نشریه نسل ششم.rar
38.24M
مجله ارزشمند نسلششم انقلاب؛ویژهنامه #جمعیت
@schoolofeconomics
📸 #تصاویر_شما| خدمترسانی طلاب جهادی به بیماران کرونایی
hawzahnews.com/x9Tnv
hawzahnews.com/x9Tnh
hawzahnews.com/x9Tnf
@schoolofeconomics
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سپاسگزاریم حاجقاسم؛ برای ما کم نگذاشتی...
فعالان عراقی بهمناسبت "روز شهید" این نماهنگ را برای تقدیر و تشکر از فداکاریهای شهید سلیمانی در راه نجات این کشور از شر داعش، منتشر کردند.
@schoolofeconomics
🔻#بانک در کشور ما، ضد منافع ملی و ضد اخلاق عمل میکند...
✍️دکتر ابراهیم رزاقی: بسیاری از شرکتهای دولتی در دوران دفاع مقدس ضرر میکردند؛ چون تولیدات خودشان را با قیمت پایین به مصرفکنندگان میدادند.
🔹 در این صورت بانک ضرر میدهد، اما فقر و بیکاری کم میشود. وقتی که بانک خصوصی شد -خصوصی یعنی به دنبال سود حداکثری بودن- به شکلهای مختلف به دنبال فعالیتهایی میرود که سودش بالاست.
🔹لذا بانک وظیفهاش را انجام نمیدهد و نسبت به بیکاری و فقر توجهی نمیکند.
🔹هرگونه افزایش سپردهها موجب ربا میشود. بحث دیگری هم که وجود دارد این است که با دو نظام سر و کار داریم: یک نظام سرمایهداری و یک نظام که انقلاب اسلامی آن را موردنظر دارد؛ از جمله همین نکته که نباید بانکها ربوی باشند.
🔹 سرمایهداری که به تولید اهمیت نمیدهد، از زمان ریاستجمهوری آقای رفسنجانی در ایران پیاده شده است. بر اساس قانون اساسی ایران، بانکها باید دولتی باشند. ممکن است بانکها ضرر بدهند، اما نتیجه تولیدی داشته باشند.
🔹خودِ بانک، خانههایی را میخرد تا بیشتر سود کند و مانع از این میشود که از خانههای خالی مالیات گرفته شود. رباخواری برای این نوع بانکها و مدیران مشکلی نیست! وقتی فضا اینطور شد، وارد اقتصادی میشویم که میگوید بانکها را خصوصی کنید.
🔹مدیران بانکی که با شرایط خاصی روی کار آمدند نیز همه امکانات بانکی که سپردههای مردمی است را بدون هیچ نگرانی بین کسانی که خواهان این سرمایهها هستند توزیع میکند؛ لذا بانک به صورت یک واسطه غارتگر، ضد منافع ملی و ضد اخلاق عمل میکند.
🔻ادامه: fekrat.net/3019
@schoolofeconomics
⭕️ اون وقتی که همه تو #بورس سرمایهگذاری کردند، من تعداد کندو های زنبور عسلم را دو برابر کردم؛ الان اونا ارزش بورس شون سقوط کرده و زنبورهای من ۴تن عسل دارویی دادند. مهدی برزگری🚩🇮🇷
@TWTenghelabi
@schoolofeconomics
💥پاسخ به یک سؤال مهم:
💥چرا ریزش #بازار_ارز پس از پیروزی بایدن تداوم نداشت؟
🔶دکتر «عبدالملکی» اقتصاددان: کاهش قیمت ارز در چند روز گذشته ناشی از عرضه بیشتر ارز به بازار بود.
🔹بخش زیادی از مردم و فعالین اقتصادی ارزهایی را که پیش از این با قیمتهای پایینی خریداری کرده بودند را به دلیل نگرانی از کاهش قیمت ارز به بازار عرضه کردند.
🔹صادرکنندگانی که بدهی ارزی داشتند، از موقعیت موقتی کاهش نرخ ارز استفاده کردند تا بخشی از بدهی ارزی خود را به بانک مرکزی برگردانند.
🔹برخی تحلیلگران معتقدند دولت برای اینکه کشور و مردم را متمایل به مذاکره مجدد کند در روزهای اخیر ارز را به صورت تصنعی کاهش داد اما بعد این موضوع را ادامه نداد. این موارد جزء عواملی به شمار می روند که هر کدام به نوبه خود موجب افزایش دوباره نرخ ارز شد.
www.tn.ai/2388484
@schoolofeconomics
دیدهبان شماره 11-compressed.pdf
5.79M
📍 ویژهنامهای عالی؛برملاکننده نفاق در تفسیر تحریفآمیز عاشورا توسط شبهروشنفکران داخلی
📰 #نشریه >پیشنهاد #دانلود
♦️دیدهبان #اندیشه (دوهفتهنامه تخصصی رصد رویدادهای اندیشهای) مؤسسه فرهنگی ـ رسانهای شناخت/ گروه فلسفه و اندیشه
⏰ شماره11: ویژهنامه نقد وبررسی جریانشناسی رسانهای درباره محرم و عاشورای1442(شماره یک)
🔹امسال اگرچه بیماری کرونا موجب شد تا برخی مراسم و مناسک #عاشورا کمرنگ باشد، اما از طرف دیگر اندیشمندان، اساتید و صاحبنظران دانشگاهی و حوزوی و برخی نویسندگان و سخنرانان را بیش از پیش به تکاپو انداخت. تا جایی که تعداد سخنرانیها، یادداشتها و مصاحبههای ایشان، در دهه اول محرم امسال بسیار حجم بالایی داشت. از این رو، در این شماره و شماره بعدی دیدهبان اندیشه، به بررسی مهمترین و پرتکرارترین موضوعات و محورهای این سیل عظیم اندیشهای خواهیم پرداخت.
لینک دانلود از سایت:
http://fekrat.net/?p=3056
لینک شماره دهم:
eitaa.com/fekrat_net/2458
@fekrat_net
@schoolofeconomics
🔰مدارس سمپاد و رؤیای نخبه ساینس (Science)
✍️ مجتبی رستمیکیا: خبر درگذشت مرحوم اژهای، نام آشنای عرصه نخبگانی کشور، همه دوستداران او را به سوگ نشاند، خداوند او را رحمت کند؛ اما جان کلام من، نه راجع به شخصیت ممتاز وی، که راجع به خط و مشی نخبگانی کشور و ما حصل تأملات حقیر در 9 سال فعالیت نخبگانی است، کشوری که " رویای نخبه ساینس" Science شیرازه اکثر فعالیت های نخبگانی آن را تشکیل می دهد،جملاتی مانند تو باید دکتر بشی! مهندس بشی! از کودکی در همه خانه ها پیوسته میان والدین و فرزندان دوره می شود! تا شاید شانس موفقیت و در نهایت آسایش زندگی را برایشان فراهم کند! خط مشی نخبگانی کشور در سال های پس از انقلاب؛ اما براستی این نوع نخبه گزینی، نخبه گماری چه معنایی دارد؟
🔹با افکار سنت گرایان موافق نیستم اما جان کلام دکتر نصر از بیان من شیواتر است : " ایران در 30 سال اخیر تکنولوژیهای زیادی از غرب و ممالک دیگر اخذ کرده است. اما باید ببینیم آیا موفقیت در یک دستگاه جدید به معنای رسیدن به قله است؟ یا اینکه باید به عواقب آن نیز توجه داشت. تمام ممالک اسلامی در یک نوع علم جدیدپرستی نه علمدوستی، مشترک هستند و تقلید کورکورانه و عبودیت در مقابل تکنولوژی جدید دارند"؛
🔸خواسته یا نخواسته " سمپاد" در این تفکر تأثیرات جدیی از خود به جای گذاشته است؛ بی مهری سمپاد به رشته های " علوم انسانی" و علاقه به " مدال آوری" و دوری از " استعدادیابی صحیح" در گزینش نخبگان، ما را وارد پروسه " نخبه ساینس" کرده است، و چه استعدادهایی که با این روش به حاشیه نرفته اند؛
🔹بحث زمانی جالب تر می شود که آمار تحصیلات تکمیلی کشورهای پیشرفته را با کشور خود مقایسه می کنیم، حجم زیادی از فارغ التحصیلان مقطع دکتری " علوم انسانی" در کشوری مثل آمریکا ـ بنا بر گزارش توسط بنیاد ملی علوم آمریکا (NSF) ـ تقریبا دو برابر رشته هایی همچون ریاضی و تجربی است؛
🔸 از سوی دیگر اگر نگوییم مافیا، " اقتصاد تیزهوشان" و تب کنکورگرایی، از پیامدهای ناگوار سمپاد بوده است؛ گردش مالی صنعت آموزش یا بهتر بگویم صنعت ساینس در ایران سالانه بالای چند هزار میلیارد تومان است. و به نظرم عامل اصلی " عدم تحول" آموزش و پرورش و علوم انسانی در ایران همین مطلب است.
⚜️ @Taammolat74
پ.ن: البته ضرورت پیشرفت در علوم فنی و انسانی و تجربی، بهصورت متوازن و با توجه به تجربیات هزارساله تمدن اسلامی و پیشرفت همزمان در علوم اسلامی، بر هیچ کس پوشیده نیست.
#اقتصاد_تعلیم_و_تربیت #سمپاد #نخبه_علمزده #اقتصاد_کنکور #اقتصاد_تیزهوشان #علوم_انسانی #تحول
@schoolofeconomics