🟦🟧 موفقیت ایران در مهندسی معکوس موتور هواپیما
🔶 متخصصان ایرانی یک شرکت دانشبنیان با تلاش شبانهروزی، موفق به مهندسی معکوس موتور جت CFM۵۶ به عنوان #پرتیراژترین موتور هواپیمای مسافربری جهان شدند.
🌹این دستاورد بزرگ، نقطه عطفی در صنعت هوایی کشور محسوب میشود.
🔸این موتور امروز #رکورد_دار ساعت پروازی در کل ناوگان هواپیمایی مسافربری جهان است و عمدتاً در خانواده ایرباسهای A۳۱۹ ،A۳۲۰ و A۳۴۰ های ۴ موتوره و بوئینگهای ۷۳۷ کلاسیک نصب شده و در حال خدماترسانی در ایرلاینهای سراسر جهان است.
🌹#ما_توانستیم
تعداد واجدین شرایط رای دهی در انتخابات مجلس دوازدهم (چهار ماه قبل)، ۶۱ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۲۹۸ نفر بود.
در آن انتخابات، ۲۴٬۸۶۱٬۵۴۲ نفر شرکت کردند و نرخ مشارکت ۴۰٫۶ درصد ثبت شد.
طبق اصل ۱۱۷ قانون اساسی، پیروزی یک نامزد در دور اول انتخابات ریاستجمهوری، مستلزم کسب اکثریت مطلق آرای شرکتکنندگان، یعنی بیش از ۵۰ درصد است.
هم اکنون طبق نظر سنجی ها میزان احتمالی مشارکت ۵۵ درصد برآورد شده و پیش بینی می شود تا ۶۰ با ۶۵ درصد در هشتم تیر افزایش یابد.
با یک محاسبه تقریبی، میزان رایی که یک نامزد انتخابات ریاستجمهوری باید در احتمالات متفاوت مشارکت کسب کند تا بتواند در دور اول پیروز شود، به طور تقریبی به این شرح است:
مشارکت ۵۰ درصد (۳۰ میلیون ۵۸۶ هزار نفر)
رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۵ میلیون و۲۹۳ هزار رای
مشارکت ۵۵ درصد ( ۳۳ میلیون و ۶۵۰ هزار نفر)
رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۷ میلیون و ۳۲۵ هزار رای
مشارکت ۶۰ درصد ( ۳۶میلیون و ۷۰۳ هزار نفر)
رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۸ میلیون و ۳۵۲ هزار رای
مشارکت ۶۵ درصد (۳۹ میلیون و ۷۷۰ هزار نفر)
رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۹ میلیون و ۹۳۵هزار رای.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: باید طوری عمل شود که افکار عمومی قوه قضاییه را عدالتخانه تشخیص دهند
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: آقایان نامزدها در مباحثات خود از اظهارات دشمن شادکن پرهیز کنند
📌هشدار. هوشیار باشیم!.
سخنی با همه کسانی که خود را پیرو خمینی کبیر میدانند. همه کسانی که به پیروی از خامنه ای عزیز افتخار می کنند . همه کسانی که حفظ نظام را از اوجب واجبات می دانند . همه کسانی که آرزوی ایران سر بلند مستقل وپیشرفته در سر دارند . هوشیار باشند.
اکنون جنگ تحمیلی وجود ندارد که برای اسلام و ایران عزیز جان فدا کنید. اگر مدعی ایثار برای کشور و مردم هستیم،اکنون وقت قربانی کردن علایق وتعصبات شخصی در کارزار انتخابات است. هریک از کاندیداهای مطرح جبهه انقلاب مانند همه انسانها نقاط قوت و ضعف دارند لذا تعصب وتصلب درمعیار های شخصی عین بی تدبیری است ودر صورت بروز زیان برای کشور و انقلاب مستوجب مواخذه الهی خواهد بود. لذا در صورت تحقق اجماع کاندیداها که امری ضروری است همه ما وظیفه داریم هم تمکین کنیم وهم به موفقیت آن کمک همه جانبه کنیم.
گزارش روزنامه وطن امروز بر اساس یکی از مراکز معتبر افکارسنجی
پزشکیان ۲۹
قالیباف ۲۵/۲
جلیلی ۲۴/۱
بر اساس این نظرسنجی اگر جلیلی کناربرود ۴۵/۷ آرائش به سبد قالیباف و اگر قالیباف کنار برود ۳۸/۲ آرائش به سبد جلیلی ریخته خواهد شد.
اگر قالیباف کنار برود ۲۰ درصد آرائش به پزشکیان ، و اگر جلیلی کنار برود ۵ درصد آرائش به پزشکیان منتقل خواهد شد.
مدتی پیش جهانگیری این نماد «نقطه ویرگول»رو توئیتر کرد« ؛ » و گفت این یک قرار جدید است.
شعار انتخاباتی پورمحمدی هم دولت قرار بود.
بعید نیست که پورمحمدی مثل سال۹۲ روحانی بیاد بالا
آقای پزشکیان شخصا فرد خوب و محترمی است، اما در آوردگاه انتخابات چند اشکال بر او وارد است:
۱. برنامه و ایده مشخصی برای اداره کشور ندارد. بر تعامل و مذاکره تاکید دارد؛ همانی که در دولت روحانی ناکارآمدی اش اثبات شد.
۲. اطرافیان وی مانند امثال آخوندی افراد خطرناکی هستند.
۳. امروز نهضت آزادی هم از او حمایت کرد که بر نگرانی ها درباره او افزوده است.