💥👈 رایالیوم: بهخاک مالیدن بینی آمریکا با موفقیت نفتکشهای ایرانی
🔰روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم»، اقدام ایران در فرستادن چند کشتی بزرگ #بنزین و فرآوردههای نفتی به #ونزوئلا را ستود و گزارش داد: «نمیدانیم احساس دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که پیگیر رسیدن نخستین #نفتکش ایرانی به یکی از بندرگاههای ونزوئلاست، چیست؟ اقدامی که چالش قوی برای تهدیدهای وی و شکست محاصره ظالمانهای است که به ونزوئلا تحمیل کرده، ولی خوب میدانیم که احساس فرد شکست خورده خوار شده را دارد».
🔰رأی الیوم با اشاره به اینکه اقدام تهران، حمایت از ونزوئلا و ملت و رئیس جمهور این کشور و شکست محاصره آمریکاست، تأکید کرد، تفاوت اساسی بین ایران و آمریکا این است که تهران فرآورده نفتی به یک ملت محاصره شده فرستاده که سران آن، «نه» بزرگی به تلاشهای آمریکا برای به زانو درآوردن کشور خود گفتهاند، ولی آمریکا نیروهای مزدور خود را برای سرنگونی «نیکولاس مادورو» رئیس جمهور منتخب ونزوئلا فرستاده تا یکی از مزدوران خود را در رأس هرم قدرت این کشور قرار دهد.
🔰به گزارش این روزنامه، رئیس جمهور متکبر و زورگوی آمریکا به خوبی پی برده است که ایران هر تهدیدی کرده، آن را عملی کرده است و میداند زمانی که حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران، به دولت آمریکا نسبت به هر گونه مزاحمت برای نفتکشهای ایرانی، هشدار داد، پاسخ ویرانگری به هر گونه اقدام آمریکا خواهد داد؛ نه در دریای کارائیب، بلکه در خلیج فارس که صدها کشتی آمریکایی در آن حضور دارند.
🔰بنا بر این گزارش، یک سال پیش، زمانی که نیروی دریایی انگلیس نفتکش ایرانی را که عازم سوریه بود، در تنگه جبل الطارق توقیف کرد، قایقهای ایرانی، یک نفتکش انگلیسی را در خلیج فارس، توقیف و آن را در برابر دیدگان کشتیهای جنگی آمریکایی تفتیش کردند. کشتیهای آمریکایی حتی برای جلوگیری از توقیف نفتکش انگلیسی، جرأت نکردند وارد عمل شوند و ترامپ نیز اعلام کرد که ناوگان آمریکا، فقط از کشتیهای آمریکایی حمایت میکند. این اظهار نظر ترامپ، سیلی محکمی برای همپیمانان انگلیسی وی بود که به دستور دولت آمریکا، نفتکش ایران را ربوده بودند.
🔰رأی الیوم در ادامه مینویسد، سیاست تحریم آمریکا، در ونزوئلا، ایران و سوریه شکست خورده و به زودی این سیاست علیه چین و روسیه هم شکست خواهد خورد؛ زیرا این سیاست، نشانگر قلدری استکبار غرب است، ولی دیگر کارآیی خود را از دست داده و باعث شده که همه جهان علیه این سیاست متحد شوند؛ مسئلهای که ضربات مهلکی بر هژمونی آمریکا وارد کرده و بر تنفر سایر ملتها از آمریکا افزوده است.
🔰به گزارش این روزنامه، این همبستگی «شجاعانه ایران با دوست و همپیمان ونزوئلایی نشان میدهد که کشورهایی وجود دارند که از تهدیدهای آمریکا نمیترسند و برای دفاع از دوستان و همپیمانان خود و کرامت آنان آماده مقابله نظامی هستند».
🔰بنا بر این گزارش، ورود نفتکش ایران به بندرگاههای ونزوئلا، بزرگترین شکست برای استکبار آمریکاست و اگر آمریکا جرأت کند و دست به تحریک ایران بزند، قطعا مقدمهای برای شکستهای مشابه به ویژه در آبهای خلیج فارس و دریای عمان خواهد بود. نباید از یاد برد که چگونه پهپاد غول پیکر آمریکایی به نام «گلوبال هاوک» با یک موشک ایرانی ساقط شد و اگر آمریکا دست به تنش بزند، بار دیگر، شاهد چنین صحنههایی خواهیم بود.
🔰در پایان این گزارش تأکید شد، این یک لحظه تاریخی است که «بینی ترامپ و دولتش را به خاک مالید و به ملتهایی که در محاصره آمریکا قرار دارند، نشان میدهد که کشوری وجود دارد که به تحریمها نه بگوید و با شجاعت و مردانگی در برابر آن ایستادگی کند...ونزوئلا و کشورهای مقاومت با سایر کشورهایی که به دیکتههای تحقیرآمیز ترامپ تن میدهند و صدها میلیارد دلار با خواری به وی میدهند، تفاوت دارد».
#ایران_قوی #مقاومت #نفت #اقتصاد_انرژی #تهاتر #دیپلماسی_مقتدر #دیپلماسی_بنزینی #آمریکا #افول_غرب #آقایی_دلار #سیادت_دلار #طلا
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
🔅👈 افشاگری دکتر سعید جلیلی از رابطه اقتصادی و سیاسی با #ونزوئلا و خیانت غربزدگان به منافع ملت
🔷🔹 در دورهای ونزوئلا برای همکاری با ایران اعلام آمادگی کرد و از رابطه با آن کشور هیچ تهدیدی هم متوجه ما نمیشد بلکه بر عکس، فرصتهای اقتصادی زیادی برای ما به وجود میآمد. در آن دوره نزدیک چند میلیارد دلار قرارداد اقتصادی بسته شد که اگر نگویم همه آنها، ولی اکثریت قاطع آنها به نفع اقتصاد ایران بودند.
🔶🔸 بیش از پنجهزار دستگاه #تراکتور به آنجا صادر و در آنجا خط مونتاژ راهاندازی کردیم، طوری که امروز ایران را در ونزوئلا به تراکتور میشناسند و به هر روستایی که بروید، معمولاً تراکتورهای ایران را در آنجا میبینید! صادرات ما به آن کشور به حدی رسید که تراکتورسازی تبریز اعلام کرد دیگر سفارش قبول نکنید، چون ظرفیت تولید ما فعلاً از این بیشتر نیست. این قرارداد تا این حد موجب #اشتغال و #بهرهوری برای کشور شده بود. پول محصول را هم در ابتدا میدادند. صادرات سمند و پراید را هم به آن کشور داشتیم و حتی حدود 10 هزار واحد مسکونی در آنجا ساختیم که در آمد حاصل از برای ایران بسیار قابل توجه بود.
🔷🔹 همینهایی که میگویند باید با دنیا رابطه داشت آن زمان رسانههایشان تمام توان خود را روی این موضوع متمرکز کرده بودند که به اینگونه القا کنند که ما از روابط با ونزوئلا هیچ سودی نمیبریم! مثلاً مینوشتند چاوز دوباره به تهران آمد و ایران میخواهد یکطرفه به اینها کمک کند! در حالی که برعکس بود و از این طریق منافع اقتصادی و اشتغال زیادی برای ایران در بخش های مختلف بدست آمد. به آنجا کالا صادر میکردیم و بهموقعتر و بهتر از هر طرف خارجی دیگری پول را پرداخت میکردند.
🔹بخشی از سخنان دکتر جلیلی در دانشگاه علوم پزشکی همدان/ آذر 95
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
💥😉بیش از ۲۰ کشور اروپایی و آسیایی خریدار تجهیزات پزشکی ایرانی
🔶🔸دبیر ستاد فرهنگسازی #اقتصاد #دانشبنیان:
🔹شرکتهای دانشبنیان ما میتوانند در مدت زمان ۲۰ روز کیت تشخیص کرونا را مطابق با استانداردهای بینالمللی به تولید برسانند. در حوزه خط تولید ماسک، مواد ضدعفونیکننده، تجهیزات و لوازم پزشکی صادرات خوبی به بیش از ۲۰ کشور داشتهایم... هیچ دارو یا الزامات مورد نیاز و پروتکلی نیست که مورد نیاز کشور باشد و زیست بوم فناوری نتواند این کار را آماده کند و تحویل جامعه بدهد.
fna.ir/exmn2q
@SchoolofEconomics
💥اقتدار ایران درمقابل ضعف مفرط #آلمان در تقابل با دزدی و قلدری مقامات #آمریکا
کاربر توئیتر با کنایه به واکنش ضعیف آلمان درمقابل توقیف محمولهی ماسکهایش توسط امریکا، حضور #نفتکش های ایران در آبهای قاره آمریکا و #ونزوئلا را نشان از اقتدار ایران دانست.
💥پ.ن از مدرسه اقتصاد:
💥کاش دوستان اقتصادی و سیاسی، #تاریخ_جهان را بهتر و بیشتر مطالعه میکردند و به چند درس #ضعیف و #لیبرال #رشته_اقتصاد و #علوم_سیاسی اکتفا نمیکردند. حقیقت این است که دانشگاه امروز، ما را اقتصاددان نمیکند؛ بلکه، فوقش ما را حسابدار و آشنا به برخی فرمولهای اقتصادی میکند.
👌آلمان و #ژاپن، بعد از جنگهای خانماسوز معروف به جهانی، تبدیل به #بردگان #اقتصاد_آمریکا شدند؛ درست مثل مردم آمریکا که تبدیل به #بردگان #شرکتهای_صهیونیستی شدند و تا کنون تولیدگرِ محصولاتی هستند که یک درصدیهای آمریکا اجازه دهند و منافع صهیونیستها بیشتر تأمین شود و مدیریت اقتصاد و اختیار نهادهای خود را در خدمت مردم خود قرار ندادهاند و حتی فرهنگ ملی و تاریخی خود را هم در اثر متابعت از صهیونیستهای یهودی و مسیحی دارند از دست میدهند. فتأمل.
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
🔴 روزنامههای زنجیرهای یا تریبون مفاسد اقتصادی؟
🔴روزنامه شرق ماه گذشته در مصاحبه با «محمد امامی» متهم پرونده فساد بانک سرمایه مدعی شد وی نهتنها به بانک سرمایه بدهی ندارد بلکه از این بانک بیشتر از ۱۰۰ میلیارد تومان طلبکار است و پروندهاش صرفا یک اختلاف نظر با نماینده دادستان است 😐
این روزنامه پیشتر هم «بهروز ریختهگران» بدهکار چندهزار میلیارد تومانی بانک سرمایه را یک تولیدکننده صرف و متهم اشتباهی نامیده بود!!
✅ البته از کسانی که مدیران نجومی بگیر و مفسدان دانه درشت اقتصادی را «ذخیره نظام»، «امانتدار بزرگ کشور»، «کارآفرینی در سطح استیوجابز»، «نابغه اقتصادی» و... مینامند تریبون دادن به مفاسد بعید نیست...
@bidariymelat
@SchoolofEconomics
💥 تحلیلی خواندنی درباره موفقیت #نفتکش های ایرانی اعزامشده به #ونزوئلا، ناظر به #تاریخ_اقتصاد و #تاریخ_پول و دلار
🔴 آیا جمهوری اسلامی #برتون_وودز را احیا می کند؟!
🔻کانال زمانه؛ تقوینیا : در سال ۱۹۴۴ با قطعی شدن شکست متحدین در جنگ جهانی ۶۰ کشور عمدتا بلوک غرب در برتون وودز آمریکا گرد آمدند و یک نظام پولی جدید را پایه گذاری کردند .
🔹در این سیستم #طلا مبنای تجارت جهانی بود؛ ولی آمریکا که خود را بعد از جنگ یکهتاز عرصه بین الملل می دانست و در تلاش بود تا پس از تضعیف قدرت های جهانی مانند ژاپن ، شوروی و اروپا ابرقدرت اقتصادی جهان نام بگیرد تلاش کرد تا علاوه بر طلا ، دلار نیز مبنای تجارت جهانی باشد.
🔹به همین علت #فدرال_رزرو که تعیینکننده سیاستگذاری اقتصادی ایالات متحده بود، ارزش هر اونس طلا را ۳۵ دلار تعیین کرد؛ یعنی هر شخص ، شرکت یا دولتی میتوانست به راحتی با مراجعه به این بانک در ازای هر ۳۵ دلار یک اونس طلا دریافت کند.
🔹به همین دلیل دلار هم ارزی بسیار با ثبات و مطمئن بود و هم فدرال رزرو نمی توانست بی حساب و کتاب دلار چاپ کند چرا که به هر میزان که دلار چاپ می کرد باید طلا نیز به خزانه اضافه نماید. در آن دوران آمریکا حدود ۶۵ درصد ذخایر طلای جهان را در اختیار داشت و از این بابت خیالش راحت بود.
🔹اما پس از اتمام جنگ جهانی دوم، اتفاقات مهمی افتاد؛ از جمله #جنگ_سرد #آمریکا با #شوروی که مسبب صرف هزینه های بسیار بالا بود و همچنین رشد اقتصادی سریع #ژاپن و #اروپای غربی که تراز تجاری آمریکا را دچار چالش کرده بود.
🔹بنابراین این کشورها صاحب ثروت (#دلار) زیادی شدند و اگر همزمان در ازای دلارهایشان از فدرال رزرو ( بانک مرکزی آمریکا ) طلا درخواست می کردند خزانه آمریکا به شدت از طلا تهی می شد و طلای جهان از آمریکا به نقاطی دیگر منتقل می گشت و توان تاثیرگذاری ایالات متحده در اقتصاد جهانی کاهش می یافت.
🔹به همین علت #نیکسون رئیس جمهور آمریکا در سال ۱۹۷۱ در اقدامی که به شوک نیکسون معروف است با نقض اصل اساسی برتون وودز، پشتوانه طلا را از دلار برداشت و اتکای دلار صرفا قدرت اقتصادی، نظامی و تکنولوژیک [و #عملیات_روانی رسانهای] آمریکا شد؛ به عبارت دیگر دلار یک کاغذ بود که اعتبارش از نام آمریکا [و نوع #بازنمایی_رسانه_ای آمریکا در ذهن مردم جهان] نشات می گرفت.
🔹از آن سال به بعد نظام نرخ ارز شناور در دنیا رواج یافت ولی آمریکا برای آن که دلار را پر قدرت و تاثیر گذارکند به کشورهای تولید کننده اصلی نفت در خلیج فارس وعده داد در صورتی که نفتشان را صرفا در ازای دلار بفروشند از امنیت و حمایت ایالات متحده برخوردار خواهند شد.
🔹 فلذا کشورها مجبور بودند برای خرید نفت ، ارز از آمریکا تهیه کنند و دلار ذخیره اصلی بانکهای مرکزی کشورها شد و آمریکا عملا پول بدون پشتوانه چاپ می کرد تا آنجا که امروز هر اونس طلا بیش از ۱۷۰۰ دلار قیمت دارد.
🔹با وابسته شدن اقتصاد کشورها به دلار ، آمریکا عملا سلطه اقتصادی خود را بر جهان حفظ کرد و هر کشوری که سعی داشت دلار را از معاملاتش حذف کند به شدت تنبیه می شد.
🔹#صدام حسین بعد از تحریمهای شدید ناشی از اشغال کویت، از سال ۲۰۰۰ تلاش کرد تا نفتش را در ازای یورو بفروشد که ۳ سال بعد به بهانه سلاح های شیمیایی که هیچوقت هم پیدا نشد به حکومتش خاتمه دادند.
🔹 همین طور #قذافی در تلاش بود تا با پشتوانه طلاهای بی انتهایی که داشت، پول واحد #اتحادیه_آفریقا را ایجاد نماید و به سلطه دلار و یورو پایان دهد که توسط جنگنده های ناتو در یک انقلاب به ظاهر مردمی !! سرنگون شد. پس به طور کلی آمریکا هیچگاه اجازه نمیداد کشوری با طلا یا ارزی غیر از دلار معاملاتش را انجام دهد خصوصا خرید و فروش نفت .
🔹اما پس از تحریمهای همه جانبه و کمرشکن اقتصادی ترامپ علیه ایران در سال ۲۰۱۸، جمهوری اسلامی که در برابر تلاطمات شدید ناشی این تحریم ها تاب آورده ، با احیای اصل اصلی معاهده برتون وودز به پشتوانه قدرت نظامی و ژئوپلتیک خود که با مقاومت اقتصادی مردمش نیز همراه بوده ، در حال فروش علنی نفت خود به ونزوئلا در ازای طلاست و اگر این اتفاق به عنوان یک رویه در کشورهای مخالف آمریکا در دنیا رواج یابد علنا سلطه دلار که یکی از پایه های ابرقدرتی آمریکاست فرو خواهد پاشید .
🔹یادمان نرود ایران مدتهاست که در مناطق اطرافش ابرقدرتی نظامی آمریکا را نیز به مبازه طلبیده است و مجموع این تحولات همزمان با چالش هایی که چین ، روسیه و کشورهای بریکس برای آمریکا ایجاد کرده اند ، می توانند پایان ابرقدرتی همه جانبه آمریکا را رقم بزند.
@zamanehh
👌💥 پ.ن: دکتر مقصودی ذیل این تحلیل نوشت: به این سطح از تحلیل، تحلیل استراتژیک می گویند. اتفاقات امروز کشور را باید با این عینک نگاه کرد. عینکی که مسئله را در دل دکترین اقتصادی جمهوری اسلامی نشان میدهد.
@SchoolofEconomics
#یادمان_باشد، مطلبی مهم از دکتر حسین صمصامی درباره #پول:
⁉️چرا بانک بدون ربا نداریم⁉️
⭕️خلق پول بدون #رباخواری امکانپذیر نیست، حتی بانک قرضالحسنه هم خلق پول میکند.
💢فرآیند #خلق_پول براساس #ربا انجام میشود، این نوع فعالیت مصداق حکم #اکل_مال_به_باطل قرار میگیرد.
@reba_ir
@SchoolofEconomics
@QasdWay
👈💥کشتی افتخار و مقاومت ایرانیان در ونزوئلا در برابر شکستن تصویر غولآسای آمریکا و ارتش زاغارت آن؛ شروعی بر پایاین محتوم تمدن غرب.
@SchoolofEconomics
🔺🔻🔺🔻
🔷🔹#کرونا، پردازش رسانهای، #قرنطینه و ماجراهای بعد قدرت دلار در دنیا رو بالا برد! #قدرت_دلار هم قدرت اقتصادی آمریکاست! پس پرتقال فروش فضای کرونا پیدا شد...
👌ماجرای #نفتکش ایران #ونزوئلا، طعنه جدید انقلابیون ایران به #دلار بعد از کرونا نیست؟ آیا #نگاه_انقلابی فهم اقتصادی بهتری ندارد؟
@hzamanim
@SchoolofEconomics
♦️🔸هشدار مهم استاد برجسته اقتصاد و #اقتصاد_اسلامی درباره رشد غیر منطقی #شاخص_بورس کشور:
🔶🔹دکتر #ایرج_توتونچیان: دولتیها برای گذران دوران اقتصاد متزلزل و در هم پیچیده خود ترجیح میدهند که به استدلال پوسیده صاحبنظران بورس توجه کنند تا نظرات آینده ساز اقتصاددانان.
💥 این صاحبنظران باید توجه داشته باشند که اولا اقتصاددان نیستند و از آثار اقتصادی و بلند مدت سفته بازی اطلاع ندارند. ثانیا اگر این افراد به سوابق نافرجام #سفته_بازی در دنیا برگردند متوجه خواهند شد که بحرانهای مالی در غرب، از همین نقطه شروع شده است.
🔅 زمانی که شاخص بورس به صورت غیر منطقی فزاینده باشد یک اقتصاددان آگاه و مستقل به حال مملکت تاسف خواهد خورد چون این ارقام بر عکس نظر آقایان متخصص تنزل بخش واقعی اقتصاد را نشان میدهد. توضیح آنکه این شاخص ها افزایش سفته بازی را نشان میدهد و بههیچوجه ایجاد سرمایه جدید را نشان نمیدهد و #اشتغال ایجاد نخواهد شد.
❌ دعوت به مناظره صاحبنظران بورس توسط دکتر توتونچیان/ دوستان این مطلب را با دقت بخوانند: لینک مطلب کامل در سایت طیبات👇👇👇
https://tyb.ir/?p=21083
#بورس_بازی #بازی_اشتغال #فریب_بورس #بورس_شروع_بحران_مالی
@Tayebat_Public
@SchoolofEconomics
✊ ایران محاصره دریایی #ونزوئلا توسط #آمریکا را در هم شکست. طراحی گرافیست لبنانی حنان علی فرحات
@andishejo
@SchoolofEconomics
♦️🔸#تغییر_راهبردی_در_معادلات_قدرت_سطح_بین_المللی
👌اتفاق بزرگی در حال رخ دادن است و معادلات سطح #قدرت_جهانی بشدت در حال تحول هستند.
🔷🔹پس از پایان جنگ سرد #استراتژی_پایونیر (پیشتاز) یکی از محوری ترین استراتژی های ایالات متحده برای کنترل جهان در عصر "تک قطبی" بود. در یکی از مهمترین بخشهای این استراتژی کنترل"تولید"،"مصرف" و #مسیرهای_تبادل_انرژی دنیا باید تحت کنترل ایالات متحده قرار میگرفت تا دنیای در خلا ابرقدرت"شرق" بدست ایالات متحده کنترل شود.
🔸ورود اولین سوپر تانکر حامل بنزین #ایران به #ونزوئلا پایان این استراتژی است زیرا با مسیرهای تبادل انژی دنیا که توسط ایالات متحده رسم شده هیچگونه همخوانی ندارد. و این تازه ابتدای فروپاشی این استراتژی است زیرا پایه مبادله نیز #دلار آمریکا نیست، #طلا است.
🔷🔹جمهوری اسلامی ایران برای حفظ و گسترش بازارهای جدید انرژی خود که از خام فروشی به شرق در حال گردش به #فراورده_فروشی به غرب (امریکای لاتین) است با دوچالش مهم در آینده مواجه خواهد بود:
۱- مسیر
۲- امنیت
#مسیر معمول حرکت نفتکش های ایرانی صرفا فضاهای آبی است. خلیج فارس- تنگه هرمز- دریای عمان- دریای عرب- باب المندب- دریای سرخ- کانال سوئز- دریای مدیترانه- تنگه جبل الطارق- اقیانوس اطلس.
🔸اگر ایران بتواند #بزرگراه_مقاومت را فعال کند شاه لوله های نفت ایران براحتی میتوانند فراورده های نفتی و گاز مایع ایران را ازمسیر فضای سرزمینی عراق و سوریه به ساحل شرقی #مدیترانه برسانند و با این گذرگاه بیشتر از ۳۰٪ مسیر را کوتاه کنند تا باعث صرفه جویی مالی- زمانی زیادی شوند. یعنی فراورده های نفتی ایران سریع تر و ارزانتر به امریکای لاتین برسد.
🔸نکته دوم بر سر #امنیت مسیراست.
یکی از تاکیدات زیاد بر سر #غنی_سازی بالای ۲۰ درصد اورانیوم در ایران فراهم نمودن سوخت راکتورهای هسته ای #زیر_دریایی های ایرانی بود. با این فن آوری نفتکش های ایرانی با #اسکورت کامل زیر دریایی های هسته ای ایران توان صادرات امن فراورده های نفتی به همه دنیا را خواهند داشت.
🔷🔹وقت آنست که باور کنیم وارد #بلوک_قدرت سطح جهانی شده ایم و حیات ملت و سرزمینمان به حفظ و گسترش دامنه #نفوذ_جهانی مان بستگی دارد.
🖌عمران علیزاده؛ استادیار جغرافیای سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، بسیج اساتید استان گیلان
@Analysts
@SchoolofEconomics