸🌺🌸🌺🌸🌺
#سبک_زندگی را از #نهج_البلاغه بیاموزیم (۹۲)
مَنْ كَتَمَ سِرَّهُ كَانَتِ الْخِيَرَةُ بِيَدِهِ.
(حکمت ۱۶۲ نهج البلاغه)
امام(عليه السلام) فرمود: كسى كه راز خود را بپوشاند همواره اختيار آن به دست اوست (و كسى كه نپوشاند از اختيارش بيرون مى رود).
بخش سوم
نكته:
حفظ اسرار و اهداف مهم آن:
گاه سؤال مى شود كه براى چه منظورى ما اسرار را كتمان كنيم و از ديگران پنهان داريم. با كمى دقت معلوم مى شود كه آثار قابل ملاحظه اى مى تواند داشته باشد:
از جمله:
۱- عدم توانايى طرف مقابل بر تحمل آن سرّ;
همان گونه كه در مورد ائمه هدى(عليهم السلام) و مطالب مربوط به مقامات آنها يا معارف خاص الهى در احاديث ديده مى شود و همان گونه كه در داستان خضر و موسى در قرآن مجيد آمده كه خضر ـ آن مرد الهى ـ به موسى گفت: «تو توانايى تحمل بعضى از كارهاى مرا ندارى».
۲- گاه مكتوم بودن سرّ به نفع مردم است;
مثل اين كه شب قدر به صورت سرّى در آمده و سبب مى شود كه مردم در ليالى مختلف به اميد درك شب قدر به در خانه خدا بروند و يا پنهان بودن زمان عصر ظهور تا قيام قيامت كه سبب آمادگى مداوم مردم مى شود و همچنين مكتوم بودن پايان زندگى انسان ها.
۳- گاه مى شود افشاى سرّ سبب سوء استفاده دشمن مى گردد و كارى كه ممكن است به سادگى انجام گيرد بسيار پيچيده و پرهزينه مى شود همان گونه كه در مورد مستور ماندن زمان حركت لشگر اسلام براى فتح مكه در تاريخ اسلام ثبت شده است.
۴- گاه افشاى سرّ سبب برانگيخته شدن حسادت ها مى گردد و براى پرهيز از آن چاره اى جز پوشانيدن آن نيست.
همان طور كه در حديثى از رسول اكرم(صلى الله عليه وآله)مى خوانيم:
«اسْتَعِينُوا عَلَى أُمُورِكُمْ بِالْكِتْمَانِ فَإِنَّ كُلَّ ذِي نِعْمَة مَحْسُودٌ».
۵- پرهيز از توقعات بيجا;
گاه مى شود اگر مردم از امكانات فرد خاصى، با خبر شوند توقعات بيجا و بيش از حد از او داشته باشند و او را در تنگنا قرار دهند به همين دليل سرّ خود را مى پوشانند.
۶- پرهيز از كارشكنى ها;
گاه مى شود انسان براى كار مثبتى نقشه كشيده و اگر آن را فاش كند گروهى به هر دليل مشغول كارشكنى مى شوند، از اين رو چاره اى جز كتمان آن سرّ نيست تا زمانى كه به ثمر برسد و خود را نشان دهد.
۷- پرهيز از آبروريزى افراد;
بسيار مى شود اسرارى نزد انسان است كه اگر بازگو كند آبروى افراد آبرومندى كه زمانى گرفتار لغزشى شده اند مى ريزد و يا سبب شماتت دشمن نسبت به خود انسان مى شود، زيرا مصيبتى به انسان رسيده كه اگر آن را مكتوم دارد يك مصيبت است و اگر آشكار كند مصيبت شماتت دشمنان به آن افزوده مى شود،
همان گونه كه شاعر مى گويد:
مگوى اندوه خويش با دشمنان
كه لا حول گويند شادى كنان
۸- پرهيز از رياكارى;
گاه انسان خدماتى به افرادى كرده كه اگر آن را افشا كند بيم رياكارى دارد. در اين صورت، سرّ را مكتوم مى دارد كه به اخلاص خويش كمك كند.
۹- پرهيز از كارهاى عجولانه;
گاه انسان سرّى دارد كه اگر عجله در افشاى آن كند ممكن است به نتيجه نرسد ولى هر گاه براى مطالعه و تحقيق بيشتر آن را مكتوم دارد و در فضاى آرامى به نتيجه برساند به نفع اوست.
۱۰- پرهيز از وحشت افراد كم ظرفيت;
بسا حوادث تلخى ممكن است براى جامعه اى در پيش باشد كه اگر مسئولين آن را فاش كنند، بسيارى از افراد وحشت زده مى شوند از اين رو آن را مكتوم مى دارند تا آرامشى در كار باشد و يا شخصى مبتلا به بيمارى خطرناكى شده، طبيب آن را به او نمى گويد تا آرامش خود را از دست ندهد.
از اينجا روشن مى شود اين كه امام(عليه السلام) در اين گفتار حكيمانه مى فرمايد: «هر كس سرّ خود را بپوشاند اختيارش به دست اوست» تا چه اندازه داراى فلسفه هاى گوناگون و مثبت است.
پایان شرح حکمت ۱۶۲ نهج البلاغه از آیت الله مکارم شیرازی
💓💓💓
📌@sarbazane_velayat1
منذر و هادی امت در قرآن
«وَيَقُولُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوْلا أُنْزِلَ عَلَيْهِ آَيَةٌ مِنْ رَبِّهِ إِنَّمَا أَنْتَ مُنْذِرٌ وَلِكُلِّ قَوْمٍ هَادٍ.» (سوره رعد، آیه 7)
📌ترجمه: و آنان که کافر شدهاند میگویند: «چرا نشانه ای آشکار از طرف پروردگارش بر او نازل نشده است؟» ]ای پیامبر[ تو فقط هشدار دهنده ای و برای هر قومی رهبری است.
حدیث تفسیری
ابن عباس میگوید: هنگامیکه آیه «تو فقط هشدار دهنده ای و برای هر قومی رهبری است» پیامبر اکرم فرمود:
«أنا المنذر وعليّ الهادي من بعدي» وضرب بيده إلى صدر عليّ، فقال: «أنت الهادي بعدي يا عليّ، بك يهتدي المهتدون»
بيم دهنده من هستم و هادى پس از من، علىّ است و دست خود را به سينه على زد و فرمود: يا على! تو هدايت كننده پس از من هستى و هدايتشدگان به وسيله تو هدايت مىشوند.
(فضائل أمیرالمؤمنین علیه السلام، ابن عقدة کوفی، ص 194)
علی علیه السلام هادی اُمّت🌺
زمان پس از رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله بود، گروهی از یهویان نزد خلیفه دوّم آمدند و گفتند: آمدیم تا از تو مطالبی را بپرسیم، اگر صحیح جواب دادی مسلمان میشویم و از تو متابعت میکنیم.
عمر گفت: هر چه میخواهید بپرسید؟
گفتند: ما را از قفلهای آسمان هفت گانه و کلیدهای آن آگاه کن. از قبری که صاحبش را چرخانید خبر بده. از کسی که قومش را انذار داد که نه از جنّ بود و نه از انس با خبر ساز. مکانی که آفتاب فقط یک بار بر آن تابید و دیگر بر آن نتابید نام ببر، از پنج جانداری که در رحم خلق نشدند آگاه کن. دربارۀ یک، دو، سه، چهار، پنج، شش، هفت، هشت، نه، ده، یازده و دوازده تا، توضیحات لازم را بده.
خلیفه دوّم سرش را به زیر انداخت و گفت: از من مطالبی میپرسید که اطّلاع ندارم، ولی پسر عموی پیامبر همه سؤالهای شما را جواب خواهد داد. کسی را به دنبال أمیرالمؤمنین علیه السلام فرستاد و از او خواست بیاید و جواب سؤالهای آنان را بدهد.
مشکلگشای عالم، وقتی تشریف آوردند، عمر گفت: ای أباالحسن! این قَوم یهود از من مسائلی را پرسیدند که برای هیچ یک پاسخ ندارم و آنها گفته اند: اگر جواب صحیح را بگویی اسلام میآوریم.
حضرت از آنان خواست تا سؤالها را دوباره تکرار کردند سپس فرمود: «غیر از این، سؤالات دیگری ندارید»؟
گفتند: نه، ای پدر شَبر و شُبیر (حسن و حسین‘).
حضرت فرمود: «قفلهای آسمان هفتگانه شرک به خدا است و کلیدش گفتن «لا إله إلاّ الله» است.
امّا آن قبری که صاحبش را گردش داد، ماهی بود که حضرت یونس را در هفت دریا سیر داد.
آن کسی که قومش را انذار نمود و نه از جنّ بود و نه از انس، مورچهای بود که با سلیمان بن داود سخن گفت.
آن مکانیکه تنها یک بار آفتاب بر آن تابیده است و دیگر نتابید رود نیل بود که خداوند حضرت موسی علیه السلام را از آن نجات داد و فرعون و پیروانش در آن غرق شدند (وقتی دریا شکافته شد، آفتاب بر آن تابید و بعد از ورود فرعونیان وغرق شدنشان دیگر آفتاب بر آن نتابید).
آن پنج موجودی که در رحم خلق نشدند: حضرت آدم علیه السلام و حوّا، عصای موسی، شتر صالح و گوسفندی که در عوض از حضرت اسماعیل ذبح و قربانی شد، میباشند.
امّا جواب از آن دوازده تا این است: یکی خداست.
دو تا آدم و حوّا میباشند.
سه تا جبرئیل و میکائیل و اسرافیل است.
چهار تا تورات، انجیل، زبور و قرآن است.
پنج تا پنج نماز واجب شبانه روزی میباشد.
شش تا آن کلام خدا است که آسمان و زمین را در شش روز خلق کرد.
هفت تا قول حقّ تعالی است که «بالای سرتان آسمان هفت گانه استوار قرار دادیم».
هشت تا قول خداست که میفرماید: «عرش پروردگار تو را بر فراز ایشان در آن هشت تن فرشته در بردارند» (سورۀ مبارکۀ حاقّه: 17).
نُه تا آن آیات و معجزات بود که موسی بن عمران داشت.
امّا ده تا آن قول خداست: «و وعده کردیم با موسی سی شب و تکمیل آن به ده کردیم» (سورۀ مبارکۀ أعراف: 142).
امّا یازده تا قولحضرت یوسف علیه السلام است که به پدرش عرض کرد: «ای پدر! در خواب یازده ستاره را دیدم» (سورۀ مبارکۀ یوسف: 4).
امّا دوازده تا آن کلام حقّ است به حضرت موسی علیه السلام: «ای موسی! با عصایت بر سنگ بزن، دوازده چشمه آب از آن ظاهر شد» (سورۀ مبارکۀ بقره: 60)
یهودیان از شنیدن جوابهای حضرت خوشحال شدند و عرض کردند: ما شهادت میدهیم که: خدا یکی است و محمّد صلی الله علیه و آله فرستاده خداست و تو پسر عموی رسول خدا صلی الله علیه و آله میباشی. سپس روبه عمر کردند و گفتند: ما شهادت میدهیم که علی علیه السلام برادر رسول خداست و به این مقام امامت سزاوارتر است.
(خصال، شیخ صدوق: 456)
------------------------------
آدرس کانال گروه جهادی سربازان ولایت در ایتا:
🆔@sarbazane_velayat1
12_Narimani_fadaeian-ramazan9615-MiladEmamHasan(5)_(www.rasekhoon.net).mp3
4.63M
🎊 تویی خورشید حسن جانم 🎊
🎊 تویی مهتاب حسن جانم 🎊
🎊می گه عالم حسین جانم 🎊
🎊می گه ارباب حسن جانم 🎊
🎙 #سید_محمدرضا_نریمانی
----------------------------------*♡
🆔 @sarbazane_velayat1
#گروه_جهادی_سربازان ولایت☝️☝️
امام صادق(ع) می فرمایند: کسی که مؤمنی را افطاری دهد، کفاره یک سال گناه او شمرده می شود؛ و کسی که دو مؤمن را افطاری دهد، بر خداوند است که او را وارد بهشت سازد.
وسائل الشیعه، ج ۷، ص ۱۰۱ و ۱۰۲٫
##با توجه به شرایط حاضر واین ویروس نحس کرونا،بیاییم هزینه افطاری هایمان را برای تهیه بسته ارزاق ویژه منطقه محروم وصفر مرزی سیستان اختصاص دهیم
بی شک اجر این عمل بی نهایت خواهد بود.
ودعای مردم فقیر ومحروم سیستان در حق شما مستجاب ودرهای رحمت خداوند به روی شما باز وزندگی شما پر از خیرات وبرکات خواهد شد.
##بخشیدن وصدقه دادن به نیازمندان،جدای از دست باز،یک قلب مهربان میخواهد که شما خوبان در عمل این راثابت کرده اید.
# ۱۰۰۰ سهم: هرسهم ۱۰ هزار تومان
#سهم تقبل شده : 18
💳شماره کارت برای واریز هزینه افطاری ونذر وصدقات شما برای شیعیان نیازمند اقا امیرالمومنین ع
6037991733714772
#گروه_جهادی_سربازان_ولایت
#حجت_الاسلام_حسن_مهدوی_یگانه
#سیستان_وبلوچستان
🆔@sarbazane_velayat1
❓ چرا به امام حسن مجتبی(علیه السلام)،کریم اهل بیت می گویند؟
✍ امام حسن(ع) تمام توان خویش را در راه انجام امور نیک و خداپسندانه به کار میگرفت و اموال فراوانی در راه خدا میبخشید. آن حضرت در طول عمر خود دو بار تمام اموال و دارایی خود را در راه خدا خرج کردند و سه بار نیز ثروت خود را به دو نیم تقسیم کردند و نصف آن را در راه خدا به فقرا بخشیدند.(۱)
✅ ابن شهر آشوب می گوید: روزی امام حسن(ع) بر جمعی از گدایان گذشت که پارهای چند از نان خشکها را بر روی زمین گذاشتهاند و میخورند، از امام دعوت کردند؛ حضرت فرمودند: «خدا متکبّران را دوست نمیدارد» و با آنها نشستند و طعام تناول کردند و سپس از همه گدایان خواستند که برای صرف غذا به خانه حضرت بروند. حضرت با غذاهای خوب از ایشان پذیرایی کرده و به همه آنها لباسهای مناسب هدیه دادند.(۲)
✅ وقتی از خود امام پرسیدند، چرا هرگز سائلی را ناامید بر نمیگردانید؟ فرمودند: «من هم سائل درگاه خداوند هستم و میخواهم که خدا مرا محروم نسازد و شرم دارم که با چنین امیدی سائلان را ناامید کنم، خداوندی که عنایتش را به من ارزانی میدارد، میخواهد که من هم به مردم کمک کنم».(۳)
به خاطر این بخشندگیها و کارهای نیکی که از سوی امام حسن(ع) در مسیر خیر، احسان و کمک به طبقات درمانده و نیازمند انجام میگرفت، آن حضرت را کریم اهل بیت لقب داده اند.
------------------------------
(۱). منتهی الآمال، ج۱، ص ۴۱۷
(۲). جلاء العیون، ص ۲۴۱.
(۳). زندگانی امام حسن ـ علیه السّلام ـ ، ترجمه ی فخر الدین حجازی، ص۱۳۵.
#گروه جهادی_سربازان_ولایت
🆔@sarbazane_velayat1
🍃🌸💕روز موعود #سحرگاه، حسڹ را عشق است
🍃🌸💕بعد ایواڹ نجف باب الحسڹ را عشق است
🍃🌸💕درمدینہ چہ خوش است رفتڹ بیڹ الحرمیڹ
🍃🌸💕حرم فاطمہ و صحڹ حسڹ را عشق است
----------------------------------*♡
🆔 @sarbazane_velayat1
#گروه_جهادی_سربازان ولایت ☝️☝️
❤️ قرارعاشقی ❤️
قرائت دعای فرج به نیت ظهور ان شاءالله
💖🍃💖🍃💖🍃💖🍃💖🍃💖🍃
* بِـسْمِ اللهِ الـرَّحمٰنِ الـرَّحـیم *
إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ
وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ
وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ
وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى
وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ
وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا
كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ
يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ
اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ
يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ❤️
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي
السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ
#دعای_فرج
✨الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــ الْفَـــرَج✨
#گروه جهادی_سربازان_ولایت
🆔@sarbazane_velayat1