eitaa logo
سیاست و فرهنگ | شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
6.6هزار ویدیو
833 فایل
🌱 کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. 🔹️ ارتباط با ادمین : @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
📥 جمعه، روز تقریر سرنوشت کشور و ملّت، به دست مردم ✍️ از «سیاست» و از «انتخاب» هر کجا که لازم باشد، گریزی نیست. 🔹«سیاست»، یعنی اتخاذ مواضع و نیز تدبیر و برنامه، برای تحقق هر هدفی که تمامی امور را شامل می‌گردد. موافقت، یک سیاست است، مخالفت نیز یک سیاست است و بی‌طرفی و بی‌تفاوتی نیز نوعی سیاست می‌باشد و کسی را از سیاست، گریزی نیست. 🔹 «انتخاب»، وقتی معنا دارد که بتوانی بین دو یا چند امکان، یکی را برگزینی و باید دقت شود که «انتخاب نکردن» نیز خودش نوعی انتخاب است؛ لذا از «انتخاب» نیز گریزی نیست. ✔️ انسان عاقل و فرد مسلمان و به ویژه شیعه و منتظر، هیچ گاه بدون سیاست و انتخاب نیست و هیچ گاه بی طرف و بی‌تفاوت نمی‌ماند، و معیار اصلی او در هر انتخابی، آگاهی، بصیرت و حکم عقل شریف می‌باشد که مورد رضایت معبود و امام عصر علیه السلام قرار می‌گیرد. 🗳 پس، باید به میدان بیاییم و به دور از جوّسازی‌ها، بهترین را برگزینیم.
میزان مشارکت تا 17:30- 15324321نفر...25/1 درصد...
حتی همسر مشاور فرح پهلوی هم به صندوق رای جمهوری اسلامی آری گفت در تاریخ بنویسید آنژل عرب شیبانی همسر ۹۰ ساله‌ی احسان نراقی مشاور فرح پهلوی در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرکت کرد اما احمدی نژاد، نه!
🗳 همه برای حرم آمدند..‌‌. رونوشت: رئیس جمهور محترم آینده جهت مشاهده
🌐 از بی تفاوتی در انتخاب اصلح تا مظلومیت امام در مَذبح ✍️غدیر را جدی نگرفتند و به عنوان یک شاخص و اصل توجه نکردند، که سقیفه به وجود آمد. ✅در واقع از دلایل اصلی به وجود آمدن سقیفه را می توان به جهل مردم، عدم تعصب به حقایق آشکار،دنیا طلبی و احساس بی تفاوتی عوام و خواص نسبت به قضایایی از این قبیل اشاره کرد که آثار وضعی و تکلیفی آن می تواند سال ها و قرن ها تداوم داشته باشد و بر نسل ها شرایطی را تحمیل نماید؛ چنان که خروجی سقیفه منجر به حکمرانی افراد نالایق و افزایش تعصبات و انتقال کینه و رنج در میان نسل ها و منجر به حادثه عاشورا شد.
آنالیز ساعت به ساعت آرا در مقایسه با سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد اگر با همین وضعیت به جلو حرکت کنیم، مشارکت به مرز ۵۰ درصد نزدیک می‌شود. برآورد کلی از میدان این است که آقای جلیلی با اندکی اختلاف جلوتر قرار گرفته، اما همه چیز قابل تغییر است.
اگر روند مشارکت همین باشد ، احتمالا ۸ شب به بعد مقداری شتاب می گیرد . بر مبنای رای تا ساعت ۱۷ مشارکت نهایی ۴۳/۲ درصد می شود با محاسبه شتاب ۸ شب به بعد احتمالا" ۴۵ درصد بشود .
ما پیروزیم وَمَا جَعَلَهُ اللَّهُ إِلَّا بُشْرَىٰ لَكُمْ وَلِتَطْمَئِنَّ قُلُوبُكُمْ بِهِ ۗ وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ و خدا آن وعده را نداد مگر آنکه به شما مژده فتح دهد و تا دل شما مطمئن شود؛ و فتح و پیروزی نصیب کسی نشود مگر از جانب خدای توانای دانا. ۱۲۶ آل عمران
📌پیش بینی انتخابات پیش بینی کار خیلی سختی است. ظاهرا" رقابت خیلی نزدیک است. از پیروزی دکتر جلیلی ناامید نیستم . نزدیکی رای ، نتیجه را در دست کسانی قرار می دهد که در این شش ساعت باقی مانده رای می دهند . ظاهرا مشارکت از ۴۵ و ۴۶ درصد عبور نمی کند . حرکت رای جلیلی هم خوب بوده است . الان وقت تلاش و دعاست به رب جلیل.
حمایت از جلیلی ترند یک جهان شد 🔹همزمان با آغاز مرحله دوم انتخابات ریاست‌جمهوری، کلیدواژه «جلیلی» در شبکه ایکس (توییتر سابق) ترند یک جهان شد. 🔹بیش از نیم میلیون محتوا در طول ۲۴ ساعت گذشته با کلیدواژه جلیلی منتشر شده است.
💬رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی از به دنیا آمدن پسرش در روز انتخابات خبر داد/ آشنا هم تبریک گفت!