✅بسیار مهم/ حتما متن کامل این مصاحبه را بخوانید...
🎙#مصاحبه
🔻شرطیسازی اقتصاد به سیاست، خیانت به اقتصاد است
🔸ابر راهکار عبور از شرایط بغرنج کنونی که در لحظه مسائل را حل میکند، تلاش در فروکش کردن #جنگ_روانی کروناست، مثل چین. فقط کافی است #کروناهراسی افراطی را کنار بگذاریم.
🔸به نظر میرسد دراینصورت هم مرگ و میر شدیداً کاهش مییابد و هم استرس اجتماعی کاهش مییابد و هم اقتصاد را ریکاوری میکنیم. بزرگترین خط قرمز دولت اکنون کروناست.
🔸با اسم رمز #کرونا، اقتصاد، امنیت و سیاست کشور را تعطیل کردهاند. جالب است که فکتهای خندهداری ارائه میکنند: دکتر مردانی عضو علمی ستاد کرونا و معاون وزیر بهداشت میگویند: کشتههای کرونا، 2 تا 3 برابر آماری است که اعلام میشود.
🔸 در حالی که اگر آمار مرگ ناشی از کرونا را 3 برابر کنیم، از کل آمار مرگ و میر روزانه بیشتر میشود. با این فکتها مردم را میترسانند و بسیاری از مردم به صحت فکتهایی که اینها میدهند، فکر نمیکنند.
🎙گفت وگو با: دکتر حمیدرضا مقصودی
#کرونا #دولت #اقتصاد_ایران #جنگ_رسانهای_اقتصادی
🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
http://fekrat.net/2990
@fekrat_net
@schoolofeconomics
✅بسیار مهم/ حتما متن کامل این مصاحبه را بخوانید...
🔻شرطیسازی اقتصاد به سیاست، خیانت به اقتصاد است
🔸بر اثر شیوع #کرونا تجارت در دنیا تعطیل شد و هنوز هم به حالت عادی بازنگشته است. تجار، قدرت رفت و آمد در فضای بینالمللی ندارند و نمیتوانند کالا بخرند و بفروشند. ۸۸ کشور دنیا در اردیبهشت ماه از این ماجرا احساس خطر و اعلام کردند صادرات مواد غذاییمان را متوقف میکنیم.
🔸یک ماه بعد بود که هندوستان (رتبه دوم) و پاکستان(رتبه هفتم) که از بزرگترین تولیدکنندگان مواد غذایی دنیا هستند اعلام کردند صادرات برنج را متوقف میکنند.
🔸پوتین اعلام کرد که امسال ۶ میلیون تن کمتر ذرت صادر میکند. تجارت، علیالخصوص تجارت مواد غذایی در دنیا نیمه تعطیل شد.
🔸بیانیه مشترکی را مدیرکلهای IMF و WTO و FAO شخصاً منتشر کردند، یعنی به نظر نمیآمد سازمانی باشد، که در نتیجه رکود کرونایی، ما نگران بروز کمبودهای شدید غذایی در دنیا هستیم.
🔸 در کشور ما برخی از اساتید اقتصادی دلسوز از همان موقع گفتند که امسال سال پربارانی داریم و باید در زمینهای کشاورزی و خصوصا در زمینهای غرب کشور که پروژههای وسیع آبرسانی صورت گرفته کشت صورت بگیرد.
🔸 در عین حالی که تمام این انذارها داده شد، آقای #عیسی_کلانتری اعلام کرد: سرپرست وزارت جهاد کشاورزی را متقاعد کردیم که بحران آبی داریم و امسال باید کشت را کاهش دهیم.
🔸به این بهانه که کمآبی داریم. در حالی که همه کارشناسان میگویند امسال سال پرآبی داریم. در شهرها و روستاهای گیلان بنر نصب کردند که امسال برنج کشت نکنید.
🔸البته الحمدالله مردم گیلان به حرفشان توجه نکردند. نتایج این اتفاقات را در قیمت برنج، گوشت مرغ، گوشت قرمز و مواد غذایی بهطور واضح میبینیم.
🎙گفت وگو با: دکتر حمیدرضا مقصودی
#کرونا #دولت #اقتصاد_ایران #جنگ_رسانهای_اقتصادی #مافیا
🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
http://fekrat.net/2990
@fekrat_net
@schoolofeconomics
نشریه نسل ششم.rar
38.24M
مجله ارزشمند نسلششم انقلاب؛ویژهنامه #جمعیت
@schoolofeconomics
📸 #تصاویر_شما| خدمترسانی طلاب جهادی به بیماران کرونایی
hawzahnews.com/x9Tnv
hawzahnews.com/x9Tnh
hawzahnews.com/x9Tnf
@schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سپاسگزاریم حاجقاسم؛ برای ما کم نگذاشتی...
فعالان عراقی بهمناسبت "روز شهید" این نماهنگ را برای تقدیر و تشکر از فداکاریهای شهید سلیمانی در راه نجات این کشور از شر داعش، منتشر کردند.
@schoolofeconomics
🔻#بانک در کشور ما، ضد منافع ملی و ضد اخلاق عمل میکند...
✍️دکتر ابراهیم رزاقی: بسیاری از شرکتهای دولتی در دوران دفاع مقدس ضرر میکردند؛ چون تولیدات خودشان را با قیمت پایین به مصرفکنندگان میدادند.
🔹 در این صورت بانک ضرر میدهد، اما فقر و بیکاری کم میشود. وقتی که بانک خصوصی شد -خصوصی یعنی به دنبال سود حداکثری بودن- به شکلهای مختلف به دنبال فعالیتهایی میرود که سودش بالاست.
🔹لذا بانک وظیفهاش را انجام نمیدهد و نسبت به بیکاری و فقر توجهی نمیکند.
🔹هرگونه افزایش سپردهها موجب ربا میشود. بحث دیگری هم که وجود دارد این است که با دو نظام سر و کار داریم: یک نظام سرمایهداری و یک نظام که انقلاب اسلامی آن را موردنظر دارد؛ از جمله همین نکته که نباید بانکها ربوی باشند.
🔹 سرمایهداری که به تولید اهمیت نمیدهد، از زمان ریاستجمهوری آقای رفسنجانی در ایران پیاده شده است. بر اساس قانون اساسی ایران، بانکها باید دولتی باشند. ممکن است بانکها ضرر بدهند، اما نتیجه تولیدی داشته باشند.
🔹خودِ بانک، خانههایی را میخرد تا بیشتر سود کند و مانع از این میشود که از خانههای خالی مالیات گرفته شود. رباخواری برای این نوع بانکها و مدیران مشکلی نیست! وقتی فضا اینطور شد، وارد اقتصادی میشویم که میگوید بانکها را خصوصی کنید.
🔹مدیران بانکی که با شرایط خاصی روی کار آمدند نیز همه امکانات بانکی که سپردههای مردمی است را بدون هیچ نگرانی بین کسانی که خواهان این سرمایهها هستند توزیع میکند؛ لذا بانک به صورت یک واسطه غارتگر، ضد منافع ملی و ضد اخلاق عمل میکند.
🔻ادامه: fekrat.net/3019
@schoolofeconomics
⭕️ اون وقتی که همه تو #بورس سرمایهگذاری کردند، من تعداد کندو های زنبور عسلم را دو برابر کردم؛ الان اونا ارزش بورس شون سقوط کرده و زنبورهای من ۴تن عسل دارویی دادند. مهدی برزگری🚩🇮🇷
@TWTenghelabi
@schoolofeconomics
💥پاسخ به یک سؤال مهم:
💥چرا ریزش #بازار_ارز پس از پیروزی بایدن تداوم نداشت؟
🔶دکتر «عبدالملکی» اقتصاددان: کاهش قیمت ارز در چند روز گذشته ناشی از عرضه بیشتر ارز به بازار بود.
🔹بخش زیادی از مردم و فعالین اقتصادی ارزهایی را که پیش از این با قیمتهای پایینی خریداری کرده بودند را به دلیل نگرانی از کاهش قیمت ارز به بازار عرضه کردند.
🔹صادرکنندگانی که بدهی ارزی داشتند، از موقعیت موقتی کاهش نرخ ارز استفاده کردند تا بخشی از بدهی ارزی خود را به بانک مرکزی برگردانند.
🔹برخی تحلیلگران معتقدند دولت برای اینکه کشور و مردم را متمایل به مذاکره مجدد کند در روزهای اخیر ارز را به صورت تصنعی کاهش داد اما بعد این موضوع را ادامه نداد. این موارد جزء عواملی به شمار می روند که هر کدام به نوبه خود موجب افزایش دوباره نرخ ارز شد.
www.tn.ai/2388484
@schoolofeconomics
دیدهبان شماره 11-compressed.pdf
5.79M
📍 ویژهنامهای عالی؛برملاکننده نفاق در تفسیر تحریفآمیز عاشورا توسط شبهروشنفکران داخلی
📰 #نشریه >پیشنهاد #دانلود
♦️دیدهبان #اندیشه (دوهفتهنامه تخصصی رصد رویدادهای اندیشهای) مؤسسه فرهنگی ـ رسانهای شناخت/ گروه فلسفه و اندیشه
⏰ شماره11: ویژهنامه نقد وبررسی جریانشناسی رسانهای درباره محرم و عاشورای1442(شماره یک)
🔹امسال اگرچه بیماری کرونا موجب شد تا برخی مراسم و مناسک #عاشورا کمرنگ باشد، اما از طرف دیگر اندیشمندان، اساتید و صاحبنظران دانشگاهی و حوزوی و برخی نویسندگان و سخنرانان را بیش از پیش به تکاپو انداخت. تا جایی که تعداد سخنرانیها، یادداشتها و مصاحبههای ایشان، در دهه اول محرم امسال بسیار حجم بالایی داشت. از این رو، در این شماره و شماره بعدی دیدهبان اندیشه، به بررسی مهمترین و پرتکرارترین موضوعات و محورهای این سیل عظیم اندیشهای خواهیم پرداخت.
لینک دانلود از سایت:
http://fekrat.net/?p=3056
لینک شماره دهم:
eitaa.com/fekrat_net/2458
@fekrat_net
@schoolofeconomics
🔰مدارس سمپاد و رؤیای نخبه ساینس (Science)
✍️ مجتبی رستمیکیا: خبر درگذشت مرحوم اژهای، نام آشنای عرصه نخبگانی کشور، همه دوستداران او را به سوگ نشاند، خداوند او را رحمت کند؛ اما جان کلام من، نه راجع به شخصیت ممتاز وی، که راجع به خط و مشی نخبگانی کشور و ما حصل تأملات حقیر در 9 سال فعالیت نخبگانی است، کشوری که " رویای نخبه ساینس" Science شیرازه اکثر فعالیت های نخبگانی آن را تشکیل می دهد،جملاتی مانند تو باید دکتر بشی! مهندس بشی! از کودکی در همه خانه ها پیوسته میان والدین و فرزندان دوره می شود! تا شاید شانس موفقیت و در نهایت آسایش زندگی را برایشان فراهم کند! خط مشی نخبگانی کشور در سال های پس از انقلاب؛ اما براستی این نوع نخبه گزینی، نخبه گماری چه معنایی دارد؟
🔹با افکار سنت گرایان موافق نیستم اما جان کلام دکتر نصر از بیان من شیواتر است : " ایران در 30 سال اخیر تکنولوژیهای زیادی از غرب و ممالک دیگر اخذ کرده است. اما باید ببینیم آیا موفقیت در یک دستگاه جدید به معنای رسیدن به قله است؟ یا اینکه باید به عواقب آن نیز توجه داشت. تمام ممالک اسلامی در یک نوع علم جدیدپرستی نه علمدوستی، مشترک هستند و تقلید کورکورانه و عبودیت در مقابل تکنولوژی جدید دارند"؛
🔸خواسته یا نخواسته " سمپاد" در این تفکر تأثیرات جدیی از خود به جای گذاشته است؛ بی مهری سمپاد به رشته های " علوم انسانی" و علاقه به " مدال آوری" و دوری از " استعدادیابی صحیح" در گزینش نخبگان، ما را وارد پروسه " نخبه ساینس" کرده است، و چه استعدادهایی که با این روش به حاشیه نرفته اند؛
🔹بحث زمانی جالب تر می شود که آمار تحصیلات تکمیلی کشورهای پیشرفته را با کشور خود مقایسه می کنیم، حجم زیادی از فارغ التحصیلان مقطع دکتری " علوم انسانی" در کشوری مثل آمریکا ـ بنا بر گزارش توسط بنیاد ملی علوم آمریکا (NSF) ـ تقریبا دو برابر رشته هایی همچون ریاضی و تجربی است؛
🔸 از سوی دیگر اگر نگوییم مافیا، " اقتصاد تیزهوشان" و تب کنکورگرایی، از پیامدهای ناگوار سمپاد بوده است؛ گردش مالی صنعت آموزش یا بهتر بگویم صنعت ساینس در ایران سالانه بالای چند هزار میلیارد تومان است. و به نظرم عامل اصلی " عدم تحول" آموزش و پرورش و علوم انسانی در ایران همین مطلب است.
⚜️ @Taammolat74
پ.ن: البته ضرورت پیشرفت در علوم فنی و انسانی و تجربی، بهصورت متوازن و با توجه به تجربیات هزارساله تمدن اسلامی و پیشرفت همزمان در علوم اسلامی، بر هیچ کس پوشیده نیست.
#اقتصاد_تعلیم_و_تربیت #سمپاد #نخبه_علمزده #اقتصاد_کنکور #اقتصاد_تیزهوشان #علوم_انسانی #تحول
@schoolofeconomics
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀نقد دیدگاه آقای ملکیان در باب عقلانیت ودین؛ و مخصوصا اخلاق سکولار (که پروژه مهم آقای ملکیان محسوب میشود)
🎙دکتر فنایی اشکوری؛ استاد تمام موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)
💢کانال دکتر فنایی اشکوری 👇@dreshkevari @schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وزارت خارجه و دولت با سیاستهای خود چه بر سر #اقتصاد_ایران میآورند!!
@schoolofeconomics
💢 در کنار قهرمانسازی برخی روزنامههای زنجیرهای از ظریف، روزنامه ابتکار و تیم محمد قوچانی در سازندگی عهدهدار تخریب حریف شدهاند.
#روزنامه #اخلاق_رسانهای #روزنامه_سرمایه_داران
@majaziha_q
@schoolofeconomics
پخش زنده با موضوع: شیوه مواجهه با مسأله #خودتحقیری
🎙دکتر محمدجواد نوروزی؛ مدیر گروه علوم سیاسی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)
➕مؤسسه فرهنگیـرسانهای شناخت؛سایت اندیشه و آگاهی فکرت
⬅️هماکنون از پیچ اینستاگرام فکرت:آدرس پیج: @fekratnet
@schoolofeconomics
#صوت کامل جلسه در مدرسه اقتصاد:
https://eitaa.com/SchoolofEconomics/4111
🔻فساد فرزندان سیاستمداران درآمریکا
✍️ عاطفه جعفری: کتاب «امپراتوریهای مخفی» به نقش و حضور فرزندان رئیسجمهور ترامپ و دیگر روسایجمهور و معاونان آنها در حزب دموکرات و جمهوریخواه در سیاست و اقتصاد این کشور میپردازد.
🔸در بخش دیگری از این کتاب به این موضوع اشاره شده است که در بسیاری از نقاط جهان، فرزندان شخصیتهای قدرتمند سیاسی به تجارت و سودآوری بسیاری رسیدند، نه لزوما به این دلیل که در این کار تبحر دارند، بلکه به این دلیل که آنها پدر و مادری معروف دارند و همین مساله باعث میشود وارد معاملات پرسود شوند.
🔸این کتاب به مساله آقازادگی در کشور آمریکا پرداخته است و سوءاستفادهای که فرزندان سیاستمداران از اسم پدر و مادرشان میکنند. انتخابات ۲۰۲۰ باز باعث شد این کتاب پرفروش شود.
🔸«پول کلینتون: داستان ناگفته اینکه دولتها و بیزینسهای خارجی چگونه و چرا کمک کردند بیل و هیلاری را ثروتمند کنند» یکی از نمونه این آثار است که در سال ۲۰۱۵ منتشر شد که شوایزر در آن کمکهای مالی دادهشده به بنیاد کلینتون ازسوی طرفهای خارجی را بررسی کرد.
🔸پیتر شوایزر با این کتاب بسیاری از فسادهای جهانی در زمینه پولی #آمریکا را فاش کرد و باعث شد FBI به این مساله ورود کند و درمورد آنها تحقیق کند. او فقط با یک حزب آمریکا کار نداشت و تقریبا امپراتوریهای مخفی #فساد دو حزب را آشکار کرد.
🔸مهمترین افشاگریهای او با عنوان «دنبال پول» معروف شده است و در صفحه اول نیویورکتایمز و والاستریت ژورنال منتشر شده و تحقیقات او در برنامههای تلویزیونی بهصورت مرتب کار میشود... ادامه:fekrat.net/3037
@schoolofeconomics
✅ جلسه بسیار مهم/ دومین جلسه درباره #خودتحقیری
👈دمشون گرم بچههای شناخت
🔻موضوع: شیوه مواجهه با مسأله خودتحقیری
🎙دکتر غلامرضا بهروزیلک؛ استاد تمام گروه مطالعات سیاسی دانشگاه باقرالعلوم (ع)
➕موسسه فرهنگی ـ رسانهای شناخت
▫️سایت اندیشه و آگاهی فکرت
⬅️شنبه اول آذر،10:30صبح
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
آدرس لینک:
https://engage.shatel.com/b/xre-ray-vzx
لایو از پیج اینستاگرام؛ @fekratnet
@schoolofeconomics
دکتر نوروزی _ خودتحقیری_29 آبان.mp3
26.69M
✅#صوت درسگفتار بسیار مهم:
🔻شیوه مواجهه با مسأله #خودتحقیری
🎙دکتر محمدجواد نوروزی؛ مدیر گروه علوم سیاسی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)
➕موسسه فرهنگی ـ رسانهای شناخت
▫️سایت اندیشه و آگاهی فکرت/29آبان
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
@fekrat_net
@schoolofeconomics
💠 همایش #کرونا و #نظم_نوین_جهانی
🔺با یک سخنران و مهمان ویژه: استاد خیراندیش
🔻 سرفصل ها:
🔸پشت پرده #بزرگنمایی کرونا
🔸نقش سازمانهای #صهیونیستی در ایجاد نظم جدید جهان
👤 سخنرانان:
حجت الاسلام استاد مهدوی ارفع
استاد نادر طالبزاده
دکتر طریقتمنفرد
⏱زمان: جمعه ٣٠ آبان ماه بعدازنماز عشاء
🚪مکان: شهر مقدس قم/ ثبت نام جهت دریافت آدرس: 09045358308
#کروناهراسی #عملیات_روانی_کرونا
@schoolofeconomics
🔉 سخنرانی #درسگفتار
🔶جامعهشناسی سیاسی آمریکای لاتین
🎙 احمد سبحانی و سیدداوود صالحی
سلسله نشستهای عصر علوم انسانی
نشست دوم؛ ۱۴ آذر ٩٥
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
@schoolofeconomics
عصر علوم انسانی2.mp3
34.57M
🔉 سخنرانی درسگفتار
🔶#جامعهشناسی_سیاسی آمریکای لاتین
🎙 #احمد_سبحانی و #سیدداوود_صالحی
سلسله نشستهای #عصر_علوم_انسانی
🔹 سرزمین آمریکا به ملت هایی تعلق داشته که دارای تمدن بودند. یک زمانی شهرهایی در آمریکای لاتین بوده که جمعیتش از پاریس بیشتر بوده است.
🔹اینها را کشف نکردند، بلکه مستعمرین اشغال کردند. پس قیام، یک نتیجه ی طبیعی برای آن اوضاع، در آن جاست.
🔹مردمان آمریکای لاتین به فاصله طبقاتی عادت کرده اند. آنجا دارای چندین فرهنگ است. از همین رو زاغه نشینان و پولداران در کنار هم زندگی میکنند.
🔹به گفته ی فیدل کاسترو: ما کمونیست نبودیم، ما میخواستیم مبارزه کنیم و در زمان ما سمبل مبارزه، کمونیسم بود. رهبران آمریکای لاتین کمونیست نبودند، بلکه عدالتخواه بودند.
🔗 برای شنیدن نشست قبلی عصر علوم انسانی، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
@schoolofeconomics
27.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ ویروس کووید-19 یک #ویروس #بیوسایبرنتیک است، نه ویروس #بیولوژیک (بخش اول)
1️⃣ چیستی ویروسهای بیولوژیک
2️⃣ چیستی ویروسهای سایبرنتیک
3️⃣ چیستی ویروسهای بیوسایبرنتیک و چگونگی طراحی و کنترل آنها
4️⃣ چرا غرب بهسمت طراحی و انتشار ویروسهای بیوسایبرنتیک رفته است؟
🔶🔹بخشی از سخنرانی علمی «بررسی تهدید بیوسایبرنتیک پاندمی کووید-19 از منظر مطالعات راهبردی»
❇️ مهندس شکوهیانراد؛ مورخ 14 آبان 1399
@schoolofeconomics