📌لقمه ی حلال از ديدگاه مولانا
آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد.
لقمه انسان باید حلال باشد، اما لقمه تنها آن خوراکی نیست که از راه دهان می بلعیم، لقمه هایی هست که ذهن ما و جان ما را تغذیه می کند.
ما روزانه سر سفره های مختلفی برای جسم و روحمان روزی برمی داریم، مهم است که بدانیم روزی که به جسم و جانمان می رسانیم، حلال است یا حرام؟
مولانا یک عیار برای سنجش حلال یا حرام بودن روزی به ما می دهد:
اگر ما به طور مستمر در دلمان احساس گرفتگی و تاریکی داریم، جایی هم سفره شیطان شده ایم، اگرچه بی خبر:
تا تو تاریک و ملول و تیره ای
دان که با دیو لعین همشیره ای
اما نشانه لقمه حلال، چه لقمه غذای جسم باشد و چه خوراک روح و جان ما، آن است که نتیجه اش گرمی و روشنایی و کمال و امید و عشق و محبت نسبت به مردم است.
لقمه ای کآن نور افزود و کمال
آن بود آورده از کسب حلال
علم و حکمت زاید از لقمه حلال
عشق و رقت آید از لقمه حلال
در مقابل، اگر در دل ما حسد و نفرت و خشم و غفلت از معنویات موج بزند، باید ریشه را در لقمه پیدا کنیم،
یک جایی، لقمه حرامی خورده ایم یا روزی ناپاکی به روح و جان خود داده ایم:
چون ز لقمه تو حسد بینی و دام
جهل و غفلت زاید ،آن را دان حرام
آنچه ما می خوریم، آنچه می نوشیم، آنچه می خوانیم، موسیقیی که گوش می دهیم، برنامه ای که تماشا می کنیم و...همه برای ما "لقمه" هستند، لقمه هایی که فکر ما و نوع نگاه ما به هستی و نوع رفتار ما را شکل می دهند:
لقمه،تخم است و برش ،اندیشه ها
لقمه، بحر و گوهرش اندیشه ها
🔚حلال ترین قوتی که به ما می رسد ، آن است
که نتیجه اش
عشق به انسان ها و هستی
و میل خدمت به خلق
و البته میل پرکشیدن به سوی جهان معناست:
زاید از لقمه حلال اندر دهان
میل خدمت، عزم رفتن آن جهان...
مراقب باشیم سر کدام سفره می نشینیم و جان و روحمان را با کدام لقمه سیر.
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
✍دکتر اسدا... پازکیان،پژوهشگر مسائل سیاسی و بین المللی
🎓سردرگمی آمریکا،در شناخت دکترین های نظامی ایران
در تعریف دکترین ،برخی آن را به آراء و نظریات برجستگان یک حوزه تعریف نموده اند.در بستر زمان و از بدو شکل گیری انقلاب اسلامی ایران تا کنون ،نام فرماندهان و نوابغ نظامی ایران ،همچون :«سرلشگر شهید حسن باقری ره ،سرلشگر شهید حسن طهرانی مقدم ره ،سرلشگر شهید حسین خرازی ره ،سرلشگر شهید محمد بروجردی ره ،شهید ابراهیم همت ره ،شهید محمد بروجردی ره ،شهید صیاد شیرازی ره ، شهید مصطفی چمران ره ،شهید قاسم سلیمانی ره و....» بارها چه در سطح مجامع علمی_آکادمیک نظامی و چه در سطح همایش های ملی مرتبط با حوزه امنیت و دفاع و همچنین میزهای مطالعاتی شنیده شده است.
از همین حیث میتوان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در حوزه تدوین استراتژی های نظامی ،صاحب سبک و متدولوژی دانست ،تا جائیکه همین مختصات موجب شکل گیری اقتداری طراز و ناهمطراز (مهارت در جنگهای مدرن و مهارت جنگیدن و دفاع در شرایط نامتقارن) برای کشورمان شده است.
پس دیگر نمیتوان مانند آغازین روزهای انقلاب اسلامی ،تحمیل جنگ هشت ساله و تا اواخر جنگ تحمیلی که توان رزمی -دفاعی جمهوری اسلامی ایران ،بعلت (شروع انقلاب و توطئه جریانهای ملی-مذهبی،نهضت آزادی،سازمان مجاهدین خلق ،بنی صدر و از طرف دیگر تحریم شدید تسلیحاتی و حمایت های پر دامنه ابرقدرت شرق و غرب در آن روزها) در وضعیت مناسبی نبود ،امروز هم ،توان رزمی -دفاعی و قدرت تهاجمی و پدافندی ایران را از آن مقیاس نگریست .
جالب توجه اینکه سطح دستاوردها و پیشرفت های ما تا آن اندازه بالا رفته که کشوری مانند ایالات متحده آمریکا با بالاترین سطح رشد نظامی در دنیا،بعلت هراس از پیشرفت های ایران در زمینه دکترین های نظامی،ناچار به مطالعه بر روی دکترین های نظامی ایران،در مهمترین ،مراکز مطالعاتی و فکری خویش همچون :هادسون،کارنگی،اینترپرایز،رند و... شده است .
❇️آمریکاییها بارها ایران را بزرگترین «مشکل» پیش روی خود در غرب آسیا (خاورمیانه) و حتی در دنیا معرفی کردهاند؛ این اعتراف آمریکاییها تا اندازهای به قدرت سخت و نظامی جمهوری اسلامی برمیگردد و تا اندازهای به دکترین اعتقادی، استراتژیک و نظامی ایران که تا کنون اجازه نفوذ موفقیتآمیز آمریکا در کشور و دستیابی آنها به هدف نهاییِ «تغییر حکومت از درون» را نداده است. از این رو، درک دکترین دفاعی و نظامی ایران برای آمریکاییها فوقالعاده مهم و موضوع تحقیق و بررسی بسیاری از کارشناسان این کشور است.
❇️جدیدترین گزارش مربوطه توسط اندیشکده «مؤسسه امریکناینترپرایز» و تحت عنوان «دیدگاههای ایران درباره جنگ: درک دکترینهای در حال تحول تهران» به قلم «متیو مکاینیس» منتشر شده است. مکاینیس متخصص ارشد سابق امور ایران در ستاد فرماندهی آمریکاست و در زمینه «اهداف، فرهنگ استراتژیک و موضع نظامی ایران و همینطور موضوعاتی امنیت منطقهای در خلیج فارس» تخصص دارد و گزارشهای متعددی را نیز درباره ایران برای مؤسسه امریکناینترپرایز نوشته است.
✅گزارش مؤسسه امریکناینترپرایز مدعی است که به خوانندگان نشان میدهد «ساختارهای رسمی و غیررسمی در جمهوری اسلامی ایران چگونه استراتژی و دکترین این کشور را شکل میدهند، کدام نهادها و اشخاص در شکل دادن به رویکردهای این دکترین اهمیت دارند، و کدام عوامل تاریخی و ایدئولوژیک، نیروی محرکه تفکرات ایران درباره قدرت نظامی هستند.»
❇️نویسنده گزارش در اعتراف به ناتوانی خود از درک کامل روندها و شیوههای تصمیمگیری دفاعی و نظامی در ایران، توضیح میدهد: «این تحلیل، به جای تلاش برای ارائه «دفترچه راهنمای عملیاتی نظامی» تهران، تلاش میکند تا نشان دهد چگونه میتوان درباره دکترین نظامی ایران مفهومسازی و آن را تحلیل کرد.»
✅مکاینیس سپس مینویسد که دکترین نظامی در ایران از طریق یک سری اسناد سیاستی با ورود اطلاعات از سوی طراحان نظامی در هر مرحله، تدوین میشود. البته ایجاد، تفسیر و اجرای استراتژی و دکترین در ایران، همیشه یک توالی روشن و خطی ندارد. نویسنده ادامه میدهد: «تجربه تاریخی، ایدهآلهای مذهبی و نگرانیهای ایدئولوژیک رویکرد ایران نسبت به دکترین جنگی و نظامی را شکل میدهند، اما آن را تعیین نمیکنند.»
❇️اینیس در ادامه می گوید :ساختار رسمی نظامی ایران،در کنار تفکر رزمی حاکم بر نگرش اعتقادی ،سایر نیروها (مانند بسیج و نیروهای نیابتی )با رویکرد اخلاقی به جنگ و دفاع، موجب شده است، تا به زعم نویسنده ،ایالات متحده آمریکا در شناخت حریف رزمی خویش ،به جایی راه نبرده و ناکام گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چهل روز پس از طوفان
🔹مروری بر صحنههای نبرد حق علیه باطل در جبهه مقاومت
🔰منطق خلوص سازی
🔻خلوص که شما مطرح ميکنيد - که ما بايست از فرصت استفاده کنيم و حالا که غربال شد، يک عدهاي را که ناخالصي دارند، از دائره خارج کنيم - چيزي نيست که با دعوا و کشمکش و گريبان اين و آن را گرفتن و با حرکت تند و فشارآلود به وجود بيايد؛ خلوص در يک مجموعه که اينجوري حاصل نميشود؛ ما به اين، مأمور هم نيستيم.
🔻در صدر اسلام، خوب، با پيغمبر اکرم يک عده بودند؛ سلمان بود، اباذر بود، ابيبنکعب بود، عمار بود، کي بود، کي بود؛ اينها درجهي اول و خالصترينها بودند؛ عدهاي ديگر از اينها يک مقداري متوسطتر بودند؛ يک عدهاي بودند که گاهي اوقات پيغمبر حتّي به اينها تشر هم ميزد. اگر فرض کنيد پيغمبر در همان جامعهي چند هزار نفري - که کار خالصسازي خيلي آسانتر بود از يک جامعهي هفتاد ميليوني کشور ما – ميخواست خالصسازي کند، چه کار ميکرد؟ چي برايش ميماند؟
🔻آن که يک گناهي کرده، بايد ميرفت؛ آن که يک تشري شنفته، بايد ميرفت؛ آن که در يک وقتي که نبايد از پيغمبر اجازهي مرخصي بگيرد، اجازهي مرخصي گرفته، بايد ميرفت؛ آن که زکاتش را يک خرده دير داده، بايد ميرفت؛ خوب، کسي نميماند.
🔻امروز هم همين جور است. اينجوري نيست که شما بيائيد افراد ضعافالايمان را از دائره خارج کنيد، به بهانهي اينکه ميخواهيم خالص کنيم؛ نه،
🔻شما هرچه ميتوانيد، دائرهي خلّصين را توسعه بدهيد؛ کاري کنيد که افراد خالصي که ميتوانند جامعهي شما را خالص کنند، در جامعه بيشتر شوند؛ اين خوب است.
🔻 از خودتان شروع کنيد؛ دور و بر خودتان، خانوادهي خودتان، دوستان خودتان، تشکل خودتان، بيرون از تشکل خودتان. هرچه ميتوانيد، در حوزهي نفوذ تشکل خود، براي بالا آوردن ميزان خلوصهاي فردي و جمعي تلاش کنيد؛ که نتيجهي آن، خلوص روزافزون جامعهي شما خواهد شد. راه خالص کردن اين است.
#حکیم_انقلاب 31 مرداد 1389
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌شبهه : میگن وقتی امام زمان(عج) ظهور کنن همین آخوندا روی حضرت شمشیر می کشن...
پاسخ رو در کلیپ بالا ببینید
#ضد_شبهه
🌸آئينه دارِ حيدرِ كرّار زينب است...
#میلاد_حضرت_زینب سلاماللهعلیها
جهاد تبیین زینب کبری(س).pdf
404K
🌸فیش منبر ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
📜عنوان: جهاد تبیین زینب کبری(سلاماللهعلیها)
🔻نه تنها در دین ما، در هر فرهنگ و آیینی، پرکاری و پرتلاش بودن، پسندیده و مطلوب هست و در هر فرهنگ و آیینی، در چین و ماچین هم، تنبلی و تن پروری و عدم تلاش زشت و زننده است.
🔻این پرکاری و پرتلاش بودن و تنبل نبودن در دین ما اسمش جهاد است. اگر مردم با مفهوم «جهاد»، یاد پرکاری و پرتلاشی نمی افتند، پس ما خوب جهاد را توضیح نداده ایم.
🔻عنصر دیگر در مفهوم جهاد، دشمن است. دشمن یعنی چیزی که مانع منافع بلند مدت ما، مانع لذت پایدار و همه جانبۀ ما باشد، مانع قدرت پایدار و همه جانبۀ ما باشد، این مانع چه از بیرون وجود انسان باشد، چه از درون وجود انسان باشد.
🔻جهاد سه مدل دارد، مدل سوم آن جهاد با زبان است که در قرآن کریم به آن جهاد کبیر گفته می شود، یکی از عرصه های جهاد تبیین، تبیین رابطه دین و دین است، رابطه دین با منافع انسان است. علت بسیاری از سوء تفاهم ها عدم روشن بودن رابطه دین و منافع است.
🔻جنس جهاد زینب کبری(س)، جهاد تبیین است، آن هم به وسیله قرآن، تبیین افول باطل، تبیین قدرت حق، یکی از عرصه های تبیینی زینبی است که امروز هم ما نیاز به این جهاد داریم.
#حضرت_زینب سلاماللهعلیها
#ولادت_حضرت_زینب سلاماللهعلیها
#میلاد_حضرت_زینب سلاماللهعلیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 .:: فرشته ::.
حالا توی میدان جنگ ببین چقدر از این امدادهای غیبی رسیده!
هر چند چیز عجیبی هم نیست؛ خود خدا وعده داده که «ان تنصرالله ینصرکم»...
📌گزارش روزنامه هاآرتص درباره شیوه مبارزاتی حماس در جنگ زمینی
روزنامه هاآرتص دیروز طی گزارشی نسبت به فرسایشی شدن جنگ زمینی و تلفات بالای آن برای اسرائیل هشدار داد و نوشت :
روش عملیاتی آنها (گردان هاى قسام) برای مقابله با ما در غزه، اینگونه است که یک تیم ده نفره ابتدا یک پهپاد شناسایی را با ظهور اولین نشانههای سپیده دم میفرستند و مکان تانک ها، خودروها و تجمع نظامیان را برای آنها مشخص میکند و سپس به چند گروه عملیاتی تقسیم میشوند و هر گروه دو نفره لباسهای غیرنظامی سبک میپوشند.
یکی از آنها دوربین را روی سر میگذارد و سپس روز خود را در حال حرکت در میان نظامیان ما از طریق اختفا در تونلها، کوچههای باریک و ساختمانهای ویران شده میگذرانند و سربازان و تانكهاى ما را با سلاحهای دقیق هدف قرار می دهند و با شروع تاریکی هوا ناپدید میشوند و به پایگاههای خود باز میگردند...
ارتش ما تا چه زمانی میتواند در برابر این فرسایش و این رویارویی بین یک ارتش با وسایل و تجهیزات سنگینش و ده بیست نفر حداکثر در روز مقاومت کند؟!
📊 #نقشه_راه | نمودار جامع محورهای اصلی بیانات رهبر انقلاب پیرامون عملیات طوفان الاقصی و حوادث غزه
✏️ حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانیهای مختلفی زمینهها و علت شکلگیری، ابعاد، خصوصیات، ثمرات و... عملیات «طوفان الاقصی» را تبیین کرده و دربارهی ابعاد گوناگون حادثهی عظیم ۱۵ مهر ۱۴۰۲ که توسط مجاهدان مقاومت اسلامی رقم زده شد، سخن گفتهاند.
✏️ رسانهی KHAMENEI.IR در «نمودار درختی جامع» مجموع بیانات حضرت آیتالله خامنهای را بررسی و تبیین کرده است.
✏️ برای تولید این محصول، متن کاملِ تمامی بیانات حضرت آیتاللهخامنهای دربارهی این موضوع با حجم کمی حدود ۵ هزار کلمه مطالعه و محورها و نکات اصلی آن به صورت روشمند و براساسِ ساختار ظاهری کلام استخراج و به صورت نمودار درختی جامع تدوین شد.
🖼 پرونده: طوفان الاقصی، شکست غیرقابل ترمیم
📥 دریافت و مطالعه نسخه PDF👇
🔷🔷🔷جنگ غزه و فلسطین جنگ حق و باطل است و مخاطبین این صحنه دو گروه اند:
👈 طرفداران باطل یعنی اسرائیل
👆اینها اگر در کربلا بودند طرف در لشکر یزید بودند.
👈 طرفداران حق یعنی فلسطین ، طرفداران حق خود بر دو قسم اند:👇
👈 کسانی که از روی دلسوزی و احساس فقط می گویند به هر قیمتی جنگ تمام شود تا کودکان آسیب نبینند ، حال به قیمت قبول کوچ اجباری و قبول حذف پرچم و نابودی کشور فلسطین.
👆این دسته اگر کربلا بودند طرفدار عبدالله بن عمر می شدند چون او در کربلا نه طرف حسین آمد و نه یزید ، این دسته اگر کربلا بودند به امام حسین ع اعتراض می کردند که چرا زن و بچه را جایی میبری که میدانی کشته یا اسیر می شوند.
👈دسته دوم کسانی که هم اهل احساسند و هم اهل تعقل: این گروه که شامل خود مردم فلسطین و مقاومت لبنان و عراق و یمن و در راس آن ایران و رهبر انقلاب می شود ، می گوید مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت است.
👆این گروه هم شمشیر میزند و هم از مرگ کودکان دلش خون است و چشمش گریان ، مانند امام حسین که به میدان رفت و شمشیر میزد و وقتی عزیزانش را شهید می کردند اشک میریخت اما تسلیم نشد حتی وقتی علی اصغرش را ذبح کردند😭
👈مردم غزه خودشان می گویند ما تن به کوچ اجباری نمی دهیم نه ما و نه بچه های ما و نه خانواده ی ما از اینجا نمی رویم ، ما حاضر نیستیم زیر سایه طاغوت اسرائیل ، با ذلت زندگی کنیم ما حاضر نیستیم کشور خود را فراموش کنیم.
👆این دسته اگر در کربلا بودند همراه امام حسین می شدند و قیام او را باور داشتند.
👈ما به خودمان نگاه کنیم ببینیم در این چهل روز جنگ ، چه نگاهی به این میدان داشته ایم ، چه تحلیلی پسند دلمان بوده است ، ببینیم جزو کدام دسته ایم حسینی هستیم یا ابن عمری و یا یزیدی؟
🔰درباره حضور مستقیم ایران در نبرد با رژیم صهیونسیتی
🔻چرا فکر میکنند یک عده که حضور مستقیم ایران در این جنگ، نشانه قوت است و عدم ورود مستقیمش نشانه ضعف
👈در حالیکه واقعیت کاملاً برعکس است
⚠️🔻قوت یعنی چنان پدری کنی وچنان برادری کنی و چنان
عقل و
هوش و
اطلاع و
دانش و
شجاعت و
ایمان
را به هم دربیامیزی
تا انصارالله یمن را به نقطهای برسانی که به تنهایی بتواند علیه یک دنیا زور بایستد
تا حزبالله لبنان را به نقطهای برسانی که همه چشمهای دنیا منتظر سخنرانی تعیینکننده دبیرکل آن باشد
تا حشد عراق را ...
تا ....
🔻مسخرهترین مطالبه این است که ایران ورود کند در این جنگ
عظمت این جنگ و موفقیت این جنگ این است که قوت و هویت و واقعیت جبهه مقاومت برای کل دنیا نمودار بشود
🔻با مستضعفینی که قیام کردهاند کاخ ستمتان را میسوزانیم
ایران چیست در این وسط؟
ایران پایگاه است،
ایران قرارگاه است.
🔻همانطور که حضور بایدن در اسراییل نشانه ضعف مطلق است،
همانطور که ورود نیروهای رزمی آمریکایی به اسراییل نشانه افتضاح و ضعف مطلق ارتش اسراییل است،
عدم ورود مستقیم ایران نشانه قوت حماس و جهاد اسلامی و جبهه مقاومت است.
✳️عظمت استراتژیک این حادثه، آرامش حضرت آقاست.
روشنترین نشانه پیروزی آرامش است.
🔻ما وسط یک جنگ تمدنی هستیم،
اصلاً مسئله غزه و بیمارستان و اینها نیست،
نباید جنگ را کوچک کرد
جنگ را از بالا ببینیم
مسئله این است که ایران بهعنوان قرارگاه تمدنی آینده مستضعفی، میتواند خالق قدرت، معنا و زیبایی جهانی باشد یا نه؟
و چه قدر میتواند قرارگاه تمدنی مستکبرین را به تلاشی بکشاند.
🔻همینکه ایران سرجایش نشسته و حتی با برگ حزبالله لبنان هم بازی را جدی شروع نکرده و با گردان های قدس و قسام دارد میجنگد و امریکا با دریوزگی باید رئیس جمهورش بیاید در خود اسراییل و نیرو هم بفرستد و جور بزرگترین برگ تمدنیاش یعنی اسرائیل را اینطور بکشد و ضعفش را پنهان کند،
یعنی ایران شش هیچ جلو است .
🔷اینکه ملتی این قدر کوچک اما اینقدر سلحشور و مقاوم ایستاده است، زیباییاش و معنای بلندش چشم جهان را خیره میکند و از آن طرف سبعیت و دنائت اسرائیل در این جنایتگری و دروغگویی، بیمعنایی و زشتی این جرثومه تمدنی را به رخ میکشد؛
در این وادی هم شش هیچ بردهایم.
نشانهاش یک جهان تنفر از اسرائیل و یک جهان همبستگی با فلسطین است.
🔵👈اما قرارگاه تمدنی آینده مستضعفین چون اساساً بندگی را سرلوحه خویش دارد و معتقد به مردمسالاری و امامت مردم است، دوست دارد هر چه قدر قویتر میشود در رشد دادن مستضعفین، کمتر دیده شود، دوست دارد خدا و مردم باشند که دیده شوند، دوست دارد هر روز گمنامتر از دیروز باشد.
🔸این اوج نجابت این قرارگاه است که از زبان رهبر الهیاش میشنویم ، ایران در این جنگ هیچکاره است، این کار خود بچههای غزه است، پیشانی و بازوی این بسیجیان را میبوسیم.
🔸این جنس بیان را قبلها در زمان انقلاب و دفاع مقدس بارها از زبان امام عزیزمان شنیده بودیم؛ من هیچکاره ام در این انقلاب، خدا خرمشهر را آزاد کرد، شما انقلاب کردید، این انقلاب شماست.
🔹اما اگر کسی عاقل باشد، کسی قدری صحنه را بشناسد، میفهمد همهچیز خمینی بود و امروز همه چیز خامنهای است و همه چیز ایران است.
🔹اراده صحنه مهم است، اراده دست کیست و از کدام منبع میجوشد، چشمه عزم کجاست؟
اهمیت بلند جمهوری اسلامی نه به دادن موشک است، حتی چه برسد به زدن موشک
جمهوری اسلامی، این قرارگاه حسین بن علی علیهماالسلام جایی است که اراده بلند محو اسرائیل و محو نظام و تمدن شیطانی را خلق و آبیاری کرده است.
همان شجره طیبهای که میوههایش این جبهه مقاومت است و هر روز بحمدالله بالاتر و بالاتر.
اگر جوان ایرانی این عظمت را درک کند
میفهمد کجا بایستد
و چه کند
و نقش ویژهاش در این جنگ بزرگ را پیدا کند.
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
🔶 در ایران به فراتر از پیروزی حماس و دستاورد راهبردیتر میاندیشند؟! ژنرال مککنزی فرمانده سابق نیروهای سنتکام: هدف اصلی جمهوری اسلامی اکنون دیگر نجات حماس در غزه نیست بلکه هدف اصلی آنها بیرون راندن ایالات متحده از منطقه است / مهدی جهان تیغی
📈 #اطلاعنگاشت | چرا شکست صهیونیستها در عملیات طوفان الاقصی غیرقابل ترمیم است؟
👈 تحلیلگران پاسخ میدهند
📊 #اطلاعنگاشت | تغییر موازنه قدرت
👈 مروری بر روند تغییر موازنه قوا به نفع مقاومت فلسطینی
🔹رهبر انقلاب: موازنهی قوا به نفع فلسطینیها بشدّت تغییر کرده است؛ دشمن صهیونیست سال به سال ضعیفتر شده است. ۱۴۰۰/۲/۱۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این هنرمند کشورمون حمایت کنید تنها رفتن به جنگ یه عده کفتارصفت مرد میخواهد
اصلا حرف حق زدن شاید مرد میخواد🙃❤️❤️توصیه میشه حتما ببینید 👌
سینا_ابگون
#فلسطین #طوفان_الاقصی
#امام_زمان منتظر بیداری ماست...