🔻مهم: حذف تدریجی اسلام و ایرانیها از #هند
🔹فعالیتهای مستمر انگلیس در تغییر فرهنگ هندوستان:
🔹1-گرفتن قدرت ازمسلمانان و دادن قدرت به اقلیتهایی چون سیک و بهائی و پارسیان و گجراتیهای تندروی هندو و احزاب غربزده و اسلامستیزی چون جی.وی.پی در سیاست هند.
🔹2-تضعیف جدّی زبان فارسی که حدود سیصدسال، زبان شبهقاره بود و سپس تضعیف زبان عربی و اردو و سایر زبانهای محلی هندیان و فارسیزُدایی و ایرانزُدایی و اردوزُدایی از هند.
🔹3-تقویت زبان انگلیسی، در حدی که کمکم به جای زبان اردو در حال تبدیل شدن به زبان همه هندیهاست.
🔹4-تجزیه هند بزرگ و جدایی پاکستان و بنگلادش(پاکستان شرقی) از هند و کم کردن جمعیت سیصد واندی میلیون نفر از مسلمانان هندوستان.
🔹5-تحت فشارقراردادن بیش از سیصدمیلیون مسلمان باقیمانده در هند و استضعاف آنها؛
🔹6-عوض کردن اسامی اسلامی شهرهای تاریخی و ایالات مهم هند و محدودیت بیشتر برای خط و زبان عربی و مدارس اسلامی و نوعی اسلامزدایی از فرهنگ و زبان هندی.
🔹7-ترویج زرق وبرقهای مادی چون سکس و دنیاطلبی و ورزشهایی با روح مدرن مانند کریکیت و… و مشغولسازی جوانان هندی به سیستم دبیرستان و دانشگاهی غربی در هند مشغولیتهایی که آنها را از مطالب جدی دور کند و در شبکه علمسازان زرسالار غرق کند و آنها را در بهترین حالت تبدیل به مروجان وقدرتبخشان به سیستم غربی علم و فرهنگ کند.
🔹8-ترویج فمینیسم و مکاتب غربزده حقوق زنان، به نحوی که احترام ویژه اسلام به زن فراموش شود.
🔹9-دوری از فلسفه و عرفان اسلامی و ترویج فلسفههای غربی درمراکز علمی... ادامه:
http://fekrat.net/465
@schoolofeconomics
💥 #تابستان_داغ در #آمریکا و دلایل «در دست بررسی»!
💥 20 حادثه بزرگ در 20 روز از تابستان 2020
👈در سالهای اخیر مقامات آمریکایی گاهوبیگاه از پیشبینی تابستان داغ برای ایران سخن میگفتند؛ به مناسبت خروج آمریکا از برجام یا سختشدن تحریمها. حالا اینطور شده که تابستان داغ در آمریکا رخ داده و مقامات مشغول «بررسی» دلایلش هستند!👇👇
www.farsnews.ir/news/13990511001053
@schoolofeconomics
👈 سهم ناچیز ایران از صادرات به 15 کشور همسایه: سهم دودرصدی ما از کل واردات کشورهای همسایه/ ظرفیت عظیم جمعیت غرب و جنوب آسیا و فرصتهای پیش روی ایران
🔺ایران با ۱۵ کشور همسایه مرز مشترک دارد:
◀️ ۶۰درصد صادرات غیرنفتی ما به این کشورها انجام میشود.
◀️این کشورها سالیانه یکهزار و ۲۰۰ میلیارد دلار واردات انجام میدهند.
◀️سهم ما از آن فقط دو درصد (حدود ۲۴ میلیارد دلار) است.
🔺اگر بتوانیم این دو درصد را به دو برابر افزایش دهیم و میزان تجارت را به ۴۸ میلیارد دلار برسانیم، بسیاری از مشکلات کاهش خواهد یافت، این مهم وقتی اهمیت بیشتری مییابد که بدانیم مرزهای زمینی ما قابل تعقیب و رصد از سوی دشمنان نیستند.
@schoolofeconomics
🔷🔹گزارشی مستند از همکاری شوم مافیا، بانک و بورس
🔶🔸دنیای اقتصاد: بانکها ۹۶هزار میلیارد تومان سهام خریدند!!
🔷🔹دنیای اقتصاد از #بانکهای_بورسباز گزارش داده است: نگاهی به تحولات #بازار_سهام در سه ماه ابتدای امسال، از رشد چشمگیر ارقام سرمایهگذاری بانکها در بورس حکایت میکند. بانکها همواره بهطور سنتی به بازی در زمین بورس متهم بودهاند؛ حالا محاسبات آماری «دنیای اقتصاد» نشان میدهد: مجموع سرمایهگذاری ۱۸ بانک ایرانی در بورس، تا پایان خرداد امسال به ۹۶ هزار میلیاردتومان رسیده است.
🔰 این آمارها نشان میدهد در پایان خرداد ۳۷ درصد از کل ارزش داراییهای واقعی این ۱۸ بانک را اوراق سهام تشکیل میدهد، به بیان دیگر کل ارزش داراییهای واقعی این بانکها که در ترازنامه شامل ردیفهای «داراییهای مشهود»، «دارایی نامشهود»، «سرمایهگذاری در سهام و اوراق بهادار» و «سایر داراییها» میشود، ۲۵۹/۱ هزار میلیارد تومان است که مجموع بخش «سرمایهگذاری در سهام» آنها به ۳۷ هزار میلیارد تومان رسیده است.
💥جذابیت این بازار برای برخی بانکها به حدی بوده که تنها در بهار امسال حجم سرمایهگذاری خود را در این بازار تا ۵۷۰ درصد افزایش دادهاند؛ امری که از رغبت شدید مدیران بانکها به سود بردن از تنور گرم بازار سهام حکایت دارد.
منبع: www.donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-3679667
👈 پاورقی مدرسه اقتصاد:
🔺 متأسفانه پیوند شوم #اقتصاد_سرمایهداری در دانشگاه و #مافیای_ایران با #بانک_های_خصوصی و #بورس_بازان حرفهای و #دلالان (حقوقیها)، اقتصاد ایران را به قهقرا برده است و باید فکری اساسی برای کنترل این عوامل فساد اقتصادی (#بورس و #بانک و #بانک_خصوصی و #مافیا) کرد؛ والا رشد اقتصادی ایران، همچون رؤیایی دستنیافتنی خواهد شد.
🔻 انتخاب یک رئیسجمهور انقلابی، تنها راه رسیدن بدین مقصود است؛ والا با حاکمیت #لیبرالیسم_اقتصادی، وضعیت #اقتصاد_ایران بهتر از این نمیشود و مردم همیشه متضرر خواهند بود.)
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
💥😳 گزارشی مستند از همکاری شوم مافیا، #بانک و #بورس/ #بانکهای_بورسباز
لطفا مطلب تفصیلی را در اینجا ببینید:
https://eitaa.com/SchoolofEconomics/3901
مدرسه اقتصاد
💥😳 گزارشی مستند از همکاری شوم مافیا، #بانک و #بورس/ #بانکهای_بورسباز لطفا مطلب تفصیلی را در اینج
دوستان هوشمند، به ترتیب نام بانکهای خصوصی و خصولتی که در لیست بالا آمده است... شما را یاد چه کسانی و کدام جریانات سیاسی ـ اطلاعاتی و کدام مسائل میاندازد؟
پ.ن: فتأمل جیداً فی الاحوالات السرمایهداری بندبریده و الشبکه...
@schoolofeconomics
💥 یک نکته مهم درباره انفجارهای بیروت:
🔸وقتی #حزب_الله_لبنان با درایت در مقابل اعمال نفوذ #صندوق_بینالمللی_پول در قالب اعطای وام ایستاد، چشم فتنه را نشانه گرفت و باید حدس میزدیم که دشمن بیخیال نخواهد شد. حالا کاری با #لبنان کردند که کسی نتواند در مقابل دستورات صندوق که همان دستورات آمریکاست مقاومت کند.
🔹#لبنان برای بازسازی بندر خود به وام نیاز دارد و محتمل ترین گزینه وام صندوق بینالمللی پول است. آن ها هم به صراحت گفته بودند که مهار حزب الله شرط اعطای این وام است. امیدوارم لبنان از این فتنه سربلند بیرون بیاد./ مسعود براتی
@Omid_Sadeq
@schoolofeconomics
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 #گندم، سلاح #آمریکا و #ترکیه علیه مردم #سوریه
🔷ترجمه و زیرنویس اختصاصی سوریه به فارسی
@SyrianToPersian
@schoolofeconomics
✍️ دکتر حمیدرضا مقصودي نوشت: امروز خبر دردناک رحلت حجه الاسلام دکتر موسویان را شنیدم. استادی که تفقه ایشان در مسائل اقتصادی روز، زبانزد بود و توانشان بر دانش مالی اسلامی، نئولیبرالها و لیبرالها را نیز به تواضع در مقابل ایشان میکشاند.
این خبر به راستی ضایعه بزرگی بر اصحاب علوم انسانی اسلامی و علی الخصوص اقتصاد اسلامی است.
کوشیدن و جهاد در مسیر تحقق اقتصاد مشروع، ایشان را به اسوهای در میان دوستداران این اقتصاد بدل کرده بود.
در مجالست با این عالم بزرگوار، هر آنچه دیدم، اخلاص ایشان، جهادی بودن ایشان، تواضع ایشان، ولایتمداری ایشان و روحیه علمی ایشان بود.
در آخرین جلسهای که با ایشان داشتیم و مقالهای را در باب راهکارهای برونرفت از مصائب اقتصادی کرونا ارائه کردند، بیش از پیش علم مداری و دغدغهمندی توأمان را در ایشان یافتم و چقدر منحوس است این ویروس که این استاد را از ما گرفت.
دغدغۀ بزرگ ایشان، ایجاد شرایط برای کسب روزی حلال برای مردم بود و عمر علمی خود را مصروف این دغدغۀ متعالی کردند.
و ای کاش امثال من نیز در مسیر زندگی علمی خود میتوانستیم در دو امدادی که این عالم و استاد بزرگوار در سالهای اخیر پیشاپیش آن حرکت کردند، شرکت کنیم و مراحل دیگر اقتصاد اسلامی از طراحی نظام تا طراحی نهاد را با روحیۀ جهادی و اخلاص و علممداری و تواضع به کمال میرساندیم.
در هر حال امروز ثلمهای است بر دانشی که ما در آن تنفس می کنیم. انشاءالله روح ایشان قرین محبت اهلالبیت و ساکن در جوار رحمت الهی باشد.
@schoolofeconomics
دولت آمریکا از طرح جدید حکمرانی خود با عنوان شبکه پاک یا همان #اینترنت_پاک رونمایی کرد.
🔹شرط پاک بودن اینترنت، (آمریکایی بودن) بودن مالک، بازار، اپها، مراکز ذخیره و پردازش و کابل و ارتباطات فیزیکی.
🔹باز هم به متولیان فضای مجازی داخلی میگوییم که بهجای طرح مباحث چند دهه پیش، حداقل تجربه روز حاکمیت در دنیا را ببینید و حرفهای امروز غربیها را بزنید. اگر میخواهید غربزده هم باشید، مثل آدم باشید!!😜
@AkhbareFori
#اینترنت_پاک #آمریکا #اقتصاد_فضای_مجازی
@schoolofeconomics
20.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷🔹 #کلیپ مهم از آدام اسمیت تا جورج سورس
🔶🔸 هرکسی فکر میکنه نظام قیمتها بر اساس بازار آزاد و نظام عرضه و تقاضا تعیین میشه بهتره خوب این کلیپ رو ببینه؛ این حاصل علم #اقتصاد بیخدا است!
⭕️ سخنان استاد رحیمپور ازغدی درباره خباثتها در #بورس و بازارهای مالی بینالملل.
@Afsaran_ir
@schoolofeconomics
💥👈آیا به بورس وارد شویم؟
👌آقای علیاکبر ابراهیمی نژاد، دانشجوی دکتری علوم اقتصادی پاسخ میدهد:
🔻 از منظر فردی:
ورود به #بورس در ادامه همان رویکرد کسب ثروت از پول، بدون انجام کار واقعی و بدون مشارکت در سود و زیانِ (پذیرفت ریسک) یک فعالیت مولد است؛ که مصداق اتم آن #نزول_خواری است و #سود_بانکی در #بانکداری مدرن در همین طیف قرار دارد. با این تفاوت که بورس یک نقطه مثبت دارد و آن تقویت روحیه ریسک پذیری است که در نزول خواری و سود بانکی وجود نداشت و اوج روحیه #ریسک_پذیری در #قمار و #شرطبندی است.
(تذکر: وجود روحیه ریسکپذیری در مردم برای اقتصاد مقاومتی ضروری است).
من تا پیش از این هجمه به بورس به همه دوستان توصیه میکردم، برای تقویت روحیه ریسک پذیری کد بورسی بگیرند و با بخش مختصری از سرمایه مازاد خود خرید و فروش کنند؛ اما اخیرا به واسطه حجم زیاد وسوسه #سفته_بازی در این بازار و غیرمنطقیشدن شاخص های بازار بورس، این توصیه را نمیکنم.
🔻 از منظر اقتصادی:
۱- توسعه بورس در ادامه مالی سازی زندگی مردم است. #مالی_سازی، کسب سود از جیب همدیگر است.
مثلا شما در صورتی می توانید سود کنید که سهمتان را کسی گرانتر بخرد و او به کس دیگری گرانتر بفروشد که در ادبیات بورس از این مسئله تعبیر به نظریه احمق بزرگتر (Greater fool theory) میشود.
عکس مالی سازی یا بخش غیر واقعی، #بخش_واقعی است که در آن تولید صورت میپذیرد و «خلق» ثروت اتفاق میافتد، نه «جابجایی» ثروت.
۲- اثر بورس بر تولید و اشتغال کشور در خوشبینانه ترین حالت ۱۰ درصد است.
۳- عمده شرکتهای بورسی برای آنکه توان رقابت خود در تابلو بورس را حفظ کنند در کوتاه مدت ظرفیتهای موجود را تکمیل میکنند اما در بلند مدت مجبورند بورسباز شوند زیرا سهامداران انتظار سود کوتاهمدت دارند و هر لحظه میتوانند سهام را بفروشند و سهام شرکت دیگری را بخرند.
🔻 از منظر فرهنگی:
۱- حضور مردم در هر بازار مالی و کسب سود از جیب همدیگر، فرهنگ ضعیف کار در کشورمان را ضعیف تر میکند.
۲- ذائقه مردم نسبت به افق زمانی کسب سود را کوتاهتر و کوتاهتر میکند (اوج این مسئله نوسان فروشی در بورس و کسب سود در چند ساعت است).
این درحالیست که شما در کار تولیدی بعضاً چند سال باید صبر کنی تا به سود دهی برسی.
لذا عملا کسی که طعم سود پر دامنه و کوتاه مدت بورس را چشیده نه تنها دل به کار تولیدی نمی دهد بلکه حتی به صورت مشارکتی هم حاضر نیست سرمایه اش را بیارد.
۳- جابجایی ثروت که ویژگی ذاتی بازارهای مالی است، در بلند مدت طبقات جدید اقتصادی خلق میکند و اختلاف طبقاتی را تثبیت و بعضاً تشدید می کند.
@hamidrezamaghsoodi
@schoolofeconomics